כ מבזק דרום תא (תמי התעוררה מהתרדמת) - דף 3 - סקס אדיר

מבזק דרום תא (תמי התעוררה מהתרדמת)

21
1. לא אני לא ילך להתלונן
2. הסיכוי שזה יקרה נמוך במיוחד

אתה רוצה להכנס לסוציולוגיה וקרימנולוגיה?
הסודנים אומנם מצד אחד סובלים מ"התעללות" מצד המדינה מה שיכול להביא אותם לצדדים הפחות יפים אליהם יכולים להגיע בני האדם.
אבל מצד שני הם גם סובלים מאיום מתמיד מפני גירוש ומיד קשה של המשטרה ועל כל מעשה פשע שאחד עושה, אוכלוסיה שלמה סובלת מהתעללות משטרתית
מה שמביא לכ שבסופו של דבר ולמרות הכל האינטרס המשותף של האוכלוסיה הזאת היא לשמור על פרופיל נמוך.

הרחובות שהזכרתי הומי אדם בכל שעות היום והלילה, לעיתים אף הומה משטרות ולרוב גם הומה סיורים מודרכים (אישית ראיתי אתמול 3 סיורים רצופים של תלמידי תיכון)

הכי קל להגיד "אם יש ספק אז אין ספק" ולעטוף את עצמך במעטה של פרנואידיות, אבל אם תדגול במשפט הזה יכול להיות שתפסיד הרבה חוויות בחיים. אני לא אומר שתהמר על החיים שלך, אני רק אומר שאסור להיות קיצוני לשום צד.

ושוב אני מזכיר שלא קראתי לאף אחד ללכת לשם ולא אמרתי שמדובר במציאה גדולה (אני בעצמי לא דגמתי שם) רק ציינתי שהמקום מתעורר ואולי בעתיד כשהוא ינוקה מסודאנים (כבר מבחינים בפיחות) רמת הבחורות וההיגיינה אף תעלה.
מה שיביא לתחרות גדולה יותר בשוק ולהורדת מחירים במחוזות האחרים בתל אביב.

ploni2013-02-15 11:45:34

23
ובכל זאת, חשוב לא להיות שאננים ולהבין שמתחת לאפנו מתפתח כאן משהו שמזכיר את הארלם בימיו הקשים בשנות השבעים.

ברור שאנשים לא נולדים פושעים ןלא נכנס כאן לענייני סוציולוגיה וקרימינולוגיה, אבל במרבית המקרים הבחירה בפשע היא באין ברירה.

ומדינתנו הנהורה הביאה לקצה הרבה מאד אנשים שבאו לכאן לחפש עתיד יותר טוב.

אבל אני כן מדבר על סטטיסטיקה. כי להיות קורבן לשוד ברחוב אפשר בכל מקום, אפילו בשכונות יוקרה, אבל הסיכוי להיות קורבן לשוד ברחוב באזור התחנה התל אביבית הישנה הוא הרבה הרבה הרבה יותר גבוה.

ואני יודע שיש כאן אנשים שסקס חשוף עם זונה היא לא מילה גסה עבורם. וברור שבתחנה ניתן לקבל את זה יותר בקלות מאשר במקום אחר.

ובמתחם התחנה יש מגפה של HIV. חד וחלק.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4313341,00.html

אני רק מבקש להזהיר את האנשים זה הכל

UMA2013-02-15 13:47:40
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

24
[QUOTE=מוסלי]צעיר לנצח נראה לי שאתה פשוט מפחד להסתובב שם לבד ועל כן אתה מקצין את המציאות בשטח לרעה.

אך אם תבקש יפה, אני אסכים לצרף אותך לסיבוביי בהם תוכל לראות שלא הכל שחור שם.[/QUOTE]

ניתוח קצר ומדויק, אין מה להוסיף יותר מזה הדיון מיצה את עצמו.

26
[QUOTE=ותיקק]
רק שתבינו מה הולך שם , וזה עוד כלום
[/QUOTE]

אתה רציני או שאתה רק מנסה לפרסם את הבלוג שלך?
הסיפור המסופר שם הוא על התחנה המרכזית בירושלים

ואם היינו מאמינים/נבהלים מכל דבר שמספרים אז כבר היינו עוברים מדינה
מתרחשות פה הרבה זוועות ולא רק בתמ"י

UMA2013-02-17 09:18:26

27
חבר יקר, אין לי בלוג, ואני לא הולך לשירותי זנות בתשלום, אני קראתי את זה באנטרנט וסתם רציתי לשתף פה אנשים,

זיינו עשו חיים, אבל תזהרו ותשמרו, בתמ"י בירושליים זה קרה, אז בתל אביב השורצת סודנים זה הרבה יותר מסוכן...

28
אם אתה לא הולך לשירותי זנות בתשלום אין לך הזכות להטיף/ לתת טיפים כי אינך מעורה בדבר
אתה ניזון רק מהמילה הכתובה ולא מהמציאות מה שמביא אותך למצב שאתה מגבש דעה לא מבוססת.

גם אני יכול להביא לך עכשיו כתבה על רצח שקרה בבאר באוסטרליה ויוסיף שאסור לאנשים להתקרב לבארים
מי אני שאצא בהצהרות כאלה.

הדעה של מי שכן הסתובב במקומות האלה (כמוני כמו מוזלי ופרופסור) היא הדעה האמיתית שיש לשקול ולא סיסמאות שנזרקות פה לפי מה שפופולארי להגיד ומבלי לראות את התמונה המלאה והאמיתית.

29
חמוד...
יש לי סובלנות מפה עד הודעה חדשה לכן הגבתי לבחור בנימה יפה וחברית ואם ראית בתשובה שלי משהו תוקפני אז תבדוק את עצמך.

דבר שני, אתה יודע והוא יודע שהוא לא חידש כלום ואין צורך לחדש כלום לאף אחד משוכני הפורום לגבי סיכונים כמו HIV ועובדים זרים.
זה כמו שתטיף לאבא איך להוליד ילדים.
לדעתי עצם "ההטפה" (וכמובן החוסר רלוונטיות שבה) באה ממקום שלילי שעדיף להמנע ממנו להבא ואין בו שום אלמנט חיובי לפורום.
אולי הוא בא מתוך חוסר ביטחון ומגננה עצמית, אולי סתם מהאהבה להטיף ולהרגיש שאתה יותר חכם או שאר ירקות (שמתי לב למגמה בהודעותיו).
ובנוסף התגובה שלך לתגובה שלי באה בכוונה להסלים (במסווה של משכין שלום) אבל לא נכנס לזה.

לסיכום, אני ממליץ לאנשים להגיב רק אם יש להם משהו באמת חכם ומועיל להגיד אחרת אנחנו סתם מבזבזים נפח DISK לסקסאדיר ומספאממים את הפורום.

ואם אתה (או ותיק) רואים גם את ההודעה הזאת בנימה שלילית אז חבל. אלו הערות בונות ולא רק למסגרת הפורום.
בסופו של דבר כולנו באותה סירה וצריך לשמור על שלום בית.

30
[QUOTE=ploni]

דבר שני, אתה יודע והוא יודע שהוא לא חידש כלום ואין צורך לחדש כלום לאף אחד משוכני הפורום לגבי סיכונים כמו HIV ועובדים זרים.
זה כמו שתטיף לאבא איך להוליד ילדים.
לדעתי עצם "ההטפה" (וכמובן החוסר רלוונטיות שבה) באה ממקום שלילי שעדיף להמנע ממנו להבא ואין בו שום אלמנט חיובי לפורום.
אולי הוא בא מתוך חוסר ביטחון ומגננה עצמית, אולי סתם מהאהבה להטיף ולהרגיש שאתה יותר חכם או שאר ירקות (שמתי לב למגמה בהודעותיו).

.
[/QUOTE]

פלוני חמוד, אני הייתי צרכן בעסקי הזנות כמעט 11 שנה,
שפכתי זרעים וכספים בכמות שלא תבייש אפילו את בכירי הפורום , והאמן לי שהייתי מזיין כמו ארנב חרמן, לא הייתי רואה בעניים, כסף זה רק דפים עם תמונות , זו הייתה הגישה שלי,
מגיל 17 הייתי ככה, עד לפני שנתיים שחדלתי מזה, היה לי מקרה ממש לא נעים שגרם לי לחדול מזה ולשלוט בקטע הזה שהזיין עומד השכל בתחת.

אני לא בא להטיף לאף אחד!! וכן ,ההודעות שלי הן בכלל לא תורמות לאף אחד שרוצה המלצות על זיון כזה או אחר,
כמו שאמרתי כשהזיין עומד השכל בתחת, מי כמוני יודע את זה, ואני לא אומר את זה בתור מחמאה או משהו חיובי, להפך ,

בזמנו שהייתי מזיין אלו היו בחורות שהיו בראשון, כוסיות שוות, לא נרקומניות , כאלו שבאמת יש סיכוי שהן נקיות (לפחות על פניו זה היה נראה ומריח) , אבל על הזונות בדרום ת"א??? ועוד זונות רחוב????

אני קורא באנטרנט על נערים צעירים ומטומטמים בני 17 בקושי שמספרים בבלוגים ובאתרי אנטרנט שהם מסתובבים בתחנה המרכזית בת"א בתקווה למצוץ לאיזה ערבי או לאיזה מישהו בשירותים, בתמ"י ת"א

ואני פשוט מזדעזע !!!!!!

פה עוד איכשהו יש אנשים נורמאליים, חרמניים כמו ארנבים, אבל עדיין זוכרים לחבושללבושלגרובלענוד (או וואטאבר ) קונדום, (וגם זה לא כולם...)

אתה מסתכל על זה בצורה לא נכונה ומנסה איכשהו להציג אותי כחסר ביטחון או חכם או בכל מיני תאורים כאלו ואחרים, זה מרגיז אותך שאני מציג את הצד השני שאתה מנסה להדחיק??

הסרטים שהבן אדם אוכל אחרי שהוא עושה שטויות מסוכנים יותר מהכל, במיוחד אם הוא אוכל סרטים בצדק.

ידוע לך שיש שם באיזור מגיפת HIV , אתה קורא על זה ? אתה בתור צרכן מין מודע לזה? שאתה הולך שם ברחוב ורואה את כל הזונות רחוב , אתה רואה דוגמניות וחושב הכל וורוד, וזה לא, זה מרגיז אותך שאני מציג את הצד השני של הדברים,
מנקודת מבטך ברור שההטפה באה ממקום שלילי ,הרי זה הורס את כל האווירה הוורודה של הפורום, הולכים מזיינים חוזרים לישון והכל טוב, אין סיכונים , אין כלום.

אם היה מכשיר אלחוטי משהו כמו " HIV DETECTOR" שאתה יכול לזהות מרחוק אם הבחורה נשאית, או שיש לה עוד כל מיני הפתעות שזורמות לה בדם, אז זה היה הכי אידאלי, אבל מה לעשות שאין.

אתה מתלונן על נפח ספאם של האתר??

אני מדבר איתך פה על חיים של אנשים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”