כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 28 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

271
[QUOTE=ניקיטה]

בוקר מהממם לכולם העלתי תמונות חדשות וערכתי כמה שינויים בפרטי המפגש בימיים הקרובים יעלה לאתר שלי את שאר התמונות כולכם מוזמנים הפעם הלכתי על סגנון קצת יותר חצוף ופרוע מאוד טבעי וכמעט ללא מעצורים המשך יום סגלגל לכולם TongueTongue[/QUOTE]
מודה שאהבתי מאד את התמונות
אצבע למעלה אצבע למעלה אצבע למעלה

ניקיטה - ללא גבולות

273
לילה טוב לכול הערים והישנים Tongue רגע התחיל באיקון המוםShocked קודם כול תודה מאמי יש עוד תמונות בדרך וכמה הפתעות ו שלא יכולה לגלות בנתים Tongueלתגובתך אוליב מאמי נכון לא ביקרת לאחרונה בדף הראשון שלי שבו מופיע הפרטים עלי וכו השקעתי בפתיח כול כך יפה הכולל הורדת מחירים השקעתי בכול מילה ומילה אוליבבבבבב ההימור כבר לא כזה יקר חיוך גדול מה זה לא מצדיק מילה טובה משהו אולי חטיףחיוך גדול
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

276
שבוע טוב לכולם העלתי לדף הראשי שלי תמונה חדשה בימיים הקרובים יעלה את כול הסט לאתר שלי שהלינק שלו http://www.bdsm-nikki.co.il/ מוזמנים חיוך גדול דבר נוסף שרציתי לשאול מישהו אולי יכול להסביר לי איך אני מעלה לכאן תמונה Tongue כי חשבתי שהיה נחמד לפתוח כול שבוע בתמונה חדשה כאן שלא יגידו שניקי לא מגוונתחיוך גדול

ניקיטה - ללא גבולות

277
בחלונית התגובה, לחצי על עורך תגובה מלאה (עורך תגובה מלאה).
החלונית החדשה שתיפתח, לחצי על הכנס תמונה (הכנס תמונה).

צייני בצד ימין את מיקום התמונה במחשב שלך (הפונקציה Browse ).

העלי אותה (הפונקציה Upload ).

בחרי אותה מן הרשימה בצד ימין כדי להכניסה להודעתך.

בצד שמאל - תוכלי לראותה, כפי שתיראה בפורום, וכן להגדיר גודלה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

ניקיטה - ללא גבולות

279
אוליב מאמי שלי תמיד יכול להיות יותר ויותר זה כמו אקט משתבך מפעם לפעם חיוך גדול העלתי עוד אחת ועכשו בגללך חייבת להוסיף אחת קשה הולכת לעלות אותה עבורך Tongue ותספר לי מה דעתך לא לחסוך במילים חיוך גדול

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”