כ בייבידולס 2013 - סקס אדיר

בייבידולס 2013

1
שלום לכם חברי הפורום!
אתמול הייתי בבייבי דולס ונהנתי כל כך שאני חייב לשתף.
מבחינת מועדוני חשפנות הייתי בגוגו, בפוסיקט בנמל וגם כשהם עברו לקולוסיאום.
בפוסיקט בקולוסיאום הייתי ממש לא מזמן והיה לי כיף אבל אחרי היציאה של אתמול בדיעבד אני מבין כמה הבייבי דולס יותר טוב.
בפוסיקט היתה לי הרגשה תעשייתית כי היו המון אנשים והיה צפוף יחסית , הבנות שם נראות כמו מיליון דולר אבל היחס שלהם לא כל כך אישי ואינטימי וכשהבאתי לחלק מהבנות שטר של 50 הריקוד לא הרגיש לי שונה או ארוך משל 20 (אגב עכשיו ריקוד בפוסיקט זה עם איזה כרטיסים שלהם כל ריקוד עולה 25). גם בפוסיקט וגם בביבידולס כניסה 100 שקל אבל בבייבי דולס יש כרטיס שמקבלים איתו שתייה אחת, בנוסף בביבי דולס כל 9 אנשים שנכנסים העשירי נכנס חינם! וגם אפשר להחליף 9 כרטיסים של שתייה בבקבוק!!!! אני וחברים שלי היינו 6 שזה לא מספיק לבקבוק אבל הכרטיסים בתוספת של 250 שקל קיבלנו בקבוק שזה באמת לא כזה יקר יחסית למועדון חשפנות.
בדיוק על נקודות החולשה של הפוסיקט התגבר הבייבי דולס, המקום היה מרווח עם ספות ממש נוחות ובאמת שמרו לי מקום.
היו המון רקדניות והן עברו בין כולם והיחס היה ממש אינטימי ונהנתי איתן ממש הן השקיעו בטירוף!
כשהבאתי לחשפניות 2 שטרות של 20 וקצת החמאתי להן הן פינקו אותי בטירוף בלאפים ממש ארוכים והיו אסירות תודה.
אז סה"כ היה כיף בטירוף מבחינתי כרגע זה המועדון חשפנות מספר 1 בישראל (עדיין צריך לראות את הבורסה)

בייבידולס 2013

3
[QUOTE=צעיר לנצח]תגיד,

זה באמת עושה לך את זה שבחורה רוקדת עליך/לידך?

אני לא מצליח להבין את הקטע[/QUOTE]

צעיר,

נראה לי שהתגובה שלך לא במקומה ואף פוגעת.
זכותך להגיד שלך זה לא עושה את זה שבחורה רוקדת עליך/לידך.

הבחור חולק עם כולם את חוויותיו, מספר שנהנה וטוב לו,
למה לראות בזה משהו לא בסדר,

הרי בדיוק בשביל זה נועד הפורום.
פין חס - מזיין ולא חס

בייבידולס 2013

5
ואללה כן, זאת חוויה מדהימה בחורות רגילות לא יודעות להדליק ככה כמו חשפניות הן מטורפות פשוט חושניות ברמה לא נורמלית, עם כמה מהן היתה ממש זרימה אפילו קצת נשיקות. אני גם חשבתי שזה סתם מעפן פעם שווה לך ללכת פעם אחת לאיזה מועדון ולנסות.

בייבידולס 2013

6
המועדונים האלה נועדו שתשתה כמעט לשוכרה, תזמין בנות, תשנה עוד וזה לופ אינסופי.
בשורה התחתונה?
אפשרות בקלות לשפוך שם 1000 ש"ח בלי לשפוך טיפת זרע (פרט לזרע שנשאר בתחתונים מהחרמנות), כך שכל העניין הור לא משתלם בלשון המעטה.

בייבידולס 2013

7
[QUOTE=מר שגל]

המועדונים האלה נועדו שתשתה כמעט לשוכרה, תזמין בנות, תשנה עוד וזה לופ אינסופי.
בשורה התחתונה?
אפשרות בקלות לשפוך שם 1000 ש"ח בלי לשפוך טיפת זרע (פרט לזרע שנשאר בתחתונים מהחרמנות), כך שכל העניין הור לא משתלם בלשון המעטה.
[/QUOTE]

נכון, אבל!!! זרע אני יכול לשפוך בחינם, בלי לצאת מהבית.

מה שאני מקבל במועדון חשפנות זה חוויה אירוטיתמינית משובחת ביותר, שעדיפה בעיני על פמפום מכני של איזו עייפה באחת התקתוקיות. ועוד לשלם על זיון של רבע שעה ברוטו 280 ש"ח...

מזמן הפסקתי ללכת לזונות בארץ (למעט חריגות קטנות) השירות עלוב, מנוכר, ויקר. אין יחס או חיוך אפילו, סרט נע של זיונים מהירים, מקלחת לפני ואחרי ועוף הביתה.

החשפניות מפנקות יותר, משוחררות ושמחות יותר, הבילוי יכול להמשך גם שעתיים שלוש, לראות מופעים על הבמה, אפשר לבוא כמה חבר'ה ביחד... ולצאת עם חשבון של 200-400. ממש כמו זיון, לחוויה אירוטית עדיפה בהרבה. (בעיני)

אני גם חושב שהבייבי דולס הוא המועדון הטוב ביותר כיום, המון בחורות יפות וצעירות, יחס גבוה של נערות לקוחות, עובדות שם אולי 40 בחורות בסופשי"ם.

עדיין לוקחים 20 ללאפ דאנס ולא 25, מחירי אלכוהול הוגנים, כניסה עולה 100 ש"ח שכוללים שתיה בשווי 50-60, כך שבעצם אתה משלם רק ארבעים.

פאנן!!!

administrator2013-05-07 08:10:07

בייבידולס 2013

9
אני נימצא שם על בסיס יום יומי דרך חבר. ואני האיתי עם כולן אני יכול להזהיר אותכם מבחורה קטנה עם חזה קצת גדול שער שחור בחורה מכאנית מגעילה ביחס שלה נשואה . וחברה צאו מזה אין שם זיונים לפי מה שידוע לי. אולי אולי עבודת יד או שטויוט בסגנון ריקודים עד שתגמור אין סקס. אגב יש שם אחלה אדממה מבולבל
administrator2013-03-24 09:10:29
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”