כ קירה בת ים - סקס אדיר

קירה בת ים

1
יש בחורה חדשה ושמה קירה. בסוף נכסה את כל השמות הרוסיים פה בדיווחים על בת ים. אין הרבה מה לפרט, בת ימי סטנדרטע, בחורה בגיל 30 נראית לא רע, לא שמנה ולא רזה, חזה בינוני תחת בינוני. המחיר 400 זוז, אין אנאלי בתפריט
תעשו חיים

קירה בת ים

5
מישהו יכול לאשר שזה תמונות אמיתיות?!? ועוד משהו בקטנה בבקשה אם אפשר באיזה שפה אני מדבר איתן אנגלית רובן יודעות אנגלית ברמה סבירה?

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

קירה בת ים

6
בקישור לדיווח שהעלה אוסקר כתוב ״מלאה עד שמנמונת״ והבת ים Corp. בד״כ מעלה לאתר תמונות אמיתיות, אם כי חלקן מעט משופצות בכל מקרה, הקשר בין התאור שבדיווח לבין התמונה הינו מקרי בהחלט, מקווה לדגום בקרוב היא נראית כוסית אש... 

קירה בת ים

8
טוב, זה ההודעה הראשונה שלי פה בפורום אבל ראיתי שאין דיווח הולם לגבייה אז החלטתי להרים את הכפפה.

בכל מקרה, הייתי אצל קירה אתמול.
דבר ראשון, מראה:
הבחורה נראית מעולה, לא שמנמנה לא מלאה ולא נעליים. היא לא אנורקסית אבל רזה (עם כרס קטנטנה של אחרי לידה)
יפייפיה וחמודה עם חזה בינוני טבעי וחייכנית, בסך הכל מבחינת מראה 9/10 לטעמי.
אומרת שהיא בת 24 ונראית גם ככה, חודש בארץ ורוצה להשאר לגור פה מהמעט שהצלחתי לדובב אותה.
(קצת מבאס שהבחורות הבת ימיות בקושי יודעות אנגלית קשה להתחבר אליהן)

שירות:
GFE סביר, זרמה אבל נשיקות יחסית קצרות אבל לא עצרה אותי או משהו.
לא ניסיתי לרדת לה אבל אפילו ליקוק הפטמות אחרי כמה שניות היא התחילה לצחקק כאילו זה מדגדג אותה והזיזה לי את הראש.
מציצה עד בערך רבע דרך (למרות שיש לי יחסית מכובד עדיין יכלה לרדת קצת יותר למטה)
אחרי 10 דקות של מציצה (עם טיפה ליקוקי ביצים אבל לא מעבר) שמה קונדום, ועלתה מעליי, יודעת לרכב.
אחרי כמה דקות התהפכנו עד לגמירה.
סיגריה ומס' שני שדיי חזר על עצמו.
הבעיה היחידה שהיא טיפה רחבה למטה (כאילו ילדה ממש לא מזמן ועדיין לא חזר למימדיו)

בסה"כ שירות דיי, יש יותר טובות אבל הבחורה פצצה וצעירה אז יש לאן להשתפר.
אני חושב שאחזור עד שאלונה תחליט לחזור אלינו.
תהנו.

קירה בת ים

10
עדיין לא הבנתי...
זו אותה בחורה מהשירשור על "קירה ולנה" או מישהי אחרת ?
השם והעיר זהים אבל כמה פרטים אחרים סותרים...
או שאולי היא עובדת גם כמעסה (עם לנה) וגם כזונה עם פקידה ?
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”