כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 121 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1201
הכי טוב לטוס לבד, טסתי פעם עם חבר לתאילנד ולאוקראינה ויותר הייתי בייבי סיטר מאשר נהנתי, גם ככה במדינותמעולם שלישי אתה אף פעם לא לבד:-)
אני עכשיו עם חדשה שהכרתי ויש ממש בחורות בהמתנה, ההבדל בין תאילנד לפיליפינים שפה פשוט יותר קל:-) :-)
לגבי עבודה, מדי פעם שאני חוזר לארץ זה הופך להיות יותר ויותר קשה למצוא עבודה, אבל אני שורד, עובד משתדל לא לחתום על חוזה עם קנסות כמו שיש במדינתנו ויוצא לחול בכל הזדמנות, החלק הכי קשה זה לחזור לארץ להסתגל ליוקר המחייה הכל יקר באופן יחסי בארץ, פה אני חיי ממש טוב פעם ביום קפה בבית קפה, מסעדה סינית,חדר כושר אוכל דגים, בחורה שונה מידי לילה.
בארץ צריך להתאמץ פי 10 בחורות פחות שוות שחיות בסרט שהן נראות טוב ומשחקות אותה קשות להשגה, פעם אחרונה לקח לי יותר משבוע של זיוני שכל טלפונים קפה בארומה סרטים ובסוף היה 5 דק של זיון מסריח כשהבחורה כל הזמן עסוקה בלהוכיח לי שהיא בחורה טובה שלא פותחת רגליים.

1206
[QUOTE=שחר סגל]הכי טוב לטוס לבד, טסתי פעם עם חבר לתאילנד ולאוקראינה ויותר הייתי בייבי סיטר מאשר נהנתי, גם ככה במדינותמעולם שלישי אתה אף פעם לא לבד:-)
אני עכשיו עם חדשה שהכרתי ויש ממש בחורות בהמתנה, ההבדל בין תאילנד לפיליפינים שפה פשוט יותר קל:-) :-)
לגבי עבודה, מדי פעם שאני חוזר לארץ זה הופך להיות יותר ויותר קשה למצוא עבודה, אבל אני שורד, עובד משתדל לא לחתום על חוזה עם קנסות כמו שיש במדינתנו ויוצא לחול בכל הזדמנות, החלק הכי קשה זה לחזור לארץ להסתגל ליוקר המחייה הכל יקר באופן יחסי בארץ, פה אני חיי ממש טוב פעם ביום קפה בבית קפה, מסעדה סינית,חדר כושר אוכל דגים, בחורה שונה מידי לילה.
בארץ צריך להתאמץ פי 10 בחורות פחות שוות שחיות בסרט שהן נראות טוב ומשחקות אותה קשות להשגה, פעם אחרונה לקח לי יותר משבוע של זיוני שכל טלפונים קפה בארומה סרטים ובסוף היה 5 דק של זיון מסריח כשהבחורה כל הזמן עסוקה בלהוכיח לי שהיא בחורה טובה שלא פותחת רגליים.

[/QUOTE]

איך אומרים קלעת בומבה מוחא כפייה מוחא כפייה מוחא כפייה

1207
תודה סופר
נדב טיסה זולה ניתן להזמין דרךcebu כשאתה מזמין מראש כמה חודשים מראש תעלה לך הלוך חזור 2900 באט מחיר מגוחך:-)
גם אם לא במבצע יעלה בסביבות ה 600 שח שזה סבבה:-)
יש לי אופציה לאורגיה עם שניים ב80 שח, אבל אין לי כח, אם תבוא מישהי תתקבל בברכהבדרך כלל שעה 2 בבוקר הן שולחות סמסים.
אני טס להונג קונג חודש הבאאאאאאא לחידוש ויזה וגם לזיין סיניות :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
לחדש ויזה אחרי חודשים עולה פה 900 שח וטיסה הלוח חזור להונג קונג עלתה לי 590 שח:-)
לא הייתי שם מעולם אבל אני מאמין שזה מקום סבבה, בכלל נחשף לעוד תרבות:-)
המחיר בדולר הונג קונגי לא יקר בכלל

UMA2013-04-03 19:07:11

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”