כ ספרד כותב בלייב - סקס אדיר

ספרד כותב בלייב

1
יש לי זין קטן (ואנחנו עוד נחזור לזה)
נסיעת עסקים לספרד לחור תחת שלא ברא השטן. עבודת מחקר של שבוע וחצי מראש העלתה תמונה קודרתDead
מגיעה לעיירה ולמרבה הפתעתי המצב קשה יותר משנדמה. גם תמורת אלף יורו אף כוס מהלך לא יגיע למקום הזה.
3 פעמים ביום אני ושמוליק נפגשים לסשן אוננות מצויין אבל הדבר האמיתי-DeadDeadDead.
פה אני חייב לציין תובנה חשובה מהמעלה הראשונה, חרמנות הינה מוטיב לפרפקציוניזם וסיימתי את העבודה 24 שעות לפני הזמן על מנת לעשות לילה במדריד. חיפוש בתנ"ך הסקס מס' 1 בעולם מוחא כפייה ותודה לאדמין ותודה לכולכם, העלה את factory air, מועדון סליזי לגברים חרמנים.
הגעתי למדריד למלון 5 כוככבים סוף הדרך וזה אחרי 2 לילות במלון פחכועס. לא התעקבתי הרבה, חירבון קצר שטיפת הרקטום בבידה חם ולעניינים. בחרתי את המלון מראש אחרי חיפוש נרחב באינטרנט על ה- air factory שאגב המונח מציין את הזווית הנפלאה של ה- camel toe בזמן שהבחורה עומדת בתנוחת "ר" (מתוך הסלוגן הצבאי - "חכה לי ב-ר") וכמו שציינתי מצאתי מלון במרחק 1 ק"מ בלבד משם. הגעתי מהמלון ברגל והאמת שהדך הייתה לא פשוטה ומי שנוסע אני ממליץ לפנות אלי לפרטי לגבי המלצה על מלונות נגישים יותר. האזור הינו אזור שדה התעופה ואין באזור כלום חוץ מכמה מלונות, אזורי תעשיה, מטוסים ו... שושנותקריצה
נכנסתי לדיסקוטק (כך מתואר המקום) והנ"ל ממוקם בקומת מרתף של מלון גדול אך לא עוברים בלובי בשביל להכנס. בפנים מקום מפואר עם בר ענק ומעט כורסאות ישיבה, הרבה ג'נטלמנים אירופאים ומוזיקה טובה- וים ים ים ים של כוסיות אש. מפה אני רק יכול לקוות שתחשבו שאני יחצןחיוך גדול כי כל תאור של פחות מזה יהיה לא מספק מבחינתי. יחס נשים גברים כשאני הייתי (8 בערב-כי אין שעה לא מתאימה לזיון) היה לפחות 5 פוסיות על כל גברבר. נכנסתי ובהמלצת חבר פורום שאיני זוכר את שמו אך אני חב לו תודה הזמנתי ישר בירה. שדדו אותי איזה 15 יורו כי שמוליק לא ספר את העודף צחוק. ניגשה אלי קולומביאנית כוסית אש והתחילה לפלרטט. היא היתה אש אבל רציתי עוד לבחון ואחרי 10 דק' נפטרתי ממנה. אחרי דקה הגיעה כושית שחרחרה וממני נפטרתי ביעלות די מהר. זה הזמן לציין כי מרבית הבחורות הינן היספניות או דרום אמריקאיות אבל... כשיש למעלה ממאה בחורות במקום אזי יש יותר בלונדיניות ומזרח אירופאיות ממה שאפשר לדמיין. they come in all size and shapes. בשלב מסויים נגשה אלי הקולומביאנית הראשונה, לקחה כיסא והתיישבה ליידי התחילה להתעקש אבל בצורה משהו מנומסת תוך כדי נשיקות על הצוואר והכרות אינטימית עם שמוליק. הבנתי שאין ברירה ובחנתי אותה קלות-פשוט כוסית מאלה של ה-750 ש"ח בארץ(לא שפה זה יוצא פחות) . התחילה לרמוז שרוצה למצוץ לי ושאזיין אותה, בדיקה מהירה העלתה שיש אנאלי ואופציה להשפרצה כמובן ללא כל תוספת תשלום, בדיקה יסודית העלתה שאיזה כיף לעמוד ליד הבר כשהבחורה שיושבת לידך מחרמנת אותך ואתה דוחף לה אצבע, ושתיים ושתיים וחצי ועוד מיני מנעמים. אני לא ממיטיבי התיאורים בזיון אבל היא מצצה כמו זונה בת זונה מקצועית מהשורה הראשונה (רק בחליפה ולא נראה לי שזה המקום לבקש חשופה) הזדיינה בפראות וקפצה עלי תוך מבטים מטורפים ומטרה אחת-תהנה, וכמובן גם תגמור. אין כל תקתוק ויש חצי שעה מלאה שדי מספיקה, לא יודע אם ניצלתי את כולה כי אני בא לזיין ולהנות ולא לקחת זמנים-רק בארץ הדודש חייבים להציץ בשעון. בשלב מסויים כשהיא קופצת עלי עם הגב אלי, הרטבתי אצבע ו...הופ, "אך זה כואב"Ouch עוד לא העלתי מבט מאוכזב ורק שאלתי "מה אין אנאלי?" ישר שלפה את שמוליק והחלה מכוונת בשמחה, רק בקשה בעדינות. זיינתי לה ת'תחת כמו מפלץ והיא במבטי די אתה קורע אותי, לא נתנה להכניס את כולו אבל חשובה לי הזרימה אז לא דחפתי מאוד מאוד בכוח אלא רק מאוד אחד בכח , וזה הזמן להזכיר שיש לי זין קטן . בשלב זה הוציאה את שמוליק ובתנועה מהירה ניגבה את המעיל עם מגבון ולפני שהבנתי החלה למצוץ כמו משוגעת. גמרתי לה על החזה הענק והטבעי (טבעי בטוח ולאחר מס' שנים יודע להרגיש). לא מעניין אותי אם גמרה ובעצם בטוח שלא ויסלחו לי החברים אך זונות לא גומרות לפחות ב-99% מהפעמים וחבל לי על אלה שחושבים שכן.
לסיכום: בן גוריון - מדריד מדריד-air factory ודחוף!!!.
עלות התענוג לא זולה ונעה בין 90-110 יורו כולל חדר בחורה ומשקה וללא מונית או משקה לבחורה. סיכום של הבחורה בסגנון כוס חלק כמו שפאקינג כוס חלק צריך להיות, ריח טוב, עור משי, חזה ענק טבעי, פטמות מעט מוזרות ושקועות שאני עפתי עליהן וכו'-נראה לי מיותר. מי שמגיע למדריד שיספר איך היה.
ורק למקרה שתהיתם, עכשיו כבר עשר בערב והסיבה היחידה שאני במלון זה כי הייתי חייב לתרום תרומה אמיתית לפורום למען זכות קיומי ואני מקווה שהצלחתי. מכן אני חושב שאני פשוט אלבש משהו חם ואלך לסיבוב השני-נכון לא זול אבל בחו"ל אני אוהב להתפנק.
שלכם הרוזן ממדריד.

ספרד כותב בלייב

2
אוקי, חוזר עכשיו מסיבוב מס' 2. בשביל זה הגעתי לפה. יושב במועדון ורואה תקצירי ליגת האלופות. שותה בירה ומעשן מלבורו אדום. כל רגע קופצת עלי בחורה אחרת ומכריחהה אותי ללטף לה את המנוש, מתחננות לזיון (מתחננות לכסף כמובן אך כל הפורום עסקינן ביחסי הגומלין סקס/כסף) מגיע למצב שמשתדל לא ליצור קשר עין עם פוטנות שבארץ הייתי שובר צוואר מהסיבוב אחריהן. אני נפטר מכולן במקצועיות על אף שנהנה מהרגע. רוצה אחת לבנה, לא קולומביאנית וכו'. את עיני צדות שתיים שלא נזרקות עליך, מראה קלאס. מחכה פאקינג 20 דק' לקשר עין עם זאת שבא לי עליה, כל המועדון כבר קלט אותי אבל היא לא. שתבינו קשר עין עם בחורה=היא על המקום באה אליך, נשיקות ומאיפה אתה, בוא גע לי במנוש, קנה לי שתיה, אולי נעלה למעלה. היא עומדת מטר ממני ולא רואה.
לבסוף נוצר קשר עין ואני לא מבזבז זמן ומנסה להוציא חיוך של בואי אני אזיין אותך אבל במקום זה יוצא לי חיוך של בן 16 שמאוהב בביישנית הכוסית בכיתה.
אני שואל לשמה והשיחה מתחילה להתגלגל. כמו שניתן להבין מהדיווח הקודם-שמוליק לא רעב ויש זמן. אנחנו מתחילים לדבר, היא רומניה בת 22 והגיל תואם את המראה. טבעית לחלוטין ופשוט נערה צעירה, תמימה, יפה וכמובן כוסית שמנסה לשדר סקס בלבוש לא צנוע אבל אחושלוקי ביישנית. כשהביישנות משתלטת עליה והיא נבוכה היא מוציאה לשון במבוכה. הגעתי הפעם במונית 15 יורו, ולקחתי מראש 50 יורו בקייס של הטלפון לחרום. כשגמרתי הבירה אחרי שאנחנו מדברים 20 דקות ללא ליטופי מנוש וללא הצעות מפתות, אני מחליט להזמין לי עוד בירה ומציע לה משקה. המחיר 20 פאקינג יורו לכל סוג משקה שהבחורה רוצה-הבת זונה לקחה רדבול. לא שותה אלכוהול. אני משחק איתה את הקטע של מתחיל עם בחורה בבר והיא זורמת, שניינו ביישנים, נוגעים פה ושם. אחרי בערך שעה שמדברים על הכל-משפחה, עבודה,טיולים סמים ומה לא (ד"א, טוענת שרק שלושה ימים בעבודה הזאת, חוסר הניסיון שלה מתאים לטענה וגם התקלתי אותה בשאלות בהפתעה - מאמין לה) אז שוב אחרי שעה של מזמוזים קלים ואני לא מפסיק להחמיא לריח האלוהי ולטוסיק שחשפתי אט אט בליטופים, אני אומר לה שמתי שתרצה לעלות שתגיד-פשוט נהנה ממשחק מקדים של gfe מהסרטים (ללא נשיקות לשון או שפתיים-רק רול פליי אמיתי) בסוף היא אומרת סיים סיגריה באיזי ונעלה. עולים לחדר, נשארתי עם 88 יורו מתוך 155 שיצאתי איתם, 10 נוספים לחדר ולבחורה שאדריאנה שמה נתתי כבר חלק מהאתנן (75 יורו) בכסף קטן-פאדיחה. איך שנכנסים לחדר דופקת לי צרפתיוית מגששות ועוד לא מעמיקות אבל בכיוון. הושיבה אותי על בידה ושטפה את שמוליק טוב טוב. בזמן ששטפה אני יונק שד- חברה ציצי בינוני סטנדרטי של בת 22, הכל נמצא במקום שצריך. משכיבה אותי ערום על המיטה ומתחילה בצרפתיות שוב לא מטורפות אבל היא פאקינג טעימה. אני בעננים קולט שהרגע יצאתי מבר עם בת 22 בלונדינית רומניה לא שדופה אך רחוקה מלהיות אפילו טיפה מלאה-מושלמת. עוברת לנשיקות חזה ולמציצה חשופה, לא מכניסה עמוק והיא יותר מאסכולת החצי דרך + ליקוקים. לא אכפת לי אני בשמיים. אני קולט שהיא פשוט צעירה ולא מנוסה ונהנה מזה. כל הערב לא מפסיק להחמיא לה, לבנות לה ביטחון ולתת לה הרגשה של מלכה-הכי ג'נטלמן. מלבישה מעיל והופלה- אופס, יש לי זין קטן, זוכרים? האמת לא באמת קטן אבל מהצד הלא נכון של הממוצע. הכוס שלה צר כ"כ שהזיון פשוט הולך קשה. מחליפים תנוחות ואדריאנה פשוט חתיכת פצצה צעירה בכל תנוחה.
בשלב מסויים אני מוריד הקונדום, לא יכול להמשיך ככה ורומז לה להמשיך בחשופה או להביא לוביקנט. היא מצמידה אותי אליה ומנסה ללכת לזיון חשוף. עכשיו תקשיבו כל המתחסדים... אסור אסור ושוב אסור אבל עכשיו אני כותב דיווח ומנסה לא להתייסר על הטעות שעשיתי אלה להנות מהרגע, לבסוף אני נשבר ומזיין אותה תוך כדי gfe שלא ידעתי מאז גיל 17 ושנינו נשחפים עם חוויה מטורפת עד שמשפריץ כל הדרך ממילוי הפופיק ועד הסנתר. מבקש סליחה שהשפרצתי כ"כ הרבה והיא רק מסמיקה. רק בפוסט הקודם כתבתי שזונות לא גומרות, אכן היא לא גמרה אבל נהנתה. לא מהזיון עצמו כמו משעתיים של משחק מדהים. אני בחור נאה נראה צעיר לגילי ומתייחס לזונות בכבוד ובמקרה שלה התייחסתי אליה כמו למלכה, מזה היא נהנתה.
דפקנו עוד כמה צרפתיות ובאתי ללכת, היא שאלה למה אני הולך ושאני יכול להשאר עוד.עמדתי והסתכלתי עליה מתקלחת, איחלתי לה כל טוב ויצאנו למעלית. במעלית הסתירה את המצלמה עם היד ודפקה לי צרפתיה (אסור נשיקות מחוץ לחדרים).
המלצה-קחו את הזמן במקום הזה, חפשו את האחת, היו שם לפחות 100 בנות ואולי 15-20 גברים.
הדרך חזרה במונית אורכת חצי דקה ועלתה לי 3 יורו. מזל כי נשאר לי רק 3 וחצי...
נכון ב-150 יורו אפשר לתת דאבל בבת ימי או אחת ליגה מת"א מודלס אבל באף מקום זה לא כולל שתיה חריפה ושעתיים של פור פליי.
ווווואאאאאווווו היה לי פשוט כיף. אחרי קרוב ל-20 שנה של תענוגות עם נערות עובדות זו מצטרפת לעוד שתיים שמקבלות אצלי מקום קטן בלב.
כן ועכשיו גם ייסורי המצפון על הטעות מגיעים אז אני הולך לישון.
לילה טוב

הרוזן2013-03-07 02:45:34
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”