כ ויקה חדשה בספא גלריה 5 * - דף 2 - סקס אדיר

ויקה חדשה בספא גלריה 5 *

12
ראיתי את ויקה בשלב הפרטים, ודווקא לא עשתה לי את זה אז לא נכנסתי איתה.
יכול להיות שהטיפול שלה טוב, אבל יש כאן כאלה שחשוב להם אם היא בת 28 או 38 ( אני ביניהם, מודה באשמה...), ואכן היא אמנם נראית שמורה לגילה, עם רגליים רזות וחטובות, אבל באזור גיל 40 במאה אחוז.
מחפש את הדבר האמיתי!

ויקה חדשה בספא גלריה 5 *

13
לא שיש לי בעיה עם בנות 40 פלוס . יש הרבה שנראות טוב לגילן . אבל בתכלס אני אישית מעדיף אותן יחסית צעירות יותר 20 + . אני כמו כולם שמתי עין על המקום החדש ספא גלריה . הייתי שם רק פעם אחת ולצערי ראיתי שתי בחורות בנות 40 פלוס שם ועפתי משם ועדיין לא יצא לחזור לבדוק משהו חדש . ואני קורא כאן דיווחים על הבנות שם . וקצת מתבאס קצת להבין שהמקום הזה לא מחזיק בחורות צעירות . וחבל על כך . אם מישהו שם נתקל בבנות יותר צעירות אשמח לדעת . לטעמי אין כמו גוף ומרקם עור של בחורה בשנות העשרים .
החיים הם מה שאתה עושה מהם

ויקה חדשה בספא גלריה 5 *

18
הבנתי את הפרינציפ כאן בפורום,והינני מוכן ומזומן למלאכת הדיווחים:
רציתי את לולה ב"גלריה" אך הסתבר שעברה "ספא",לכן מתוך שתי האפשרויות שעמדו בפני באותו מועד-בחרתי בויקה/ויקי.

בגדול לא הצטערתי.בקטן אפרט=ניראית חתיכית עם ובלי בגדים,לא צעירה ממש אבל גם לא מבוגרת ממש.

היתה נחמדה,נעימה,רגועה לכל משך הטיפול שארך בדיוק 40 דקות מובטחות מראש בטלפון.

מגע ידיה נעים,small talk סביר,מתכונת מקובלת וידועה של "גב-תיסתובב-השלמה-הרפיה",200 שח הגיוניים,ובהרגשה

טובה לפעם הבאה(לא יזמתי הרבה הפעם מתוך בחירה...).

סה'כ לא רע-אם כי לא להתעלף.

אגב,ראיתי שם גם את יוליה,שניראית חתיכה גם,אך מדיווחים כאן למדתי שלא תמיד מראה עיניים,מעיד בהכרח גם על מידת ההנאה

מהטיפול עצמו ומהכימיה עם הגברת...

אהבתי את המיקום של הספא,ואשוב לשם בהחלט בהמשך.

ויקה חדשה בספא גלריה 5 *

20
אתם גם מאלה שאם בעלי המקום / הפקידה משקרים לכם, אתם מתרחקים מהמקום?
לאחרונה הם מזייפים בתיאומים ובזמנים.
יותר מכך.

ויקה (ויקי) נהייתה צעירה בשנה היא כבר בת 27 !!! וגם....... קוראים לה כבר קארין!!!
אז מי שישמע על קארין בת 27 שלא יתרגש, רק משקרים עליו.

לגבי יוליה, כבר תיארו פה נכון.
עם בגדים היא יפה יותר (הרבה יותר) מאשר בלי !!!
מרחוק היא מריחה טוב יותר (הרבה יותר) מאשר מקרוב ! אוי !!!

"השיפור" היחיד בה הוא, שרצף התנועות שלה בעבודה, הפך להיות מסתמי למגושם !
כל מי שחווה מבין את כוונתי, ומי שלא, שיחסוך לעצמו.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”