כ כריסטינה מנדלי 9 - סקס אדיר

כריסטינה מנדלי 9

1
אתמול בצהריים התחשק לי לבקר שוב את ג'ני אז קפצתי למנדלי 9, לאכזבתי ג'ני לא הייתה אז החלטתי להיכנס עם כריסטינה. כריסטינה היא בחורה בסביבות גיל 40 פנים יפות גוף טוב וחזה מלא, והכי חשוב, נכנסה למסור פרטים בחיוך מקסים. רציתי לקחת 45 דקות אבל היא אמרה שיש לה רק חצי שעה מכיוון שהיא מוזמנת לאחר כך. חשבתי שזה סימן טוב שהיא מבוקשת והחלטתי להיכנס. התקלחתי ונשכבתי על מיטת העיסוי והיא החלה במסא'ג טוב לרגלים. אחר כך עברה לגב ודי מהר התחילה בבודי עם נשיקות קלות בצוואר ונשיפות באוזן. חשבתי נו מילא, יהיה יותר זמן להנות מהבודי. היא החליקה עלי עם שדיה כשהיא חופנת את שמוליק מאחור ועוברת על הביצים קלות בציפורניה. מאד התחרמנתי מהעניין והסתובבתי על הגב כדי לראות אותה במלא הדרה. היא נשכבה לצידי והמשיכה ללטף את שמוליק כשאני במקביל חופן את ישבנה ומלטף את שדיה. ניסיונות לנשק אותה לא הצליחו וגם לא נתנה לגעת במנוש.לפתע לאחר פחות מרבע שעה נשמעה דפיקה בדלת. הייתי בשוק. אמרתי לה שעברה רק רבע שעה והיא ענתה שעברו כבר 25 דקות מרגע שנכנסתי לחדר. כלומר החשיבה גם את הזמן שחיכיתי לפרטים ואת זמן המקלחת. מיותר לציין שהוויכוח הקטן הוריד לי כבר את החשק להיות איתה, רציתי לגמור וללכת להוריד סטירה לפקידה המעצבנת. ביקשתי ממנה שתשכב עלי אבל היא לא הסכימה אז נתתי לה לשפשף כשהיא יושבת על ברכיה מולי וביד אחת עוברת עם ציפורניה על הרגלים והביצים עד שגמרתי. התקלחתי מהר ויצאתי עצבני לשאול את הפקידה מה פשר הדפיקה המוקדמת על הדלת. הפקידה התנצלה ואמרה שהיא לא דפקה כדי לזרז אלא כדי להודיע לה שנגמר חצי מהזמן שלא תיסחף כי לטענתה כריסטינה נשארת הרבה פעמים יותר מהזמן שמוקצב ואז היא מקבלת קנס.
אתם הבנתם את זה? דפקה להודיע לה שעבר חצי מהזמן? אני אף פעם לא שמעתי על כזה דבר וחוץ מזה, השרמוטה התווכחה איתי בחדר שעבר כבר רוב הזמן.
הודעתי לפקידה שמבחינתי המקום מחוק ואותי הם לא יראו יותר שם ויצאתי בטריקת דלת.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

כריסטינה מנדלי 9

2
1. החברה הטובים ( אני למשל) כבר מחרימים את תאגיד גבעון-המסגר-מנדלי בגלל המחירים המוגזמים ובכלל היחס ואני שמח שגם אתה מצטרף אלינו.

2. לפי התיאור שלך מדובר בכריסטינה שהייתה עובדת בערבים בגבעון. הייתי אצלה במספר טיפולים מועט אבל לאורך תקופה ארוכה כך שאני מכיר את כל הגלגולים שלה ומה שאמרו לך זה חרטא בארטה. היא הייתה משקיעה מאוד בטיפולים והייתה אחת הפייבוריטיות שלי אבל באיזה שהוא שלב נעלמה וחזרה מבוגרת בכמה שנים ועם יחס גרוע מאוד. הטיפול האחרון שלי איתה בגבעון לפני כחצי שנה היה דומה למה שתיארת מבחינת היחס שלה וגרם לי לא להגיע אליה יותר.

3. מצטער בשבילך על הנפילה ותודה על הדיווח

כריסטינה מנדלי 9

5
סקורפיו אני מצדיע לך
אם כולם יהיו כמוך ויתלוננו כאשר משהו לא מוצא חן בעניהם (דפיקות בדלת, אי מתן עודף, התנהגות מעליבה, תקתוק, מחיר גבוה!) אולי היחס לצרכני המין יהיה אחר.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”