אז ברשותכם אעביר לכם שיעור קטן בהיסטוריה
פעם היו שתי מחנות בפוליטיקה ובעיתונות
הליכוד ומפלגת העבודה (אני שמאלני דרך אגב וזה מסביר את את ההומור שלי)
ידיעות אחרונות ומעריב
וכידוע, ממפלגת העבודה וממעריב לא נשאר כמעט כלום
ולמה אני מספר לכם, חרמנים קטנים, את השיעור המאלף הזה
גם פה בפורום היו 2 מחנות: חמשת המופלאים שירדו על אוקטביה ושלושת הלבלרים שהגנו עליה תוך מסירת נפשם
ואם נשפוט ע"פ ההיסטוריה, גורל חמשת המופלאים יהיה כנראה כגורל מעריב ומפלגת העבודה - התרסקות טוטאלית
בניגוד לשלושת הטנורים שנשארו מלוכדים ועיקביים בדעותיהם, מהמחנה השני אחד הושעה, שניים מילאו פיהם מים,
ונשארו 2 אחרונים, שמתאמצים לחדש, למחזר ולגוון את הסחורה הישנה שלהם, את הבדיחות העתיקות והממוחזרות שלהם
שוב ושוב ושוב
[/QUOTE]
דודל, אתה כ'כ סתום בלחץ שמיום ליום אני מתחיל להבין עד כמה מיותר בכלל להחליף עמך דין ודברים. ראשית, ללא קשר לדעה פוליטית, גם מפלגת העבודה וגם מרצ עלו במנדטים יחסית לשהיה להם בבחירות שלפני כן . שנית, ממתי מעריב התרסק אם אפשר לראות את עיתוניו מופצים בכל דוכן עיתונים מצוי ? אז אל תיתן לעובדות היבשות לבלבל אותך . זה מוביל אותי לחשוב שאת חוש האבחנה שלך שאבת מאיזה חור באידהו או אוקלהומה, כנראה.
ולגבי העניין המרכזי: כל האנלוגיה שלך לגבי מפלגות היא בכלל מופרכת מהיסוד. אין לי בעיה אידאולוגית עם שרון. אני יודע את, וגם דיווחתי לגבי, הדברים החיוביים בשירות שלה, כמו גם השליליים. אין לי גם בעיה שאחרים שממש נהנים אצלה ומדווחים על כך מפעם לפעם. תקרא זאת שוב, מפעם לפעם. לא בדרך האובססיבית שאתה ושני הליצנים האחרים עושים זאת - אפרופו מחזורים יא חתיכת פתטי . לפחות לאבל ופררו התחילו לשמור על גבולות ומתעסקים בפנטזיות האוויליות שלהם באזור מגודר. אבל אתה, אשכרה נהיית סוג של יחצ"ן-אוחצ'ה, או שמא אוחצ'ה-יחצ"ן , תחליט לבד. כל נפיחה בכיוון של שרון הפכה לפסטיבל שבו אתה רוצה להוסיף את שלך. ואם חס וחלילה משהו לא נהנה אצלה וגם מעז לדווח על כך, פז חיפושי נפט כבר חופרים פחות ממך לגבי מה לא בסדר אצלו , מה תמיד , אבל תמיד, בסדר עם שרון, ואיך, ומה, ומה ( כמו שכבשה פועה) ומו, ומי , ומה לא. אז מה אתה מתפלא שאתה חוטף בעיטה הגונה פעם ב...
בכל דור ודור מרבים לספר ביציאת מצרים , וכל המרבה הרי זה משובח. על אותו משקל, סומא על כמה מאיתנו להכניס את השטויות שלך ושני הלבלרים הנוספים בפרופורציה הנכונה, ולו למען הדורות הבאים בקרבנו חדשות לבקרים .