אוינק אוינק ואוקטביה מתחתנים בלאס וגאס! 

שלום לכל חבריי היקרים!

היום
המיוחל הגיע! אחרי כמה שנים של יחסים שידעו עליות ומורדות אני ואוקטביה
החלטנו להתחתן!!! אנחנו טסים ללאס וגאס ושם נעשה חתונה מהסרטים!

"אוינק אוינק אהובי אנחנו הולכים להתחתן בלאס וגאס!"

חיבקתי
אותה ומצצתי בשקיקה את פטמותיה המתוקות! הטיסה שלנו ללאס וגאס הייתה אמורה
לצאת עוד שעה אבל היינו כל כך חרמנים שהיינו חייבים להתמזמז קצת בסלון
לפני הנסיעה לשדה התעופה. אין אנחנו כזה זוג מאוהב אין דברים כאלה!

"הזמנת לנו טיסה במחלקה הראשונה נכון?" שאלה אוקטביה בהתלהבות.
"בטח אהובתי דאגתי להכל! טיסה במחלקה ראשונה ומלון 5 כוכבים!" אמרתי לה וחייכתי לעברה בגאווה

"אויי אוינק אהובי!" צעקה אוקטביה וחיבקה אותי בחום

הגענו לשדה התעופה והתיישבנו במושבים המרווחים שלנו שבמחלקה הראשונה

הודעתי
לאוקטביה שיש לנו טיסה ארוכה לפנינו... אוקטביה השעינה עליי את ראשה
ונרדמה תוך זמן קצר. גם אני תפסתי תמונה קלה וליטפתי את אוקטביה תוך כדי.
כעבור כמה שעות...
"אוקטביה יקירתי תתעוררי הגענו!" אמרתי לאוקטביה וניערתי אותה בכתפה כדי שתתעורר.
"הגענו? איזה כיף אנחנו בלאס וגאס! קדימה בוא ניסע למלון שלנו!" צעקה אוקטביה וקיפצה בהתלהבות

תפסנו מונית, שמנו לתוכה את כל המזוודות שלנו ונסענו למלון. כעבור כמה דקות הגענו למלון ואוקטביה הייתה פשוט ברקיע השביעי!
"וואאוווו אוינק זה המלון שלנו??? אין אתה גדול! אני מתה עלייך!"

"חכי שתראי את החדר"

"ווווואאאאוווו זה לא אמיתי!!! אתה מדהים! אתה גדול! אהובי היקר אני פשוט המומה!"

המשיכה לצעוק אוקטביה וזינקה עליי בהתלהבות. תפסתי את אוקטביה בזמן שהיא
כורכת את רגליה סביב מותניי ומחבקת אותי בחום. חיבקתי את אוקטביה והסנפתי
את ריחה המשגע

אחרי שנרגענו קצת מהסוויטה, דיברנו על הסידורים שיש לנו לעשות ועל מה שמצפה לנו הערב בחתונה. אוקטביה החליטה לקפוץ למספרה ועוד כל מיני סידורים.
הודעתי לאוקטביה שאני אעשה בינתיים טיול בכל מיני חנויות בוגאס. נפרדנו בנשיקה והלכנו כל אחד לדרכו.
הייתה
לי מטרה אחת, לקנות טבעת נישואין יוקרתית ומדהימה! ברשותי היו 1000
דולר בשביל התענוג הזה... אוקטביה שלי תקבל את הטוב ביותר!

הלכתי לי ברחובות וגאס, מחפש חנות תכשיטים כשלפתע ראיתי מולי קזינו מדהים ביופיו!

מיד שכחתי מהטבעת ולא יכולתי להוריד את המבט מהקזינו המדהים הזה... הרגשתי שאני נשאב פנימה בלי יכולת להתנגד.
נכנסתי
לקזינו והרגשתי כמו ילד קטן בחנות ממתקים. זה הזכיר לי את הימים שהייתי
חזרזירון קטן והייתי מבקר בקביעות במכולת של משה, וקונה ממנו סוכריות...
אחחח היו ימים. אך במקום הסוכריות מסביבי היו מלא מכונות מזל נוצצות עם
אורות מהפנטים!

לא התאפקתי והתחלתי לשחק במכונות המזל האלה... קפצתי ממכונה למכונה ולא זכיתי בשום דבר. זה קצת תיסכל אותי.
הייתי רעב לניצחון!!!

לפתע ראיתי מולי שולחן רולטה שלידו עמדה דילרית כוסית בטירוף!

בלי לבזבז שניה ניגשתי לשולחן הרולטה.
"שלום אדוני אתה רוצה לשחק?" שאלה אותי הדילרית בקול סקסי גרררררררר

"כן רוצה!" עניתי לה בהתלהבות והכנתי את הז'יטונים.
התחלתי
להמר על כל מיני מספרים ברולטה אבל לצערי הרב המזל לא שיחק לי ובכל סיבוב
הפסדתי עוד ועוד כסף... הייתי גם מספיק מטומטם כדי להמר על 100 ו 200 דולר
בכל סיבוב של הרולטה. מה חשבתי לעצמי?

"טוב תשמעי לא נשאר לי כסף, אני חושב שאני אלך..." אמרתי לדילרית בצער רב.
"לא לא אל תלך, לא רחוק מפה יש כספומט, אתה יכול למשוך כסף ולהמשיך לשחק!"

נכנסנו
לתא שירותים, הדילרית התיישבה על מושב האסלה והתחילה לפתוח את כפתורי
הג'ינס שלי תוך כדי שהיא מחייכת לעברי בשובבות. היא שלפה מהתחתונים שלי את
הזין הקשיח שלי והתחילה למצוץ לי אותו במציצה חמה ורטובה! אחחחח החמימות
שעטפה את אוינק אוינק הקשיח שלי הייתה מדהימה! הדילרית הזאת פשוט קוסמת!
הרגשתי שזכיתי במיליון דולר והתמלאתי באנרגיה ובכוחות מחודשים! הפעם בטוח
ישחק לי המזל! חשבתי לעצמי והמשכתי להתענג על המציצה המדהימה של הדילרית

אחרי
שמשכתי עוד כסף מהכספומט, חזרתי עם הדילרית לשולחן הרולטה. הדילרית כל
הזמן עודדה אותי שהפעם ישחק לי המזל! הייתי ממש שיכור מהמציצה שלה והחלטתי
ללכת על כל הקופה! הימרתי על 1000 דולר והחזקתי אצבעות במתח... נו נו נו הלוואי שישחק לי המזל הפעם! אמרתי לעצמי...
"אויי שוב לא זכית... טוב לא נורא פעם הבאה ישחק לך המזל..." אמרה הדילרית בחיוך.
מכיוון שנשארתי רק עם דולר אחד החלטתי לפרוש לפני שאני עושה עוד שטויות

נפרדתי
מהדילרית בחיבוק חם והיא אמרה שתשמח לראות אותי שוב בקזינו. כשעשיתי את
דרכי מחוץ לקזינו שמעתי את הדילרית צועקת למנהל שלה על הבוכטה שהיא חלבה זה
הרגע מהחמור התורן

לא
התייאשתי והחלטתי לקפוץ לחנות "הכל ב-$". ביקשתי מהמוכרת הברונטית טבעת
והיא הביטה לעברי במבט משעשע משהו... כאילו שואלת את עצמה למי אני הולך לתת
טבעת בדולר?
"הנה מה דעתך על הטבעת הזאת?" שאלה הברונטית והראתה לי את הטבעת הבאה:

"נראה מעולה! אני אקח אותה!"

"אחלה! תהנה מהטבעת... רק אל תחשוב שיצא לך זיון עם טבעת הזאת"

"אוף איזה פאדיחות!"

שמתי לב שכבר מאוחר ומיהרתי לאולם של החתונה. פגשתי שם את הכומר הנחמד שהיה לבוש כמו אלביס פרסלי. לגמרי חתונת וגאס סטייל

כעבור כמה דקות הופיעה אוקטביה... אחחח היא הייתה פשוט יפייפיה! לא יכולתי להוריד את עיניי ממנה, כזאת כוסית מטריפה, והיא הולכת להיות אישתי!

נעמדנו מול אלביס וחזרנו אחרי דבריו. ענדתי את הטבעת על האצבע של אוקטביה הנרגשת. חיוכה פשוט הקסים אותי!

התחלנו להשתולל ולרקוד כמו מטורפים!

"איזה כיף אנחנו נשואים!" צעקתי בעודי רוקד עם אוקטביה...
"אין יותר סקס!" צעקה אוקטביה ושנינו התפקענו מצחוק

רצנו במהירות ללימוזינה ונסענו לסוויטה ההמדהימה שלנו! יאאאהההוווו עכשיו יהיה לנו סקס פרוע!

איך שנכנסנו לסוויטה, הרמתי את אוקטביה בזרועותיי ונשאתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה והתחלטתי למזמז אותה בטירוף! אחחח הייתי ממש חם עליה

"רק רגע אוינק אוינק... מה זאת הטבעת הזאת?" שאלה לפתע אוקטביה והתחילה לבחון את הטבעת...
O O חשבתי לעצמי...
"מה זה? זאת טבעת מפלסטיק?"

"מה פתאום מפלסטיק... אהובתי זאת טבעת ב 1000 דולר! מה את לא רואה?" אמרתי לאוקטביה בניסיון להרגיע אותה.
"מה
פתאום! זאת טבעת מפלסטיק! איך העזת לקנות לי טבעת מפלסטיק? איפה כל הכסף?
יצאת מהמלון עם בוכטה של כסף! מנוול שכמוך, תספר לי מיד איפה כל הכסף!"

צעקה אוקטביה והחטיפה לי סטירות מצלצלות. אוקטביה לא נתנה לי לדבר והפכה
אותי על הגב בתרגיל האבקות. היא התיישבה על פניי עם ישבנה וזיינה לי ת'פנים
עם התחת המדהים שלה שאותו חצה חוטיני לבן סקסי בטירוף!

"תסניף ת'תחת שלי!" פקדה עליי אישתי.
"בעלי היקר, עכשיו הלך עלייך!"

"טוב
מתוקה מה שקרה זה שהפסדתי את כל הכסף שהכנתי לקניית הטבעת בקזינו, לא
התאפקתי ונכנסתי לשם. אמרתי לעצמי אם אני כבר בוגאס מה אני לא אקפוץ
לקזינו? נו את מבינה אותי כן?"

"אתה חתיכת מנייאק! בן זונה! כלב מלכלך! מעפן! חולה נפש! מהבול!"

"תקשיב אוינק אוינק אני חייבת עכשיו ירידה כדי להרגע!" אמרה לי אוקטביה ונשכבה על הגב.
"אין שום בעיה אהובתי... מה שתרצי! בבקשה אל תכעסי, זאת לא אשמתי, וגאס השחיטה אותי"

"וגאס השחיטה אותך? יא חתיכת מפגר! ביזבזת המון כסף! אהההה הבאת לי עכשיו ת'סעיף! תוריד מהר את התחתונים שלי ותצלול למטה!" צעקה אוקטביה בעצבים.
הורדתי את החוטיני של אוקטביה, שמתי אותו על צוואר וצללתי לעבר הכוס הורדרד שלה.
אחרי כמה ליקוקים

"טוב אוינק אוינק יקירי אני סולחת לך... תמשיך ללקק שם" אמרה אוקטביה וליטפה לי את הראש

ליקקתי לאוקטביה בשקיקה את הכוס הורדרד שלה והרגשתי איך לאט לאט גופה זז... נשימותיה מתגברות והיא יוצאת למסע תענוגות קסום אל עבר האורגזמה!

אוקטביה גמרה ברעידות והביטה לעברי כשחיוך ענק מרוח על פניה היפות

"אוינק אוינק הצלחת לרכך אותי קצת, הייתי ממש עצבנית אבל עכשיו אני קצת יותר רגועה"

זחלתי על המיטה ונשכבתי ליד אישתי הטריה. התחבקנו בחום וחיממנו זה את זו... הייתי בטוח שאנחנו בדרך לסקס פרוע אבל התבדתי מהר מאוד

"אויי אוינק אוינק יקירי איזה כיף התחתנו! עכשיו אני צריכה למצוא מאהב! אחרי החתונה הבעל לא מקבל סקס, ככה אמא שלי לימדה אותי!"

אוקטביה המשיכה להתגרות בי ואי אפשר היה להשתיק אותה!

אוקטביה זחלה מהמיטה ומלמלה שיש לה כאב ראש

המשכתי לשכב במיטה בחוסר נחת, ולאחר כשעה החלטתי לצלצל לאוקטביה כדי לבדוק איפה היא ומה היא מעוללת. לאחר כמה צילצולים אוקטביה ענתה...
אוקטביה: "הלו"
אני: "איפה את?"

אוקטביה: "אני אצל רופא שיניים"

אני: "מה רופא שיניים? למה את צריכה רופא שיניים?"

אוקטביה: "אני צריכה טיפול שיניים, הדוקטור מטפל בי מצויין!

ברגע שאוקטביה טרקה לי את הטלפון בפנים רציתי למות!

בינתיים אצל הרופא שיניים...
* עכשיו אני רופא שיניים
"אויי דוקטור אני כ"כ מאושרת שמצאתי אותך! אתה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו! בדיוק התחתנתי עכשיו וזה זמן מצוין למצוא לעצמי מאהב! קדימה דוקטור קח אותי! קח אותי כאן ועכשיו על מיטת הטיפולים!" צעקה לעברי הפציינטית אוקטביה... פאק איזו נימפומנית חרמנית קפצה לקליניקה שלי

התנפלתי על אוקטביה ששכבה על מיטת הטיפולים והתחלתי למזמז אותה בשקיקה! אחחח היא כזאת סקסית! גופה כה ענוג... עורה כ"כ נעים ! גרררררררררר

אוקטביה התיישבה בדוגי והזמינה אותי ללקק את ישבנה הסקסי. הרמתי את החצאית האדומה שלה ולא האמנתי למראה עיניי! היא לא לבשה תחתונים!

התנפלתי על חור התחת שלה עם לשוני והייתי ברקיע השביעי מהטעם המשגע!

לפתע אוקטביה כרכה את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה ככה ששני החורים הרטובים שלה שיפשפו את פניי

אוקטביה תפסה את הפלאפון שלה והתחילה להתקשר למישהו... (חחחח שרון תפסה גליל נייר טואלט והצמידה אותו לאוזן שלה, חחחח שרונוש הרגת אותי!

"הלו אמא? עשיתי בדיוק מה שאמרת לי! איך שהתחתנתי עם אוינק אוינק ומצאתי לי איזה רופא ועכשיו אני מכייפת איתו אצלו במרפאה!

אוקטביה סיימה את שיחת הטלפון שלה, העיפה את הפלאפון (גליל נייר טואלט

היא מצצה את הביצים שלי בחום ובאהבה! ליקקה ומצצה את זייני ועשתה לו מציצת פוליש מחרפנת!

לא הבנתי מאיפה זה נחת עליי... התחלתי לצרוח כמו ילדה קטנה משיניה החדות של אוקטביה

אחרי כמה דקות של עינוגים הדדיים אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. הכוס החם שלה עטף את זייני הקשיח... אחחח זה היה תענוג צרוף!

"דוקטור אני רוצה שתעיף אותי באוויר!" צעקה אוקטביה בהתלהבות

התיישבתי עם אוקטביה בקצה מיטת הטיפולים, קמתי ביחד איתה והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי!

אחרי כמה דקות התיישבתי על הספה ואוקטביה המשיכה לקפוץ עליי במרץ בפוזת הצפרדע. אחחח אוקטביה הייתה כזאת חרמנית! מצצתי את פטמותיה בשקיקה וליטפתי את גופה הענוג... ואיי ואיי מאיפה היא נחתה עליי זאתי? איזה מזל שלמדתי רפואה

אחרי זמן מה קמתי עם אוקטביה מהספה, זיינתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על מיטת הטיפולים. נחתנו למיסיונרית. זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה והיא לא הפסיקה לדרבן אותי לדפוק אותה עם יותר מרץ. היא סטרה על ישבני ואפילו נשכה אותי מידי פעם... לא נשארתי חייב והחזרתי לה

מהמיסיונרית עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה והבליטה את ישבנה. השחלתי את הזין הקשיח לכוס הרטוב שלה וטיפלתי טוב טוב בכוס שלה

"הוווו דוקטור אתה גדול!! לבעלי יש הרבה מה ללמוד ממך... אתה ממש מכונת סקס!"

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה מיטת הטיפולים (המיטה) והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס כשאני בעמידה. ישבנה הסקסי היה פתוח לרווחה והתענגתי על הזין ששחה בכוס שלה ועל חור התחת היפייפה!

בהמשך נשכבנו על מיטת הטיפולים והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות!

בהמשך עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס ושנינו פשוט עפנו מהזיון

אחחח מה נפל עליי היום... כוסית מטורפת שהתחתנה לפני כמה שעות וכבר בוגדת בבעלה איתי!

אחרי כמה דקות של סקס לוהט וחסר מעצורים השפרצתי כמו מטורף בכוס של אוקטביה וראיתי כוכבים מהאורגזמה המדהימה שחוויתי

התחבקנו, התנשקנו ונפרדנו לשלום!

אוקטביה לקחה את כרטיס הביקור שלי ואמרה שתהיה איתי בקשר...
"דוקטור היית ענק! עכשיו אני אלך לחפש לי עוד מאהב! אחחח איזה כיף להיות נשואה!"

* אני שוב אוינק אוינק
מאז החתונה עם אוקטביה חיי הפכו לגהנום! אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הזדיינו?
אני בקושי רואה את אישתי ורק אלוהים יודע איפה היא מתרוצצת כל היום. גיליתי שיש לי הרבה זמן פנוי ואני מעביר אותו בעיקר בשינה... פה ושם טלויזיה וכדורגל כמו כל בעל ממוצע שלא מקבל סקס מאישתו

גם היום ישנתי לי בכיף במיטתי החמימה וחלמתי חלומות מתוקים... נו על מי אני עובד? היו לי סיוטים!
אוקטביה כרגיל לא הייתה בבית והתרוצצה איפשהו... באה והולכת באה והולכת הזונה הקטנה הזאת! וכל פעם היא מוצאת תירוץ אחר למה אנחנו לא מזדיינים
לפתע הרגשתי משהו נעים על פניי... הממממ ההרגשה מוכרת... לא לא יכול להיות!
"אוינק אוינק בעלי היקר תתעורר! כבר עבר חודש וחצי! אתה יודע מה זה אומר? שהגיע הזמן שלנו להזדיין! אתה רואה בסוף הסבלנות משתלמת... היום אתה הולך לקבל סקס!"
צעקה אוקטביה וקיפצה על פניי עם ישבנה החשוף.
"הגיע הזמן באמת... ראיתי שהיית מאוד עסוקה בחודש וחצי האלה... השתוללת עם כל מיני מאהבים הא? בגלל זה לא היה לך כוח בשבילי!"
אמרתי לה בנימה מאשימה...
"מה פתאום אוינק אוינק בעלי היקר, אני לא יודעת על מה אתה מדבר..."
אמרה אוקטביה ולא הצליחה להתאפק וצחקקה...
לא רציתי להיות קטנוני, אמרתי בלב תודה והתנפלתי לאוקטביה על החורים! ליקקתי אותם בשקיקה בזמן שאוקטביה טיפלה טוב טוב באוינק אוינק הקשיח שלי ובשני חבריו הטובים

אחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי במרץ. הרגשתי תחושת ניצחון! אחרי חודש וחצי אני מזיין את אישתי! ללא ספק הישג אדיר!

הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי במשך כמה דקות בזיון טרמפולינה נמרץ!
"אוינק אוינק רוצה לגמור לי בפה?" שאלה אוקטביה בטיזריות...
"גרררר כמובן!"
צעקתי לעברה...
אוקטביה התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה ולקחה את הזין הקשיח שלי לפיה החם!
היא מצצה לי את הזין בחום ובאהבה במשך כמה דקות עד שהשפרצתי בפיה המתוק כמות יפה של זרע!
פשששש סוף סוף! אמרתי לעצמי 
אוקטביה פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בפיה. היא צחקקה ואמרה: "אוינק אוינק הבעל!"

התחבקנו בחום ובאהבה ונשפכנו לישון... המממ מעניין כמה זמן יעבור עד לזיון הבא?
מאז החתונה עם אוקטביה חיי הפכו לגהנום! אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הזדיינו?

גם היום ישנתי לי בכיף במיטתי החמימה וחלמתי חלומות מתוקים... נו על מי אני עובד? היו לי סיוטים!

אוקטביה כרגיל לא הייתה בבית והתרוצצה איפשהו... באה והולכת באה והולכת הזונה הקטנה הזאת! וכל פעם היא מוצאת תירוץ אחר למה אנחנו לא מזדיינים

לפתע הרגשתי משהו נעים על פניי... הממממ ההרגשה מוכרת... לא לא יכול להיות!
"אוינק אוינק בעלי היקר תתעורר! כבר עבר חודש וחצי! אתה יודע מה זה אומר? שהגיע הזמן שלנו להזדיין! אתה רואה בסוף הסבלנות משתלמת... היום אתה הולך לקבל סקס!"

"הגיע הזמן באמת... ראיתי שהיית מאוד עסוקה בחודש וחצי האלה... השתוללת עם כל מיני מאהבים הא? בגלל זה לא היה לך כוח בשבילי!"

"מה פתאום אוינק אוינק בעלי היקר, אני לא יודעת על מה אתה מדבר..."

לא רציתי להיות קטנוני, אמרתי בלב תודה והתנפלתי לאוקטביה על החורים! ליקקתי אותם בשקיקה בזמן שאוקטביה טיפלה טוב טוב באוינק אוינק הקשיח שלי ובשני חבריו הטובים

אחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי במרץ. הרגשתי תחושת ניצחון! אחרי חודש וחצי אני מזיין את אישתי! ללא ספק הישג אדיר!

הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי במשך כמה דקות בזיון טרמפולינה נמרץ!

"אוינק אוינק רוצה לגמור לי בפה?" שאלה אוקטביה בטיזריות...
"גרררר כמובן!"

אוקטביה התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה ולקחה את הזין הקשיח שלי לפיה החם!
היא מצצה לי את הזין בחום ובאהבה במשך כמה דקות עד שהשפרצתי בפיה המתוק כמות יפה של זרע!

אוקטביה פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בפיה. היא צחקקה ואמרה: "אוינק אוינק הבעל!"

התחבקנו בחום ובאהבה ונשפכנו לישון... המממ מעניין כמה זמן יעבור עד לזיון הבא?

סוף
שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק!

חה חה חה הרגת אותי מצחוק! לא קל להיות בעלך

השתוללנו כהוגן, אין דברים כאלה!

חולה עלייך יפה שלי!

Lavelle

חה חה חה הרגת אותי מצחוק! לא קל להיות בעלך

השתוללנו כהוגן, אין דברים כאלה!

חולה עלייך יפה שלי!

Lavelle