כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 286 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2854
שלום חברים. אני והחברה שלי עברנו לדירה חדשה. העפנו הרבה מאוד דברים שהיו לנו, וביניהם גם המזרון הישן שעוד ירשנו מהסבתא וכבר התבלה בצורה רצינית. לכן נסעתי לחנות מזרונים כדי לבחור מזרון חדש. כשאני בוחר מזרון חדש, מאוד חשוב לי שהוא יהיה נוח לזיונים בכל התנוחות. אתם מכירים את זה שיש מזרון רך מדיי ואז לא מרגישים את הקונטרות, או מזרון קשה מדיי, ואז החברה סובלת. בקיצורו של דבר נסעתי לחנות מזרונים כדי לבחור מזרון. המוכרת בחנות, שרון, הראתה לי מספר סוגי מזרונים, ומצא חן בעיניי בייחוד מזרן מסויים שנראה לי מאוד מתאים. אולם מחירו של המזרון היה 25,000 ש"ח ולא רציתי לקנות אותו בלי שאוכל לוודא שנוח לזיין אליו. שרון המוכרת, שמאוד רצתה לסגור עיסקה, הציעה לי שאני אנסה לזיין אותה על המזרון הזה, כדי שאהיה בטוח שהוא מתאים לי. אני הייתי בשוק, אבל היא אמרה שזה בסדר, וזה חלק מרמת השירות הגבוהה שהם מציעים ללקוחות. היא כמוכרת הצליחה לשכנע אותי די בקלות, ואז רק נשאר לבדוק שיש לה מבנה גוף דומה לזה של החברה שלי, כדי שלבדיקה יהיה ערך. אז מיששתי בחזה, במותניים, ובירכיים, והיות וזה היה מספיק קרוב הלכנו על זה. שרון נעלה את החנות ועמעמה את האורות והתפשטה בחושניות לאט לאט, והשתרעה על המזרון. אני מיהרתי להסיר את הבגדים ולהצטרף אליה. שרון המוכרת הצליחה לפוגג את המתח מהר מאוד ועברנו להתעלס תוך שאנחנו בודקים את המזרון בכל המצבים גם כששרון מעליי וגם כשאני מעליה. המזרון נתן לי תמך היטב בכל הפעילות שלנו והייתי מאוד מרוצה. בסיום קניתי כמובן את המזרון לאחר שהוכיח את עצמו כראוי. טוב, אולי בעוד שבועיים אלך לקנות עוד מזרון בחנות של שרון Embarrassed קריצה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2855
[QUOTE=גיא 22]

אמריקאי, השתלטת על הפוסט.
אתה חופר !!כועסכועסכועס
באמאשך תרגיע...
[/QUOTE]

תבין אותו גיא, תראה מה קורה כשבאים ממדינה שיש בה חינוך מיני לקוי.

קשה לו עכשיו להבין מה זה וגינה, קל וחומר בננה ספליט.

רימינג מעשי2013-03-30 09:33:47

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2857
[QUOTE=אמריקאי]רימיניג, ממש לא מצליח להבין את העיתוי שלך
צפון קוריאה הכריזה מלחמה על ארץ מוצאה של אוקטביה ואתה מסית נגד הציבור האמריקאי

בגלל אנשים כמוך אין שלום עולמי

ובסוף אנחנו נאלצים לשלם 25,000 ש"ח למזרון

[/QUOTE]

דודל, אין איזה דיווח קטן שהכרזת עליו ושאתה צריך לפברק.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2858
[QUOTE=אמריקאי]רימיניג, ממש לא מצליח להבין את העיתוי שלך
צפון קוריאה הכריזה מלחמה על ארץ מוצאה של אוקטביה ואתה מסית נגד הציבור האמריקאי

בגלל אנשים כמוך אין שלום עולמי

ובסוף אנחנו נאלצים לשלם 25,000 ש"ח למזרון
[/QUOTE]
דודל - אכלת את החרטא של הבוכרית שהיא 'קוריאנית'? צחוק
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=מוסלי]rd06 קח לדוגמא סודנים ואריתראים... מבחינתך אין הבדל נכון? מבחינתם יש גם יש.

כעת קח רוסים ואוקראינים - אין הבדל נכון? יש גם יש.

הגיע הזמן שגם שרון תובדל. היא רוסיה כמו שאני סודני.

אתם מוזמנים לנחש:

קווקזית? בוכרית? צ'צ'נית? בשקירית?

אה שרון? [/QUOTE]

מוסלי , אספק את סקרנותך .. אמא רוסיה אבא קוריאני
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”