לי קצת קשה להאמין שבחורה עובדת יום יום שלא לצרכי סמים ובפרט שמדובר במספר שנים. מ ישצורכת סמים לא יכולה לעבוד במקום מסודר ומגיעה לרחוב. העובדה שלא רואים לא אומרת כלום כשמדובר בשלבים ראשונים. ובקשר למראה ענין של טעם. ראיתי אותה כשחלפתי עם הרכב לא כוסית על בחורה ממוצעת .
ז'ני
22דן - לא זכור לי שמישהו ציין כאן שהיא כוסית על... ;~)
וחוץ מזה, "כוסית" היא הגדרה סובייקטיבית אשר מושפעת מהשקפה אישית וקווים מנחים שונים...
אנחנו יכולים להסכים או לא להסכים עם הקביעה שהיא כוסית, אבל היא בהחלט לא "מכוערת", נכון?
לגבי הסמים - בעברי עבדתי מול אנשים הצורכים/צרכו סמים מכל וכל, ואני, אישית, יודע לזהות סממנים של סמים אצל כמעט כל אחד שיזדמן לי לדבר איתו קצת יותר מ-10 דקות, יתרה מכך, אני יכול לומר גם באילו סמים השתמש האדם שמולי....והיו לי מעט מאוד טעויות..
אני יכול לומר בוודאות - ז'ני לא (!!!) צורכת סמים!
העובדה שהיא עובדת הרבה וכמעט כל יום אולי נובעת מהנאה אישית ורצון להרוויח כסף למטרות שלה...חשבת על האפשרות???
אל תנסה להכפיש את שמה רק כי הציפיות שלך ממנה, או במקרה הזה, מהמראה שלה, התנפצו...
זה לא מעשה מכובד...לא לך ובטח שלא לז'ני.
הסיבה שאני קם ואומר זאת, היא לא יותר מהעובדה שדבריך מוגזמים!!!
וחוץ מזה, "כוסית" היא הגדרה סובייקטיבית אשר מושפעת מהשקפה אישית וקווים מנחים שונים...
אנחנו יכולים להסכים או לא להסכים עם הקביעה שהיא כוסית, אבל היא בהחלט לא "מכוערת", נכון?
לגבי הסמים - בעברי עבדתי מול אנשים הצורכים/צרכו סמים מכל וכל, ואני, אישית, יודע לזהות סממנים של סמים אצל כמעט כל אחד שיזדמן לי לדבר איתו קצת יותר מ-10 דקות, יתרה מכך, אני יכול לומר גם באילו סמים השתמש האדם שמולי....והיו לי מעט מאוד טעויות..
אני יכול לומר בוודאות - ז'ני לא (!!!) צורכת סמים!
העובדה שהיא עובדת הרבה וכמעט כל יום אולי נובעת מהנאה אישית ורצון להרוויח כסף למטרות שלה...חשבת על האפשרות???
אל תנסה להכפיש את שמה רק כי הציפיות שלך ממנה, או במקרה הזה, מהמראה שלה, התנפצו...
זה לא מעשה מכובד...לא לך ובטח שלא לז'ני.
הסיבה שאני קם ואומר זאת, היא לא יותר מהעובדה שדבריך מוגזמים!!!
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!
ז'ני
23[QUOTE=dan0561]לי קצת קשה להאמין שבחורה עובדת יום יום שלא לצרכי סמים ובפרט שמדובר במספר שנים. מ ישצורכת סמים לא יכולה לעבוד במקום מסודר ומגיעה לרחוב. העובדה שלא רואים לא אומרת כלום כשמדובר בשלבים ראשונים. ובקשר למראה ענין של טעם. ראיתי אותה כשחלפתי עם הרכב לא כוסית על בחורה ממוצעת .
[/QUOTE]
בחורה שעובדת יום יום ועודה כ 10 קליינטים ביום תעשה קופה של כ 30,000 שקל בחודש. זה לא רע אבל לא בשמים אם היא רוצה לנהל רמת חיים בינונית פלוס ולהחזיק משפחה. תוסיף לזה את אורך החיים המקצועי הקצר יחסית ותראה שלא רק סמים אלא גם מחשבה קדימה תוביל אותה לעבוד יום יום.
[/QUOTE]
בחורה שעובדת יום יום ועודה כ 10 קליינטים ביום תעשה קופה של כ 30,000 שקל בחודש. זה לא רע אבל לא בשמים אם היא רוצה לנהל רמת חיים בינונית פלוס ולהחזיק משפחה. תוסיף לזה את אורך החיים המקצועי הקצר יחסית ותראה שלא רק סמים אלא גם מחשבה קדימה תוביל אותה לעבוד יום יום.
ז'ני
28שלום חבר'ה
בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי עונה בפרטי את אותה התשובה כמה פעמים ביום, אז ראיתי לנכון להעלות אותה בפוסט כאן:
אני מעדיף שתבקשו את המספר של ז'ני מבודק איכות היות והיא ה"גילוי שלו"...
אם זה היה תלוי בי- מרבית האנשים שפנו אליי לא היו מקבלים אותו, היות וההגדרה "ליצ'ר" מתאימה להם...(לדוגמא-אנשים שרשומים משנת 2010 ולא טרחו להעלות אפילו פוסט אחד....כל המודעות שלהם הם שאלות או בקשות....)
מתי אנשים יבינו שצריך לתת ולשתף בשביל לקבל....זה באמת כ"כ קשה????
בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי עונה בפרטי את אותה התשובה כמה פעמים ביום, אז ראיתי לנכון להעלות אותה בפוסט כאן:
אני מעדיף שתבקשו את המספר של ז'ני מבודק איכות היות והיא ה"גילוי שלו"...
אם זה היה תלוי בי- מרבית האנשים שפנו אליי לא היו מקבלים אותו, היות וההגדרה "ליצ'ר" מתאימה להם...(לדוגמא-אנשים שרשומים משנת 2010 ולא טרחו להעלות אפילו פוסט אחד....כל המודעות שלהם הם שאלות או בקשות....)
מתי אנשים יבינו שצריך לתת ולשתף בשביל לקבל....זה באמת כ"כ קשה????
ז'ני
29קרומבה-
אתה יודע איזה מבאס זה לכתוב הודעה ארוכה מאוד (לפחות 500 מילים נראה לי) דרך הטלפון ואז היא נמחקת עוד לפני שהפקת לשלוח אותה???
אז מה, לא להעלות אותה בכלל?
לי אין הרבה הודעות מהסיבה שאני לא מרבה ללכת וגם שכשאני כבר הולך-אין לי מה לחדש בנושא כי לעסו אותו כמו פרה בארבע קיבותיה....
להבדיל מרבים אחרים-אני לא שולח תגובות כדי להעלות את מד ההודעות שלי עם הודעות מפגרות כמו "אההה" או "חחחחח" כמו שכבר יצא לי לראות רבות כאלו....
לעומת זאת, אם יש מה לדון בנושא ויש לי משהו אמיתי להוסיף ולתרום-אני עושה את זה, גם אם זה אומר לכתוב את ההודעה פעמיים דרך הסלולרי-זה תירוץ עלוב ללא לשתף כשיש לך במה לשתף...זו ההגדרה של ליצ'ר מבחינתי.
בעבר ביקשתי טלפונים מחברים בפורום ולא דיווחתי...למה? כי בסופו של דבר לא יצא לי להגיע לבחורה!
כמו עם מריה או מרינה מפואבלו בראשון וכמו לילי שניסיתי לתפוס ואני עדיין מנסה....
לעומת זאת, היו פעמים שהחליטו לא להעביר אליי מספר ואני מכבד את זה....
אבל ללכת לבחורה, ולא לדווח משהו שיתרום לפורום? אני לא מבין ולא מקבל את זה...
הפורום הוא בשביל כולנו, אם כולם יהיו עלוקות- עדיף לסגור אותו כבר עכשיו....
אתה יודע איזה מבאס זה לכתוב הודעה ארוכה מאוד (לפחות 500 מילים נראה לי) דרך הטלפון ואז היא נמחקת עוד לפני שהפקת לשלוח אותה???
אז מה, לא להעלות אותה בכלל?
לי אין הרבה הודעות מהסיבה שאני לא מרבה ללכת וגם שכשאני כבר הולך-אין לי מה לחדש בנושא כי לעסו אותו כמו פרה בארבע קיבותיה....
להבדיל מרבים אחרים-אני לא שולח תגובות כדי להעלות את מד ההודעות שלי עם הודעות מפגרות כמו "אההה" או "חחחחח" כמו שכבר יצא לי לראות רבות כאלו....
לעומת זאת, אם יש מה לדון בנושא ויש לי משהו אמיתי להוסיף ולתרום-אני עושה את זה, גם אם זה אומר לכתוב את ההודעה פעמיים דרך הסלולרי-זה תירוץ עלוב ללא לשתף כשיש לך במה לשתף...זו ההגדרה של ליצ'ר מבחינתי.
בעבר ביקשתי טלפונים מחברים בפורום ולא דיווחתי...למה? כי בסופו של דבר לא יצא לי להגיע לבחורה!
כמו עם מריה או מרינה מפואבלו בראשון וכמו לילי שניסיתי לתפוס ואני עדיין מנסה....
לעומת זאת, היו פעמים שהחליטו לא להעביר אליי מספר ואני מכבד את זה....
אבל ללכת לבחורה, ולא לדווח משהו שיתרום לפורום? אני לא מבין ולא מקבל את זה...
הפורום הוא בשביל כולנו, אם כולם יהיו עלוקות- עדיף לסגור אותו כבר עכשיו....