כ בת ימית מבוגרת - דף 6 - סקס אדיר

בת ימית מבוגרת

51
פקושה - תעלה לו מדריך מצולם בבקשה... קריצה
[QUOTE=gunner]מר שפריץ - אתה יכול להשתמש בפונקציה של "אפשרויות הודעה" ולערוך את הודעתך מחדש עם התיקונים שתרצה לבצע.[/QUOTE]
קישקשתא2012-10-12 00:18:19
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בת ימית מבוגרת

53
חברים יקרים, כבר הרבה זמן שאני צופה בפורום וכעת הגיע הזמן גם לדווח.
אז הייתי אצל הבתימית, אישה מבוגרת נושקת לחמישים בעיניי, חזה מסולקן בגודל בינוני השפתיים מסולקנות אף הם.
מבנה גוף ממוצע. שולמו 200 שקלים נכנסתי למקלחת די מוזרה אין דוש, נראה שעושים שיפוץ בדירה.
ישר כיוונתי אותה להמצצה עוד לפני העיסוי. ביקשתי ממנה גומי אך לא איפשרה טענה שאין סקס גמירה בפה בכייף שוב מקלחת
לשטוף את ג'וני וחזרה לעיסוי.העיסוי עצמו לא רע אפילו טוב מאד נראה שיש לה מושג טוענת שהיא אחות במקצוע.
חצי שעה והייתי בחוץ. השירות שלה טוב זורמת בכיף ,קצת הרבה אוהבת לחפוררררר.

בת ימית מבוגרת

54
כנראה הגברת תפסה תחת ומרשה לעצמה לזלזל בלקוחות, קבעתי איתה לשעה שתיים הגעתי למקום והתקשרתי אליה והיא אומרת לי תמתין עוד כמה דקות.חיכיתי עשר דקות ושוב היתקשרתי והיא אומרת לי עוד חמש דקות וכך נמשכה הסאגה עד לשעה 14:45 אני מתקשר והיא דוחה בעוד כמה דקות. הייתי עצבני וגם חרמן אש היתקשרתי שוב אך היא כבר ניתקה את הטלפון ואין עם מי לדבר. מאוכזב חזרתי לביתי ועם כאבי ביצים. חברים אני מבין שאני לא הראשון שזה קורה לו איתה ולדעתי צריך פשוט לייבש אותה שתבין שהיא זקוקה לנו ולא יכולה להמשיך ולזלזל בלקוחות. אני באופן אישי מחקתי את המר שלה מספר הטלפונים שלי.

בת ימית מבוגרת

55
שלום לכולם. זה הדיווח הראשון שלי בפורום.
ביקרתי את הגברת לפני כחודשיים.
מבוגרת, אך ניראת טוב. יש לה לוק של כוכבת פורנו מזדקנת.
שפתיים מסיליקון, בלונדינית, גבוהה ושזופה, עור נעים למגע. חזה בינוני, נחמדה, אבל מדבר יותר מידי.
הכניסה לדירה דיסקרטית והיא גם בודקת אם אין מישהו שממתין להיכנס, כך שסיכוי לפגוש לקוח אחר הוא קטן.
מבקשת, כנהוג, לשכב על הבטן ומתחילה בעיסוי עדין בגב ובחפירה, קצת יותר אינטסיבית במוח.
אחרי כרבע שעה מבקשת להתהפך, וישר מגיע לעניין - משחקת טיפה באח הגדול כולל ליקוקי ביצים ואחרי זה לוקחת את כל הזין לפה ומתחילה במציצה חשופה ונמרצת עד הגמירה המיוחלת. מקלחת זריזה ושוב אותו הדבר - עיסוי עדין בגב, קצת חפירות..
בפעם השנייה ביקשתי שהיא תשכב על מיטת עיסויים. (כאן, המקום לציין כי כל הטיפול מועבר על מיטת עיסויים לא נוחה במיוחד.. לטעמי האישי). היא נשכבה על המיטה, נעמדתי מולה והיא התחילה בעבודה פה נחמדה, אחרי כן, גמרתי לה על החזה.
הוספתי עוד 50 ש"ח טיפ, כי סה"כ הייתי מרוצה מהטיפול ובסיום היא מסרה כי ניתן לקבל טיפול בארבע ידיים.
מסתבר שבדירה עצמה יש עוד חדר אחד או שניים ששם עובדות בנות נוספות והמקום כולו נמצא בניהולה של הגברת.
בסך הכל, עלות התענוג 200 ש"ח - נראה לי עיסקה טובה. מקבלת גם בימי שישי מ-10:00 עד 17:00.

בת ימית מבוגרת

57

הייתי אצלה השבוע.

מקבלת ברח' ירושלים בבת ים, ליד הים.
הדירה עצמה נמצאת בקומת קרקע. היא נפתחת לעוד 2 דירות. השכן לידה מרעיש לאורך כל הטיפול.

היא מקבלת אותך בצורה אדיבה, אומרת ששמה לולה, למרות שבחדר פזורים תעודות שלה שמעידות ששמה הוא ילנה.
שולחת אותך למקלחת, שהיא בעצם שפורפרת דוש שתקועה בקיר בחדר השירותים.

מיטת העיסוי היא בעצם סוג של כורסת רופא שיניים. כאשר אתה שוכב על הגב מדובר במיטת עיסוי לכל דבר,
אולם כאשר היא מבקשת ממך להסתובב, המיטה הופכת לכורסת רופא שיניים, ואתה חושש שאולי אתה הולך
לקבל טיפול שורש במקום הרפייה.. מבולבל

כבר
בתחילת העיסוי הבחורה מסירה את בגדיה, ונגלה לעיניך גוף שזוף ורך למגע, של
אישה מבוגרת אמנם, אולם יחד עם זאת גם מטופחת. ישבן גדול ועסיסי, חזה
מוצק, פטמות קשות.. מוחא כפייה

העיסוי עצמו די סתמי, יותר נגיעות וליטופים עם ספריי בכל הגוף מאשר עיסוי, כאילו היא מורחת לך קרם שיזוף.
היו כמה נקודות אור, ליטופים בישבן ובכלי כשאתה עוד שוכב על הבטן. הרגשה עילאית! חיוך גדול

אולם כשהיא מבקשת ממך להסתובב, זה כבר סיפור אחר..
היא עולה עליך, וישר עוברים למשחקים.
היא יורדת, ומוצצת, משחקת עם הכלי שלך בין החזה שלה, אתה שולח ידיים לישבן שלה,
יונק לה את החזה, משחק לה עם השיער, עד לגמירה המיוחלת..
נשיקות אין. אצבע למטה

הייתי שם קצת יותר מחצי שעה, כולל מקלחת בכניסה וביציאה.
לאחר שיצאתי מהמקלחת, היא עוד הייתה ללא חלק תחתון משום מה..

היה נחמד. אולי אחזור בעתיד

בת ימית מבוגרת

59
הנה זה קוה דיווח ראשון שלי בפורום! קריצה
טוב אז כמו שהבטחתי כך אני מקיים...

ביקרתי את הגברת היום בצהריים בבת-ים באותה הכתובת שפורסמה כאן...
קבעתי איתה לשעה ספציפית והיא כהרגלה איחרה אך לא התייאשתי והמתנתי בסבלנות ואכן היא הגיעה כעבור חצי שעה של המתנה מרגיזה שבא אתה מריץ את כל הסרטים בראש תבוא לא תבוא... כדאי לחכות לא כדאי... חח

אז לדעתי כדאי והיה שווה לחכות! היא אכן מבוגרת מעיין Gilf שכזו אך יש לה סטייל ולוק והיא ממש נחמדה.
למרות שבטלפון היא לא כל כך זורמת דיי ממהרת לנתק אך נא לא להתייחס - יש הרבה שחופרים ומשגעים אותה..
כך היא סיפרה לי ולכן הגישה שלה כזו בטלפון.

מבחינת מראה אני אהבתי יש לה גוף יפה ודיי שמור ביחס לגילה עם שיזוף עז ושיער בלונדיני.
היא ישר התפשטה לגמרי בלי חוכמות ובקשות מיוחדות.
העיסוי שלה דיי סתמי ולא משהו ליפול ממנו אלא יותר ליטופים עם לחיצות פה ושם אבל לא
הייתי קורא לזה עיסוי מקצועי אלא יותר נעים.

גולת הכותרת זו אכן המציצה שלה שהיא באמת טובה וכיפית רואים שהבחורה יודעת מזה זין ויותר מזה ממש אוהבת למצוץ אותו.
וכמו אצל כולם בלעה ובלעה ובלעה בהנאה.. חח
הסכימה ל-2 מספרים בזמן של חצי שעה עבור 250 ש"ח שלדעתי זה בסה"כ לא רע לדעתי.

לסיכום אני מאמין שבהחלט אחזור בעתיד ולפי האינטואיציה שלי היא תזרום ליותר עם הזמן!..

בדרך ליעד הבא עם דיווח חדש...

אוהב חזה ענק :)

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”