כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 118 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1175
טוב הקומפקטית נסעה למשפחה,ו אני מקבל טלפון מבחורה שהכרתי לפני ארבע ימים, באה עם החברות רצו ללכת לקריוקי, בקיצור היא אצלי והיא מדהימהההההההההה היא בת 23 ככה אומרת, החברותמשלה גם אומרות , אבל נראת מקסימום18 ופחות, ישבן שאני תופס בשתי ידיים בקיצור מדהימהההההה איזה זיון חבלזזזזז טוב אני אעלה תמונות שלה אחכ
אתם לא מבינים הפיליפינים זה פשוט גן עדןןןןןןןןןןןן
יש יתרון בלשכור דירה זה מראה על המשכיות וכולן רוצות לישון שם, החיסרון הוא שהן יודעות איפה אתה גר ובאות לבקר בלי להודיע
גול גול לגבי שאלתך, תלוי בבחורה תלוי בך כל בחורה ואיך שבאת לה בעין,בתאילנד גם אם לא שילמתי לבחורה בדרך מסויימת הן תמיד ידעו איך להוציא ממך תכסף חחח הכי הזוי בצאנג מאי כשהאבא שלה דפק לי על הדלת שאני אביא לו כסף על זה שאני מזיין תבת שלו, וזה יכול להתבטא שלא תשלם לה כלום ארבע חודשים ואחכ תתאהב והיא תבקש ממך לשלוח לה כסף מדי חודש, או לחילופין להתחתן איתי ולשלם למשחה שלה חצי מליון באט ואחכ היא מתחלקת עם זה עם ההורים. בכל אופן במהלך ההיכרות הראשונית טיפ חשוב אם תתיחס לבחורה כזונה באותו מידה תקבל יחס, תתיחס אליה בכבוד, תקבל יחס בהתאם, בפאאיה אורגיה עם שתיים לא בעונה עלה לי 1000 לשניהם, לעומת זאת פה בפיליפינים המצב קשה ככה ש400-500 פזו זה נחשב לטוב למספר.

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”