כ קלודין נפילה בריבל 13 - דף 2 - סקס אדיר

קלודין נפילה בריבל 13

11
אחרי מספר פעמים בריבל אני יכול להגיד ש רק מאיה מישל וניקיטה נראות טוב וגם נותנות שירות טוב האחרות זקנות ו שלא ניסיתי חוץ מאיזה אחת שלא זוכר את השם שלה ביגלל שזה היה זיון על הפנים לדעתי עדיף כבר ללכת ל הר ציון/לוינסקי שם אולי השירות לא יותר טוב אבל לפכות המחיר יחסית בסדר

קלודין נפילה בריבל 13

12
תעשו לעצמכם טובה ותתרחקו מהחור הזה כמו מאש!

פעם שנייה שחשבתי רק עם הזין,שוב הלכתי למקום הזה, ושוב יצאתי עם ביצים כחולות.
לא יאמן מה אלוכוהול יכול לעשות לשיפוט דעת שלך.

בקיצור:

יום חמישי. שיכור ברמה סבירה.
הולך לריבל 13. כולן פצועות מהתחת.
מגיעה קלודין - קווקזיתמרוקאית (פה חשדתי), שיער אדום צבוע,
גוף ממוצע ביותר וחרא של גישה.
אבל ליד שאר העקומות שהסתובבו שם, היא הייתה סבירה.....עד שנכנסתי איתה...

משאיר טיפ 50 - כמנהגי בקודש - "זה בשבילך, אבל אל תתקתי אותי". מקובל, לא? (לא שאלתי על אנאלי אפילו).
מתחילים:
חרא של מציצה, עוברים למסיונרי.
אני נותן בקצב סביר, אבל קלודין השברירית טוענת שזה חזק לה.
"טוב אז תתהפכי על הגב, ואני יסיים זריז" (בראש כבר ידעתי שאני לא מתקרב למקום הזה יותר ברדיוס 550 מטר)
קלודין:" לא, אני לא עושה על הגב ולא דוגי" (WTF!!??)
אני:"......למה?"
קלודין:"כי..מסיבות אישיות"

מיותר לציין שבשלב זה הזין שלי נפל כאילו שברו לו את המפרקת. כל סוג של חרמנות שהייתה בי התאדתה במקום.
מסתבר שהוד רוממותה עושה רק מיסיונרי או למעלה. בקיצור, אם הייתי יודע שזה מה שצפוי לי, הייתי כבר הולך לזיין את הדודה
הפולניה שלי.
וזה עוד אחרי שהשארתי טיפ.
כמובן שהיא טענה שאני שיכור מדי, למרות שהיא ידעה טוב מאוד שזו אשמתה. זונה טיפוסית, כמו שאומרים.

אני אפילו לא טורח לחלק ציונים ל"יכולות" שלה כי הם לא קיימות.

תזכרו טוב טוב - פשוט לא להתקרב.

(ד"א הנפילה הראשונה שלי בריבל 13 הייתה האנאלי הכי גרוע שיצא לי לעשות, אבל זה כבר לפעם אחרת)

נ.ב.

תנו לסחבק המלצות על בנות שיודעות לקבל זין בלי יותר מדי משחקים.

קלודין נפילה בריבל 13

13
[QUOTE=huosdaas] אמרתי לה אני יכול ללקק לך את החזה אמרה לי לא . ממש היתבאסתי כי היה לה חזה ממש יפה וציצים ממש יפים וכמו שאתם יודעים אני אוהב ללקק חזה במיוחד חזה יפה כמו שלה .

[/QUOTE]
בכל הזמן שאני קורא פה אני רק קורא דברים רעים על המקום הזה, זה שאנשים מחליטים בכל ללכת ולזרוק 250 שקל על פארש, זו בעיה שלהם,

דבר שני, מה אתה שואל שאלות? היא רוכבת עליך תקע את הפרצוף שלך בציצי שלה, סעמאק תדמיין שזה הציצי של השכנה הכוסית שלך או משהו כזה,
אני לא מבין מה אנשים שואלים יותר מידי שאלות בזיון, זה דבר בסיסי לשחק בציצי שלה

זה כמו שתשכור רכב ובחברה יגידו לך שעל שימוש במזגן אתה תשלם אקסטרא....

קלודין נפילה בריבל 13

14
[QUOTE=sidework]תעשו לעצמכם טובה ותתרחקו מהחור הזה כמו מאש!

פעם שנייה שחשבתי רק עם הזין,שוב הלכתי למקום הזה, ושוב יצאתי עם ביצים כחולות.
לא יאמן מה אלוכוהול יכול לעשות לשיפוט דעת שלך.

בקיצור:

יום חמישי. שיכור ברמה סבירה.
הולך לריבל 13. כולן פצועות מהתחת. למה נכנסת ???

משאיר טיפ 50 - כמנהגי בקודש - "זה בשבילך, אבל אל תתקתי אותי". מקובל, לא? (לא שאלתי על אנאלי אפילו).

פראייר היא צריכה לתת לך טיפ שבאת לזיין אותה, אתה עוד מבקש אל תתקתקי אותי, וואו זה עלוב ומעורר רחמים,
מתחילים:
חרא של מציצה, עוברים למסיונרי.
אני נותן בקצב סביר, אבל קלודין השברירית טוענת שזה חזק לה.
"טוב אז תתהפכי על הגב, ואני יסיים זריז" (בראש כבר ידעתי שאני לא מתקרב למקום הזה יותר ברדיוס 550 מטר)
קלודין:" לא, אני לא עושה על הגב ולא דוגי" (WTF!!??)
אני:"......למה?"
קלודין:"כי..מסיבות אישיות"

מיותר לציין שבשלב זה הזין שלי נפל כאילו שברו לו את המפרקת. כל סוג של חרמנות שהייתה בי התאדתה במקום.
מסתבר שהוד רוממותה עושה רק מיסיונרי או למעלה. בקיצור, אם הייתי יודע שזה מה שצפוי לי, הייתי כבר הולך לזיין את הדודה
הפולניה שלי.
וזה עוד אחרי שהשארתי טיפ.
כמובן שהיא טענה שאני שיכור מדי, למרות שהיא ידעה טוב מאוד שזו אשמתה. זונה טיפוסית, כמו שאומרים.

אני אפילו לא טורח לחלק ציונים ל"יכולות" שלה כי הם לא קיימות.

תזכרו טוב טוב - פשוט לא להתקרב. כמעט בכל פעם שהמקום מוזכר בפורום, כתוב שזה תקתוקיה

(ד"א הנפילה הראשונה שלי בריבל 13 הייתה האנאלי הכי גרוע שיצא לי לעשות, אבל זה כבר לפעם אחרת)

כבר נפלת שם, אז עוד פעם?
נ.ב.

תנו לסחבק המלצות על בנות שיודעות לקבל זין בלי יותר מדי משחקים.

[/QUOTE]

מצטער שאני כזה בוטה, אבל באמת הגיע הזמן שתפסיקו ללכת למקום הזה, תפריכו את הטענה הידועה, "שהזין עומד השכל בתחת "

קלודין נפילה בריבל 13

15
[QUOTE=ותיקק]
[QUOTE=sidework]
פראייר היא צריכה לתת לך טיפ שבאת לזיין אותה, אתה עוד מבקש אל תתקתקי אותי,

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אני תמיד משאיר טיפ על ההתחלה ותמיד מקבל אקסטרה בשביל זה. זה עבד לי לא רע עד עכשיו בשאר המקומות. חוץ מהעניין הזה, שאר הדברים שאמרת לגיטימיים וזאת פעם אחרונה שאני מתקרב בכלל למקום הזה.

קלודין נפילה בריבל 13

17
כנראה שיש כאלו אשר לא לומדים,ובחורות כפי שתיארתן שם(פשוט זוועה) ,נשאלת השאלה,למה הן בכלל עובדות שם(למה לא סוגרים את המקום,והאם יש שם 'צדיקה' אחת) ובפרט אם הן לא שירותיות ולא כלום,אני במקומך הייתי מנסה לדבר עם ההנהלה שם,ומנסה למשוך תשומת לב,כדי שיתיחסו

מה זה החרא הזה שהיא אומרת כואב לי מסיביות אישיות(בשביל זה יש פסיכולוג), זה הכל בולשיט בשביל לא להתאמץ,אךך איפה הימים של פעם עד שנת 2005 :-( היה שירות ובשביל הלקוח זה היה 'גן עדן' בחורות יפיפיות אשר נותנות 40 דקות מלאות ב 180-250 ₪ היום אולי תמצא כאלו בפרטיות בסכום של לא פחות מ 500 ₪,מתגעגע,מעצבן ומקומם,פשוט חוצפה!
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

קלודין נפילה בריבל 13

18
[QUOTE=superman1979]כנראה שיש כאלו אשר לא לומדים,ובחורות כפי שתיארתן שם(פשוט זוועה) ,נשאלת השאלה,למה הן בכלל עובדות שם(למה לא סוגרים את המקום,והאם יש שם 'צדיקה' אחת) ובפרט אם הן לא שירותיות ולא כלום,אני במקומך הייתי מנסה לדבר עם ההנהלה שם,ומנסה למשוך תשומת לב,כדי שיתיחסו

[/QUOTE]
תגיד, אתה רציני לדבר עם ההנהלה מבולבל
מה זה בדיוק, קופת חולים מכבי?
אולי לפנות ישר לדירקטוריון.
ולשאלתך, הן עובדות שם כדי להשתכר למחייתן.
למה לא סוגרים את המקום? זה בגלל ההנהלה צחוק
וכן יש שם צדיקה אחת בסדום קריצה
בגמילה

קלודין נפילה בריבל 13

19
מי היא? ,כן כמו שעשו זאת לפניו,כדי שידעו שיש להן חרא של שירות

הן עובדות שם,כדי לרמות לקוחות ולקחת מהם כסף סתם ככה

בלי שום תמורה
superman19792013-12-06 22:49:26
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה