אנה בננה מהירקון 35
1ערב צח ערב צח חברים!היום יצא לי להיות בתל אביב ולאחר כמה טלפון ובמחשבות אן דן דינו אמרתי נראה מה יש במקום החדש שלהם.הבאסה היחידה שיש רק שתי בנות במשמרת,חוץ מזה הכל נראה ליגה,המקום מאוד משופץ,אחרי כל אקט עושות מקלחת ומחליפות סדינים,הראשונה שיצא הייתה בחורה בשם רותם,ישראלית בערך בגובה מטר ושייבה,חזה מפונצ׳ר על הגבול פופיק ביניהם,שמנמנה ועם גיבנת על הגב(הולכת לא זקוף).השנייה הייתה אנה בננה,ג׳ינג׳ית עם שיער גלים שמחסה את הצוור,רזה,תחת טוב,חזה ריק אבל לא צריך פינצטה בשביל לגעת,גובה בערך 168 מאוד נחמדה ומשדרת רצון(אולי הייתה כימיה בינינו),שאלה אם אני רוצה להיכנס אז אמרתי שאני אלך להוריד ג׳ובות ואז,חזרתי אחרי רבע שעה וחיכיתי שתסיים עם הלקוח,בזמן שחיכיתי שיגעתי את הפקידה,שאלתי גם כמה יעלה לי לשלם לשוטרים על מנת שלא יסגרו אותי אם ארצה לפתוח מכון,חחחח.ובכן הרוסיה יצאה,עישנה סיגריה ואמרה לי להיכנס,החליפה סדין,נתתי כסף(300) ואמרתי שאת העודף של העשרים תיקח לגלידה,בנתיים שהלכה להפקיד כסף התקלחתי וחיכיתי,נכנסה הורידה בגדים והתחילה לחרמן אותי,ליקוקי בייצים,פטמות,ונשיקות ללא לשון,הלבישה קונדום והתחילה למצוץ,המציצה נחמדה רק בגלל שלעיטים היא לוחצת עליו עם השפתים,מה שגורם לבולבולון לתת פעימה חזקה והוא נעמד עוד יותר,שאלה עם אני רוצה להשתתף על החומיה שלה,אז אמרתי לה שאני לא יודע איך עושים זאת ושאמא שלי לא מרשה לי.עוד קצת חירמונים והתיישבה עלי,הכוס דווקא עוטף אותו טוב,שינינו לתנוחה הידוע ושנמאס לי שינתה לתנוחת צד,שמה הוא חודר עמוק,לאחר מכן נשכבה על הבטן ונכנסתי,ברגע שנמעס לי ביקשתי לדוגי כי כבר כאבו לי הרגליים אז החלטתי לגמור.סך הכל חוויה נחמדה ולא הייתה הרגשה של תקתוק,יש אפילו שאון על הקיר על מנת שהלקוח ידע כמה זמן עבר,שהלכתי הביא לי נשיקה על השפתיים וביקשה שאבוא עוד(ללקוח שהיה לפני לא נתנה נשיקה),נראה לי שאחזור,אבל אני חייב לדגום מישהי מבת ים,שם הם מבטיחים שעה תמורת 400,הבדל של מאייה וזמן כפול.
בחורה צריכה להזדיין כל עוד רוצים אותה,אחרת יהיה מאוחר