כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 45 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

441
אוינק אוינק הנקרופיל מזיין את אוקטביה הזומבית Evil Smile

שלום חברים, שמי הוא אוינק אוינק ואני נקרופיל גאה! Approve
כן כן כל אחד והסטיות שלו! קריצה

לילה
אחד החרמנות הרגה אותי אז החלטתי לקפוץ לבית הקברות הקרוב לביתי. הייתה
זאת שעת לילה מאוחרת ובחוץ היה חושך מוחלט. בבית הקברות חוץ ממני ומהמתים
לא הייתה נפש חיה. גרררר כל השלל שלי! Tongue

עברתי בין הקברים והארתי עם הפנס שלי עליהם, בודק בסקרנות מי קבור בכל קבר ובן כמה הוא. לפתע הארתי עם הפנס שלי על קבר מעניין במיוחד:

סקודה אוקטביה
1993-2013
בלונדינית מטריפה שמתה מחרמנות!

פאק מי! כוסית בת 20!!! צעקתי בהתלהבות רבה והתחלתי לחפור את הקבר שלה במהרה.
אחרי כמה דקות של חפירה אינטנסיבית הגעתי לארון הקבורה. שיפשפתי אותו בכף ידי משאריות האדמה והתכוננתי לרגע המרגש הזה! חיוך גדולרון שכבה על המיטה כשעל ראשה הפאה הבלונדינית, וכיסתה את גופה בשלוש כריות שנראו כמו ארון קבורה צחוק)

פתחתי את ארון הקבורה במאמץ רב והבטתי בהתרגשות על הגופה של אוקטביה! Tongue
אוקטביה
הייתה בחורה בלונדינית חטובה במיוחד! כוסית מטריפה שבטח הייתה מסובבת
ראשים על ימין ועל שמאל כשהייתה בחיים... כמה חבל שהיא מתה חשבתי לעצמי...
אבל היי עכשיו אני אוכל לזיין אותה כהוגן כמה שיתחשק לי! כמה כיף להיות
נקרופיל! Tongue צחוק

אוקטביה
הייתה שמורה די טוב... נראה כאילו היא מתה ממש לא מזמן. ליטפתי את גופה
הענוג ונישקתי אותה מלמעלה למטה... ליקקתי את אצבעות כפות רגליה ועליתי
בנשיקות כלפי מעלה. הרמתי את הגופיה שלה למעלה והתחלתי למצוץ את פטמותיה
הורודות והזקורות בשקיקה תוך כדי שאני מעביר את אצבעותיי בשיערה Tongue

לפתע אוקטביה פקחה את עיניה והביטה בי בממזריות Shocked

cartoon zombie woman

"ואאווו מי אתה?!" שאלה אוקטביה... הייתי עדיין בהלם שפאקינג גופה מדברת איתי Wacko

"אני אוינק אוינק" עניתי לה בחשש...

"אויי איזה יופי בשר טרי! אני הולכת לאכול אותך!!!" צעקה אוקטביה והתנפלה עליי Shocked צחוק

ניסיתי
להתחמק אבל אוקטביה הייתה מאוד חזקה! היא הפילה אותי על הבטן ונשכבה על
גבי. התחלתי לזחול בניסיונות לחמוק ממנה אבל זה היה ביזבוז זמן. אוקטביה
התחילה לאכול אותי בעודי בחיים... צרחתי בקולי קולות והתחננתי בפניה
שתפסיק, אבל אוקטביה המשיכה לנשוך אותי במותניים ובגב שלי... היא תלשה את
בשרי בהנאה גדולה והייתה מבסוטית בטירוף מהבשר הטרי שלי.

"הגב שלך מאוד טעים! יאממי יאממי!" גרגרה אוקטביה בהנאה וצחקקה בממזריות צחוק

אחרי
כמה דקות שבהן אוקטביה אכלה אותי כהוגן היא הודיעה לי שהיא שבעה ונשכבה
שוב על גבה. חשבתי שזה הזמן שלי לעוף מבית הקברות הארור הזה כל עוד יש לי
הזדמנות, אבל אוינק אוינק הקשיח הציק לי בתחתונים והכריח אותי להשאר... אוף
איתך! חתיכת חרא קשיח! אם אנחנו מתים זה באשמתך! כועסצחוקצחוקצחוק

הרמתי את רגליה של אוקטביה גבוה למעלה, הורדתי את החוטיני השחור שלה, הסנפתי
אותו בחרמנות, שמתי אותו על הצוואר ונשכבתי עם פניי מול חוריה היפים!
התחלתי ללקק את החורים שלה בשקיקה וגרגרתי מחרמנות! אחחח זה היה כל כך
טעים! Tongue מוחא כפייה

"טוב אם אתה כבר שם אז תרד לי!" חיוך גדול דרשה לפתע אוקטביה הגופה Wacko צחוק מה יהיה איתה זאתי? היא חיה או מתה? לאחת שמתה יש לה הרבה בקשות צחוק

התחלתי ללקק את הכוס שלה בשקיקה ואחרי כמה דקות אוקטביה הגופה פאקינג גמרה ברעידות והתנשפויות! Tongue הייתי בהלם! צחוק
רכנתי מעליה כדי לוודא שהיא מתה. ראיתי שהיא לא נושמת והחלטתי לפעול מהר לפני שהיא שוב קמה לתחיה.

הפכתי
אותה על הבטן, כופפתי את ברכיה והושבתי אותה על ארבע, פאק זה לא היה פשוט
בכלל! (חחחחח שרון ממש לא עזרה לי פה, גופה היה רפוי לגמרי צחוק).
שלפתי את אוינק אוינק הקשיח ודחפתי אותו לכוס הורדרד של אוקטביה. אוינק אוינק הקשיח צהל משמחה! צחוק הנה בן זונה קיבלת את מבוקשך! עכשיו תגמור מהר שנוכל להסתלק מפה לפני שהמטורפת הזאת שוב תקום לתחיה צחוק

זיינתי את אוקטביה הגופה במרץ בדוגי וסטרתי על ישבנה הדורש! Evil Smile

"היי מה קורה פה? מי דופק אותי?" שאלה לפתע אוקטביה Wacko נו מה יהיה איתה? היא חיה או מתה? זאת הגופה הכי מעצבנת שיצא לי לזיין מאז ומעולם צחוק הנה אוינק אוינק הקשיח תראה לאיזה צרות הכנסת אותנו מבולבל

"זה אני אוינק אוינק, מה כל פעם שאת מתה את מאבדת את הזיכרון?" שאלתי אותה כלא מאמין בעודי ממשיך לדפוק אותה במרץ בכוס.

"מה?
אני לא יודעת על מה אתה מדבר... כל מה שאני יודעת זה שצריך להרוג את אוינק
אוינק! מכשף וודו כישף אותי שעליי להרוג את אוינק אוינק! להרוג את אוינק
אוינק!
להרוג את אוינק אוינק! להרוג את אוינק אוינק! להרוג את אוינק אוינק!" חזרה על עצמה אוקטביה כמו תקליט שבור צחוק

אוקטביה העיפה אותי מהכוס שלה והשכיבה אותי על הגב צחוק היא התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לחנוק אותי עם התחת שלה כשהיא ממשיכה לחזור ללא הפסקה על: "להרוג את אוינק אוינק" צחוק

"דיייי כבר שיגעת אותי עם להרוג את אוינק אוינק!!!" Wacko צחוק צעקתי לעברה בעצבים.

"זה מה שהמכשף וודו פקד עליי לעשות! להרוג את אוינק אוינק, להרוג את אוינק אוינק! עוד לא נחנקת שם?" שאלה אוקטביה וצחקקה צחוק

למרות שעמדתי למות מאוד נהנתי ללקק את חור התחת הקטן והטעים של אוקטביה הזומבית Tongue
לפתע אוקטביה ירדה ממני, התיישבה לידי והתחילה לאכול לי את הבטן! Shocked

"אני רעבה! בא לי לאכול את הכבד שלך!" צעקה אוקטביה והתנפלה לי על הכבד עם שיניה החדות Wacko יאממי יאממי איזה כבד טעים! ועכשיו בא לי לאכול את הלב הקטן והשחור שלך!" צעקה אוקטביה ונעצה את שיניה החדות בליבי! בכי

אחרי שנשארתי עם חצי כבד, חצי לב ודיממתי למוות, העפתי את אוקטביה מעליי, הושבתי אותה בדוגי ודחפתי שוב את אוינק אוינק הקשיח לכוס החם שלה חיוך גדול
זיינתי אותה במרץ ואז חשפתי שיניים ותוך כדי הזיון התחלתי לנשוך אותה במותניה ובגבה חיוך גדול
אוקטביה צעקה כמו מטורפת ואני צחקקתי בממזריות תוך כדי שאוינק אוינק שחה בכוס שלה Evil Smile כמעט גמרתי מהצעקות שלה צחוק קריצה

איכשהו אוקטביה הפכה אותי על הגב ונשכבה עליי. אוינק אוינק הקשיח קפץ לכוס שלה במהירות והתחלתי לדפוק אותה בכוס מלמטה חיוך גדול

"אז מה אוינק אוינק אתה מתגנב בלילות לבית קברות ודופק גופות?" שאלה אוקטביה ודחפה את הפטמות שלה לפה שלי...

"אההההמממממ!!!" גמגמתי לעברה והמשכתי למצוץ את פטמותיה כמו תינוק חיוך גדול

"אוינק אוינק נפלת על גופה בעייתית!" צחקקה אוקטביה צחוק

"למה את כל הזמן קמה לתחיה?" שאלתי אותה בסקרנות...

"כי אני זומבית! חה חה חה חה חה!" צחקקה אוקטביה בצחוק מפחיד Shocked צחוק

אוקטביה התחילה לנשוך אותי בחוזקה באוזניי
ובצווארי, צרחתי בטירוף והתחננתי בפניה שתפסיק, אבל אוקטביה הזומבית רק
הגבירה את נשיכותיה! נמאס לה מהצעקות שלי אז היא דחפה את שיערה הארוך לפה
שלי שאני אשתוק צחוק (חחחח שרון הרגה אותי בקטע הזה צחוק)
המשכתי לזיין את אוקטביה הזומבית כששיערה בפי ושיניה נעוצות בצווארי Shocked צחוק
עדיין צרחתי מהנשיכות של אוקטביה אז היא שמה את ידה על פי שאשתוק כבר צחוק

אוקטביה
דרשה שאני אעיף אותה באוויר! זחלנו לקצה הקבר ואחרי ספירה 1,2,3 קמתי
כשאוקטביה תלויה עליי ומחבקת אותי! הקפצתי אותה במרץ על אוינק אוינק הקשיח
שלי והיא הייתה בעננים חיוך גדול
אוקטביה
רצתה שאני אקח אותה למראה שהייתה תלויה על אחד הקברים. זיינתי אותה כל
הדרך למראה והמשכתי לזיין את הזומבית המטורפת שלי מול המראה הגדולה חיוך גדול

אוקטביה
תפסה את תחתוניי מנצ'סטר יונייטד שלי ותוך כדי שהעפתי אותה באוויר היא
התחילה לנופף עם התחתונים ולעודד את מנצ'סטר יונייטד. זה היה ענק!!! צחוק צחוק צחוק מוחא כפייה אצבע למעלה Star
אחרי כמה דקות התיישבתי על קבר כלשהו ואוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית.

"זה הקבר של הלו קיטי! מסכנה היא מתה מהתקף לב, היא ראתה יותר מידי זיונים קשים!" צחוק צעקה אוקטביה (חחחח שרון הושיבה את הלו קיטי על הספה לידינו צחוק)

"אפשר לזיין גם אותה?" Tongue שאלתי בהתלהבות את הזומבית החרמנית שלי.

"לא!!! יא סוטה! אוקטביה הזומבית לא מספיקה לך? אתה רוצה לזיין את כל הבית קברות?" שאלה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק
אוקטביה
התחילה לסטור על פניי עם תחתוני מנצ'סטר יונייטד שלי, המשכתי לצחקק אז
אוקטביה החטיפה לי סטירות מצלצלות בלחיים עם כפות ידיה צחוק

אחרי
עוד כמה דקות של זיון על הקבר של הלו קיטי, שבמהלכו אוקטביה קיפצה על
אוינק אוינק הקשיח וצעקה "קווה קווה קווה", קמתי עם אוקטביה והתחלתי לטייל
איתה ולהעיף אותה באוויר בכל הבית קברות Tongue צחוק (טיילתי עם שרון בדירה שלה כשהיא תלויה עליי).

אחרי הטיול בבית קברות השכבתי את אוקטביה בחזרה בקבר שלה והמשכתי לדפוק אותה חזק חזק בכוס במיסיונרית! חיוך גדול אוקטביה סטרה על ישבני והמריצה אותי לדפוק אותה יותר ויותר חזק מוחא כפייה

בהמשך
יצאנו מהקבר של אוקטביה והזדיינו בעמידה כשאוקטביה נשענת על קבר כלשהו
(שידה). היא הבליטה את ישבנה ובמהרה השחלתי את אוינק אוינק הקשיח שלי
לכוס הרטוב שלה Tongue
תוך כדי הזיון אוקטביה בדקה מה קבור בקבר, ולהפתעתנו היו קבורים שם מלא קונדומים צחוק קריצה

"כן כן אוינק אוינק תדפוק אותי חזק! ואאווו אתה ממש מכונת סקס! כואב לי הלב להרוג אותך..." בכי צחוק צחקקה אוקטביה.

אוקטביה
התיישבה בדוגי על קצה הקבר שלה (מיטה) והמשכתי לזיין אותה בכוס החם שלה
בעמידה. ליטפתי את התחת העסיסי שלה בשקיקה והזלתי עליו ריר ללא הפסקה Tongue
בהמשך זחלנו שוב לקבר של אוקטביה... אוקטביה הכריזה שאני רשמית הפכתי לזומבי בגלל שהיא נשכה אותי, ושעכשיו אני אשאר בבית קברות ואשן בקבר כמוה בכי צחוק
רציתי למות! אהה בעצם אני כבר מת צחוק

נשכבנו על הצד והתחלנו להזדיין בכפיות פרועות! Tongue

"וואאווו אוינק אוינק עכשיו שאתה זומבי אתה נותן זיון על אנושי!" צחוק צעקה בהתלהבות אוקטביה בזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה.

"קדימה אוינק אוינק בוא תפרק אותי בדוגי!" Tongue צעקה אוקטביה אחרי כמה דקות של כפיות פרועות.

אוקטביה הזומבית התיישבה בדוגי והשחלתי במהירות את אוינק אוינק הזומבי הקשיח שלי לכוס הזומבי והרטוב של אוקטביה Tongue צחוק
זיינתי אותה במשך כמה דקות וסטרתי על ישבנה החצוף והדורש Evil Smile
גמרתי באורגזמה מדהימה בכוס של אוקטביה ונישקתי אותה בגבה חיוך גדול

"זהו אוינק אוינק עכשיו אתה תהיה פה איתי בקבר שלי!" צעקה אוקטביה בשמחה ונשכבה לידי. "ברוך הבא לביתך החדש! לילה טוב!" אמרה אוקטביה וחיבקה אותי Hug

לא זה לא אמיתי! אני חולם נכון? Wacko Shocked Ouch

למחרת בבוקר התעוררתי כאשר אוקטביה הזומבית טילטלה אותי בקבר שלי?! Shocked צחוק
לא זה לא יכול להיות אמרתי לעצמי... זה לא אמיתי! אבל זה היה אמיתי! שכבתי בקבר ואוקטביה העירה אותי משנתי הענוגה מבולבל (הפעם אני שכבתי על הגב במיטה ושלושת הכריות כיסו אותי צחוק)

"אוינק אוינק תתעורר! אני יודעת שאתה מאוד עייף אחרי הטיול הלילי שלנו אבל אני רוצה סקס!" Tongue צעקה אוקטביה בשמחה.

"מה? על מה את מדברת?" שאלתי אותה בהלם.

"אני יודעת שאתה מנסה לשכוח את זה, אבל אני אזכיר לך. צדנו כל הלילה, אנחנו הרי זומבים! חה חה חה! Evil Smile בזריחה אנחנו חוזרים לקבר וישנים ובלילה אנחנו צדים בני אדם ואוכלים אותם! תתרגל לזה!" צחוק צחקקה אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה חיוך גדול

היא התנפלה על הזין שלי ומצצה אותו בשקיקה בזמן שליקקתי את הכוס ואת התחת שלה! Tongue

אוקטביה מצצה את הביצים שלי, ליקקה אותן ועשתה מציצת פוליש מחרפנת לאוינק אוינק הקשיח אצבע למעלה Star

בהמשך אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה. התחלתי להקפיץ אותה בזיון טרמפולינה על אוינק אוינק הקשיח שלי ואוקטביה התמוגגה וצעקה משמחה Tongue

"כן זומבי שלי! תדפוק אותי בכוס הזומבי שלי עם הזין הזומבי שלך!" Tongue צעקה אוקטביה והרימה את ידיה באוויר.

"אוינק אוינק שלי מה דעתך על מציצה עד הסוף?" שאלה אוקטביה בטיזריות...

לא היססתי לשניה! איזו הצעה מפתה! מאז ומעולם זה היה חלום חיי לגמור לזומבית בפה! Tongue צחוק

אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה מול המראה. הכנסתי את אוינק אוינק הקשיח לפיה והתענגתי במשך כמה דקות על המציצה החמה והרטובה שלה Tongue

אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של אוקטביה באורגזמה מדהימה! מוחא כפייה Tongue Star
נישקתי את ראשה והבטתי בפניה המתוקות. אוקטביה חייכה לעברי בממזריות ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק דופק זומבית!" צחוק צחוק צחוק

אוקטביה פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע הרב ששחה בפיה! ואאווו אוינק אוינק הזומבי היה חרמן שובב Tongue צחוק

אחרי שסיפקנו זה את זו הגיע זמננו להכנס לקבר לפני שבני האדם יבואו לביקור בבית הקברות ויראו שני זומבים מזדיינים צחוק קריצה

איזה כיף זכיתי לחיי נצח והכל בזכות התחביב שלי! איזה כיף להיות נקרופיל! צחוקצחוקצחוק Tongue קריצה

סוף

שרונוש סקסית מקסימה שלי היה מטורף ברמות! Tongue צחוק

אנחנו שני פסיכים חבל"ז צחוק צחוק צחוק קריצה

אחת הפגישות המטורפות שלנו מוחא כפייה צחוק

עוד פנטזיה שלי התגשמה! חחח סתם סתם צחוק

חולה עלייך סקסית שלי Tongue Star

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים Tongue

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

446
אוינק אוינק הקזנובה מוכר את נשמתו לשטן! Evil Smile

שלום לכולם. שמי הוא אוינק אוינק ויש לי משבר בכי
כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליח לתפוס זיון. ניסיתי כבר כל דבר, כל טריק שעלה בדעתי, פיתיתי אותן עם שוקולדים וסוכריות, שרתי להן סרנדות וקניתי להן פרחים... אבל לא הצלחתי להשיג זיון מבולבל

לילה אחד שכבתי במיטתי ובכיתי על גורלי האכזר... קיוויתי שמישהו ישמע את זעקתי ויבוא לעזרתי, בחלומות הכי פרועים שלי לא חשבתי שהשטן בכבודו ובעצמו יגשים את משאלתי Tongue צחוק

"שלום לך!" אמרה לפתע מישהי בקול מפחיד... הסתובבתי וראיתי מולי מישהי עם קרניים על הראש Shocked (שרון)

3472616310 011

"שלום... המממ מי את?" שאלתי את הדמות המוזרה עם הקרניים האדומות על הראש.

"אני השטן! שמעתי שאתה רוצה זיונים, אני יכולה להגשים לך את המשאלה" Evil Smile אמרה השטן וחייכה אליי בממזריות.

"כן כן אני רוצה הרבה זיונים!" Tongue צעקתי בשמחה, אפילו אוינק אוינק הקשיח התחיל לקשקש בזנבו בתחתוניי צחוק

"אז תצטרך לתת לי את נשמתך!" צעקה השטן וצחקק בקול מפחיד צחוק
(שרון את מטורפת צחוקצחוקצחוק)

"המממ טוב אם זה מה שצריך אני מוכן לתת לך את נשמתי!" אמרתי לשטן בחשש קל. חיוך ערמומי הופיע על פניה ותוך זמן קצר היא התחילה לשאוב את נשמתי מגופי. השטן שמה את נשמתי בתוך צנצנת ונעלמה במהרה מדירתי. הרגשתי עייף ומרוקן ונשפכתי לישון.

כמה ימים אחרי הביקור של השטן הרגשתי מעולה והיה לי ביטחון בשמיים! קפצתי ממסיבה למסיבה והכרתי מלא בחורות Tongue אחרי שבוע של זיונים מטורפים הייתי עייף ונשפכתי לישון מוקדם מהצפוי. לפתע באמצע הלילה נשמע צילצול טלפון שהקפיץ אותי משנתי הענוגה.

עניתי לטלפון ומצידו השני של הקו דיברה בחורה כלשהי בהתלהבות אדירה! (שרון בתפקיד הבחורה)

"אוינק אוינק זאת אני בריטני! זוכר אותי? נפגשנו במסיבה ההיא ונתת לי את מספר הטלפון שלך. ניסינו להתבודד בשירותים אבל כל הזמן הפריעו לנו... תשמע אני יודעת שכבר 3 בלילה אבל יש מצב לקפוץ אלייך עכשיו?" שאלה הבחורה בכזה מרץ כאילו עכשיו בוקר.

"המממ טוב למה לא תקפצי אליי" אמרתי לה בקול ישנוני.

"מצויין אני עוד 2 דקות אצלך!" צעקה בריטני וניתקה.

ואיי ואיי איזו הפתעה חשבתי לעצמי... ואללה הפתיעה אותי זאתי ככה באמצע הלילה... מי זאת בכלל אני כבר לא זוכר מרוב כל הבחורות שעברו במכנסיי Embarrassed צחוק Tongue
בעודי מהרהר נשמע צילצול בדלת. פאק רק עכשיו סיימנו לדבר והיא כבר מול הדלת שלי? מה היא התקשרה אליי כשהייתה מתחת לבית שלי? צחוק

פתחתי לה את הדלת והיא קפצה עליי בשמחה, חיבקה אותי בחום ודחפה אותי על המיטה צחוק

"אוינק אוינק יקירי עכשיו נוכל להמשיך מאיפה שהפסקנו במסיבה ההיא!" צעקה בריטני.

"פששש את ממש עירנית ונמרצת בשעה הזאת של הלילה" אמרתי לה בעודי מנסה להתאושש מהצעקות שלה צחוק

"כן שתיתי כמה דרינקים ואני במצב רוח לחגיגה! איזה כיף שתפסתי אותך בטלפון! נדלקתי עלייך חבל"ז! היית ממש מסמר הערב ואיזה התלהטות של בנות הייתה עלייך!" צעקה בריטני והתיישבה עליי ב-69. "אוינק אוינק תאכל את הטוסיק שלי!" Tongue צעקה בריטני והגישה לי את ישבנה הסקסי! הסנפתי את ישבנה עם החוטיני הלבן ובמהרה הזזתי את החוטיני שלה הצידה והתחלתי ללקק לה את הכוס ואת התחת בשקיקה! היה טעים גררררר Tongue

במהרה בריטני הסתובבה ועלתה עליי לרכיבה... "יאההו בוא נעשה סקס פרוע! כן כן אוינק אוינק תדפוק אותי כהוגן!" צעקה בריטני ודהרה עליי כמו לביאה מיוחמת צחוק
אחרי כמה דקות של זיון הייתי כבר ממש מותש ונאלצתי להגיד לבריטני ביי ביי. בריטני לא קיבלה את זה כל כך בהבנה ולא האמינה שאני ככה מגרש אותה צחוק

"טוב אוינק אוינק תהיה בקשר, אני מחכה לטלפון ממך, חסר לך שאתה מסנן אותי אני מחכה בשקיקה להמשיך את הזיון איתך!" צעקה בריטני וכבר עשתה לי חור בראש. דחפתי אותה בעדינות לכיוון היציאה וסוף סוף סגרתי את הדלת אחריה.

לא הספקתי להגיע למיטה כשלפתע שמעתי דפיקות חזקות בדלת מבולבל

בום בום בום "אוינק אוינק תפתח את הדלת!!! תפתח את הדלת!!! אני יודעת שאתה בבית !!!" צעקה מישהי... היא נשמעה ממש נואשת ולא היה לי לב להשאיר אותה בחוץ.
פתחתי את הדלת ומישהי קפצה עליי כמו מטורפת צחוק

(שרון בתפקיד הבחורה)

"אוינק אוינק זאת אני מליסה! אתה לא מזהה אותי? למה אתה מסנן אותי בטלפון? בוא אליי אוינק אוינק יקירי!" צעקה מליסה והשכיבה אותי במהירות על המיטה. היא עלתה עליי ב-69 והתיישבה עם ישבנה על פניי "קדימה תרד לי!" דרשה מליסה והגישה לי את הכוס הורדרד שלה חיוך גדול
אחרי כמה דקות של ליקוקים הדדיים מליסה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה על אוינק אוינק הקשיח. "אווו אוינק אוינק איזה זיון אתה!!! אתה הורג אותי!" צעקה מליסה וקיפצה עליי במרץ. אחרי כמה דקות הודעתי למליסה שאני עייף ורוצה לישון, מליסה צעקה בהתלהבות שהיא תישאר לישון אצלי ונשכבה על המיטה לידי מבולבל לא הייתה לי בררה ונאלצתי לגרש אותה מביתי, מליסה סטרה לי על הלחי ושיחררה כמה קללות עסיסיות לעברי. הבטחתי לה שאני אהיה איתה בקשר והיא נרגעה Cool

היה כבר מוקדם בבוקר ובדיוק התכוננתי לעבודה. כשלפתע נשמע צילצול הפעמון בדלת. פתחתי את הדלת ולא שמתי לב שאני ערום Shocked

"היי אני סמדר! אוינק אוינק אהובי התגעגעתי אלייך!" צעקה סמדר וזינקה עליי.

(שרון בתפקיד הבחורה)

היא כרכה את רגליה סביב גופי וחיבקה אותי בחוזקה... "קדימה אוינק אוינק תקפיץ אותי באוויר!" צעקה סמדר. טוב אוינק אוינק קשיח תתעורר יש לך עבודה! צעקתי לאוינק אוינק הקשיח שמיד חדר לכוס של סמדר צחוק העפתי את סמדר כמה דקות על אוינק אוינק הקשיח בזיון מחרמן באוויר ואז התיישבתי על הספה וסמדר המשיכה לקפוץ על אוינק אוינק הקשיח בפוזת הצפרדע החרמנית.
תוך כדי הזיון צלצלה אליי חרמנית תורנית שרצתה סקס (שרון שיחקה את הבחורה בטלפון תוך כדי שישבה עליי) הלו יש לי רק אוינק אוינק קשיח אחד, לא לריב בנות כל אחת תקבל טעימה כשיגיע הזמן צחוק

סמדר התעצבנה עליי שאני מדבר עם אחרות תוך כדי הזיון... חחח נמאס לי מהקיטורים שלה! קמתי ביחד איתה ותוך כדי שהקפצתי אותה באוויר התקרבתי לדלת... "טוב אני ממש ממהר אני חייב להתארגן לעבודה" אמרתי לסמדר והעפתי אותה לחדר מדרגות צחוקצחוקצחוק (חחח זה היה מצחיק בטירוף צחוק)

דקה אחרי שהעפתי את סמדר , לביתי לפתע פרצה בסערה רותי! (אוי שיט שכחתי לנעול את הדלת Wacko) העיפה אותי על הספה ועלתה עליי לרכיבה צחוק תוך כדי הזיון היו מלא דפיקות בדלת והטלפון צילצל ללא הפסקה (שרון רכבה עליי ובמקביל עשתה קולות של טלפון ודפיקות בדלת צחוקצחוקצחוקצחוק)

אחת המטרידות הייתה נועה שצעקה בחדר המדרגות שאני אפתח לה את הדלת כי היא חרמנית עליי צחוק

אחרי כמה דקות של זיון עם רותי גירשתי אותה ואת מקומה תפסה נועה צחוק

(שרון בתפקיד הבחורה)

היא העיפה אותי על המיטה בחדר השינה, ונשכבה עליי ב-69 ירדתי לה כמה דקות והודעתי לה שהזמן שלה נגמר צחוק נועה הייתה בהלם שאני כבר מגרש אותה... הלו בובה יש לי חיים! וגם אוינק אוינק הקשיח צריך מנוחה הוא כבר הולך להתחרפן צחוק
הודעתי לה שאני אהיה איתה בקשר בערב והיא עזבה בחיוך חיוך גדול

איכשהו הצלחתי להתחמק מכל החרמניות שעמדו בדרכי והגעתי לעבודה. ישבתי במשרדי כשלפתע נכנסה קטי
(שרון בתפקיד הבחורה) המזכירה החדשה שלי. תוך כמה שניות קטי כבר ישבה על ברכיי וחנקה אותי עם הציצים שלה Tongueצחוק

אחרי זיון של כמה דקות קטי נרגעה קצת ויצאה ממשרדי תוך כדי שהיא מסדרת את החצאית שלה והמומה ממה שעוללה זה עתה צחוק

המשכתי לעבוד ואחרי כמה דקות קטי שוב הופיעה במשרדי ועידכנה אותי שלקוחה מחכה לי. אמרתי לה שתכניס אותה פנימה וליטפתי את אוינק אוינק הקשיח... "תתכונן מותק הנה זה מתחיל שוב" צחוקקריצה

לחדר שלי נכנסה בחורה סקסית והציגה את עצמה כסקרלט מקוסמטיקה כריסטיאן דיור.

(שרון בתפקיד הבחורה)

התחלנו לדבר על המוצרים החדשים בקולקציה שלה שהחברה שלי רוצה לרכוש כשלפתע סקרלט קפצה עליי ודחפה את הציצים שלה לפה שלי צחוק תוך כדי שהתענגתי על הפטמות הטעימות שלה ודפקתי אותה קצת בכוס סגרנו עסקה ונפרדנו לשלום. פאק אין בחורה אחת בעולם הזה שלא תטריד אותי מינית? צחוק אוינק אוינק קשיח שלי כבר בקושי נושם צחוק

אחרי יום עבודה עמוס עצרתי בבית קפה. הזמנתי קפה ואחרי כמה דקות מלצרית חביבה
(שרון בתפקיד הבחורה) הגישה לי את כוס הקפה. קרתה תאונה, המלצרית שפכה עליי את הקפה Wacko

"אויי אני נורא מצטערת! אתה יודע מה? בוא איתי לשירותים ואני אנקה לך את הקפה" אמרה המלצרית והובילה אותי לשירותים. לפתע היא התיישבה על הכיור (שרון התיישבה על השולחן) והצמידה אותי אליה Shocked
"אויי אני חרמנית קדימה תזיין אותי כשאני יושבת על הכיור!" Tongue צעקה המלצרית בחרמנות. אוינק אוינק הקשיח לא היסס לשניה וקפץ לכוס שלה צחוק
זיינתי אותה במרץ במשך כמה דקות על הכיור עד שהמלצרית נזכרה שהיא צריכה לחזור לעבודה והייתה מאוד המומה ממה שעוללה בשירותים צחוקקריצה

חזרתי לביתי כשפתע קיבלתי טלפון. זאת הייתה אוקטביה (שרון ) אשת עסקים מאוד מצליחה! בחורה סקסית בטירוף עם ראש על הכפתיים, היא מהבחורות האלה שתמיד רציתי! גם יפה וגם חכמה! גררג גררר
מעניין איך היא במיטה?! Tongue
לגמרי שכחתי שקבענו להיום בערב כדי לדון על התמזגות החברות שלנו. "אני מחכה לך" אמרתי לה והתחלתי לקפוץ משמחה Tongueצחוק יאיייייהוווווווו נראה אם אוקטביה תעמוד בקסם שיש לי לאחרונה אחרי המפגש עם השטן TongueTongueTongueTongue

אוקטביה הגיעה לביתי לאחר כשעה, היא נראתה מדהים! ברונטית מלוכסנת וחייכנית, יפייפיה אמיתית! בעלת טוסיק שובב וסקסי וגוף של דוגמנית. התיישבנו על המיטה והתחלנו לעבור על החוזה. אוקטביה הייתה רשמית ורצינית מידי, הייתי בטוח שהיא תתנפל עליי מהר מאוד כמו כל הבחורות אבל זה משום מה לא קרה. טוב נו בטח לא נעים לה בקרוב היא כבר לא תוכל להתאפק Cool קריצה
אחרי שחתמנו על החוזה אוקטביה כבר התכוננה ללכת. פאק מה קורה פה? שאלתי את עצמי...

"לאן את ממהרת? לא תשארי לאיזה כוס קפה?" שאלתי אותה בחביבות.

"טוב למה לא, תכין לי בבקשה אספרסו ארוך" אמרה אוקטביה ומיד קפצתי להכין לה. הגשתי לה את כוס הקפה והתיישבתי צמוד אליה.
אוקטביה לגמה מכוס הקפה והתחלתי ללטף את רגלה Tongue

"מה בדיוק אתה עושה?" שאלה אוקטביה.
"יש לך רגליים מאוד סקסיות" עניתי לה.
"תודה רבה" אמרה אוקטביה.

שמתי לב שאוקטביה בלי חזייה והתחלתי ללטף לה את הפטמות דרך הגופיה שלה חיוך גדול

"היי היי מה נראה לך שאתה עושה?" צעקה אוקטביה והחטיפה לי כמה סטירות מצלצלות בפנים.
יש לך פטמות מדהימות! מה את בלי חזייה?" שאלתי אותה ופאקינג לא האמנתי שהיא משחקת את עצמה קשה להשגה... כל אחת אחרת כבר הייתה אונסת אותי Wackoצחוק
נמאס לי מהמשחקים של אוקטביה. השכבתי אותה בכוח על המיטה והתחלתי ללקק את החזה שלה חיוך גדול אוקטביה התנגדה אבל לא יכלה לעצור אותי... אני אראה לה מה זה עכשיו! דווקא היא מכל הבחורות שאני כ"כ מטורף עליה והיא עושה לי פוזות? השטן הבת זונה הזאת עבדה עליי, אני לא קזנובה אמיתי אם אני לא מצליח להשכיב את אהובת ליבי בכיצחוק

אוקטביה לא הייתה פראיירית בכלל! היא העיפה אותי מעליה והשכיבה אותי על הגב, התיישבה על פניי והתחילה לזיין לי ת'פנים במרץ! הוווווו בחורה שיודעת להגן על עצמה זה מדליק אותי TongueTongueTongue

"הופתעת שלא קפצתי אלייך הא? הנה עכשיו אני קופצת על הפנים שלך! חה חה הח אני לא כמו כל הבחורות שמזנקות עלייך איך שרואות אותך. בגלל שהיית חתיכת שמוק תקבל פייסיטינג חינוכי!" צחקקה אוקטביה.

"אבל השטן אמר שאני אוכל להשיג כל בחורה" אמרתי לה בבלבול.

"חה חה חה אני השטן!" צעקה אוקטביה ונעצה את שיניה החדות בגופי Shockedצחוק

היא נשכה אותי במרץ בצדדים וגרמה לי לצרוח כמו בייבי אוינק, הייתי חסר אונים ונתון לחסדיה של אשת העסקים הקשוחה שהחליטה לזלול אותי מכף רגל ועד ראש Shockedצחוק

"אני השטן שמכרת לה את הנשמה שלך! אני יכולה לקבל כל צורה!" צעקה אוקטביה.
הייתי המווווווווווום Shockedצחוקצחוקצחוקצחוק
אחרי שאוקטביה נשכה אותי כהוגן בבטן, במותניים ובגב, היא הושיבה אותי על ארבע והמשיכה לנשוך אותי בצדדים ברעב גדול. פאק איזה שטן רעב זה מה יהיה איתו? לא מאכלים אותו טוב בגיהנום? צחוק
אוקטביה השכיבה אותי על הבטן והמשיכה לנשוך אותי בכל מיני מקומות בגוף כשהיא רוכנת מעליי והכוס שלה משתפשף לי בשיער Tongue
התהפכתי שוב על הגב ואוקטביה התיישבה עליי ב-69, מצצתי וליקקתי בשקיקה את הכוס ואת התחת שלה בזמן שהיא שיחקה לי באוינק אוינק הקשיח Tongue

אוקטביה מאוד רצתה ירידה! היא נשכבה על הגב והזמינה אותי לגן עדן שבין רגליה בצורת כוס ורדרד ויפייפה Tongueמוחא כפייהStar
הורדתי את החוטיני הלבן של אוקטביה והסנפתי אותו בשקיקה. לבשתי אותו על הצוואר וצללתי לעבר הכוס המדהים של אוקטביה. התחלתי ללקק במרץ את יצירת הטבע המופלאה הזאת! היה מאוד טעים! אוקטביה התחילה לרעוד ולהתנשף קלות, אגנה עלה וירד והיא גמרה בהנאה גדולה מלשוני השובבה Tongue

"זה היה מצויין! יש לך קישורים מדהימים, והכל בזכותי!" צעקה אוקטביה...
"מה זאת אומרת הכל בזכותך?" שאלתי אותה מופתע.
למה אתה חושב שבחורות התחילו לרדוף אחריך? בזכות הקישורים המיניים שהענקתי לך" Tongue ענתה לי אוקטביה.

אוקטביה הפכה אותי שוב על הגב והתיישבה עליי ב-69. בזמן שליקקתי לה את החורים היא ליקקה לי את הביצים, מצצה אותן ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת באיטיות מפחידה! נגמרו לשטן הסוללות צחוקקריצה הליקוק הסופר מחרמן של אוקטביה לכל אורכו ורוחבו של הזין בכזאת איטיות פשוט הקפיץ אותי לפסגות חדשות של חרמנות! בערתי כמו שלא בערתי מעולם! עוד שניה אוינק אוינק הקשיח היה מתפוצץ צחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הרטוב שלה! היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי באוזניי ובצווארי. צחקקתי וקפצתי מהנשיכות שלה. ליטפתי את ישבנה, חפנתי את שיערה ונשכתי אותה בצווארה, מי עכשיו השטן? Evil Smile

בהמשך זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1,2,3 קמתי ביחד עם אוקטביה והתחלתי להקפיץ אותה באוויר Tongue נשאתי אותה בזיון למראה ועשיתי לה טרמפולינה על אוינק אוינק הקשיח. התענגנו על הזיון במראה והתלהבנו מהטוסיק המקפץ שלה Tongue

התיישבתי ביחד עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפוץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית חיוך גדול
אחרי כמה דקות של רכיבה מדהימה, קמתי שוב עם אוקטביה והקפצתי אותה במרץ על אוינק אוינק הקשיח שלי! נשאתי את אוקטביה למיטה והשכבתי אותה עליה. המשכתי לדפוק אותה חזק בכוס במיסיונרית תוך כדי שהיא סוטרת על ישבני ומחרפנת אותי! במהרה הפכתי לשטן וחשפתי את שיני השטן שלי, אוקטביה צעקה וצחקה מהנשיכות שלי בזמן שאוינק אוינק הקשיח המשיך לחגוג בכוס שלה Tongue צחוק

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה ודפקתי אותה במרץ בכוס הדורש שלה! תפסתי בשיערה והפלקתי על ישבנה החצוף! Tongue Evil Smile
תוך כדי שאוינק אוינק הקשיח עמוק בכוס שלה, אוקטביה התיישבה בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה חזק להנאתה הרבה. התענגתי על גלריה האחורית שלה וחפנתי את פלחי ישבנה בכפות ידיי Tongue

"עכשיו אני אקרע
אותך בכפיות!" צעקתי לעברה של אוקטביה בקול מפחיד, אוקטביה התפוצצה מצחוק צחוק (חחח הרגתי את שרון עם המשפט הזה צחוק)

נשכבנו על הצד והתחלתי לדפוק את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה! חיבקתי אותה, ליטפתי לה את הציצים ואת הכוס והסנפתי את גופה החם והמתוק חיוך גדול

"קדימה אוינק אוינק בוא נעשה עכשיו דוגי פראי!" צעקה אוקטביה והתיישבה בדוגי. נשכתי אותה בתחת ואחרי שהיא שיחררה צעקה החדרתי את אוינק אוינק הקשיח לתוך הכוס הרטוב שלה! Tongue
זיינתי אותה בדוגי חם ולוהט במשך כמה דקות מענגות תוך כדי שאני מפליק על ישבנה, והשפרצתי כמו מטורף! Tongue הייתה לי אורגזמה מדהימה! Tongue
פאק השטן הזה יודע לתת קונטרות! Tongueצחוק

אחרי חיבוק ונשיקה נפרדתי מאוקטביה והיא איחלה לי בהצלחה בהתמודדות עם כל החרמניות צחוק

אחרי כמה ימים שכבתי במיטתי החמימה והתאוששתי מהזיונים של הימים האחרונים, כשלפתע מישהי העירה אותי משנתי הענוגה מבולבל

"תעורר! אוינק אוינק תתעורר זאת אני החדרנית! לא זיינת אותי כבר מלא זמן, אני רוצה סקס!" צעקה החדרנית והצמידה את ישבנה החשוף לפניי.

ליקקתי את חוריה הטעימים בשקיקה ואמרתי לה שהייתי מאוד עסוק לאחרונה. החדרנית צחקקה בממזריות... "חה חה חה זאת אני החדרנית אוקטביה, חזרתי אלייך!" צחקקה אוקטביה בקול ממזרי.

"פאק זה שוב השטן בתחפושת!" Tongueצחוקצחוקצחוק צעקתי צחוקצחוק

"חה חה חה אני השטנית אוקטביה!" צחקקה אוקטביה והתנפלה לי על אוינק אוינק הקטן שבמהרה הפך למאוד גדול Tongueצחוק

התגעגעתי לתחת של אוקטביה! הסנפתי אותו בהנאה וליקקתי את החורים המתוקים שלה Tongue
אוקטביה נעצה את שיניה החדות בגופי ונשכה אותי כהוגן! הצרחות שנשמעו בחדר יכלו להעיר את המתים! צחוקצחוקצחוק

אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נעצה את שיניה החדות בצווארי ובאוזניי. זיינתי אותה במרץ בכוס וצעקתי מהנשיכות שלה. אוקטביה דחפה את השיער הארוך שלה לפה שלי והשתיקה אותי צחוק

"אוינק אוינק אני רוצה סקס טרמפולינה!" Tongue צעקה אוקטביה והתיישבה עליי ברכיבה הפוכה.

הקפצתי את אוקטביה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפוליה לוהט! היא הייתה פשוט בעננים מזיון הטרמפולינה שאהוב עליה במיוחד חיוך גדולקריצה

אחרי כמה דקות של זיון לוהט אוקטביה רצתה למצוץ לי עד שאני אגמור לה בפה! Tongue

"בוא אליי אוינק שלי תקבל מציצה חמה מהשטנית אוקטביה!" Evil Smile צחוק אמרה אוקטביה והתיישבה בדוגי כשעל ראשה הקרניים האדומות שלה Tongue (שרון שמה על הראש את הקרניים מתלבושת השדונית). היא מצצה לי במציצה חמה ורטובה ת'זין כאשר ישבנה משתקף במראה חיוך גדול
ליטפתי לה את הכוס ואת התחת ואת השיער הגולש שלה. אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה החמוד של השטנית אוקטביה כמות יפה של זרע! היא חייכה ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק קזנובה!" Tongueצחוקמוחא כפייהStar ואז היא הראתה לי איך הזרע שלי שוחה בפיה וגרגרה אותו בגרונה Tongue

אחחח אין כמו זיון עם שטן שמכרת לו את נשמתך... הסקס הכי טוב שהיה לי החיים Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית מטריפה שלי היה אשששששש!!! TongueTongueTongue

הבאת אותי לנקודת רתיחה! הזין שלי בער מחרמנות מכל השטויות שלך Tongueצחוקקריצה

סקסית שלי היה זיון מדהים! את לא מפסיקה להפתיע ולהדהים אותי אף פעם Tongueמוחא כפייהStar

גרררררר גררררררר חולה לך על התחת המושלם שלך! TongueTongueTongue

Heart Hug

Lavelle

449
הפגישה הזאת עם שרון הייתה פגישת חגיגת יום ההולדת שלי! הבאתי איתי עוגה, גלידה, קצפת מזרון מתנפח וג'לי בשביל הנורו מסג' חיוך גדול

אחרי שאכלנו בשקיקה את עוגה ואת הגלידה (השארנו גם לליקוקים חושניים בהמשך) התחלנו במשחק השבועי שלנו, בהשראת "חלף עם הרוח" Star

Evil Smile חלף עם הרוח - אוקטביה, אוינק אוינק ונורו מסג'
Evil Smile

שלום לכולם שמי הוא אוינק אוינק וילקס, ואני עומד להתחתן עם אהובת ליבי שולה. יש לי מחזרת אובססיבית שלא עוזבת אותי לנפשי, שמה אוקטביה או'הרה, היא מאוהבת בי בטירוף ובכל הזדמנות תופסת אותי ומנסה לשכנע אותי להיות שלה.

ביום חמים אחד ישבתי לי בפארק כשלפתע אוקטביה הופיעה מולי ושאלה בנימוס אם היא יכולה לשבת לידי על הספסל. הזמנתי אותה בחביבות לשבת לידי. היא התיישבה צמוד אליי והביטה לעברי בעיניים חרמניות Tongue

"שמעתי שאתה יוצא עם מישהי..." אמרה אוקטביה בעצב קל.

"כן אנחנו עומדים להתחתן!" Approve אמרתי לה בגוואה.

"אני דלוקה עלייך כבר הרבה זמן! אולי תזרוק אותה ותצא איתי?!" Tongue שאלה לפתע אוקטביה בהתרגשות.

"איני יכול לעשות זאת... אני מאוהב בה, ליבי נתון אליה" אמרתי לאוקטביה בצער רב.

"זאת המילה האחרונה שלך?" בכי שאלה אוקטביה בכעס.

"לצערי כן..." עניתי לה והשפלתי מבט.

"בן זונה!" כועס צעקה אוקטביה וסטרה לי בחוזקה על הלחי צחוק

המשכתי לשבת על הספסל בעודי מחזיק את הלחי ורואה את אוקטביה מתרחקת בריצה... "היי רוצה לפחות למצוץ לי?" צעקתי לעברה. אוקטביה הסתובבה והראתה לי אצבע משולשת צחוק

כמה ימים אחרי המקרה ההזוי הזה שחיתי להנאתי בבריכה הפרטית שלי (שחיתי על המזרון המתנפח).

אוקטביה שהייתה שכנה שלי הציצה עליי כשהיא יושבת על הגדר והחליטה לפתע לקפוץ לחצר שלי ולשחות ביחד איתי חיוך

"היי אכפת לך שאני אצטרף?" חיוך גדול אוקטביה חייכה לעברי בחמימות.

"בכיף!" אמרתי לה והיא במהרה קפצה לתוך הבריכה והתחילה לשחות לידי.

"תשמע אני רוצה להתוודות על אהבתי אלייך!" אמרה אוקטביה כשחיוך רחב מתנוסס על פניה היפות.

"תשמעי אנחנו לא יכולים להיות ביחד, עוד כמה ימים אני מתחתן... רוצה לבוא לחתונה?" Tongue שאלתי אותה ופניה נהיו עצובות.

"הממממ לא!" ענתה אוקטביה בעצב מבולבל

"את רוצה שנהיה ביחד?" שאלתי את אוקטביה וחיבקתי אותה בחום מתחת למים.

"כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!" TongueTongueTongue צעקה אוקטביה בשמחה.

"אבל איני יכול, אני אוהב מישהי אחרת... נוכל תמיד להיות ידידים... רוצה למצוץ לי?" שאלתי אותה כמו מניאק חסר התחשבות צחוק

"לא רוצה! לך תזדיין! קפוץ לי!" צעקה אוקטביה וסטרה כמה פעמים על פניי צחוק

תאריך החתונה התקרב במהרה והחלטתי לנצל את הזמן הפנוי שלי ולקפוץ לחדר כושר. להפתעתי פגשתי בחדר כושר את אוקטביה. מה זה זה? בכל מקום היא צדה אותי? צחוק
אחרי כמה דקות של שיחה על החיים אוקטביה שוב התוודתה על אהבתה אליי. אמרתי לה שוב ושוב שזה בלתי אפשרי ואוטוטו אני מתחתן עם שולה אהובת ליבי Heart

"זאת המילה האחרונה שלך?" שאלה בכעס אוקטביה.

"לצערי כן" עניתי לה בעצב.

"קדימה בוא לפה! אני אראה לך עכשיו מה זה!" צעקה פתאום אוקטביה והורידה לי את התחתונים צחוק
היא העיפה אותי על המזרון המתנפח

והתפשטה מהר בעצמה. הייתי המום מההתפתחות והבטתי על גופה הסקסי בזמן ששכבתי על הבטן והרגשתי איך אוינק אוינק הקשיח שלי מחורר את המזרון צחוק

אוקטביה התיישבה על ברכיה לידי ומרחה אותי בג'ל מכף רגל ועד ראש. היא נשכבה על גבי והתחילה להחליק עליי עם גופה הסקסי והחמים. ההרגשה הייתה מדהימה! Tongue אוינק אוינק הקשיח כמעט פינצ'ר את המזרון צחוק

"אז מה אוינק אוינק וילקס, מה אתה אומר על ההצעה שלי? לזרוק את הפרגית שלך ולצאת איתי?" שאלה אוקטביה וצחקקה בממזריות לתוך האוזן שלי בעודה מחליקה עם גופה על גופי.

"תמשיכי אני שוקל את זה" חיוך גדול עניתי לה וצחקקתי גם כן בממזריות.

"OK אז כנראה שאני אצטרך להפעיל את הקסמים שלי יותר!" אמרה אוקטביה והמשיכה עם המסג' החלקלק הזה חיוך גדול

אחרי כמה דקות של החלקה על הגב שלי, אוקטביה ביקשה ממני להסתובב ולשכב על הגב. היא מרחה את החזה שלי, את הבטן שלי ואת אוינק אוינק הקשיח בג'ל ונשכבה עליי. החרמנות שלי רק עלתה ועלתה כאשר גופה החם החליק על גופי והציצים שלה נמרחו על החזה שלי. ליטפתי את ישבנה ומרחתי אותו בג'ל עד שהוא נהיה סופר חלק והיה בלתי אפשרי לתפוס את פלחיו הרכים.

אחרי כמה דקות בפוזה הזאת אוקטביה התהפכה והתחילה להחליק עליי ב-69.
היא החליקה עם הבטן שלה על אוינק אוינק הקשיח שבער מחרמנות! פאק זה היה סופר מחרמן! הרגשתי שאני כל רגע מתפוצץ צחוק
התענגתי על הגלריה האחורית של אוקטביה... מרחתי את הכוס ואת חור התחת שלה בג'ל והתמוגגתי איך ששני החורים שלה הבריקו! Tongue מחזה בלתי נשכח! מוחא כפייה Star
הצמדתי את פניי בין פלחי ישבנה והסנפתי את התחת שלה עם הג'ל. לא התאפקתי והתחלתי ללקק את חור התחת שלה שהיה מרוח בג'ל Tongueצחוק
הכל היה כזה חלקלק וחמים! גררררררר אין דברים כאלה! הייתי בעננים!!! TongueTongueTongueTongueTongue

"אוקטביה אני רוצה אותך! אני זורק את שולה למענך!" צעקתי לעברה של אוקטביה שהתמוגגה מאושר כששמעה את דבריי Tongue

* אחרי מקלחת ארוכה ומחרמנת שעשינו חזרנו למיטה והמשכנו במשחק.

"אוינק אוינק אני לא מאמינה שסירבת לי כ"כ הרבה פעמים!" צעקה אוקטביה ודחפה אותי על המיטה. היא הביאה גלידה וקצפת ונשכבה עליי ב-69. התחלנו למרוח גלידה אחד על השני וללקק את הגלידה בחושניות! Tongue
מרחתי לאוקטביה גלידה על הכוס ועל הטוסיק וליקקתי אותה בשקיקה. אוקטביה מרחה לי גלידה וקצפת על הזין ומצצה לי את הזין בשקיקה Tongue
היא לקחה עוד קצפת ועשתה מהזין שלי עוגת יום הולדת Tongueצחוק מצצה אותו בחום והקפיצה אותי בטירוף! עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת לכל אורכו ורוחבו של הזין כולל הביצים Star
מרחתי ללא הפסקה על חור התחת של אוקטביה גלידה וקצפת וליקקתי את החורצ'יק שלה ברעב גדול! היה טעים בטירוף! מוחא כפייהStarTongue

אחרי כמה דקות אוקטביה החרמנית רצתה ירידה. היא נשכבה על הגב וצללתי במהירות לעבר הכוס הורדרד שלה! ליקקתי לה במרץ את הכוס והיא גמרה בהנאה כשהיא רועדת ומתנשפת קלות.

"אוינק אוינק זה היה מעולה!" Tongue צעקה אוקטביה בשמחה.

רכנתי מעל אוקטביה ומרחתי את הפטמות שלה עם הקצפת. מצצתי את פטמותיה של אוקטביה ברעב גדול ונישקתי את החזה שלה בחרמנות חיוך גדול
אוקטביה כרכה לפתע את רגליה סביב גופי והפכה אותי על הגב. היא נחתה על פניי עם ישבנה ועשתה לי פייסיטינג חינוכי. השפרצתי על הכוס הורדרד שלה קצפת וליקקתי אותה בשקיקה! קצפת בטעם כוס יאאמי יאאמי Tongue

אוקטביה זינקה עליי לרכיבה והשפריצה לי קצפת לתוך הפה. אכלתי את הקצפת ביחד עם הציצים שלה, היה מדליק ביותר! חיוך גדול
אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בפראות באוזניים שלי ובצווארי. צעקתי וצחקתי וזיינתי במרץ את אוקטביה בכוס הדורש שלה! חיבקתי אותה בחום וליטפתי את ישבנה הסקסי Tongue

זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1,2,3 הרמתי את אוקטביה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על אוינק אוינק הקשיח שלי Tongue
"למראה למראה קח אותי למראה!" חיוך גדול צעקה אוקטביה בהתלהבות.

נשאתי את אוקטביה בסלון ונעמדתי איתה מול המראה. הקפצתי אותה באוויר במרץ ושנינו התענגנו על איך הטוסיק השובב שלה מקפץ מוחא כפייה
התיישבתי על הספה ואוקטביה נחתה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית. היא קפצה עליי במרץ בעודי מלטף את גופה הסקסי ומתמוגג מהנאה Tongue

קמתי שוב עם אוקטביה, הקפצתי אותה עוד קצת באוויר והשכבתי אותה על המיטה חיוך גדול
זיינתי אותה במרץ במיסיונרית ואוקטביה התחילה להשתולל ולנשוך אותי צחוק היא סטרה על ישבני ונעצה את שיניה בכל מקום שהגיעה בגופי. זה לא ממש הזיז לי אז היא השכיבה אותי על הבטן ונשכה אותי כהוגן בצדדים ובגב. חחחחח עוד שניה היא הייתה גומרת מהצעקות שלי צחוק

אוקטביה המבסוטית נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס בעמידה. הפלקתי על פלחי ישבנה ותפסתי אותה בכתפיה. "כן כן אוינק אוינק מכונת סקס שלי תדפוק אותי חזק!" Tongue צעקה אוקטביה בחרמנות.
אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הקטן והורדרד שלה Tongue
היא בעטה לי בתחת עם כף הרגל שלה מה שהדליק אותי עוד יותר! אחחח והחורצ'יק הקטן שלה שהיה פתוח לפניי במלוא הדרו פשוט חירפן אותי! Tongue

זחלנו למיטה והתחלנו להזדיין בכפיות פרועות! חיבקתי את אוקטביה החמה וזיינתי אותה חזק בכוס! ליטפתי את הדגדגן הנעים שלה תוך כדי הזיון והסנפתי את גופה המתוק Star
בהמשך אוקטביה התיישבה בדוגי והשפרצתי על חור התחת שלה הרבה קצפת. ליקקתי את הקצפת כמו חתול רעב ואחרי שלא היה זכר לקצפת השחלתי את אוינק אוינק לתוך הכוס החם של אוקטביה וזיינתי אותה במרץ במשך כמה דקות. בערתי מחרמנות והשפרצתי כמות אדירה של זרע בכוס הלוהט שלה! Tongue חיוך גדול Star

התחבקנו התנשקנו והמשכנו לנוח מחובקים על המיטה. אוקטביה הבטיחה לי נורו מסג' כל יום! יאהההההוווווווווו איזה כיף לזרוק את שולה המשעממת ולזכות באוקטביה היפנית המטורפת צחוק

כעבור כמה ימים ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע לחדר פרצה ארוסתי שולה Shocked

"אוינק אוינק למה אתה לא עונה לי לטלפונים? כבר כמה ימים שאני מחפשת אותך... גם שלחתי לך מלא SMSים!" אמרה שולה בדאגה והתיישבה עם ישבנה החשוף על פניי.

"אההה באמת? טוב הייתי קצת עסוק, אבל הנה מצאת אותי!" חיוך גדול הרגעתי אותה בזמן שליקקתי את ישבנה.

"אתה זוכר שמחר אנחנו מתחתנים?" המשיכה שולה ושיחקה לי באוינק אוינק שהלך והתקשח.

"המממ תשמעי יש בעיה קטנה עם החתונה... מצאתי מישהי אחרת". הרגשתי ממש מניאק צחוק

"מה? ואתה מודיע לי את זה יום לפני החתונה?! כלב מלוכלך! ככה אתה מוותר על המציצה המדהימה שלי? ועל הסקס המעלף שלנו?" צעקה שולה בעצבים.

"אבל היא עושה לי נורו מסג'!" צעקתי ושנינו התפקענו מצחוק צחוק

ליקקתי לשולה את החורים בשקיקה בזמן שהיא מצצה לי את הזין בהנאה גדולה ועשתה לי מציצת פוליש מחרפנת! Tongue היא עלתה עליי לרכיבה ובזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס היא נשכה אותי באוזניים ובצוואר והכניסה את השיערות הארוכות שלה לפה שלי צחוק

בהמשך שולה הסתובבה והקפצתי אותה על הזין שלי בזיון טרמפולינה נמרץ! Tongue

"אוינק אוינק אתה שלי! אני לא אתן לך להתחתן עם איזו זונה יפנית, אין מצב שאתה מוותר על המציצה הנפלאה שלי!" Tongue צעקה שולה והתיישבה מולי בדוגי. כאשר ישבנה משתקף במראה.

לא יכלתי לעמוד בזה. דחפתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לפיה המתוק והיא העניקה לי מציצה חמה ומטריפה! Tongue
אחרי כמה דקות השפרצתי לפיה באורגזמה אדירה! שולה סחטה כל טיפת זרע מאוינק אוינק הקשיח וחייכה לעברי בשובבות. ואז היא אמרה בפה מלא: "אוינק אוינק נורו מסג'!" צחוק Tongue אצבע למעלה
היא פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע ששחה בפיה, צחקקה וגירגרה את הזרע בגרונה Tongue

החלטתי להשאר רווק ולקפוץ מאוקטביה לשולה מתי שיתחשק לי אני בטוח שאף אחת מהן לא תכעס... או שכן? Shocked צחוק

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! Tongue Tongue Tongue

הרגת אותי מחרמנות עם המסג' הזה!!! מוחא כפייה Star Tongue אצבע למעלה

את סקסית מטריפה שאותי תמיד מפתיעה! Tongue Star

חולה לך על התחת המושלם שלך! Tongue Star Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2013-04-21 18:41:41

450
אוינק אוינק החשמלאי קופץ לאוקטביה ומקבל סטרטר בתחת! צחוק

שלום חבריי היקרים! שמי אוינק אוינק ואני חשמלאי מקצועי. במסגרת העבודה שלי יוצא לי לבקר בהרבה בתים ולתקן כל מיני מכשירי חשמל. היו לי הרבה מצבים מוזרים עם לקוחות אבל שום דבר לא הכין אותי למה שקרה בביקורי אצל אוקטביה מבולבלצחוק

אוקטביה התקשרה אליי בשעות הבוקר ואמרה לי שהמנורה שלה לא עובדת. בטלפון היא הייתה מאוד מודאגת וממש הרגשתי שזה עניין של חיים או מוות! צחוק

"OK תוך שעה אני אצלך!" הודעתי לאוקטביה והתחלתי לארגן את הכלים שלי. אחרי שאירגנתי את ארגז הכלים שלי וליטפתי את הכלי במכנסיי, יצאתי לדרכי.
הגעתי לביתה של אוקטביה ודפקתי על הדלת שלה. כשהיא פתחה לי את הדלת נשמתי נעתקה! לפניי עמדה כוסית ברונטית מלוכסנת עיניים, שיערה היה פזור והיא לבשה חצאית שחורה סקסית בטירוף! Tongue

אחרי שלום שלום היא הובילה אותי למטבח והצביעה על מנורת הפלורוסנט שלטענתה לא עבדה.
מתחת למנורה כבר עמד סולם ואוקטביה טיפסה על הסולם ככה שישבנה היה ממש מעל הפנים שלי! Tongue

"הנה אתה רואה? זאת המנורה, משום מה היא הפסיקה לעבוד" אמרה אוקטביה ובחנה את המנורה בסקרנות. עמדתי מתחת לאוקטביה ובחנתי בסקרנות מה יש לה מתחת לחצאית Tongueצחוקקריצה
פאק מי!!! כמעט קיבלתי התקף לב! אוקטביה לא לבשה תחתונים! מה שראיתי לנגד עיניי היה הכוס הכי יפה בעולם! אחחח כזה קטן, שובב וורדרד! הכנסתי את ידי למכנסיי ושלפתי משם את הכלי הקשיח שלי, שאני קורה לו: אוינק אוינק הקשיח! Cool
הייתי כ"כ מרוכז בכוס ובתחת של אוקטביה שלא שמתי לב שאוקטביה הפנתה את מבטה למטה Shockedצחוק

"היי מה את עושה שם?" שאלה אוקטביה בהלם...
"מה מה? שום דבר!" תמשיכי אני מקשיב..." אמרתי לאוקטביה בבהלה שכמעט נתפסתי והחזרתי מהר את אוינק אוינק הקשיח למחבוא שלו קריצה

אוקטביה המשיכה לעמוד על הסולם ולחרפן אותי עם הכוס והתחת שלה! די זה לא אמיתי אמרתי לעצמי! שלא יגמר לעולם! צחוק
כמובן ששוב לא שמעתי מילה אחת שיצאה מהפה של אוקטביה כי הייתי מרוכז מאוד בשני החורים שלה! Tongue
שלפתי שוב את אוינק אוינק הקשיח ממכנסיי והתחלתי לאונן על שני החורים המדהימים של הכוסית הזאת שעמדה על הסולם! TongueStar

"היי אתה עושה שם ביד?" שאלה אוקטביה כלא מאמינה.
"מה פתאום! טוב בואי אני אראה מה עם המנורה הזאת" אמרתי לאוקטביה והחבאתי במהירות את אוינק אוינק הקשיח. פאק היא בטוח שמה לב שעשיתי עליה ביד... איזה פאדיחות Ouch

אוקטביה ירדה מהסולם וקרצה לי. עליתי על הסולם והתחלתי לבדוק את המנורה. אחרי זמן קצר עליתי על הבעיה ותיקנתי אותה. אוקטביה לחצה על המתג של המנורה והמנורה נדלקה! חיוך גדול

"ואווו מצויין! שיחקת אותה! תודה רבה לך אוינק אוינק!" אמרה אוקטביה בהתרגשות וחייכה אליי חיוך גדול "תשמע אני חושבת שמגיעה לך מציצה על העבודה הטובה שלך!" אמרה לפתע אוקטביה וכמעט קיבלתי התקף לב מהתרגשות צחוק

בלי לבזבז שניה שלפתי את אוינק אוינק הקשיח ממכנסיי. אוקטביה התכופפה לעברו והתחילה למצוץ אותו במציצה חמה ומטריפה! Tongue הרמתי את החצאית שלה והתחלתי ללטף עם אצבעותיי את הכוס ואת התחת שלה! גררררררר זה היה פשוט מדהים!!! TongueTongue
Tongue
נפרדתי מאוקטביה בחיבוק ושתי נשיקות על הלחי, וחזרתי לביתי. אין עליי ועל הקסמים שלי! אני החשמלאי היחיד בעולם שמתקן מנורה ומקבל מציצה! Tongue Tongue Tongue Star

בערב קיבלתי לפתע צילצול מאוקטביה שטענה שהמנורה שלה שוב לא עובדת, היא נשמעה קצת כועסת מבולבל הודעתי לה שאני אבוא אליה בהקדם האפשרי. אחרי כשעה הגעתי לדירתה של אוקטביה, הפעם היו קצת פחות חיוכים מצידה, טוב אפשר להבין אותה... שעת ערב והמנורה במטבח לא עובדת.
עליתי על הסולם והצצתי במנורה, הוצאתי את הסטרטר ואחרי בדיקה מהירה גיליתי שהוא שרוף, החלפתי אותו בסטרטר אחר ושוב היה אור במטבח חיוך גדול

"תודה רבה לך אוינק אוינק!" אמרה אוקטביה והחלפנו שתי נשיקות על הלחי.
"מה אין שוב איזו מציצה לדרך?" שאלתי אותה והיא רק צחקקה צחוק

השעה הייתה מאוחרת, הלכתי לישון ולא הפסקתי לחשוב על אוקטביה, אחחח איזו כוסית מטריפה! הייתי מת לזיין אותה... כעבור זמן קצר נרדמתי וחלמתי חלומות רטובים.

* בינתיים בביתה של אוקטביה. באמצע הלילה אוקטביה התעוררה והלכה לשירותים לעשות פיפי. היא התיישבה על האסלה והשתינה כאשר ראשה נשען על הקיר כשהיא חצי בחלום צחוק (שרון התיישבה על האסלה לכמה שניות). אחרי שהיא סיימה להשתין היא הלכה למטבח ולחצה על המתג של המנורה. O_O המנורה לא נדלקה! Shocked

השעה הייתה 3 בלילה כאשר קיבלתי צילצול מאוקטביה...

"הלו אוינק אוינק, המנורה שלי שוב לא עובדת!" צעקה בטלפון אוקטביה...
"מה איזו מנורה?" שאלתי אותה בקול ישנוני...
"המנורה שתיקנת לי, היא שוב לא עובדת! תתעורר טמבל!" צחוק צעקה אוקטביה בטלפון.
"באמת?
" שאלתי אותה וגירדתי את הראש...
"תבוא עכשיו מהר!" צעקה אוקטביה.
"אבל עכשיו 3 בלילה..." אמרתי לה בבילבול.
"אני צריכה אור במטבח
! תבוא אני מחכה לך" צעקה אוקטביה וטרקה את הטלפון.

הגעתי לאוקטביה במהירות האפשרית ונכנסתי לדירתה תוך כדי שאני מפהק
.

"קדימה אוינק אוינק תבדוק מה קורה עם המנורה שלי!" דרשה אוקטביה בכעס.

"בקושי רב עליתי על הסולם כשאני מסטול משינה והתחלתי לבדוק את המנורה... אחרי כדקה גיליתי שהסטרטר שוב שרוף. למזלי היה ברשותי עוד סטרטר. ניסיתי לחבר אותו למקומו אבל הסטרטר העקשן פשוט לא רצה להיכנס מבולבל

"תשמעי שוב נשרף לך הסטרטר, הבעיה היא שהסטרטר החדש לא נכנס לחור" אמרתי לה בחשש.
"מה זאת אומרת לא נכנס לחור? טוב בוא תרד" אמרה אוקטביה והביטה לעברי בממזריות Evil Smile
"אז אתה אומר שהסטרטר לא נכנס לחור הא? אני אראה לך עכשיו איך הסטרטר כן נכנס לחור!" צחוק צחקקה אוקטביה והורידה לי את התחתונים Shocked

היא השעינה אותי על השולחן והתחילה להצליף לי על התחת עם כפות ידיה. היא הורתה לי לפסק רגליים ולהישען על השולחן ככה שהתחת שלי יבלוט צחוק

"הנה תראה איך הסטרטר נכנס לחור!" צעקה אוקטביה ודחפה לי את הסטרטר לחור של התחת Shocked Ouch Wacko צחוק צחוק צחוק

היא אפילו צילמה את זה למזכרת צחוקצחוקצחוק

19042013388(600)

19042013389(600)

19042013390(600)

"OK אוינק אוינק אחרי שראית איך מכניסים סטרטר לחור תעלה בבקשה על סולם ותתקן לי את המנורה. אם תתקן לי את המנורה תקבל זיון! כדאי לך!" חיוך גדול אמרה אוקטביה כשחיוך שובב מרוח על פניה.

איך ששמעתי את זה זינקתי על הסולם והתחלתי לשחק עם הסטרטר בחור. בסוף זה הצליח והסטרטר נכנס לחור! הללויה!!! יש זיון! Tongueצחוקמוחא כפייה
ירדתי טיפה מהסולם ונעמדתי עליו ככה שהזין שלי היה בדיוק בגובה הפנים של אוקטביה. אוקטביה הבינה את הרמז והתחילה למצוץ לי את הזין בעמידה כשאני עומד על הסולם. היה מדהים! Tongue
אוינק אוינק הקשיח שלי היה בשיא קשיחותו ונהנה בטירוף מהמציצה המדהימה של אוקטביה מוחא כפייה

"עכשיו אתה יורד לי על המקרר!" Tongue צעקה אוקטביה בהתלהבות.

אוקטביה עלתה על הסולם ומשם התיישבה על המקרר, קירבתי את הסולם למקרר ועליתי עליו ככה שהפנים שלי היו בגובה הכוס שלה. הכוס היה כזה ורוד ויפה, פתוח לפניי במלוא הדרו! Tongue
ליקקתי אותו בשקיקה במשך כמה דקות. אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד וכמעט נפלה אחורה צחוק (שרון רגילה לגמור כשהגוף שלה רפוי). אוקטביה גמרה והביטה לעברי בהערצה! "אוינק אוינק זה היה מדהים!!! עכשיו תורך!" Tongueצחוק אמרה אוקטביה ושנינו צחקנו.

אחרי שאוקטביה ירדה מהמקרר, תפסתי את מקומה והתיישבתי על המקרר. אוקטביה עלתה על הסולם והתחילה למצוץ את אוינק אוינק הקשיח שלי. המציצה שלה הייתה כזאת חמה ורטובה גרררר אין דברים כאלה! לסיום היא נתנה לק מחרמן לכל אורכו של הזין והביטה בי בחרמנות TongueCool

אחרי שעינגנו זה את זו על הסולם הלכנו לחדר השינה. נשכבתי על הגב ואוקטביה נשכבה עליי ב- 69. שני החורים המדהימים שלה היו פתוחים לפניי לרווחה! התנפלתי עליהם ואכלתי אותם בשקיקה! Tongue אוקטביה התנפלה לי על אוינק אוינק הקשיח! שיחקה בו, ליקקה ומצצה אותו ושליקלקה את שני חבריו הטובים (הביצים) חיוך גדול
לפתע אוקטביה התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי במרץ בצדדים. צרחתי, התפתלתי אבל זה לא עזר, היא נעצה את שיניה החדות בגופי ללא רחמים צחוק
זה לא הספיק לאוקטביה אז היא הפכה אותי על הבטן והמשיכה לנשוך אותי בחוזקה בצדדים ובגב. צרחתי כמו פסיכופט צחוק

התחלפנו, אוקטביה נשכבה על הבטן והתיישבתי בין רגליה. לקחתי קצפת והשפרצתי כמות גדולה של קצפת על הכוס ועל התחת שלה! Tongue צללתי ברעב גדול בין פלחי ישבנה והתחלתי ללקק את הקצפת מהתחת שלה כמו חתול רעב. היה טעים בטירוף! יאאמי יאאמי! TongueTongueTongue

"קדימה תעשה מיייאאאוווו ותלקק את התחת שלי כמו חתול!" אמרה אוקטביה ועשיתי כדבריה צחוקקריצה

אחרי שליקקתי את כל הקצפת מהטוסיק שלה, אוקטביה ביקשה שאני אעביר על הטוסיק הדביק שלה מגבון לח. ניגבתי את הטוסיק שלה עם מגבון לח ואז הסנפתי את המגבון בשקיקה צחוק
אוקטביה הסתובבה והכניסה לי את המגבון לתוך הפה צחוק
בזמן שאוקטביה מצצה לי את הזין בדוגי ניגבתי לה את התחת עם המגבון ואז ליקקתי את המגבון בהנאה... שנינו התפוצצנו מצחוק צחוקצחוקצחוק

אוינק אוינק הקשיח שלי כבר רתח מחרמנות! נשכבתי על הגב ואוקטביה עלתה עליי לרכיבה. זיינתי אותה במרץ בכוס והמשכתי לנגב לה את התחת עם המגבון Tongueצחוק
אוקטביה התפוצצה מצחוק ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים Starחיוך גדול

זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1,2,3 קמתי ביחד עם אוקטביה והתחלתי להעיף אותה באוויר על הזין הקשיח שלי Tongue לקחתי אותה למראה והקפצתי אותה במרץ תוך כדי ששנינו מתמוגגים מהטוסיק המקפץ שלה מוחא כפייהTongue

התיישבתי על הספה ביחד עם אוקטביה והיא נחתה עליי בפוזת הצפרדע, אבל במקום קולות של צפרדע אוקטביה צהלה כמו סוסה חרמנית צחוקצחוקצחוק
המשכתי לנגב לה את התחת וגם את בית השחי עם המגבון ואז דחפתי את המגבון לפה שלי Tongueצחוק
קמתי שוב ביחד עם אוקטביה. אחרי זיון באוויר השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה במרץ במיסיונרית תוך כדי שהיא סוטרת על ישבני ללא הפסקה חיוך גדול

הפכתי את אוקטביה לדוגי ואחרי כמה דקות של זיון פרוע השפרצתי בהנאה רבה בכוס החם שלה! Tongueחיוך גדולStar

אוקטביה הודתה לי על הזיון ועל זה שסוף סוף סידרתי לה את המנורה צחוק

הממממ חכי חכי אני עוד אשמע ממך... אמרתי לעצמי וצחקקתי צחוק

נרפדתי מאוקטביה בחיבוק ונשיקה והלכתי לדרכי, פאק כבר היה בוקר, איך הזמן טס כשנהנים TongueTongue

יום אחד ישנתי במיטתי כאשר לפתע אוקטביה התיישבה על פניי עם ישבנה החשוף והעירה אותי בצעקות מבולבלצחוק

"אוינק אוינק תתעורר! כל מכשירי החשמל שלי בבית התקלקלו! אתה חייב לבוא ולתקן לי את הכל!" צחוק צעקה אוקטביה וקיפצה על פניי עם ישבנה. הסנפתי את התחת שלה והצמדתי את לשוני לחור התחת המתוק שלה! גררר גררר יאאמי יאאמי! Tongue

"טוב אני אחשוב על זה, אחרי מציצה טובה יהיה על מה לדבר" צחוק צחקקתי והמשכתי לאכול את התחת שלה בזמן שהיא מצצה את אוינק אוינק שלי במרץ Tongue

אוקטביה מצצה לי בכמה פוזות ואחרי דקות ארוכות השרפצתי לפיה השובב כמות יפה של זרע Tongue
אוקטביה חייכה בשובבות ואמרה בפה מלא: "אוינק אוינק החשמלאי!" צחוקמוחא כפייהאצבע למעלה
היא הראתה לי את כמות הזרע ששחתה בפיה וגרגרה את הזרע בגרונה TongueStar

טוב אחרי פינוק כזה לא נשארה לי בררה אלא לקפוץ לדירתה ולתקן לה את כל מכשירי החשמל. אחחח איזה כיף להיות חשמלאי Tongueצחוקקריצה

סוף

שרונוש סקסית שלי היה מעולה!!! TongueTongueTongue

ואיי ואיי הירידות ההדדיות על המקרר היו פגז!!! TongueStar

חה חה חה הסטרטר בסוף מצא את החור המתאים צחוקקריצה

גררררר חולה לך על הטוסיק! Evil SmileTongue

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2013-04-27 18:19:18

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”