אתמול הייתי בבייבי דולס ונהנתי כל כך שאני חייב לשתף.
מבחינת מועדוני חשפנות הייתי בגוגו, בפוסיקט בנמל וגם כשהם עברו לקולוסיאום.
מבחינת מועדוני חשפנות הייתי בגוגו, בפוסיקט בנמל וגם כשהם עברו לקולוסיאום.
בפוסיקט בקולוסיאום הייתי ממש לא מזמן והיה לי כיף אבל אחרי היציאה של אתמול בדיעבד אני מבין כמה הבייבי דולס יותר טוב.
בפוסיקט היתה לי הרגשה תעשייתית כי היו המון אנשים והיה צפוף יחסית , הבנות שם נראות כמו מיליון דולר אבל היחס שלהם לא כל כך אישי ואינטימי וכשהבאתי לחלק מהבנות שטר של 50 הריקוד לא הרגיש לי שונה או ארוך משל 20 (אגב עכשיו ריקוד בפוסיקט זה עם איזה כרטיסים שלהם כל ריקוד עולה 25). גם בפוסיקט וגם בביבידולס כניסה 100 שקל אבל בבייבי דולס יש כרטיס שמקבלים איתו שתייה אחת, בנוסף בביבי דולס כל 9 אנשים שנכנסים העשירי נכנס חינם! וגם אפשר להחליף 9 כרטיסים של שתייה בבקבוק!!!! אני וחברים שלי היינו 6 שזה לא מספיק לבקבוק אבל הכרטיסים בתוספת של 250 שקל קיבלנו בקבוק שזה באמת לא כזה יקר יחסית למועדון חשפנות.
בדיוק על נקודות החולשה של הפוסיקט התגבר הבייבי דולס, המקום היה מרווח עם ספות ממש נוחות ובאמת שמרו לי מקום.
היו המון רקדניות והן עברו בין כולם והיחס היה ממש אינטימי ונהנתי איתן ממש הן השקיעו בטירוף!
כשהבאתי לחשפניות 2 שטרות של 20 וקצת החמאתי להן הן פינקו אותי בטירוף בלאפים ממש ארוכים והיו אסירות תודה.
אז סה"כ היה כיף בטירוף מבחינתי כרגע זה המועדון חשפנות מספר 1 בישראל (עדיין צריך לראות את הבורסה)