כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 44 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

431
אוינק אוינק ואוקטביה מתחתנים בלאס וגאס! Tongue

שלום לכל חבריי היקרים! חיוך גדול

היום
המיוחל הגיע! אחרי כמה שנים של יחסים שידעו עליות ומורדות אני ואוקטביה
החלטנו להתחתן!!! אנחנו טסים ללאס וגאס ושם נעשה חתונה מהסרטים! Tongue מוחא כפייה Star

"אוינק אוינק אהובי אנחנו הולכים להתחתן בלאס וגאס!" Tongue צעקה בשמחה אוקטביה והתיישבה לי על הברכיים כשהיא עם הפנים אליי. היא הרימה את חולצתה וחשפה בפניי את הציצים המדהימים שלה עם הפטמות הזקורות והטעימות! Tongue
חיבקתי
אותה ומצצתי בשקיקה את פטמותיה המתוקות! הטיסה שלנו ללאס וגאס הייתה אמורה
לצאת עוד שעה אבל היינו כל כך חרמנים שהיינו חייבים להתמזמז קצת בסלון
לפני הנסיעה לשדה התעופה. אין אנחנו כזה זוג מאוהב אין דברים כאלה! מוחא כפייה צחוק

"הזמנת לנו טיסה במחלקה הראשונה נכון?" שאלה אוקטביה בהתלהבות.

"בטח אהובתי דאגתי להכל! טיסה במחלקה ראשונה ומלון 5 כוכבים!" אמרתי לה וחייכתי לעברה בגאווה חיוך גדול

"אויי אוינק אהובי!" צעקה אוקטביה וחיבקה אותי בחום Cool

הגענו לשדה התעופה והתיישבנו במושבים המרווחים שלנו שבמחלקה הראשונה חיוך גדול
הודעתי
לאוקטביה שיש לנו טיסה ארוכה לפנינו... אוקטביה השעינה עליי את ראשה
ונרדמה תוך זמן קצר. גם אני תפסתי תמונה קלה וליטפתי את אוקטביה תוך כדי.

כעבור כמה שעות...

"אוקטביה יקירתי תתעוררי הגענו!" אמרתי לאוקטביה וניערתי אותה בכתפה כדי שתתעורר.

"הגענו? איזה כיף אנחנו בלאס וגאס! קדימה בוא ניסע למלון שלנו!" צעקה אוקטביה וקיפצה בהתלהבות Tongue

תפסנו מונית, שמנו לתוכה את כל המזוודות שלנו ונסענו למלון. כעבור כמה דקות הגענו למלון ואוקטביה הייתה פשוט ברקיע השביעי!

"וואאוווו אוינק זה המלון שלנו??? אין אתה גדול! אני מתה עלייך!" Hug צעקה אוקטביה וחיבקה אותי בחום ובאהבה Heart

"חכי שתראי את החדר" קריצה אמרתי לה וקרצתי... "נו מה את אומרת?" שאלתי אותה מיד איך שפתחתי את הדלת של הסוויטה שלנו...

"ווווואאאאוווו זה לא אמיתי!!! אתה מדהים!
אתה גדול! אהובי היקר אני פשוט המומה!" Tongue
המשיכה לצעוק אוקטביה וזינקה עליי בהתלהבות. תפסתי את אוקטביה בזמן שהיא
כורכת את רגליה סביב מותניי ומחבקת אותי בחום. חיבקתי את אוקטביה והסנפתי
את ריחה המשגע חיוך גדול אנחנו כזה זוג מאוהב אין דברים כאלה! מוחא כפייה Star

אחרי שנרגענו קצת מהסוויטה, דיברנו על הסידורים שיש לנו ל
עשות ועל מה שמצפה לנו הערב בחתונה. אוקטביה החליטה לקפוץ למספרה ועוד כל מיני סידורים.
הודעתי לאוקטביה שאני אעשה בינתיים טיול בכל מיני חנויות בוגאס. נפרדנו בנשיקה והלכנו כל אחד לדרכו.

הייתה
לי מטרה אחת, לקנות טבעת נישואין יוקרתית ומדהימה! ברשותי היו 1000
דולר בשביל התענוג הזה... אוקטביה שלי תקבל את הטוב ביותר! חיוך גדול
הלכתי לי ברחובות וגאס, מחפש חנות תכשיטים כשלפתע ראיתי מולי קזינו מדהים ביופיו! Tongue
מיד שכחתי מהטבעת ולא יכולתי להוריד את המבט מהקזינו המדהים הזה... הרגשתי שאני נשאב פנימה בלי יכולת להתנגד.
נכנסתי
לקזינו והרגשתי כמו ילד קטן בחנות ממתקים. זה הזכיר לי את הימים שהייתי
חזרזירון קטן והייתי מבקר בקביעות במכולת של משה, וקונה ממנו סוכריות...
אחחח היו ימים. אך במקום הסוכריות מסביבי היו מלא מכונות מזל נוצצות עם
אורות מהפנטים! Tongue
לא התאפקתי והתחלתי לשחק במכונות המזל האלה... קפצתי ממכונה למכונה ולא זכיתי בשום דבר. זה קצת תיסכל אותי.
הייתי רעב לניצחון!!! Tongueצחוק

לפתע ראיתי מולי שולחן רולטה שלידו עמדה דילרית כוסית בטירוף! Tongue
בלי לבזבז שניה ניגשתי לשולחן הרולטה.

"שלום אדוני אתה רוצה לשחק?" שאלה אותי הדילרית בקול סקסי גרררררררר Tongue

"כן רוצה!" עניתי לה בהתלהבות והכנתי את הז'יטונים.

התחלתי
להמר על כל מיני מספרים ברולטה אבל לצערי הרב המזל לא שיחק לי ובכל סיבוב
הפסדתי עוד ועוד כסף... הייתי גם מספיק מטומטם כדי להמר על 100 ו 200 דולר
בכל סיבוב של הרולטה. מה חשבתי לעצמי? Wacko

"טוב תשמעי לא נשאר לי כסף, אני חושב שאני אלך..." אמרתי לדילרית בצער רב.

"לא לא אל תלך, לא רחוק מפה יש כספומט, אתה יכול למשוך כסף ולהמשיך לשחק!" Tongue אמרה הדילרית ותפסה אותי בידי... "בוא אני אבוא איתך... אבל קודם בוא נקפוץ לשירותים!" אמרה הדילרית בקול ממזרי וקרצה לי בשובבות קריצה מה קורה פה? חשבתי לעצמי...

נכנסנו
לתא שירותים, הדילרית התיישבה על מושב האסלה והתחילה לפתוח את כפתורי
הג'ינס שלי תוך כדי שהיא מחייכת לעברי בשובבות. היא שלפה מהתחתונים שלי את
הזין הקשיח שלי והתחילה למצוץ לי אותו במציצה חמה ורטובה! אחחחח החמימות
שעטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי הייתה מדהימה! הדילרית הזאת פשוט קוסמת!
הרגשתי שזכיתי במיליון דולר והתמלאתי באנרגיה ובכוחות מחודשים! הפעם בטוח
ישחק לי המזל! חשבתי לעצמי והמשכתי להתענג על המציצה המדהימה של הדילרית חיוך גדול ידעתי שבוגאס קורים הרבה דברים משוגעים אבל הפעם חוויתי את זה על בשרי או שמא על זייני? צחוק קריצה

אחרי
שמשכתי עוד כסף מהכספומט, חזרתי עם הדילרית לשולחן הרולטה. הדילרית כל
הזמן עודדה אותי שהפעם ישחק לי המזל! הייתי ממש שיכור מהמציצה שלה והחלטתי
ללכת על כל הקופה! הימרתי על 1000 דולר והחזקתי אצבעות במתח... נו נו נו הלוואי שישחק לי המזל הפעם! אמרתי לעצמי...

"אויי שוב לא זכית... טוב לא נורא פעם הבאה ישחק לך המזל..." אמרה הדילרית בחיוך.

מכיוון שנשארתי רק עם דולר אחד החלטתי לפרוש לפני שאני עושה עוד שטויות צחוק
נפרדתי
מהדילרית בחיבוק חם והיא אמרה שתשמח לראות אותי שוב בקזינו. כשעשיתי את
דרכי מחוץ לקזינו שמעתי את הדילרית צועקת למנהל שלה על הבוכטה שהיא חלבה זה
הרגע מהחמור התורן צחוק כן כן הבנתי שהחמור זה אני... מה שנכון נכון. עכשיו נשארתי עם דולר כדי לקנות טבעת נישואין לארוסתי אוקטביה מבולבל

לא
התייאשתי והחלטתי לקפוץ לחנות "הכל ב-$". ביקשתי מהמוכרת הברונטית טבעת
והיא הביטה לעברי במבט משעשע משהו... כאילו שואלת את עצמה למי אני הולך לתת
טבעת בדולר?

"הנה מה דעתך על הטבעת הזאת?" שאלה הברונטית והראתה לי את הטבעת הבאה:

http://s2.postimage.org/yg57hvk9l/02032013359_600.jpg

"נראה מעולה! אני אקח אותה!" Tongue אמרתי למוכרת כשחיוך רחב מתנוסס על פניי. פשששש המוכרת הזאת הצילה אותי... יש מצב שאוקטביה לא תשים לב שזאת טבעת מפלסטיק צחוק

"אחלה! תהנה מהטבעת... רק אל תחשוב שיצא לך זיון עם טבעת הזאת" צחוק צחקקה המוכרת כאשר עשיתי את דרכי מהחנות.
"אוף איזה פאדיחות!" Ouch צחוק חשבתי לעצמי...

שמתי לב שכבר מאוחר ומיהרתי לאולם של החתונה. פגשתי שם את הכומר הנחמד שהיה לבוש כמו אלביס פרסלי. לגמרי חתונת וגאס סטייל צחוק
כעבור כמה דקות הופיעה אוקטביה... אחחח היא הייתה פשוט יפייפיה! לא יכולתי להוריד את עיניי ממנה, כזאת כוסית מטריפה, והיא הולכת להיות אישתי! Tongue

נעמדנו מול אלביס וחזרנו אחרי דבריו. ענדתי את הטבעת על האצבע של אוקטביה הנרגשת. חיוכה פשוט הקסים אותי! חיוך גדול הרגע המיוחל הגיע ואלביס הכריז עלינו כבעל ואישה Tongue
התחלנו להשתולל ולרקוד כמו מטורפים! Tongue צחוק

"איזה כיף אנחנו נשואים!" צעקתי בעודי רוקד עם אוקטביה...

"אין יותר סקס!" צעקה אוקטביה ושנינו התפקענו מצחוק צחוק

רצנו במהירות ללימוזינה ונסענו לסוויטה ההמדהימה שלנו! יאאאהההוווו עכשיו יהיה לנו סקס פרוע! Tongue חשבתי לעצמי...
איך שנכנסנו לסוויטה, הרמתי את אוקטביה בזרועותיי ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והתחלטתי למזמז אותה בטירוף! אחחח הייתי ממש חם עליה Tongue

"רק רגע אוינק אוינק... מה זאת הטבעת הזאת?" שאלה לפתע אוקטביה והתחילה לבחון את הטבעת...
O O חשבתי לעצמי...
"מה זה? זאת טבעת מפלסטיק?" Shocked שאלה אוקטביה בהלם...

"מה פתאום מפלסטיק... אהובתי זאת טבעת ב 1000 דולר! מה את לא רואה?" אמרתי לאוקטביה בניסיון להרגיע אותה.

"מה
פתאום! זאת טבעת מפלסטיק! איך העזת לקנות לי טבעת מפלסטיק? איפה כל הכסף?
יצאת מהמלון עם בוכטה של כסף! מנוול שכמוך, תספר לי מיד איפה כל הכסף!" כועס צחוק
צעקה אוקטביה והחטיפה לי סטירות מצלצלות. אוקטביה לא נתנה לי לדבר והפכה
אותי על הגב בתרגיל האבקות. היא התיישבה על פניי עם ישבנה וזיינה לי ת'פנים
עם התחת המדהים שלה שאותו חצה חוטיני לבן סקסי בטירוף! Tongue מוחא כפייה

"תסניף ת'תחת שלי!" פקדה עליי אישתי.
"בעלי היקר, עכשיו הלך עלייך!" צחוק צעקה אוקטביה וזיינה לי ת'פנים עם ישבנה...

"טוב
מתוקה מה שקרה זה שהפסדתי את כל הכסף שהכנתי לקניית הטבעת בקזינו, לא
התאפקתי ונכנסתי לשם. אמרתי לעצמי אם אני כבר בוגאס מה אני לא אקפוץ
לקזינו? נו את מבינה אותי כן?" Embarrassed אמרתי לאוקטביה בקול מרגיע ממעמקי הטוסיק שלה צחוק

"אתה חתיכת מנייאק! בן זונה! כלב מלכלך! מעפן! חולה נפש! מהבול!" צחוק צעקה לעברי אוקטביה בזמן שליקקתי במרץ את הכוס והתחת שלה Tongue

"תקשיב אוינק אוינק אני חייבת עכשיו ירידה כדי להרגע!" אמרה לי אוקטביה ונשכבה על הגב.

"אין שום בעיה אהובתי... מה שתרצי! בבקשה אל תכעסי, זאת לא אשמתי, וגאס השחיטה אותי" צחוק אמרתי לה וצחקקתי.

"וגאס השחיטה אותך? יא חתיכת מפגר! ביזבזת המון כסף! אהההה הבאת לי עכשיו ת'סעיף! תוריד מהר את התחתונים שלי ותצלול למטה!" צעקה אוקטביה בעצבים.

הורדתי את החוטיני של אוקטביה, שמתי אותו על צוואר וצללתי לעבר הכוס הורדרד שלה.

אחרי כמה ליקוקים קריצה

"טוב אוינק אוינק יקירי אני סולחת לך... תמשיך ללקק שם" אמרה אוקטביה וליטפה לי את הראש חיוך גדול

ליקקתי לאוקטביה בשקיקה את הכוס הורדרד שלה והרגשתי איך לאט לאט גופה זז... נשימותיה מתגברות והיא יוצאת למסע תענוגות קסום אל עבר האורגזמה! מוחא כפייה
אוקטביה גמרה ברעידות והביטה לעברי כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק הצלחת לרכך אותי קצת, הייתי ממש עצבנית אבל עכשיו אני קצת יותר רגועה" Evil Smile אמרה אוקטביה והמשיכה לחייך לעברי בממזריות...

זחלתי על המיטה ונשכבתי ליד אישתי הטריה. התחבקנו בחום וחיממנו זה את זו... הייתי בטוח שאנחנו בדרך לסקס פרוע אבל התבדתי מהר מאוד מבולבל

"אויי אוינק אוינק יקירי איזה כיף התחתנו! עכשיו אני צריכה למצוא מאהב! אחרי החתונה הבעל לא מקבל סקס, ככה אמא שלי לימדה אותי!" Tongue צחוק
קישקשה אוקטביה בקול רם וצחקקה בממזריות... "פאאאאאאאקקקקק!!!" צעקתי לעצמי וכמעט תלשתי את השיערות מהראש צחוק

אוקטביה המשיכה להתגרות בי ואי אפשר היה להשתיק אותה! Wacko נו מילא אין סקס אבל חשבתי שהיא לפחות תישאר לבלות את הלילה איתי... אוינק אוינק בעלה הטרי.
אוקטביה זחלה מהמיטה ומלמלה שיש לה כאב ראש צחוק ואז לפתע היא צעקה בקולי קולות שהיא הולכת לחפש מאהב
... ניסיתי לתפוס אותה אבל היא חמקה מידיי ורצה מהסוויטה שלנו. לא האמנתי שזה קורה לי Ouch Shocked

המשכתי לשכב במיטה בחוסר נחת, ולאחר כשעה החלטתי לצלצל לאוקטביה כדי לבדוק איפה היא ומה היא מעוללת. לאחר כמה צילצולים אוקטביה ענתה...

אוקטביה: "הלו"
אני: "אי
פה את?" כועס
אוקטביה: "אני אצל רופא שיניים" חיוך גדול
אני: "מה רופא שיניים? למה את צריכה רופא שיניים?" כועס
אוקטביה: "אני צריכה טיפול שיניים, הדוקטור מטפל בי מצויין! Tongue טוב אני לא יכולה לדבר עכשיו, ביי!" צחוק

ברגע שאוקטביה טרקה לי את הטלפון בפנים רציתי למות! בכי היא עוד תחזור אליי על ארבע, מה היא תעשה בלי אוינק אוינק שלה? חיוך אוינק ואינק חררר חרררר קריצה

בינתיים אצל הרופא שיניים...

* עכשיו אני רופא שיניים

"אויי דוקטור אני כ"כ מאושרת שמצאתי אותך! אתה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו! בדיוק התחתנתי עכשיו וזה זמן מצוין למצוא לעצמי מאהב! קדימה דוקטור קח אותי! קח אותי כאן ועכשיו על מיטת הטיפולים!" צעקה לעברי הפציינטית אוקטביה... פאק איזו נימפומנית חרמנית קפצה לקליניקה שלי Tongue צחוק

התנפלתי על אוקטביה ששכבה על מיטת הטיפולים והתחלתי למזמז אותה בשקיקה! אחחח היא כזאת סקסית! גופה כה ענוג... עורה כ"כ נעים ! גרררררררררר Tongue
אוקטביה התיישבה בדוגי והזמינה אותי ללקק את ישבנה הסקסי. הרמתי את החצאית האדומה שלה ולא האמנתי למראה עיניי! היא לא לבשה תחתונים! Tongue
התנפלתי על חור התחת שלה
עם לשוני והייתי ברקיע השביעי מהטעם המשגע! Tongue

לפתע אוקטביה כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה ככה ששני החורים הרטובים שלה שיפשפו את פניי חיוך גדול
אוקטביה תפסה את הפלאפון שלה והתחילה להתקשר למישהו... (חחחח שרון תפסה גליל נייר טואלט והצמידה אותו לאוזן שלה, חחחח שרונוש הרגת אותי! צחוק צחוק צחוק)

"הלו אמא? עשיתי בדיוק מה שאמרת לי! איך שהתחתנתי עם אוינק אוינק ומצאתי לי איזה רופא ועכשיו אני מכייפת איתו אצלו במרפאה! Tongue זכרתי שאמרת לי מיד אחרי החתונה למצוא לעצמי מאהב, רופא או עורך דין, אז מצאתי לעצמי רופא סקסי חבל"ז!!! אמא את גדולה! אין עלייך אמא! תודה על הכל! חולה עלייך! נישקות!!! ביי ביי!" Tongue חיוך גדול Star Hug Heart

אוקטביה סיימה את שיחת הטלפון שלה, העיפה את הפלאפון (גליל נייר טואלט צחוק) הצידה והתנפלה על הזין הקשיח שלי! Tongue
היא מצצה את הביצים שלי בחום ובאהבה! ליקקה ומצצה את זייני ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת! חיוך גדול מוחא כפייה המשכתי ללקק לאוקטביה את החורים כשלפתע היא התחילה לנשוך אותי בצדדים כמו חיית טרף רעבה! Shocked צחוק
לא הבנתי מאיפה זה נחת עליי... התחלתי לצרוח כמו ילדה קטנה משיניה החדות של אוקטביה צחוק שנעצה את שיניה בבשרי פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל... אוקטביה גרגרה מהנאה וצחקקה בממזריות Evil Smile אחחח כזאת נשכנית שובבה צחוק קריצה

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. הכוס החם שלה עטף את זייני הקשיח... אחחח זה היה תענוג צרוף! Tongue אוקטביה נשכבה עליי ומגע גופה העביר בי צמרמורת... חיבקתי אותה וזיינתי אותה בשקיקה בכוס הלוהט שלה. אוקטביה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי באוזניים ובצוואר תוך כדי שהיא מצחקקת בשובבות צחוק

"דוקטור אני רוצה שתעיף אותי באוויר!" צעקה אוקטביה בהתלהבות Tongue

התיישבתי עם אוקטביה בקצה מיטת הטיפולים, קמתי ביחד איתה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי! חיוך גדול אוקטביה התמוגגה מהזיון באוויר וביקשה שאקח אותה למראה. זיינתי את אוקטביה באוויר כל הדרך עד למראה ונעמדתי מול המראה... ככה שיכולנו לראות במראה איך הטוסיק השובב של אוקטביה מקפץ בסקסיות מטריפה! Tongue

אחרי כמה דקות התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי במרץ בפוזת הצפרדע. אחחח אוקטביה הייתה כזאת חרמנית! מצצתי את פטמותיה בשקיקה וליטפתי את גופה הענוג... ואיי ואיי מאיפה היא נחתה עליי זאתי? איזה מזל שלמדתי רפואה צחוק קריצה
אחרי זמן מה קמתי עם אוקטביה מהספה, זיינתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על מיטת הטיפולים. נחתנו למיסיונרית. זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה והיא לא הפסיקה לדרבן אותי לדפוק אותה עם יותר מרץ. היא סטרה על ישבני ואפילו נשכה אותי מידי פעם... לא נשארתי חייב והחזרתי לה Evil Smile קריצה

מהמיסיונרית עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה
והבליטה את ישבנה. השחלתי את הזין הקשיח לכוס הרטוב שלה וטיפלתי טוב טוב בכוס שלה Evil Smile

"הוווו דוקטור אתה גדול!! לבעלי יש הרבה מה ללמוד ממך... אתה ממש מכונת סקס!" Tongue צעקה אוקטביה והחזירה לי קונטרות חזקות! מוחא כפייה

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה מיטת הטיפולים (המיטה) והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס כשאני בעמידה. ישבנה הסקסי היה פתוח לרווחה והתענגתי על הזין ששחה בכוס שלה ועל חור התחת היפייפה! Tongue חפנתי את פלחי ישבנה וסטרתי עליהם מידי פעם גרררררררררר חיוך גדול

בהמשך נשכבנו על מיטת הטיפולים והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! Tongue אחחחחח הכוס של אוקטביה פשוט טימטם אותי! ליטפתי את גופה ואת הכוס שלה ואפילו הצלחתי לראות את הזיון במראה חיוך גדול
בהמשך עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס ושנינו פשוט עפנו מהזיון Tongue
אחחח מה נפל עליי היום... כוסית מטורפת שהתחתנה לפני כמה שעות וכבר בוגדת בבעלה איתי! Tongue צחוק

אחרי כמה דקות של סקס לוהט וחסר מעצורים השפרצתי כמו מטורף בכוס של אוקטביה ו
ראיתי כוכבים מהאורגזמה המדהימה שחוויתי Tongue Star מוחא כפייה

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום! חיוך גדול

אוקטביה לקחה את כרטיס הביקור שלי ואמרה שתהיה איתי בקשר...

"דוקטור היית ענק! עכשיו אני אלך לחפש לי עוד מאהב! אחחח איזה כיף להיות נשואה!" Tongue צחוק קריצה

* אני שוב אוינק אוינק

מאז החתונה עם אוקטביה חיי הפכו לגהנום! אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הזדיינו? Wacko אני בקושי רואה את אישתי ורק אלוהים יודע איפה היא מתרוצצת כל היום. גיליתי שיש לי הרבה זמן פנוי ואני מעביר אותו בעיקר בשינה... פה ושם טלויזיה וכדורגל כמו כל בעל ממוצע שלא מקבל סקס מאישתו מבולבל צחוק

גם היום ישנתי לי בכיף במיטתי החמימה וחלמתי חלומות מתוקים... נו על מי אני עובד? היו לי סיוטים! Wacko
אוקטביה כרגיל לא הייתה בבית והתרוצצה איפשהו... באה והולכת באה והולכת הזונה הקטנה הזאת! וכל פעם היא מוצאת תירוץ אחר למה אנחנו לא מזדיינים צחוק

לפתע הרגשתי משהו נעים על פניי... הממממ ההרגשה מוכרת... לא לא יכול להיות!

"אוינק אוינק בעלי היקר תתעורר! כבר עבר חודש וחצי! אתה יודע מה זה אומר? שהגיע הזמן שלנו להזדיין! אתה רואה בסוף הסבלנות משתלמת... היום אתה הולך לקבל סקס!" Tongue צחוק צעקה אוקטביה וקיפצה על פניי עם ישבנה החשוף.

"הגיע הזמן באמת... ראיתי שהיית מאוד עסוקה בחודש וחצי האלה... השתוללת עם כל מיני מאהבים הא? בגלל זה לא היה לך כוח בשבילי!" Ouch כועס צחוק אמרתי לה בנימה מאשימה...

"מה פתאום אוינק אוינק בעלי היקר, אני לא יודעת על מה אתה מדבר..." מבולבל צחוק אמרה אוקטביה ולא הצליחה להתאפק וצחקקה...

לא רציתי להיות קטנוני, אמרתי בלב תודה והתנפלתי לאוקטביה על החורים! ליקקתי אותם בשקיקה בזמן שאוקטביה טיפלה טוב טוב באוינק אוינק הקשיח שלי ובשני חבריו הטובים Tongue צחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי במרץ. הרגשתי תחושת ניצחון! אחרי חודש וחצי אני מזיין את אישתי! ללא ספק הישג אדיר! צחוק קריצה
הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי במשך כמה דקות בזיון טרמפולינה נמרץ! חיוך גדול

"אוינק אוינק רוצה לגמור לי בפה?" שאלה אוקטביה בטיזריות...

"גרררר כמובן!" Tongue צעקתי לעברה...

אוקטביה התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה ולקחה את הזין הקשיח שלי לפיה החם!
היא מצצה לי את הזין בחום ובאהבה במשך כמה דקות עד שהשפרצתי בפיה המתוק כמות יפה של זרע! חיוך גדול פשששש סוף סוף! אמרתי לעצמי צחוק

אוקטביה פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בפיה. היא צחקקה ואמרה: "אוינק אוינק הבעל!" Tongue צחוק

התחבקנו בחום ובאהבה ונשפכנו לישון... המממ מעניין כמה זמן יעבור עד לזיון הבא? צחוק

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק! Tongue מוחא כפייה Star

חה חה חה הרגת אותי מצחוק! לא קל להיות בעלך צחוק קריצה

השתוללנו כהוגן, אין דברים כאלה! מוחא כפייה Tongue צחוק

חולה עלייך יפה שלי! Tongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

433
[QUOTE=אמריקאי]לידיעתך, כל בוקר אני מגיע ומפזר עלי ורדים על המדרגות שמובילות
לדירה של האשה המדהימה הזו

יש כאלה שחושבים שהסיפורים שאתה כותב הם אולי דימיון מודרך

אבל הם לא יודעים שהכל קרה וקורה באמת

אחד לאחד
[/QUOTE]

רימינג מעשי2013-03-18 01:44:44

435
אוקטביה ואוינק אוינק הקוקסית, צמד חמד של זונות צחוק קריצה

אהלן חבר'ה! חיוך גדול

זה שוב אני אוינק אוינק. כבר תקופה ארוכה שאני יוצא לצוד בלילות ומחפש מציאות חדשות. המוטו שלי זה מציצה וזיון ב 100 שקל, אין זונה ששווה יותר, תסמכו עליי בדקתי קריצה

נסעתי ברכב שלי ולפתע ראיתי שבצידי הכביש עומדת בחורה בלונדינית כוסית (שרון שמה פאה בלונדינית)

ושותה להנאתה מקרטון שוקו

09032013361(600)

ללא ספק זונה! אפשר לזהות אותן לפי ההליכה... חוץ מזה הבלונדינית הזאת נראתה לי מאוד מוכרת, הייתי חייב להתקרב ולפטפט איתה קצת.

"היי מותק, כמה זה מציצה וזיון?" שאלתי אותה בחביבות.

"100 שקל! אמרה הזונה נחרצות. יופי בול פגיעה! אמרתי לעצמי Approve עכשיו כשראיתי את פניה ושמעתי את קולה זיהיתי אותה בוודאות. זאת הייתה אוקטביה, זיינתי אותה כבר עשרות פעמים, לא יכולתי שלא לזהות אותה. אוקטביה היא זיון חבל"ז כשתופסים אותה ביום טוב, אבל לצערי יש לה מצבי רוח משתנים. למה היא מסתירה את היותה אוקטביה? שאלתי את עצמי...

"רגע אני מזהה אותך! את אוקטביה נכון? מה צבעת את השיער?" שאלתי אותה בנימה מופתעת למרות שידעתי שהיא לובשת פאה.

"לא מה פתאום, נעים מאוד אני שולה" חיוך גדול אמרה שולה וחייכה לעברי בערמומיות.

"הייתי בטוח שאת אוקטביה... ממש מוזר" אמרתי לה וגיחתי לעצמי.

"לא לא אני פעם ראשונה פה... טוב אז אפשר לקפוץ לאוטו שלך?" Tongue שאלה שולה בהתלהבות וזינקה לתוך האוטו שלי לפני שהספקתי לתת אישור צחוק
שולה התיישבה במושב לידי ודרשה 100 שקל... נתתי לה את השטר ואמרתי לעצמי בלב: "בת זונה!"

לפתע שולה הוציאה משהו מהתיק שלה והתחילה לזלול את זה ברעב גדול Wacko

"מה את אוכלת שם?" שאלתי אותה מבולבל

"פטריות הזייה!!! תן לי לאכול קצת פטריות ולהיכנס לסטלה!" צחוק צעקה עליי שולה והמשיכה לזלול את הפטריות Wacko
אחרי כמה דקות שולה נהייתה מסטולית לגמרי ונשכבה על המושב לידי כשהיא חצי מעולפת.

התחלתי ללטף אותה, לחרמן אותה אבל לא הייתה שום תגובה... הרגשתי שאני ממזמז בובת מין צחוק החלטתי למצוץ קצת את הפטמות היפות שלה אבל זה פשוט היה לא זה, שום תגובה משולה.

"אהההההה אתה שד! אתה מכשף רע! לך מפה מכשף!" צעקה לפתע שולה והתחילה לדחוף אותי עם רגליה מחוץ לאוטו שלי! Shocked צחוק פאק מה הפטריות האלה עשו לה? Wacko
אחרי כמה שניות שולה נרגעה ונכנסה שוב למצב סטלה. היא שכבה על המושב עם עיניים עצומות וחייכה לעצמה. נמאס לי מהשטויות שלה! שלפתי את הזין הקשיח שלי ממכנסיי וקירבתי אותו לפניה Evil Smile

"שולה... שולה תראי מה הבאתי לך... יש לי בשבילך פטריית הזייה... קדימה לפתוח פה גדול!" צחוק אמרתי לה וצחקקתי בממזריות.

"אההההה מה זה??????! צריך לתקוף את זה! זאת מפלצת שעומדת להשמיד את העולם!" צעקה שולה והתחילה לסטור לי על הזין עם כפות ידיה Ouch צחוק

פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
!!! צחוק

"נמאס לי ממך! צאי מהאוטו שלי!" צעקתי עליה בעצבים והתחלתי למשוך אותה ברגל אל מחוץ לאוטו. זה לא עזר אז סטרתי על ישבנה תוך כדי ולבסוף איכשהו העפתי אותה מחוץ לאוטו שלי.
(משכתי את שרון עד שהיא נפלה מהספה ונשכבה על הריצפה צחוקצחוקצחוקצחוק)

אוףףף נשמתי לרווחה חיוך גדול

שולה המשיכה לצעוק עליי שאני מכשף רע אז תפסתי לה בשיער וגיליתי שזאת פאה, כמו שחשבתי זאת הייתה אוקטביה כועס צחוק
חטפתי ממנה את קרטון השוקו וזרקתי לה אותו על הפרצוף ביחד עם הפאה צחוק
איזה זונה סטלנית ושקרנית! כועס צחוק
בזבזתי עליה חצי שעה ו 100 שקל, חזרתי הביתה חרמן ועצבני מבולבל

סליחה אוינק אוינק קשיח שלי בפעם הבאה נצליח יותר חיוך
אני מבטיח לא לקרוא לך יותר פטריית הזייה, אמרתי לאוינק אוינק הקשיח ועשיתי לו דיגי דיגי צחוק

כעבור כמה ימים טיפחתי וצחצחתי את אוינק אוינק הקשיח ויצאתי לעוד צייד לילי Evil Smile
כעבור כמה דקות של סיבובים עם האוטו ראיתי בצידי הכביש את אוקטביה! הפעם היא לא לבשה את הפאה הבלונדינית שלה. היא הייתה כוסית מתמיד! שיערה הברונטי גלש על כתפיה והיא לבשה חצאית ג'ינס צמודה שהדגישה את ישבנה החצוף! היא נענעה את ישבנה ושתתה מקרטון שוקו... גררררררררררר לא מעניין אותי כלום! היום אני תוקע אותה! Tongue

"היי אוקטביה מה נשמע?" שאלתי את אוקטביה אחרי שעצרתי לידה את האוטו.

"הכל טוב" חיוך גדול ענתה לי אוקטביה וחייכה לעברי.

"אז מה נרגעת מפטריות ההזייה שלך?" שאלתי אותה וגיחתי...

"מה? איזה פטריות? על מה אתה מדבר?" שאלה אוקטביה ועשתה פרצוף מופתע.

"מה זאת אומרת? התחזת לשולה והיית עם פאה בלונדינית! אפילו שתית שוקו מקרטון זהה כמו שאת מחזיקה עכשיו" המשכתי לספר לה מבולבל.

"באמת? אני לא זוכרת... תגיד מה דעתך על מציצה וזיון ב 100 שקל?" Tongue שאלה אוקטביה בקולה הטיזרי.

נמסתי מאוקטביה המדהימה... יאללה מה זה עוד 100 שקל בשביל בילוי עם כוסית מטריפה כמו אוקטביה Tongue חיוך גדול Star

"יאללה סקסית
תקפצי לאוטו!" אמרתי לה בחרמנות ומהר מאוד היא התיישבה לידי וקיבלה שטר של 100 שקל.

אוקטביה התיישבה לי על הברכיים וחשפה את הציצים המטריפים שלה עם הפטמות הורודות. התנפלתי לה על הפטמות ומצצתי אותן בשקיקה! Tongue
תוך כדי שהתמזמזנו סיפרתי לאוקטביה על כל הדברים שהיא עוללה בלילה ההוא שהיא התחזתה לשולה.

"קראתי לזין שלך מפלצת? מאיפה הבאת את זה? אכלת פטריות הזייה?" שאלה אוקטביה ושנינו התפקענו מצחוק צחוק

יצאתי עם אוקטביה מהאוטו ככה שאני מחזיק אותה בידיי, היא כורכת את רגליה סביב מותניי ואת ידיה סביב צווארי. הורדתי אותה והבטתי ביפייפיה המדהימה הזאת חיוך גדול

"אוינק אני כ"כ שמחה לראות אותך!" צעקה אוקטביה וזינקה עליי צחוק תפסתי אותה בזרועותיי וחיבקתי אותה בדיוק בפוזה הנ"ל. ואיי ואיי היא חמה עליי זאתי יהיה לנו עכשיו סקס לוהט! Tongue מוחא כפייה

הורדתי את אוקטביה והיא נשענה על האוטו שלי. התיישבתי על ברכיי והרמתי את חצאית הג'ינס החמודה שלה. לפניי נגלה הטוסיק השובב שלה שאותו חצה חוטיני לבן סקסי בטירוף! Tongue החמאתי לאוקטביה על התחתונים והיא התלוננה שהם עלו לה 100 שקל צחוק
הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת המדהים שלה! ליקקתי אותו בשקיקה וחמאתי על ישבנה הסקסי והטעים חיוך גדול

אוקטביה זחלה בדוגי לתוך האוטו. זחלתי אחריה והמשכתי ללקק את ישבנה המהמם! אחרי כמה דקות של ליקוקים אוקטביה לפתע כרכה את רגליה סביבי והפכה אותי על הגב. עכשיו החורים שלה היו פתוחים לפניי במלוא הדרם! Tongue טרפתי לה את החורים עם לשוני ואוקטביה מצצה את אוינק אוינק הקשיח שלי שהיה מבסוט בטירוף! Star
אוקטביה מצצה גם את הביצים החלקות שלי ועשתה לאוינק אוינק הקשיח מציצת פוליש מדהימה!
מוחא כפייה שכבת
י רגוע מתחת לישבנה של אוקטביה כשלפתע היא התחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים... צרחתי כמו מטורף ואוקטביה הייתה מבסוטית חבל"ז! צחוק קריצה

בהמשך אוקטביה המתוקה רצתה ירידה... היא נשכבה על הגב, הורדתי את החוטיני שלה, שמתי אותו על הצוואר וצללתי בין רגליה אל עבר הכוס הקסום שלה חיוך גדול
ליקקתי לה במרץ את הכוס והתחרמנתי מנשימותיה שהלכו וגברו... לאט לאט היא התחילה לרעוד ועגנה עלה וירד. אוקטביה גמרה והביטה בי בחיוך מקסים! חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה מצויין! עכשיו אני אשכב לי פה בכיף... אני עייפה ורוצה לישון, לילה טוב!" אמרה אוקטביה בעודה מתפוצצת מצחוק ועצמה את עיניה צחוק
התחפרתי עם לשוני בין פלחי ישבנה וליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה במשך כמה דקות. לאוקטביה היה קשה להירדם ככה והיא צחקקה מהקולות שעשיתי צחוק

בהמשך אוקטביה קפצה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה בכוס הקטן והחם שלה! Tongue
אוקטביה נשכבה עליי וחשפה שיניים, היא נשכה אותי באוזניים ובצוואר וגרמה לי לצרוח בקולי קולות צחוק

"אוינק אוינק אני רוצה שתקפיץ אותי באוויר!" Tongue צעקה אוקטביה בהתלהבות.

התיישבנו
בקצה המושב, אוקטביה קיפצה עוד קצת על הזין שלי ואז קמתי ביחד איתה ויצאתי
מהאוטו. אוקטביה חיבקה אותי בזמן שתפסתי אותה ברגליה ובישבנה והקפצתי אותה
במרץ על הזין שלי! אוקטביה הייתה בעננים חיוך גדול
התחלתי לטייל עם אוקטביה מסביב לאוטו שלי כשלפתע היא שלפה פאה בלונדינית מהתיק שלה ושמה לי אותה על הראש! צחוקצחוקצחוק
אוקטביה התפוצצה מצחוק! צחוק נעמדתי מול המראה כדי ששנינו נראה את המחזה הזה צחוק
הייתי אוינק אוינק הקוקסית שמזיינת את אוקטביה הזונה צחוק

"כן כן אוינק אוינק הבלונדיני! יאאאההוווווו תזיין אותי במרץ!" צעקה אוקטביה ושנינו צחקנו בטירוף צחוק

בהמשך התיישבתי עם אוקטביה על ספסל (ספה) שהיה לידינו והקפצתי אותה במרץ על הזין שלי. אוקטביה הורידה ממני את הפאה כי כבר התחלתי להתבשל בתוכה, ואיי ואיי נהיה לי חם
איתה על הראש. מצצתי את פטמותיה של אוקטביה והגברתי את הזיון תוך כדי שאוקטביה צועקת לי: "דיו דיו! אתה מכונת סקס שלי!" Tongue צחוק

אחרי כמה דקות אוקטביה ביקשה ממני עוד 100 שקל בטענה שנגמר לה הדלק והיא לא יכולה להמשיך להזדיין . חחח הרגה אותי מצחוק צחוק

"נו נו תביא לי עוד 100 שקל" ביקשה אוקטביה בקול חמוד ונשכבה עליי כשגופה רפוי. אין זאתי שחקנית אין דברים כאלה חשבתי לעצמי... נתתי לה שטר של 100 שקל ותוך שניה אוקטביה חזרה לחיים צחוק
הזיון התפתח לקרב סטירות... אני סוטר לאוקטביה על התחת והיא נותנת לי סטירות מצלצלות בפנים, חחח התחרפנו לגמרי צחוק

קמתי שוב עם אוקטביה
, זיינתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על המושב האחורי באוטו. המשכנו להזדיין במיסיונרית כאשר תוך כדי אוקטביה לא הפסיקה להקניט אותי שאני מתחפש
עם הפאה הבלונדינית לשולה ובלילות ויוצא לצוד לקוחות צחוק

בהמשך אוקטביה נשענה על האוטו שלי והמשכתי לדפוק אותה בכוס בעמידה. אוקטביה המשיכה לצחוק עליי שאני שולה הזונה עם הפאה הבלונדינית צחוק
התעצבנתי, סטרתי על פלחי ישבנה וזיינתי אותה במרץ בכוס הלוהט שלה Evil Smile
אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המושב והמשכתי לזיין אותה בהנאה רבה בכוס הרטוב שלה! אחחח המראה מלמעלה היה מלבב מאוד! ממש יצירת אומנות! Tongue מוחא כפייה קריצה

נשכבנו שוב באוטו שלי במושב האחורי והזדיינו בכפיות פרועות! Tongue
ליטפתי את הכוס של אוקטביה והיא סטרה לי על התחת תוך כדי הזיון החם! מוחא כפייה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אוינק אוינק הקשיח שלי יצא למסע תענוגות בכוס הרטוב של אוקטביה... אחרי דקות ארוכות של זיון סוער הצונמי הגיע! השפרצתי כמו מטורף בכוס של אוקטביה והגעתי לשערי גן עדן! Tongue מוחא כפייה Star

אוקטביה הייתה ברקיע השביעי! התחבקנו, התנשקנו וקבענו להיפגש בעוד כמה ימים. מי יודע אולי אפילו נעבוד ביחד בלילות צחוק קריצה

לילה אחד שכבתי במיטתי החמימה וחלמתי חלומות מתוקים. לפתע התעוררתי בגלל צחוק קל שהלך והתגבר... פקחתי עיניים וראיתי מולי את אוקטביה שנקרעת מצחוק!
WTF? חשבתי לעצמי... לא מספיק שהיא פרצה לדירתי, היא גם צוחקת עליי כאילו אני איזה ליצן! Shocked צחוק

"חה חה חה אוינק אוינק שוב אתה לובש את הפאה של שולה?" שאלה אוקטביה והצביעה עליי תוך כדי שהיא ממשיכה להתגלגל מצחוק צחוק

"מה? על מה את מדברת?" שאלתי אותה וליטפתי את ראשי... מגע השיערות הבלונדיניות לא השאיר עוד ספק. הייתי שולה הזונה, פאק איך לעזאזל זה קרה?! כועס צחוק
אוקטביה המשיכה לצחוק ללא הפסקה צחוק

"זאת את שמת לי את הפאה הזאת על הראש! אל תשגעי אותי!" צעקתי לאוקטביה ושוב ליטפתי את השיערות הבלונדיניות צחוק

"חה חה חה אתה שולה הזונה! התחפשת לשולה בלילה ושכחת להוריד את הפאה!" צחוק צחקה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה Wacko

השלמתי עם היותי שולה הזונה וליקקתי לאוקטביה את שני החורים שלה בשקיקה! אוקטביה התנפלה על אוינק אוינק הקשיח שלי ומצצה אותו בחרמנות אדירה. נהייה לי חם עם הפאה של שולה אז הורדתי אותה והמשכתי ללקק לאוקטביה את הכוס ואת התחת חיוך גדול לפחות עכשיו ניראנו כמו זוג נורמלי ולא כמו זוג ביזארי צחוק

אחרי עינוגים הדדים ב 69, אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה ודרשה שאני אזיין אותה בזיון טרמפולינה קצבי. נענתי לבקשתה בשמחה וזיינתי אותה במרץ בזמן שהיא עודדה אותי בקריאות: "שולה! שולה! שולה!" צחוק

אחרי כמה דקות של זיון מהנה אוקטביה הציעה לי מציצה. צהלתי משמחה והכנסתי את אוינק אוינק הקשיח לפיה החם בעודה יושבת בדוגי עם ישבנה מול המראה Tongue
אחרי כמה דקות של מציצה נפלאה גמרתי בעוצמה בפיה השובב של אוקטביה חיוך גדול
אוקטביה חייכה בשובבות, פתחה פה גדול כדי להראות לי את הזרע ששחה בפיה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק בפאה של שולה!" צחוקצחוקצחוק

שנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

אין אנחנו צמד חמד של זונות מטורפות Tongue צחוק קריצה

סוף

שרונוש יקירתי היה מדהים! Tongue מוחא כפייה

אנחנו צמד חמד של מטורפים Tongue צחוק קריצה

נהנתי בטירוף מהזיון הלוהט איתך גררררררר Tongue Evil Smile

חולה עלייך ועל החורצ'יקים שלך Tongue

Heart Hug

Lavelle

437
אוינק אוינק החזרזיר השובב בוגד באישתו אוקטביה עם שרון האחות החרמנית צחוק

שלום חברים יקרים! חיוך גדול
זוכרים סיפרתי לכם על החתונה שלי ושל אוקטביה? קריצה עברו כבר כמה חודשים מאז החתונה. אישתי אוקטביה לפתע נהייתה חמה עליי אש! היא לא עוזבת אותי לנפשי לרגע... כל הזמן צועקת לי: "סקס סקס סקס! רוצה סקס!" צחוק

אני מרגיש כבר כמו מכונת סקס! שלא לדבר על הוד מלכותו הקשיח אוינק אוינק שכבר מלקק את הפצעים ומבקש רחמים מהכוס של אוקטביה צחוק קריצה
ישבתי וחשבתי על המצב שלי והחלטתי שהגיע הזמן לגוון! Pig
לא מזמן ראיתי פרסומת של קופת חולים שמציעה שירות חדש ואטרקטיבי לחרמני ישראל.

"חלית? החום הורג אותך? אין לך כוח לקום מהמיטה? חדש! אחות סקסית עד הבית! אחות סקסית ומטריפה שתגרום לך להחלים תוך שעות ספורות!"
פאק מי! אמרתי לעצמי... הגיע הזמן להיות חולה צחוק קריצה

בוקר אחד אחרי סקס סוער עם אישתי אוקטביה, התעוררתי לצלילי השעון המעורר המעצבן. פאק לא סובל אותו! כל בוקר הוא חופר לי במוח Wacko

"אוינק... אוינק... בוקר טוב, הגיע הזמן לקום לעבודה" אמרה לי אוקטביה והתחככה עם ישבנה במפשעתי, אוינק אוינק הקשיח עמד דום צחוק

"הממממ אני לא מרגיש כל כך טוב... נראה לי אני אשאר בבית היום" אמרתי לאוקטביה ונישקתי אותה בגבה ובצווארה.

"אויי אוינק אוינק שלי יש לך חום? אולי אני אשאר איתך?" שאלה אוקטביה... מזל שהיא הייתה עם גבה אליי ולא ראתה את הפרצוף המבוהל שלי צחוק

"לא אין צורך יקירתי, אני אסתדר לבד" אמרתי לה בלחץ אטומי וליטפתי את גופה.

"שמע דווקא מתאים לי יום של כיף! יאללה אוינק אוינק לילה טוב ממשיכים לישון!" Tongue צחוק אמרה אוקטביה בהתלהבות ושמה את ראשה שוב על הכרית. פאק!!! כועס צעקתי בתוכי צחוק

"אוקטביה יקירתי, הבוס שלך התקשר ואמר שאת צריכה להגיע דחוף לעבודה!" אמרתי לה בעודי מעיר אותה ומצחקק לעצמי קריצה

"מנוול! מה אתה מנסה להוציא אותי בכוח מהבית? הא? תענה לי!" צעקה אוקטביה והתחילה לנשוך אותי באוזן צחוק

אחרי שאוקטביה חשדה בי קצת וגרמה לי לצרוח כהוגן, הצלחתי לשכנע אותה ללכת לעבודה ולהשאיר אותי לבדי במיטה קריצה
אוקטביה לא הלכה לפני שמצצה את אוינק אוינק הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה! אחחח אין כמו לקבל מציצה על הבוקר Tongue מוחא כפייה

אוקטביה השתכנעה שאני מרגיש די טוב עקב קשיחותו של אוינק אוינק והלכה לעבודה.
שכבתי לבדי במיטה, הרמתי את ידיי למעלה וצעקתי משמחה צחוק

תפסתי מהר את הטלפון וצילצלתי לקופת חולים. אחרי שענתה לי הפקידה (שרון שיחקה את הפקידה), הסברתי לה שאני מאוד חולה וביקשתי להזמין את השירות החדש: אחות סקסית עד הבית. הפקידה החביבה אמרה לי שהאחות תגיע לביתי תוך שעה
. יאאאאאאההההוווווווו !!!! צעקתי בהתלהבות והמשכתי לשכב על המיטה בציפיה חיוך גדול

"היי מותק חזרתי הביתה!" שמעתי לפתע את אישתי!?!? Wacko Shocked צחוק

"מה את עושה פה?" שאלתי אותה בקול רועד...

"הבוס שלי שיחרר אותי כדי שאני אהיה איתך. מה קרה אוינק שלי אתה נראה קצת מופתע" צחוק צחקקה אוקטביה והתיישבה לידי על המיטה.

"המממ כן אני קצת
מופתע... לא ציפיתי שתחזרי הביתה כ"כ מוקדם. המממ את בטוחה שאת רוצה לשבת פה לידי על המיטה? אולי תלכי לחדר השני? אני פוחד שאני אדביק אותך..." אמרתי לה בגמגום קל.

"מה פתאום מותק שלי, אני אהיה איתך פה במיטה. בוא אני אעשה לך קצת עיסוי בכתפיים, תראה איזה לחוץ אתה! בוא אני אשחרר אותך מותק שלי!" Tongue צחוק אמרה אוקטביה וצחקקה בממזריות.

שכבתי על המיטה עם פנים חמוצות והרצתי בראש את כל התרחישים... האחות דופקת בדלת ואישתי פותחת לה... פאק הלך עליי! Shocked
אמרתי לאישתי היקרה שחסר לנו: חלב, סוכר וירקות בבית וקיוויתי לנס צחוק

"מותק יש לנו הכל בבית, אל תתרגש כל כך!" צחקקה אוקטביה והמשיכה לעשות לי עיסוי בכתפיים.
מה שהציל אותי הייתה שיחת הטלפון מהבוס של אוקטביה. הוא קרא לה להגיע דחוף לפגישה! Tongue לה לה לה נשמתי לרווחה צחוק
אישתי היקרה נפרדה ממני בפעם המי יודע כמה ויצאה. אחרי כדקה היא חזרה כי שכחה את המפתחות של האוטו. אוףף איתה מתי היא תלך כבר! חשבתי לעצמי... רק שלא תפתיע אותי ותפרוץ לבית בזמן שהאחות החרמנית מטפלת בי Shocked צחוק

סוף כל סוף הייתי לבד וחיכיתי בציפיה דרוכה ובהתרגשות רבה לאחות הסקסית שתבוא לטפל בי! לפתע נשמעו דפיקות בדלת... "פתוח!" אמרתי במהרה בעודי כוסס ציפורניים... אויי כמה קיוויתי שזאת לא תהיה שוב אישתי Wacko צחוק

משאלתי התגשמה! לחדר השינה נכנסה אחות כוסית בטירוף! פשוט פצצת סקס אין דברים כאלה!!! Tongue חיוך גדול Star

תלבושת האחות הדגישה היטב את כימורי גופה הסקסיים! הכובע על ראשה הברונטי הוציא אותי מדעתי! חיוכה המקסים העביר בי צמרמורת, ועיניה המלוכסנות פשוט טימטמו אותי Tongue צחוק

אחרי שלום הדדי, האחות התקרבה למיטתי ושאלה לשלומי, לאחות קראו שרון. אמרתי לה שאני לא מרגיש טוב וכנראה שיש לי חום. האחות הביטה לעברי בממזריות וחייכה. היא התיישבה על המיטה ככה שידי לכודה בין רגליה... יכולתי להרגיש את ישבנה עם כף ידי, ווואאאווו זה היה כ"כ נעים מוחא כפייה
האחות בדקה לי את הדופק ולא התרגשה במיוחד. אח"כ היא מדדה לי חום ואמרה שהחום שלי תקין לגמרי. אח"כ פתחתי פה גדול והאחות בדקה לי את הגרון... היא אמרה לי שהכל בסדר.

"טוב כעיקרון אני רואה שאתה מרגיש בסדר, אז..." אמרה האחות וקטעתי את דבריה במהירות!

"לא אחות אני לא מרגיש טוב! אני צריך אנטיביוטיקה! אני צריך שתטפלי בי! אני צריך שתשארי איתי כל הלילה! אני צריך שתחליפי את אישתי!" Tongue צחוק צעקתי לה ושנינו התחלנו להתפקע מצחוק.

"אני יודעת מה אתה צריך! אתה צריך כוס!" צעקה האחות והתיישבה על פניי צחוק

"כן כן אני צריך כוס חדש וטרי!" צחוק צעקתי לאחות ממעמקי ישבנה וליקקתי את הכוס שלה בשקיקה Tongue

האחות שרון עודדה אותי ללקק לה את החורים ושמה לב למשהו מאוד מעניין למטה...

"אני רואה פה איזו נפיחות!" אמרה האחות וליטפה לי את אוינק אוינק הקשיח שלי דרך התחתונים Tongue קריצה

"כן כן אחות את צריכה לטפל שם!" צעקתי לה בהתלהבות ממעמקי ישבנה והמשכתי לטרוף לה את החורים הטעימים שלה! Star

האחות שרון ליטפה עם אצבעותיה את אוינק אוינק הקשיח וגרמה לי לגנוח מהנאה! פאק זה היה כ"כ כך נעים! אצבע למעלה
לפתע הטלפון שלי צילצל... זאת הייתה אישתי אוקטביה ששאלה לשלומי. היא נשמעה מאוד מודאגת. לפתע תוך כדי השיחה האחות שרון התחילה לנשוך אותי בגוף מה שגרם לי לצרוח כמו מטורף צחוק

"אהובי למה אתה צועק? הכל בסדר? אתה רוצה שאני אחזור הביתה?" שאלה אוקטביה מצידו השני של הקו (חחח שרונוש זה היה רעיון גאוני! צחוק)

"לא לא מתוקה הכל מצויין, קצת כואב לי הגרון זה הכל..." הרגעתי במהרה את אישתי אבל האחות שרון לא הפסיקה לנשוך אותי וגרמה לי לשחרר עוד כמה צרחות מטורפות צחוק

איכשהו בין צעקה לצעקה הצלחתי לשכנע את אישתי להשאר בעבודה, ואחרי שהנחתי את הטלפון נשמתי לרווחה. האחות שרון צחקקה בממזריות והתנפלה על אוינק אוינק הקשיח חיוך גדול
היא מצצה אותו בחום ואהבה! ליקקה
את הביצים ושליקלקה אותן בפיה החם! ואז היא העניקה לי מציצת פוליש מחרפנת
לכל אורכו ורוחבו של אוינק אוינק הקשיח, הוא ממש צהל משמחה! Tongue צחוק
המשכתי לללקק במרץ וברעב גדול את הכוס ואת התחת שלה, יאממייי יאממייי ממש מעדן! Tongue
האחות הסקסית שוב חשפה שיניים ונשכה אותי כהוגן בצדדים ובעוד מקומות רגישים אצלי. הצרחות שלי נשמעו ממש חזק... קיוויתי שהשכנים לא שומעים, חסר היה לי רק שיספרו אח"כ לאישתי מה הלך פה צחוק

האחות הסקסית שרון מאוד רצתה ירידה! נו איך יכולתי לסרב לנסיכה הזאת? חיוך גדול
היא נשכבה על גבה והרימה את רגליה. הורדתי את החוטיני השחור שלה ואחרי הסנפה הגונה שלו שמתי אותו על הצוואר Tongue
צללתי במהרה לממלכה הקסומה! בפנים היה כל כך חמים ונעים! Tongue
עשיתי עם לשוני קסמים בכוס הורדרד של הנסיכה... אחרי כמה דקות היא התנשפה, רעדה ואז גמרה כשחיוך של עונג מרוח על פניה היפות! עיניה זורחות והיא מביטה לעברי בהערצה Star

"אוינק אוינק זה היה מצויין! נראה לי שאתה בדרך להבריא!" אמרה האחות שרון וצחקקה בממזריות... "אבל קודם קבל את זה!" המשיכה שרון ואז תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב. היא התחילה לזיין לי ת'פנים עם ישבנה, ממש קפצה על הפנים שלי צחוק הוצאתי לשון והדבקתי אותה לחור התחת הטעים של האחות. אחחחח איזה מחזה ואיזה טעם משובח! Tongue אצבע למעלה

אחרי זיון הפנים האחות הסקסית התיישבה עליי ב-69 וסגרה את פניי עם שמלת האחות שלה. ואאאוווו הייתי בגן עדן! Tongue מוחא כפייה

אחרי שעינגנו זה את זו עוד קצת ב-69, האחות שרון עלתה עליי לרכיבה. התחלתי לזיין אותה במרץ בכוס וטפחתי על ישבנה הדורש! Evil Smile שרון נשכבה עליי והתחילה לאכול לי את האוזן. כאן כבר איבדתי כל רסן וצרחתי כמו פסיכופט! Wacko צחוק שרון לא הבינה למה אני צורח ככה... "אני בקושי נושכת אותך" חזרה ואמרה שרון אבל הכאב פשוט הרג אותי! הביסים הקטנים שהיא נתנה לי באוזן הקפיצו אותי ללא הפסקה. זה חירפן וחירמן אותי יותר ויותר! Tongue
שרון המשיכה לנשוך אותי באוזניים ובצוואר, ואחרי כמה דקות של זיון לוהט היא ביקשה שאני אקפיץ אותה באוויר. זחלנו לקצה המיטה, ואחרי ספירה אחת שתיים שלוש קמתי ביחד עם שרון והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי לשמחתה הרבה Tongue

"קח אותי למראה!" צעקה בהתלהבות האחות שרון חיוך גדול

הקפצתי את שרון מול המראה ושנינו התענגנו על הזיון במראה Cool

"יופי יופי אוינק אוינק! פשששש תשמע בשביל פציינט חולה אתה מרביץ ביצועים חבל על הזמן!" מוחא כפייה החמיאה לי שרון. לפתע הרגשתי הילה של אגו מרחפת מעליי צחוק קריצה

אחרי כמה דקות התיישבתי על הספה ושרון נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית Tongue

"כן זונה! תקפצי עליי!" צעקתי לה וצחקקתי בממזריות Evil Smile

"מי זונה?! הא? מי זונה?!" צעקה שרון והתחילה לסטור לי במרץ על הפנים עם שתי ידיה צחוק

זה בדיוק מה שרציתי! הוצאתי משרון את החיה צחוק קריצה
שרון המשיכה לסטור לי על הפנים סטירות מצלצלות ותפסה אותי בשיער תוך כדי.... לא נשארתי חייב, סטרתי על ישבנה ותפסתי לה גם כן בשיער, חחח התחרפנו לגמרי צחוק
הרמתי שוב את שרון, זיינתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על המיטה. נחתנו למיסיונרית. התחלתי לדפוק במרץ את האחות שרון בכוס והסנפתי את צווארה. שרון תפסה לי בשיער, הרימה את הראש שלי למעלה וגרמה לי לזיין אותה כאשר אני חסר אונים, עם הראש למעלה צחוק
ואיי ואיי איזה אחות שובבה השרון הזאתי, אוהבת לשלוט במיטה צחוק קריצה

אחרי המיסיונרית האחות שרון רצתה שאני אדפוק אותה בעמידה. היא נשענה על השידה והבליטה את ישבנה התפוחי. החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לממלכה הורודה שלה וזיינתי אותה במרץ תוך כדי שאני מפליק על ישבנה ותופס בשיערה Evil Smile

בהמשך... תוך כדי שהזין שלי עמוק בכוס שלה, האחות שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה. המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס והתענגתי על הגלריה האחורית שלה שנפרסה לפניי במלוא הדרה! ליטפתי את חור התחת שלה עם אצבעותיי והייתי פשוט בטירוף מהחרמנות! Tongue

אחרי כמה דקות זחלנו על המיטה והרבצנו כפיות לוהטות! אוינק אוינק שלי ממש שחה בכוס הרטוב של האחות החרמנית שרון! Cool סטרנו זה לזו על התחת והתפרענו בכפיות פרועות כמה דקות חיוך גדול

האחות שרון ביקשה שאני אפרק אותה בדוגי מהיר ועצבני! היא התיישבה על ארבע והזמינה את אוינק אוינק הקשיח שלי לבקר בממלכה הורודה שלה Tongue
אוינק אוינק הקשיח שלי לוחם קשוח! הוא חדר לממלכה הורודה של שרון בגבורה ובאומץ רב! צחוק
זיינתי את שרון בהנאה גדולה והתענגתי על איך אוינק אוינק הקשיח שוחה במלוא גדולתו בכוס הרטוב של האחות שרון.
לפתע נשמע צילצול טלפון! O O Shocked
זאת שוב הייתה אישתי אוקטביה... היא התחילה לשאול לשלומי והייתה ממש מודאגת.

"אויק אוינק יקר שלי הכל בסדר? אתה בטוח שאתה לא צריך שאני אבוא?" שאלה שוב ושוב אישתי... נמאס לי לענות לה אז נתתי את הטלפון לאחות שרון תוך כדי שאני לוחש לה שתגיד לאישתי שהכל בסדר.

"הכל בסדר הוא בידיים טובות!" אמרה האחות שרון לאישתי אוקטביה והתפצצנו מצחוק צחוק

"מי זאת הייתה?! אוינק אוינק מה אתה מעולל שם? חסר לך שאתה עושה שטויות שמעת?" אמרה אוקטביה בקול מודאג ועצבני צחוק אמרתי לה ביי ביי והמשכתי לזיין בכוס את האחות החרמנית שרון. אין השרון הזאת היא נימפומנית שלא יודעת שובע! TongueTongueTongue
חבל שאי אפשר להחליף אותה באישתי לשבוע צחוק

אחרי כמה דקות של זיון פרוע גמרתי בחוזקה בכוס של האחות החרמנית שרון! Tongue חיוך גדול Star מוחא כפייה
הרגשתי בריא כמו שור והודתי לאחות שרון על הטיפול המושקע שלה! Tongue Hug

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום חיוך גדול
האחות שרון השאירה לי את החוטיני שלה למזכרת... גרררר עכשיו אני אוכל להריח את הכוס שלה מתי שיתחשק לי Tongue צחוק קריצה

אחרי הטיפול הנהדר של האחות שרון הייתי די מותש והחלטתי לתפוס תנומה קלה על מיטתי החמימה. הייתי ממש מבסוט מעצמי, איזה תרגיל גאוני עשיתי היום לאישתי אוקטביה, אין עליי ועל הטריקים שלי! צחוק

"אוינק אוינק תתעורר, תתעורר זאת אני!" שמעתי לפתע את אישתי אוקטביה שהעירה אותי משנתי הענוגה... אוף איתה! צחוק

התעוררתי וראיתי מולי את ישבנה החשוף של אוקטביה, שני חוריה היפים נצצו מול פניי... גרררר שמחתי לראות את אישתי בבית Tongue צחוק

"אוינק אוינק יקירי מה זה התחתונים האלה? איך התחתונים האלה הגיעו למיטה שלנו?" שאלה בעצבים אוקטביה וניפנפה מולי עם החוטיני השחור של האחות שרון Shocked מבולבל צחוק

"הממממ אין לי מושג!" אמרתי לה והתחבאתי מאחורי ישבנה צחוק

"מה
תחתונים של בחורה עושים במיטה שלנו? הא? תענה לי אוינק חרמן שכמוך! מה
עוללת פה בזמן שהייתי בעבודה ?" המשיכה אישתי היקרה והתיישבה עם ישבנה על
פניי
Tongue צחוק

"אההה עכשיו אני נזכר... אלה התחתונים של האחות שביקרה אותי... היא כנראה שכחה אותם פה..." אמרתי לאישתי וליקקתי את החורים שלה בשקיקה Tongue

"שכחה אותם פה? אוינק אוינק תספר לי מיד מה עשיתם!" צעקה אישתי היקרה והתנפלה לי על אוינק אוינק במציצה חמה ורטובה Tongue

המשכתי ללקק את חור התחת שלה ברעב גדול ואוקטביה מצצה את אוינק אוינק שהפך במהרה לקשיח בפיה החם. אוקטביה לא ויתרה ודרשה הסברים על התחתונים של האחות שרון Embarrassed
אישתי מצאה את הדרך להוציא ממני את המידע... היא התחילה לנשוך אותי במרץ בגופי! צרחתי, קפצתי, זחלתי ועשיתי הכל כדי להתחמק משיניה החדות של אישתי אך זה לא הועיל Ouch בסוף נשברתי וסיפרתי לאישתי היקרה אוקטביה שדפקתי את האחות שרון על המיטה שלנו צחוק
לאישתי לקח כמה שניות לעכל את הבשורה צחוק

"עשית מההההההההההההההההההההההההההההההההה????? חתיכת זין חרמן שכמותך!!!!!" צעקה שרון והמשיכה לזיין לי ת'פנים עם ישבנה, מצצה לי את אוינק אוינק הקשיח בפרעות ונשכה אותי באכזריות צחוקצחוקצחוק

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים אישתי אוקטביה נרגעה קצת אבל דרשה זיון! חיוך גדול
היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ על הזין שלי. החלטתי לעשות לה הפתעה וזיינתי אותה בזיון טרמפולינה מהנה. תוך כדי הזיון פתחתי את פלחי ישבנה כדי להתענג על חור התחת שלה, והסנפתי את התחתונים של האחות שרון Tongue שתי ציפורים במכה אחת צחוק קריצה

אישתי אוקטביה הצ
יעה לי מציצה עם גמירה בפה והקניטה אותי שהאחות שרון בטח לא עשתה לי את זה צחוק
אחחח נשים... איזה כיף כשהן רבות עליי צחוק קריצה

אוקטביה התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה והתחילה למצוץ לי את הזין בשקיקה Tongue
החלפנו כמה פוזות עד שבסוף התפוצצתי לפיה החם של אישתי! Tongue
היא פתחה פה גדול, הראתה לי את הזרע כשחיוך שובב מרוח על פניה ואמרה: "אוינק אוינק המטופל!" צחוקצחוקצחוק

צחקנו והתחבקנו Hug

סוף טוב הכל טוב חיוך גדול

עכשיו רק נשאר לשכנע את אישתי אוקטביה לעשות אורגיה עם האחות שרון Tongue

חה חה חה Evil Smile

סוף

שרונוש סקסית שלי! היה מדהים! Tongue מוחא כפייה Star

התגעגעתי לשמלת האחות שלך! הטוסיק שלך הוציא אותי מדעתי Tongue קריצה

הזיון איתך אששששששששש!!! TongueTongueTongue

תמסרי ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך! חיוך גדול קריצה

Heart Hug

Lavelle

439
אוינק אוינק העבד מין והמלכה אוקטביה! Evil Smile

אהלן חבר'ה! זה שוב אני אוינק אוינק חיוך גדול

ברצוני לספר לכם על הביקור שלי אצל המלכה אוקטביה Tongue
כבר תקופה ארוכה שאני רוצה לחוות על בשרי סשן עם מלכה, ועוד אחת כמו אוקטביה... שמעתי עליה רק דברים טובים! קריצה

הגעתי
לדירתה של המלכה אוקטביה בשעה שקבענו. היא פתחה לי את הדלת כשעל פניה חיוך
מקסים והזמינה אותי להכנס. הלכתי אחריה לחדר השינה ונעצתי מבטים בישבן
המחרפן שלה! Tongue
היא לבשה טייץ פרחוני שישב בצורה מושלמת על ישבנה הסקסי! רציתי לחפון בשתי
ידיי את פלחי ישבנה אבל התאפקתי... לא כדאי להרגיז את המלכה על ההתחלה צחוק קריצה

המלכה אוקטביה שאלה אותי באיזה סשן אני מעוניין ואחרי שעניתי לה שאני מעוניין בסשן אקסטרים היא חייכה לעברי בממזריות Evil Smile O O אולי עשיתי טעות? Shocked על החיים ועל המוות! צחוק

המשכתי
לנעוץ עיניים במלכה אוקטביה... היא כזאת כוסית אין דברים כאלה! פניה היפות
ועיניה המלוכסנות הוציאו אותי מדעתי... שיערה הברונטי שגלש על כתפיה וגבה
עשה לי חשק עז לחפון אותו באצבעותיי Tongue

המלכה אוקטביה התכופפה כדי להרים משהו ואחרי שהסתובבה היא פאקינג הצליפה בי עם חבל קפיצה! Wacko Shocked צחוק (שרון השתמשה בחבל הקפיצה שלה צחוק)

"ארצה עבד מין! קדימה תרד על ארבע ותלקק לי את כפות הרגליים!" צעקה המלכה אוקטביה והצליפה בי שוב עם חבל הקפיצה מבולבל צחוק

התיישבתי על ברכיי והתחלתי ללקק את אצבעות רגליה עם הלק האדום. ליקקתי בשקיקה את האצבעות וביניהן, נישקתי את כף רגלה וגירגרתי בהנאה חיוך גדול

"גם
את הרגל השניה! קדימה עבד מין ללקק! איך העזת להזניח את כף הרגל השניה?"
שאלה המלכה אוקטביה והצליפה לי שוב כמה פעמים עם חבל הקפיצה על התחת צחוק
"אז מה אוינק אוינק אתה מת על זה הא? כן כן תלקק שם ביסודיות!" ציוותה עליי המלכה אוקטביה וצחקקה בממזריות Evil Smile

"קדימה אוינק אוינק תזחל אחריי!" ציוותה עליי המלכה אוקטביה ונתנה לי זרז בצורת הצלפות עם החבל קפיצה על ישבני בכי צחוק

זחלתי
אחריה למיטה כמו חזרזיר טוב, אבל אוקטביה הייתה מאוד אכזרית כלפיי. היא לא
הפסיקה להצליף לי על התחת... "אני רוצה לשמוע אותך צועק עבד מין של !"
צחקקה המלכה אוקטביה והצליפה בי שוב ושוב בכיצחוק

"זה לא מספיק חזק כדי שאני אצעק" קריצה התגרתי במלכה אוקטביה צחוק

המלכה אוקטביה התעצבנה והגבירה את ההצלפות על ישבני עד שצרחתי לשביעות רצונה צחוק
פאק התחת שלי בער!!! אין דברים כאלה צחוק

"קדימה
אוינק אוינק עכשיו תלקק לי את התחת!" ציוותה עליי המלכה אוקטביה והורידה
את הטייץ שלה עד ברכיה. לפניי נגלה הטוסיק העסיסי שלה! ממש תפוח בשל שמחכה
שיאכלו אותו! Tongue
את ישבנה חצה חוטיני סקסי בצבע לבן, טפחתי טיפה על ישבנה ודחפתי עם פניי
בין פלחיה הרכים! הסנפתי בשקיקה את ישבנה... גררררררר איזה תענוג! Tongue
הורדתי את החוטיני שלה עד ברכיה וצללתי בין פלחי ישבנה הסקסיים! הוצאתי לשון ארוכה וליקקתי בהנאה גדולה את חור התחת הטעים שלה! ממש מעדן! Tongue

"טעים לך אויינק אויינק?" שאלה המלכה אוקטביה בזמן שהיא ממשיכה להצליף לי על התחת עם חבל הקפיצה.

"אההההמממממ" גימגמתי לה ממעמקי ישבנה.

"מה? אני לא שומעת!" צעקה המלכה אוקטביה והצליפה לי שוב על ישבני עם החבל צחוק

"בטח טעים!" צעקתי בבהלה והמשכתי ללקק את ישבנה חיוך גדול

בזמן שליקקתי את ישבנה המלכה אוקטביה המשיכה להצליף לי על התחת ולצחוק בממזריות. לא נשארתי חייב וסטרתי לה על ישבנה עם כפות ידיי צחוק

"תעשה את זה שוב?" שאלה המלכה אוקטביה בקול מאיים.

חשבתי שהיא מבקשת שאני אעשה את זה שוב אז המשכתי לסטור על ישבנה במרץ צחוק
ואיי ואיי איזה הצלפות חטפתי בעקבות הטעות שלי Shocked צחוק
שלפתי את אוינק אוינק הקשיח מתחתוניי והתחככתי איתו על ישבנה של המלכה אוקטביה שמיד ליטפה אותו בכפות רגליה הסקסיות Tongue

"קדימה אוינק אוינק הגיע הזמן לארוחת הצהריים שלך!" צחקקה המלכה ושלפה בננה.

*
רצינו לדחוף לשרון לתחת את הבננה ללא קליפה וששרון "תחרבן" את הבננה
לתוך הפה שלי. זה לא ממש הצליח כי הטוסיק של שרון מאוד צר והבננה התחילה
להשבר ולהתפרק לנו תוך כדי הניסיונות שלנו צחוק בסוף דחפתי לשרון בתחת בננה עם קליפה וצילמתי את זה Tongue

23032013363 FB2(550)

23032013364 FB(550)

"אוינק אוינק קדימה תזחל אחריי לאמבטיה" Evil Smile אמרה לפתע המלכה אוקטביה.
זחלתי אחרי המלכה אוקטביה לאמבטיה והיא ציוותה עליי לשכב על מגבת על הרצפה. נשכבתי על המגבת וחיכיתי בהתרגשות! Tongue
המלכה אוקטביה חזרה עם כוס חלב וצחקקה. היא מילאה את התחת שלה בחלב והתיישבה מעל פניי עם ישבנה. חור התחת שלה היה סנטימטרים מפי, פתחתי פה גדול וחיכיתי בשקיקה לארוחת הבוקר שלי Tongue צחוק
אחרי
כמה שניות חלב לבן וטרי השפריץ מהטוסיק של המלכה אוקטביה ישר לפה שלי! פאק
זה היה טעים בטירוף! גירגרתי את החלב בגרוני ובלעתי אותו בהנאה רבה! Tongue

"המלכה אוקטביה אני עדיין רעב, רוצה עוד חלב מהתחת שלך!" Tongue צעקתי בחרמנות.

המלכה
אוקטביה צחקקה ומילאה את התחת שלה בעוד מנה של חלב. היא השפריצה שוב את
החלב לתוך הפה שלי ועשתה אותי מאוד מאושר! אחחח אין כמו חלב טרי מהתחת של
המלכה אוקטביה מוחא כפייה Tongue Star אוינק אוינק הקשיח שלי היה חרמן בטירוף Tongue

חזרנו
למיטה... המלכה אוקטביה התיישבה בדוגי ודרשה שאני אמשיך ללקק את ישבנה.
ליקקתי במרץ רב את ישבנה כשלפתע היא הסתובבה וירקה לי כמה פעמים על הפנים Shocked צחוק פתחתי את הפה שלי מההלם והיא ירקה לי לתוך הפה צחוק צחוק צחוק אצבע למעלה מוחא כפייה
בעודי מנגב ומלקק מפניי את הרוק של המלכה אוקטביה, היא פתאום התחילה לקשור עם חבל הקפיצה את הזין והביצים שלי!!! Shocked Ouch היא קשרה אותו ממש טוב! אוינק אוינק קשיח שלי מצטער... תחזיק מעמד צחוק
המלכה אוקטביה התחילה למשוך את הזין והביצים שלי כשהיא מחזיקה את חבל הקפיצה ביד והתפקעה מצחוק צחוק
לא הפסקתי לצעוק מהפחד... מה שהצחיק את המלכה אוקטביה עוד יותר Wacko צחוק

"אוינק אוינק עבד מין שלי, עכשיו אני רוצה ירידה!" Tongue צעקה המלכה אוקטביה ומשכה אותי
אליה צחוק

הורדתי
את החוטיני הלבן שלה, הסנפתי אותי בשקיקה, שמתי אותו על הצוואר וצללתי
במהירות בין רגליה. אוף היא לא הפסיקה למשוך את הזין שלי אליה, תנועה אחת
לא נכונה או מילה לא במקום ואפשר היה לומר ביי ביי לאוינק אוינק הקשיח צחוק קריצה

ליקקתי
בשקיקה את הכוס המתוק של המלכה אוקטביה שלאט לאט התחילה להתנשף ולרעוד.
אגנה עלה וירד ואחרי כמה שניות היא גמרה כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות חיוך גדול

"אוינק אוינק זה היה נהדר! שיחקת אותה!" מוחא כפייה אמרה אוקטביה וחייכה בממזריות...
"עכשיו בוא לפה!" Tongue צחוק צעקה אוקטביה ומשכה את החבל קפיצה Shocked פאאאאאאאאאאאק!!! צחוקצחוקצחוק

קפצתי לכיוונה במהירות לפני שהיא תולשת לי את אוינק אוינק הקשיח צחוק לא חראם? כל העתיד עוד לפניו Cool צחוק
נשכבתי על הצד וצעקתי למלכה אוקטביה שתיזהר על אוינק אוינק ועל הביצים Ouch

"חה
חה חה תסתכל על הזין שלך! הוא נראה כמו מריונטה!!!" צחקקה המלכה אוקטביה
ומשכה בחבל הקפיצה מלמעלה, אוינק אוינק הקשיח שלי קיפץ מעלה ומטה, ימינה
ושמאלה צחוק בואו חברים ההצגה מתחילה צחוק קריצה

תוך
כדי שהמלכה אוקטביה שיחקה במריונטה הקשיחה שלי, היא התנפלה על גופי
והתחילה לנשוך אותי בטירוף בצדדים, בגב ואז בבטן. פאק היא ממש אכלה לי את
הבטן! נעצה את שיניה החדות בבטני ומשכה את העור לצדדים כמו חיית טרף Shocked צחוק
צרחתי וצחקתי בו זמנית... הסיטואציה הייתה הזויה בטירוף צחוק
אחרי כמה דקות המלכה אוקטביה נרגעה ושיחררה את אויינק הקשיח ואת חבריו הטובים לחופשי חיוך גדול צחוק

המלכה אוקטביה התיישבה עליי ב-69 והגישה לי את החורים שלה Tongue התנפלתי לה על החורים וליקקתי אותם בשקיקה!!! אחחחח איזה טעם משובח יאאמיי יאאמיי Tongue
היא התנפלה על הזין שלי ועל הביצים במציצה חמה ומטריפה! ליקקה לי את
הזין לכל אורכו ורוחבו ושליקלקה את הביצים החלקות שלי בפיה החם Tongue Star

בהמשך המלכה אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. אוינק אוינק הקשיח שלי החליק לכוס המלכותי שלה Approve.
תפסתי בישבנה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס, אחחח ההרגשה הייתה מדהימה! Tongue
המלכה אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניים ובצוואר. צחקקתי בממזריות ונעצתי את שיניי בצווארה, מה שמאוד הפתיע והרגיז אותה וקיבלתי כמה ביסים חזקים באוזניים על היותי עבד מין סורר צחוק קריצה

המלכה
אוקטביה דרשה שאני אקפיץ אותה באוויר. נענתי ברצון לדרישה של המלכה ובמהרה
קמתי כשהיא תלויה עליי ואוינק אוינק הקשיח שלי עמוק בכוס שלה חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק תזיין אותי כל הדרך עד למראה!" Tongue צעקה המלכה אוקטביה בהתלהבות רבה.

נשאתי
את המלכה אוקטביה בסלון ונעמדתי איתה מול המראה. לקול קריאות עידוד שלה,
העפתי אותה על הזין שלי במרץ רב! המלכה הייתה המומה מהכוח שלי.
אני ואוינק אוינק הקשיח קבוע בחדר כושר Approve צחוק קריצה
אחרי כמה דקות התיישבתי עם המלכה אוקטביה על הספה. היא נחתה עליי בפוזת הצפרדע והתחילה לקפץ עליי כמו צפרדע חרמנית Tongue
תוך כדי הזיון המלכה סטרה על פניי ללא הפסקה והטריפה אותי חבל על הזמן! אצבע למעלה
פששש אוינק אוינק קשיח שלי שיחקנו אותה! נפלנו פה על נימפומנית חסרת מעצורים! Tongue מוחא כפייה

בהמשך קמתי עם המלכה אוקטביה והמשכתי לזיין אותה באוויר. לפתע היא תפסה קליפת בננה ושמה לי אותה על הראש צחוק (חחחחח שרונוש הרגת אותי עם זה צחוק) זיינתי אותה בדרך למיטה כשאני עם קליפת בננה על הראש. התכופפתי, ותוך כדי שהשכבתי את מלכתי היקרה על המיטה, הורדתי במהירות את הראש למטה... קליפת הבננה עפה ישר על הפרצוף של המלכה אוקטביה צחוק חחח היא הייתה בהלם צחוק קליפת הבננה נמרחה על הפנים שלה ועל שיערה, המלכה אוקטביה רתחה מעצבים! היא תפסה את קליפת הבננה ומרחה לי אותה על הפרצוף צחוק

"חה חה חה יש לך חתיכות בננה בשיער!" צחקקתי כשאני מעליה.

"תוציא אותן משם!!!" צעקה המלכה אוקטביה בעצבים צחוק

המלכה
אוקטביה הייתה ממש עצבנית והייתה חייבת להוציא עליי את זעמה. היא השכיבה
אותי על הבטן והתחילה לנשוך אותי בגופי כשהיא יושבת על גבי. צרחתי
מנשיכותיה והתענגתי על התחת ועל הכוס שלה Tongue

התהפכנו והמשכנו להזדיין במיסיונרית חמה ומטריפה! המלכה אוקטביה סטרה על ישבני והצמידה אותי אליה כדי שאני אדפוק אותה כהוגן בכוס החם שלה חיוך גדול
המשכנו
את הזיון בעמידה כשהמלכה אוקטביה נשענת על השידה. סטרתי על ישבנה וחפנתי
את פלחי ישבנה בידיי. אחחח איזה טוסיק עסיסי ודורש גררררררר Tongue

המלכה
אוקטביה התיישבה בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה! נעצתי
עיניים בחור התחת שלה ובאוינק אוינק ששחה להנאתו בכוס החם שלה Tongue
בהמשך זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! Tongue

המלכה אוקטביה תפסה את חבל הקפיצה ששכב לידינו והשתעמם ודחפה לי את אחת הידיות שלו לתוך הפה צחוקצחוקצחוק

"קדימה אני רוצה לשמוע קולות של מציצה!!! נו נו אני לא שומעת!!" צעקה המלכה אוקטביה ונרגעה רק אחרי שעשיתי קולות של מציצה צחוקצחוקצחוק

בהמשך עברנו לדוגי מהיר ועצבני! Evil Smile
זיינתי את המלכה אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה במשך כמה דקות... הרגשתי בעננים והשפרצתי את נוזליי החמים בכוס הורדרד שלה! Tongue מוחא כפייה Star Cool

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום חיוך גדול

הודתי למלכה אוקטביה על הסשן המדהים הזה והבטחתי שאני אחזור אליה במהרה Tongue Star

אוינק אוינק הקשיח ואני הגענו הביתה בזחילה ונשכבנו על המיטה באפיסת כוחות... הגיע הזמן למנוחת הלוחמים Approve צחוק

אחרי כמה ימים מאז הסשן עדיין ליקקתי את הפצעים. המלכה אוקטביה כיסחה אותי כהוגן, הייתי צריך כמה ימים כדי להתאושש מבולבל צחוק

שכבתי
על מיטתי החמימה וישנתי את שנת הצהריים שלי. לפתע הרגשתי משהו בפה שלי!
אוףףף מזמן הייתי צריך לזנוח את ההרגל המגונה הזה לישון עם פה פתוח, בסוף
איזה זין יכנס לי לשם במפתיע צחוק

אבל זה לא היה זין... זאת הייתה קליפת בננה! Wacko
פקחתי עיניים וראיתי מולי את המלכה אוקטביה מתפקעת מצחוק! ואז מתקרבת לפניי ויורקת על קליפת הבננה שבפה שלי Wacko צחוק (חחחח שרון החזירה לי על זה שזרקתי עליה את קליפת הבננה צחוק השובבה הכניסה את קליפת הבננה לפה שלי חחח קטעים איתה צחוקצחוקצחוק)

"מה עשית?" ניסיתי לומר לה בפה מלא אבל כל מה שיצא לי היו מלמולים לא ברורים צחוק

"חה חה חה! מגיע לך!" צחקקה המלכה אוקטביה ועלתה על המיטה. היא לבשה טייץ אדום סקסי בטירוף! Tongue
אחרי שירקתי את קליפת הבננה מהפה, המלכה אוקטביה התיישבה עם ישבנה על
פניי. הסנפתי את ישבנה הסקסי דרך הטייץ ושיחקתי בפלחי ישבנה הרכים, פאק
איזה תחת! מוחא כפייה Tongue

"התגעגעתי אלייך המלכה אוקטביה!" צעקתי לה והמשכתי להסניף את ישבנה Tongue

המלכה אוקטביה התנפלה לי על הזין! התחילה למצוץ אותו בפראות! Tongue וירקה עליו! מוחא כפייה הזזתי את הטייץ שלה הצידה והתנפלתי עם לשוני על חור התחת שלה! אחחח הוא כזה רך ונעים למגע גרררררררר Tongue
המלכה אוקטביה התחילה לנשוך אותי בצדדים והוציאה אותי מדעתי! צרחתי, צחקתי והמשכתי לללק את חוריה היפים והטעימים בכל הזדמנות Star

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים, המלכה אוקטביה התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה! הקפצתי אותה על אוינק אוינק הקשיח בזיון טרמפולינה נמרץ! המלכה אוקטביה הייתה בעננים! מוחא כפייה Tongue

לפתע המלכה אוקטביה הציעה לי לגמור לה בפה! היא התיישבה בדוגי כאשר ישבנה עטוף בטייץ האדום ומשתקף במראה Tongue
ליטפתי את ישבנה והתענגתי על המציצה החמה שלה! פאק זה היה טוב! אצבע למעלה Star

אוינק אוינק הקשיח גרגר מהנאה והשפריץ לפיה המתוק של המלכה אוקטביה מוחא כפייה Tongue
היא חייכה בממזריות ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק עבד מין!" צחוק Tongue מוחא כפייה

ואז היא פתחה פה גדול, הראתה לי את כמות הזרע ששחתה בפיה וגרגרה אותו בגרונה Tongue אצבע למעלה

ת'שמעו חבר'ה... אני מאוהב! Heart קריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה אדיר! Tongue Tongue Tongue מוחא כפייה

נהנתי מאוד לשתות חלב מהטוסיק שלך! Star Star Star

היה טעים בטירוף!!! Tongue

הרגת אותי בפגישה הזאת! את מלכה קשוחה ומצחיקה חבל"ז! צחוק מוחא כפייה

הזיון איתך סוף הדרך! Star Tongue Evil Smile

נשיקות וליקוקים לחורצ'יקים השובבים שלך Tongue קריצה

Heart Hug

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”