כ ז'ני - דף 4 - סקס אדיר

ז'ני

31
[QUOTE=החליל 10]

קבלתי את הטלפון של זני .תיאום קצר באמצע היום ובשעה 2 בצהריים אספתי אותה.הגיעה בשימלה אדומה והשיער האדום השתלבו נהדר ביחד.מצאתי מקום נחמד ובודד באמצע תל אביב -לקח זמן אבל שווה.הבחורה מקסימה .לא מלחיצה .הכל היה בכיף .גם פעם שניה ללא לחץ .שווה לתאם איתה וללכת אליה .. ממליץ בחום

[/QUOTE]

היי חליל
אתה פותח כאן אופציות חדשות ומרתקות.
העובדה שניתן לתאם איתה גם ביום ,היא עובדה חדשה ומעניינת.
נדרשים ממך פרטים נוספים:
האים המחיר ביום הוא אותו מחיר לילה?
האים נתקלת בתגובה שלילית כשהתקשרת או שהיא זרמה בקלות?
ו-היכן לעזאזל אתה מוצא מקום בודד באמצע ת"א באמצע היום????????

ז'ני

34
היי חברים,עכשיו חזרתי ממנה,במבט ראשון נראת בחורה רגילה,לא יכול להגדיר אותה כוסית על,אבל...נכנסה לאוטו ואיך שהתחילה לדבר בקול סקסי שלה זה הדליק אותי,בחורה נחמדה לאללה,מין מאמי כזאת,נסענואיזה עשר דקות ומצאנו מקום שקט שהיא הובילה אותי,דיברנו איזה רבע שעה,ליטפה אותי וישר התחיל להתרומם לי,עברנו אחורה והתחלנו להתחרמן,התחילה למצוץ,ממש טובה בזה,לאחר כעשר דקות התיישבה עלי והתחילה לפמפם,יש לה אחלה גוף,הפכתי למיסיונרית,ואחרי כעשר דקות התכווץ לה השריר,נחנו איזה רבע שעה,ואז מתוך נימוס אמרתי לה בואי נמשיך(הרגל כבר התעוררה)בדוגי,על מנת שאני אגמור ואשחרר אותה,כי לא נעים,עבדה היום מ12 בצהריים.בסך הכל חוויה שווה ביותר.אני חייב לציין שהיא לא אוהבת ששואלים אותה למה היא עובדת בזה,לא אוהבת שמעשנים לידה,בשום פנים ואופן למי שיש טלפון שלה לא להתחיל את השיחה ב:היי,אמרו לי להגיד לך שאני מהפורום.פשוט אל תגידו כלום,אם היא תשאל אז תגידו מהפורום,היא תתלהב מזה,ועוד דבר,ברגע שקובעים איתה והיא מתעכבת צריך להיות סבלניים ולא לשגע אותה אחרת תסנן,אני חיכיתי 45 דקות אחרי שאמרה שתתפנה תוך רבע שעה,זה לא נורא למי שבאמת רוצה להנות.בסך הכל בחורה נחמדה מצחיקה ונעימה לשיחה ולמגע.
בחורה צריכה להזדיין כל עוד רוצים אותה,אחרת יהיה מאוחר

ז'ני

35
מי מכוון קצת את אלה שאינם בקיאים ברזי התחנה הישנה. אחרי שעתיים של שוטטות על הר ציון בלי שום תועלת.
שאומרים בסלמה- הר ציון. לאיפה בדיוק מתכוונים? תודה

ז'ני

38
יסלחו לי המעריצים של העלמה ז'ני, אבל אתם מורידים לזנות את מהות ומושג ה"צייד".
[QUOTE=סגן]
היא עבדה במועדני חשפנות ודירות דיסקרטיות ועכשיו אהבה שלה זה לעבוד ברחוב וממש מדליק אותה שצייד אוסף אותה ומזיין אותה.

[/QUOTE]
על איזה עבודה ברחוב אתם מדברים? איזה צייד?
אין בהתנהלות של העלמה ז'ני ושלכם דבר וחצי דבר הקשורים לזנות רחוב מלבד מיקום האקטים עצמו, שלא לדבר על צייד.
הדיווחים הללו סביר שמקומם באחד הפורומים השכנים- שירותי ליווי, סקס להומונים, you name it...
גם אני לוקח לפעמים מספר מבחורות עובדות אך לא במטרה לקבוע איתן פגישות אלא יותר כדי שיהיה לי איזה חוט מקשר, איזו תעודת בטחון למקרה שאני מוצא מישהי שווה והיא נעלמת מהאופק. כך קרה עם אנג'לינה וגם עם שירן כשהן נעלמו והיה לי חשוב לברר מה פשר ההיעלמות ולשמור על קשר מסוים, גחלת תקשורתית. אם נלך צעד אחד קדימה, זה בסדר גם להתקשר כדי לשאול מתי עובדת.
אבל מכאן ועד לקבוע איסוף כדרך טבע ושגרה, אם זה בטלפונים ו/או מסרונים- זה כבר ממש מבדיל אותה ואתכם.
מבדיל ממי?
מאיתנו, אלה שיוצאים למסע ציד כשלא יודעים את מי נפגוש, צוברים חוויות וסיפורים אין סוף ובעיקר באים לעבוד (ולא באים לעבודה).
היות וציינתם שהעלמה ז'ני קוראת כאן, אני פונה אלייך כדי שתבחני עם עצמך לאן את רוצה להשתייך- לדירות הדיסקרטיות או לרחוב. השילוב של שניהם יחד, על כל המשמעויות והתנהלויות הנלוות, בעיניי לא נכון ולא יכול להתקיים, אלא אם כן אנחנו פותחים נישה חדשה של "מכוניות דיסקרטיות".
שואל פה אחד הגולשים היכן מיקומה המדויק של העלמה על הציר ולא זוכה לתשובה והתייחסות.
לא בכדי, ידידי, זו זנות רחוב וירטואלית וזה אומר הכל.
זו דעתי.

Rusty Nail2013-04-10 14:08:20

ז'ני

39
חברים אני מקצר כי אני מהסמארטפון, הייתי היום עם ז׳ני, היה אדיר! הבחורה שירותית ברמות על! אכפת לך כל כך שתצא מרוצה, תענג אותך עד שתרגיש שאתה מלך ונראית סוף הדרך!
תודה ז׳ני!
לעולם אל תשאל זונה אם היא זונה, פשוט תשאל: "האם את עובדת"?

ז'ני

40
RUSTY'עם כל הכבוד,ויש כבוד, למה אתה רוצה ל"תייק" את ז'ני? הטכניקה של צייד לקוחות ברחוב {כן,גם היא ציידת} והפיכתם ללקוחות קבועים ומטלפנים ,קיימת אצל כל הבנות האיכותיות. האקט מתבצע ברכב או במלונית וזה סימן מובהק לזנות רחוב. ההבדל בינה לאחרות הוא האיכות שלה ,שגורמת לביקוש מוגבר ולחוסר צורך מצידה לעמוד ברחוב.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”