כ כריסטינה / קרית ים - דף 2 - סקס אדיר

כריסטינה / קרית ים

14
[QUOTE=oxide]זה רק אני או ש 250 יקר מדי בשביל זיון.
לא יודע כמה אתם מרוויחים אבל 250 שקל בשבוע 1000 שקל בחודש זה הרבה כסף.

לפני 10-15 שנה הייתי מזיין ב 50 שקל אחלה כוסית שבעולם.

[/QUOTE]
אני בטוח שאם תלך לאותה אחת, שהיית אצלה לפני 15 שנה, תקבל גם את אותו המחיר אולי פחות ואולי היא תשלם לך ...
אחי תתקדם קריצה

כריסטינה / קרית ים

15
לפני 15 שנה מרלברו לייט עלה 13 ש"ח והמשכורת מינימום היתה 3000 ש"ח בקיצור הכל היה זול יותר
250 היום זה סביר אם כי אתה יכול למצוא גם ב-200 ש"ח
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

כריסטינה / קרית ים

16
[QUOTE=Shaguar]לפני 15 שנה מרלברו לייט עלה 13 ש"ח והמשכורת מינימום היתה 3000 ש"ח בקיצור הכל היה זול יותר
250 היום זה סביר אם כי אתה יכול למצוא גם ב-200 ש"ח

[/QUOTE]

250 זה סביר אם אתה מזיין פעם בחודש!

השכר הממוצע חציוני היום הוא באיזור ה 5-5וחצי מה שרובנו מרווחים. תוציא 1000 שקל בחודש זיונים יוצא לך חמישית מהמשכורת רק על זה.
לא בא להשמע בכיין אבל המצב באמת חרבנה חברים. לפחות לאלו שלא מהנדסים או רופאים פה בכי

כריסטינה / קרית ים

18
טוב חברים החלטתי גם אני ללכת ולדגום את הגברת ולראות אם אכן כצעקתה.

נתחיל בלוגיסטיקה - הטלפון לבחור שמתאם מול הבחורה - סביר מינוס.
בבניין עצמו, למי שחשוב, דיסקרטיות מחורבנת. המדובר כאמור בדירה בבנין מגורים (ממש אבל ממש קרוב לדירה שבה מקבלת נטליה). עכשיו, אני עולה לפי ההנחיות, דופק בדלת וממתין. עד שהבחורה פותחת את הדלת השכנים בדלת ממול (באותה קומה) מתחילים לדפוק בחזקה על הדלת שלהם. בקיצור, לא ירחק היום והם יבינו שהם יכולים להתקשר לידידים הכחולים ואז זה באמת עלול להיות לא נעים.

אשר לגברת. כל התיאורים לעיל נכונים חוץ מהעובדה שהיא לא יפה ולא סקסית. קשה להסביר את זה במילים כי היא באמת גבוהה ואפילו קצת ג'ינגי'ת אבל היא לא משדרת חושניות. אם צריך לסכם את התחושה של המראה שלה המלה תהיה - סתם. וכן, כפי שתואר יש לה קצת בטן. אם הייתי צריך לנחש, או שהיא הורידה במשקל אן מה שיותר הגיוני - שלמרות גילה הצעיר יחסית היא אחרי לידה - מה שיכול גם להסביר גם את העיסוק במקצוע וגם את העובדה שהיא לא ממש צרה.

הכסף מחליף ידים, אני נשלח למקלחת ועוברים לעיניינים שלשמם נתכנסנו. מה אני אספר ,נטליה היבשה כבר עדיפה. הבחורה אכן שירותית לגמרי א מה מה, אין נשיקות, אי אפשר לרדת לה והמציצה שלה ממש לא משהו. חוץ מזה היא אכן זורמת בכל תנוחה ללא בעיות.

לקח 20 דקות ושוב הייתי בחוץ

האם אחזור? לא!!! במילה אחת - סתם.

המסקנה - יקר ומיותר. סופי ורינת עדיפות עליה גם בשירות וגם ביחס (וגם יותר זול).

מקווה שעזרתי למתלבטים

כריסטינה / קרית ים

20
תגיד לי, מה נהיית מנחם הורביץ?
אין לי עניין לא להתחיל עם ההשוואות ולא להתנצח איתך.
מי שילך יווכח בעצמו. יכול להיות שאם יגיעו עם סף ציפיות נמוך - יהנו יותר
אני יכול למנות לפחות חמש בחורות בסביבה שפעילות ונותנות תמורה עדיפה וכן, כולל רינת וסופי - ואני לא יודע על איזה תיקתוק אתה מדבר.
יכול להיות כמו תמיד הכל ענין של כימיה ושגם לדעת רוסית לא יזיק.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”