כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 114 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1131
תאייייייייי על מה אתה מדבר חחחחח
המקום פה זה גן עדן עלי אדמות, עזוב את זאת שגרה איתי, אתמול מוכרת הפרחים הכירה לי את החברהשלה זה נמר במספר בחדר, כוס קטן ומגולח, הטלפון שלי מפיצץ בסמסים מכוסיות ואתה לא מבין איזה כוסיות יש פה בכל מקום, דומות לתאילנדיות לדעתי יפות יותר זה פאטיה מלפני 15 שנה גן עדןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
עכשיו אני בפגישה עם עוד בת 18 שהכרתי אתמול
מצאתי דירה עם בריכה וגאקוזי והכרתי אתמול שתי ילדות בנות 20 הצעתי להם לעבור לגור איתי חודש הבא ווואו גן עדן לגבריםםםםםםםם לא רוצה להתעורר מהחלום

1132
כשהייתי באנג'לס רק חיכיתי לחזור לתאילנד...

מקום עלוב, כפי שתאי ציין.

מי שאוהב לשלב גם תיירות רגילה בשילוב פעילות עם הבנות (כלומר, לטייל קצת, לעשות דברים במשך היום חוץ מללכת לאותו קניין ולאכול באותן שתי מסעדות) - לא ימצא את זה שם. גם אין שם בחורות "רגילות" - כולן שם זונות (גם הגברים - כל הגברים הזרים שם הם תיירי מין).

לגבי הבנות - התאילנדיות היפות הרבה יותר יפות. התקשורת עם הפיליפיניות יותר טובה (שליטה באנגלית), אבל מעולם זו לא היתה בשבילי בעיה עם התאילנדיות - תיקשרנו מצויין :)

1136

תגידו מה נסגר איתכם, ב1000 פזוס עלה לי אורגיה עם שתיים:))
זה היה ספונטני שלום, בא לכם לבוא איתי, כן, כמה, מיקוח והבייתה וזה החה שווההההההההה
האמת רק אחת מהן עשתה לי את זה אבל עדיין היה כיף לא נורמליייייייי
וזה בלי קשר לזה שהיה לי מספר עם החברה בבוקר:)
לשאלתךLOW מומלץ בעיני יותר
יותר זול
יש מסאגים על החוף
ומזג האוויר סבבה
גול גול תעבור על הפוסט יש תשובות להכל
אני יושב פה אתם לא מבינים מה הולך פה ים כוסיותתתתתתתתתת

1137
[QUOTE=שחר סגל]

תגידו מה נסגר איתכם, ב1000 פזוס עלה לי אורגיה עם שתיים:))

זה היה ספונטני שלום, בא לכם לבוא איתי, כן, כמה, מיקוח והבייתה וזה החה שווההההההההה

האמת רק אחת מהן עשתה לי את זה אבל עדיין היה כיף לא נורמליייייייי

וזה בלי קשר לזה שהיה לי מספר עם החברה בבוקר:)

לשאלתךLOW מומלץ בעיני יותר

יותר זול

יש מסאגים על החוף

ומזג האוויר סבבה

גול גול תעבור על הפוסט יש תשובות להכל

אני יושב פה אתם לא מבינים מה הולך פה ים כוסיותתתתתתתתתת[/QUOTE]

תמונה נדירה...

1140

אחלה וכיף לגור עם צעירה,חלום שיש שתים ושלוש בחדר והלואי עלי עכשיו בהשואה לישראל האיומה,אבל השאלה אם הבן אדם מחפש כמות וקלות על חשבון איכות,לדעתי רוב הפיליפיניות לא יפות ולהרבה מהן אין גם גוף משהו, אני לא עפתי על אנג'לס, אנשים אמרו "מה הן מדברות אנגלית הרבה יותר טוב מהתאילניות" ואני אומר מה יש לדבר כל כך הרבה?! הכרתי שם פיליפינית שהיתה נשמה, לא ביקשה כסף דאגה לי והכל , אמרו לי "אתה רואה! הן לא כמו התאילנדיות,הן יותר נחמדות ולא כולן אינטרסנטיות" חשבתי יופי וואלה איזה כיף, חזרתי לארץ ו..הבחורה שאלה אותי בפייס בוק "ממי אולי תקנה לי אייפון"....רבבאק אז מה שונה מהתאילנדיות?..דוקא הבחורה שהכרתי בפעם האחרונה בפאטיה לא רצתה שאקנה לה כלום אז לך תדע ,קיצר אם היתי יודע להעלות כאן תמונות היתי מראה לכם למה אני מתכוון כשאני אומר תאילנדיות כוסיות שנראות טוב הרבה יותר מהפיליפיניות.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”