כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 288 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2871
אחרי העדרות ממושכת, היום ביקרתי את שרון.
אין מה להגיד - הבחורה הזו פשוט מושלמת.
הכוס נקי, מריח טוב, כל הגוף נקי וחלק, כמו להכנס לאוטו חדש.
אין הפתעות, אין קפריזות, אפשר לבוא ולקבל בדיוק את מה שרוצים, בכל פעם, וזה היתרון מספר אחת שלה,
חוץ מהעובדה שהיא שמה את כל האחרות בכיס הקטן מבחינת מראה ויופי.
לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, היא הנערה העובדת היחידה שגם אפשר לדמיין לחיות איתה כזוג "רגיל".
אחת כזאת שאפשר גם ללכת איתה להורים ולקופת החולים, ושרק במקרה יודעת למצוץ ואוהבת טעם של זרע בפה.
קיבלתי היום שתי מציצות של החיים, ומסאז' שלא היה מבייש שום ספא יוקרתי, יצאתי מאושר.

שרון, תודה על הכל.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2872
[QUOTE=newani] אחרי העדרות ממושכת, היום ביקרתי את שרון.אין מה להגיד  - הבחורה הזו פשוט מושלמת.הכוס נקי, מריח טוב, כל הגוף נקי וחלק, כמו להכנס לאוטו חדש.אין הפתעות, אין קפריזות, אפשר לבוא ולקבל בדיוק את מה שרוצים, בכל פעם, וזה היתרון מספר אחת שלה,חוץ מהעובדה שהיא שמה את כל האחרות בכיס הקטן מבחינת מראה ויופי.לדעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, היא הנערה העובדת היחידה שגם אפשר לדמיין לחיות איתה כזוג "רגיל".אחת כזאת שאפשר גם ללכת איתה להורים ולקופת החולים, ושרק במקרה יודעת למצוץ ואוהבת טעם של זרע בפה.קיבלתי היום שתי מציצות של החיים, ומסאז' שלא היה מבייש שום ספא יוקרתי, יצאתי מאושר.שרון, תודה על הכל.

[/QUOTE]
יכול להיות יחצן בדרך:) שלא תגיד שלא אמרתי חברה!!!
היא מסוגלת להיות חברה שלך!!!! היא שלא מנשקת היא שלא עושה כלום במיטה!!!
ממש יחצן!! לדעתי:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

2877

מסג' Nuru עם שרון

לפני מספר ימים העלו חברים נכבדים את נושא מסג הנורו, ואף צירפו קישורים לסרטים באינטרנט.
את עיני צדה השחקנית asa akira , המפליאה לעסות בסגנון זה.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=16971&title=nuru-body-massage

בדיקה באינטרנט העלתה כי משתמשים בחומר סיכה על בסיס ג'ל, ונחוצה כמות של ליטר לערך.

את החומר השגתי, מזרון קניתי, ומי תעסה ?

המועמדת הטבעית היא שרון. אמנם יש לה תוי פנים מלוכסנים, אך העיקר כאן היתה האהבה שלה למשחקים ולחידושים. כל עוד לא נפרצים גבולות הלקוח (נשיקות וכד'), שרון מוכנה להתנסות כמעט בכל תעלול ושטות.

הגעתי למעונה מצוייד בכלים ובחומרים, והצבנו אותם בסלון (אין בחדר המקלחת מקום). התפשטנו ולמסג'. החומר המחליק נמרח על גופנו, ושרון החלה להחליק עלי. בהתחלה שכבתי על הבטן, ואחר כך התהפכתי, וגם שרון התהפכה. החלקנו, נאחזנו זה בזו ובמזרון, נשפכנו על הרצפה, איבדנו יד ורגל - היה כיף גדול. גילינו שנחוץ מזרן רחב, ושעבודת הנורו דורשת מהמעסה מיומנות וניסיון רבים. גם הבחור (המעוסה) חייב לדאוג שלא יחליק, לשמור על מירכוז במזרן, ואפילו לתמוך בבחורה.

עשר דקות של החלקות, שיפשופים וחיבוקים מיצו את שלב המיזרון.

התקלחנו ביחד, מקלחת ארוכה שנועדה להסיר את הג'ל מהגוף.

נקיים ומקולחים התפנינו לאלמנט המסורתי בפגישה, דהיינו מציצה וזיון, התחבקנו ונפרדנו כידידים.

תודה לך שרון על מפגש מדליק ומיוחד.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”