כ התמכרות וסופה - דף 3 - סקס אדיר

התמכרות וסופה

21
כל הכבוד למי שיכול למצוא סקס ללא תשלום
האמת? אני מקנא. אני בן 34 ואף פעם לא היתה לי חברה "אמיתית"
ואם כבר מתוודים כאן, גם לא נראה לי שתהיה לי.
כי לא כולם מצליחים. ואני לא. אני מכוער והחיים שלי לא משהו.
מי שלא צריך זונות? אשריו וטוב לו

התמכרות וסופה

22
לפותח השרשור.
כתבת כמה דברים שלא מסתדרים לי בראש.
מצד אחד אתה טוען שאתה נראה טוב, מוקף בבחורות, מרוויח טוב, אבל בכל זאת הולך לזונות.

עוד דבר שלא הסתדר לי זה שאתה משמיץ כאלה שכן הולכים לזונות בטענה שהם מנצלים את החלש (או במקרה הזה את החלשות).
אז תן לי לחדש לך משהו.
רוב הזונות שיצא לי לפגוש בחיי (ויצא לא מעט) הן אלו שמנצלות אותנו הגברים ולא להיפך. אם זה במחירים מופקעים, בתקתוקים, בחוסר התחשבות בפרטיות, לפעמים אפילו בצחוק מזלזל אם אתה מתנהג שלא לטעמן. התבלבלת חבר!!

התמכרות וסופה

23
וואוו..דוגימן!!!! אני מזדהה איתך לחלוטין!!
ואתה יודע מה, זה לא קשור רק להצלחה או מראה
נשים, יכולות להיות נוראיות בקשרים ארוכי טווח
אני באמת מרחם על גברים שלא חוו שירותי מין
ולא נפילות ואכזבות - כי מאלו יש המון בחיים!

שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

התמכרות וסופה

24
חברים שמח שהמסר הגיע למספיק עיניים גם מי שלא מסכים כמובן, אין לי קשר עם הבחור כרגע הוא לא עונה לי, במידה ויצור איתי קשר אשגר את תגובתו, ולא, לא מדובר בראסטי נייל לכל המעוניינים

התמכרות וסופה

26
[QUOTE=ploni]
[QUOTE=הפרופסור]

ראסטי היקר...
כל דבר בחיים צריך מינון,אין שום דבר פסול ללכת לזונות לפעמים אתה עושה זאת מחוסר ברירה.
במיקרה שלך זה באמת לא ברור למה הלכת לזונות אולי באמת היית מכור???
אני חושב שרוב הפורום פה הם אנשים נורמטיבים שעובדים לומדים נשואים עם ילדים והולכים לזונה פעם בשבוע.
לפי דעתי זה הגיוני נורמאלי הרבה יותר טוב ללכת לזונה מאשר להחזיק מאהבת,הרבה יותר טוב לללכת לזונה מאשר לפרק את הבית.
אני יכול להעיד על עצמי שלאחר הרבה שנות נישואין ומספר צאצאים עזבתי את הבית מכיוון שפגשתי מישהי מדהימה.
היה לי סיפוק מהכול באותה תקופה לא הלכתי לזונות לא רשמתי בפורום לא הייתי זקוק לדבר.
ראיתי איך הבית מתפורר הילדים גמורים מורלית בבית ובלימודים האישה לא יכולה הייתה להתמודד לבד נפשית ופיזית.
מבחינה כספית שילמתי את הכול אז למען הסר הספק בעיות כלכליות לא היו,אבל מדובר לצערי באשה חלשה מנטלית שהיה לה מאוד קשה.
להתמודד עם הילדים והבית לבדה,למרות שטענה שהכול בסדר והיא מסתדרת.
עשיתי חושבים וחזרתי הבייתה שיקמתי את הזוגיות ייצבתי את המצב בבית.
ויתרתי על חיי פרפר וחזרתי לכלוב מזהב... לצערי בחיי המין לא היה שיפור ואני נאלצתי לחזור למסאג'ים והרפיות.
אני נגד קלישאות ותמיד הייתי בז לאותם גברים שאומרים-"רע לי בזוגיות אבל אני נשאר עם האישה כדי לא לפגוע בילדים".
אני חוויתי את זה על בשרי אני הייתי בחוץ עזבתי את הבית קניתי דירה חדשה והתחלתי חיים חדשים כשבצד השני של הכביש
הכול התחיל לקרוס ולהתמוטט.
הייתי בסטואציה לא נעימה ובראיה לאחור אני לא מצטער שחזרתי הבייתה,יש לי ילדים מדהימים ואני לא האיש שאתן להם ליפול.
לסיכום-
המפלט האחרון שנשאר לי לפני שאני מתחרפן זה ללכת לכל מיני טאטיאנות וולנטינות למינהן בסך הכול גם אני בן אדם-אולי לא אמין
אולי בוגדני אולי שקרן ואולי רמאי אבל אחרי הכול בן אדם.

[/QUOTE]
סיפור מעניין, השאלה שעולה לי הם האם מפלט הזונות הוא ברירת מחדל או שלו היה אפשרי היית מעדיף לגלגל את הגלגל אחורה ומוצא אישה בגדר ""אשת חלומותיך"" ולא לבקר זונות?
האם הזונות הם שלב שמגיע בכל מקרה מבחינתך או שהוא תוצר של הנסיבות ?
[/QUOTE]
אם הייתי עם אשת חלומות במיטה שזה אומר דינמית קטנה קופקטית רזה ובעלת כוס קטן לא הייתי הולך לזונות וגם לא לעיסוי עם הרפיה נקודה.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

התמכרות וסופה

27
בשעה טובה הגיע המסר השני (קצר):
" שלום לכולם, שמח שקראתם, גם מי שהסכים וגם מי שלא. כיף לי לראות שלפחות זה הגיע למספיק עיניים.
אולי לא באופן מפתיע, אני ול' כבר לא ביחד. זה לא עבד. ואני מניח שפה המאבק או המבחן האמיתי מתחיל
עד כמה אמיתי ונכון מה שכתבתי לכם. לא יודע אם יש צורך לעדכן, אבל אני מאמין שבדרך פלא, אני מחוץ ללופ, מחוץ למעגל של הציד ומקווה שכך זה ימשיך. וכמובן שאיני שופט או מבקר כל אדם אחר על מעשיו.
מאחל אושר וכיף לכולנו חברים"

התמכרות וסופה

28
באמת לא מפתיע.

ובקשר ל"מאבק" לדעתי אתה יותר נהנה מהמאבק מאשר מהציד אז תמשיך להאבק.
כמו שכבר אמרו לפני, אם זה לא מגיע לרמה של התמכרות ו/או פגיעה כלכלית חמורה, אין סיבה להאבק.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”