כ שולה ממועדון הגוגו. פה מלוכלך. - דף 2 - סקס אדיר

שולה ממועדון הגוגו. פה מלוכלך.

11
[QUOTE=nicki791]

גם אני הייתי במועדון הגוגו בשעות הערב המוקדמות וגם אלי הגיעה חשפנית, שבהתחלה הציגה עצמה בשם שולה ואחר כך עלתה לבמה לריקוד והציגו אותה כנטלי. אני לא יודע וגם לא אכפת לי איך קוראים לה, אבל השירות שלה והיחס שלה הם גרועים, והריקוד שלה על הבמה וגם עליי הוציאו לי את החשק בכלל לבקר במועדוני חשפנות.

בריקוד עלי היא לא הורידה חזיה ולא הרשתה לי לגעת לה בחזה, אז בשביל מה שילמתי?! בריקוד על הבמה היא גם לא הרשימה אותי בכלל, ואפילו שיעממה.

לפני מספר ימים ביקרתי שוב במועדון הגוגו בתקווה ש"שולה" או "נטלי" לא תהיה שם. היא באמת לא הייתה, ויצא לי להכיר בחורה בשם קלי, שדיברה בנעימות, התעניינה מאיפה באתי ואיפה אני עובד, החמיאה לי על לבושי וגרמה לי להרגיש רצוי שם. הזמנתי אותה למשקה ואף עליתי איתה לחדר הפרטי למעלה, דבר שאני לא עושה בדרך כלל, אבל הבחורה פשוט פצצה ויודעת למשוך ולפלרטט.

עם קלי מאוד נהניתי ואני אחזור שוב לגוגו בגללה.
[/QUOTE]
אתה צודק, נראה לי שקלי היא הבחורה הרוסיה שהזכרתי בתחילת הדברים שלי, שזרמתי איתה,
היא אכן מפלרטטת ללא הפסקה.
שולהנטלי. זאת ישראלית גבוהה ערסית ?

גיא 222013-02-26 04:01:27
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

12
[QUOTE=איצטגנין]אתה צודק באופן בסיסי.
אבל...

א. אתה לא אמור להיפגע מדברי זונה.

ב. מה יעזור לך אם תתלונן?
[/QUOTE]
ממש לא נפגעתי ממנה, וזה גם לא היה כל כך פומבי.
אני אומר את זה כאן לשתי מטרות.
האחת שאנשים יידעו להיזהר ולסנן אותה.
והשניה שאולי בעלי המקום יקראו את זה ויבינו שהיא גורמת להם נזק ויעיפו אותה.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

13
בחדר הפרטי עם קלי היא מתפשטת לאט תוך כדי ריקוד אירוטי, מורידה חזיה ותחתונים ומרשה לגעת בה חופשי, להכניס אצבעות ולרדת לה. היא בחורה גבוהה חטובה ברונטית עם חזה גדול, מדהימה. היא יודעת לפנק גבר, לוקחת את הזמן לאט ולא ממהרת. היא מנשקת נשיקות צרפתיות חמות וארוכות. לאחר מכן יורדת לאט, תוך נשיקות בגוף וליקוקים בפטמות. בשלב הזה הזין כבר עומד טיל, ואז היא מלקקת אותו כמו גלידה, ליקוקים ארוכים מלמטה למעלה, כאילו היא רוצה לטרוף אותו. ואז היא מתחילה למצוץ והיא עושה זאת ממש טוב, היא מתחילה לאט ומגבירה את הקצב, מלקקת את הביצים ונוגעת בהן תוך כדי המציצה. היא עושה את זה כל כך טוב עד שאני לא יכול להתאפק וגומר מייד.
לדעתי, אחת הטובות שהיו לי.
ני

17
אני מכיר את קלי היא הרבה שנים עובדת בגוגו וכל פעם שמישהו נכנס לשמה ישר באה אליו היא חמודה אני אישית הייתי הרבה הולך לגוגו ומעולם לא שמעתי על בחורה בשם שולה כנראה חדשה והיא משקרת אם היא אמרה שהיא הרבה שנים שמה את קלי אני מכיר הרבה זמן והיא אכן הרבה שנים שמה
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”