כ למה הפורום כל כך יבש?? - דף 4 - סקס אדיר

למה הפורום כל כך יבש??

31
הוסרו כל הדיווחים לגבי אחד המשרדים היותר מדווחים פה בפורום, מרגע שהדווחים האלו( שמשכו הרבה תנועה של חברי פורום) ירדו אכן נהיה שקט יותר...

סיבה נוספת היא ההיצע הדל והלא אטרקטיבי שיש כיום בשוק...

למה הפורום כל כך יבש??

32
ערב טוב לחברי הפורום,
כמות הדיווחים ורמתם אכן נמצאים ברמת ירידה מעצם העובדה שבאמת אין על מה לדווח, על הקיים יש מספיק מידע, אני לא חושב שאם נפגשתי עם מישהי שכבר קיים עליה דיווח, צריך להוסיף על הקיים, אלא אם נתקלתי בשינוי כלשהו ברמת השירות המדווחת.
ובקשר לדיווחים חדשים, פשוט אין הרבה מה לחדש...היתה כאן תקופה נהדרת של דיווחים שנסתיימה בערך לפני כשנה מאז שאלכס נעלם וסביר להניח כי עד שלא יקום משרד עם רמת בנות וקצב תחלופה ששווה דיווח אז באמת אין על מה לדווח.
הרי ברמת הדירות הרבה לא משתנה, בנות פרטיות כמעט ולא מתחדשות, משרדי ליווי מעניינים גם אין...כל זה מוביל לתקופת יובש.
אך אני לא מודאג, בטבע יש חוקיות והיכן שיש ואקום תמיד ימצא משהו שימלא אותו, הכל עניין של זמן.

למה הפורום כל כך יבש??

35
[QUOTE=אמריקאי]
הפורום היה "בשיאו" וכמו כל שיא שנשבר, בסופו של דבר עובר תהליך הפוך

לאחר העליה ישנה ירידה

לאחר השיא ישנו יובש, שקט, רוגע

כמו ההתלהבות בהתחלה מהפייסבוק כשכל יום אנחנו בודקים מה קורה, בשלב מסויים אנחנו מפסיקים

להתלהב ומבקרים בפייסבוק כל יומיים או יותר

לאחר תקופה מסויימת ההתלהבות חוזרת

לא לשכוח שאחד מהחברים הפעילים הושעה ואחד אחר "אוהב סבתות" פרש מהפורום

[/QUOTE]
מי הושעה ? ולמה אוהב סבתות פרש, לא שמתי לב לזה.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

למה הפורום כל כך יבש??

37
אני חושב שזאת ממש טעות לערב את 2 הנושאים-

1. הפורום יבש.
2. סתימת פיות.

אולי יש קשר רופף ביניהם, אבל ממש לא בגלל זה הפורום יבש.
גם בימים של ההנהלה הקודמת הייתה סתימת פיות גדולה אף יותר, ועדיין הפורום לא היה יבש.

אני לא אומר מה אני חושב על השעייתו של גאנר, אבל להלביש את המקרה הזה כסיבה ליבוש הפורום זאת טעות

למה הפורום כל כך יבש??

40
[QUOTE=wow]
[QUOTE=אמריקאי]
בסך הכל יש 157 משתמשים פעילים מחוברים, 139 אורח/ים, 17 משתמש(ים), 1 משתמש/ים אנונימי/ים
[/QUOTE]

אמריקאי אני מסכים איתך.

אגב, מה זה משתמש אנונימי??
[/QUOTE]

משתמש אנונימי: משתמש שבחר להירשם שלא כמשתמש פעיל. כלומר מחובר אך לא ידוע מי הוא, לפחות לא על פני השטח.

ולמה אני חושב שהפורום יבש: מאחר שהדודל קוטף את הורדים יום-יום ומפזר אותם במדרגות ביתה של שרון אין טעם להשקות את הגינה. Ouch

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”