כ תחליף טבעי לויאגרה - סקס אדיר

תחליף טבעי לויאגרה

1
לפני כמה חודשים, כשנמאס לי לקנות סיאליס (זה היה ה"ויטמין" שלי....) מכל מיני ספקים מפוקפקים, גיליתי מוצר שנקרא "הרב-גרא".
מדובר במוצר שמבוסס על צמחי מרפא, תוצרת סין, שנמכר בארץ ללא מרשם רופא, כמעט בכל בית מרקחת. עולה 80 ש"ח לחבילה. אגב, למי שזה חשוב לו, ל"הרב-גרא" יש הכשר של הרבנות...

לעניין, זה מגיע באריזות של שלושה כדורים, כשהיצרן ממליץ 2-3 כדורים כשעה לפני הסקס.
אני מחלק את כל כדור לארבע, ולוקח רבע כל פעם. אצלי זה מספיק כדי לעשות את העבודה. לפעמים, אם אני ממש עייף או חסר אנרגיות אני לוקח שני רבעים.
ככה, חבילה אחת מספיקה לי ל 10-12 "אירועים".
השפעת הכדור נמשכת כ 12 שעות, ולמרות שבארבע-חמש שעות הראשונות הוא הכי חזק, הוא בהחלט מספיק גם ל"סיבוב" שני ושלישי (יותר מזה לא ניסיתי...).
תופעות לוואי - אצלי כמעט ואין. לפעמים אני מרגיש קצת צרבת, בעיקר אם לא אכלתי מספיק לפני שלקחתי את הכדור, אבל לא משהו שיכול לבטל "חגיגה"...
לא בדקתי השפעות של אלכוהול כי אני לא שותה...

כשאני מחלק אריזה ל 12, יוצא לי פחות מ 7 ש"ח לכל שימוש. מבחינתי - בהחלט סביר.

זהו, מאז הפסקתי לקנות (ביוקר) סיאליס, ונשאר לי יותר תקציב "לחגוג"....

אגב - אני לא משווק/מוכר/מספק "הרב-גרא" ואין לי שום קשר למוצר, פרט לשימוש.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

תחליף טבעי לויאגרה

3
כבר הרבה זמן שאני מחפש תחליפים מעודדי זקפה שלא דורשים מרשם רופא, מצד אחד, אבל בלי להסתכן בזיופים מפוקפקים, מצד שני.
מפה לשם נתקלתי במשהו, שבינתיים, בבדיקות שעשיתי בשבועיים האחרונים, מוכיח את עצמו.

אני מדגיש: אני לא משווק ולא צד מעורב עיסקית בשום אופן!!!!

אז ככה:
המנגנון שעל פיו עובדות ויאגרה וסיאליס (בהמשך אקרא להם VC לשם קיצור) מתבסס על כך שהחומר הפעיל מעכב ייצור של חומרים שנוגדים Nitro Oxide (בקיצור NO). במילים אחרות, נוכחות VC מאפשרת לגוף אספקה מוגברת של NO.

ה NO הוא גז שנמצא בדם ומרחיב את כלי הדם ההיקפיים, לכן חלק מתופעות הלוואי של VC הם אודם בפנים, לחץכאב בראש, גודש באף, נפיחות בידיים והרגליים ו....זרימת דם מוגברת לפין, שזו התוצאה הרצוייה.

מה שמצאתי הינו תוסף מזון שנמצא בשימוש אצל מפתחי גוף ואצל ספורטאים חובבים, ונקרא L-Arginine.

ארגינין הוא חומר שמגביר את ייצור ה NO, כלומר שבתוצאה הסופית הוא עושה בדיוק את מה ש VC עושות.
הוא חוקי, לא דורש מרשם רופא, לא מביך לקנות אותו (כמו שאמרתי, משתמשים בו גם למטרות "נקיות") והמחיר שלו נע בין 60-120 ש"ח, תלוי בגודל האריזה ומקום הקנייה.

מה שאני עושה:
קניתי לפני שבועיים אריזה של 50 כמוסות של 500 מ"ג, תוצרת של יצרן ויטמינים מאד נפוץ, במחיר של 57 ש"ח
מאז, אני לוקח באופן קבוע כמוסה בבוקר וכמוסה בערב (1000 מ"ג ביום), וכשעה לפני סקס אני לוקח 1000 מ"ג נוספים.
התוצאות אצלי הן ממש כמו VC.
לא נתקלתי בתופעות לוואי, למרות שעל פי פורומים (של שרירנים) עלולות להיות תופעות של שלשולים וכאבי בטן.

המלצה שלי - תנסו. מה כבר יש לכם להפסיד, 50-60 ש"ח?

תחליף טבעי לויאגרה

5
אם הפחיתה בביצועים הינה בגלל ייצור נמוך של NO בגוף, או בגלל חוסר בארגינין - צריכת ארגינין יכולה להשפיע לטובה.
אבל אם הסיבה לפחיתה בביצועים היא אחרת (ויש הרבה סיבות) - צריכת ארגינין לא תשנה מאום.

לכן - כל מקרה לגופו.

המגביה עוף - ירחיק ראות

תחליף טבעי לויאגרה

6
ללא ספק, אכן כל מקרה לגופו, או במקרה זה - כל מקרה לגופי.
לאחר מספר גדול של התנסויות גיליתי שלא תמיד זה משפיע עלי באותה המידה.
לא הצלחתי לבודד את הגורמים (קיבה מלאה/ריקה, מצה העייפות שלי, מידת החרמנות, מידת הגירוי שהבחורה מספקת) שקובעים את יעילות הארגנין. יש פעמים שבהן התוצאות היו ממש כמו V/C ויש פעמים בהן ההשפעה של הארגנין הייתה ממש קטנה ושולית.

לכן, בהתנצלות גדולה בפני מי שקרא, אני חוזר בי מההמלצה.
אם אין שליטה על התוצאות - אי אפשר להתייחס לזה כמשהו שפועל.

תחליף טבעי לויאגרה

8
חברה יש כדור זהה לוויאגרה טבעי מחזיק מעממד 72 שעות
טבעי לחלוטין אפשר לאכול איתו לישתות איתו בטווח ה-72 שעות אני ניסיתי אותו כמה וכמה פעמים עושה עבודה לא להאמין מאריך בסיבולת הגמירה כדור פלא ..... מי שרוצה יותר פרטים לפנות בפרטי ....
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”