כ איך אדע לזהות נערה שהייתה בעברה גבר? - דף 2 - סקס אדיר

איך אדע לזהות נערה שהייתה בעברה גבר?

12
שתי הערות -
ראשית - מישהי שכבר עשתה ניתוח לשינוי מין, היא כבר לא קוקס. זה בהגדרה
כי קוקס זאת מישהו שבאמצע התהליך - כלומר ציצי + זין
ודבר שני - כאשר עושים שינוי לניתוח מין - עושים גם שינוי במיתרי הקול.
ככה שלפי הקול אין ממש סיכוי לזהות

והתשובה האמיתית לשאלה - הדרך היחידה לדעת היא באמצעות בדיקה גנטית.
זה נכון שיש בחורות שעשו ניתוח לשינוי מין ועדיין יש להן "מאפיינים" גבריים, אבל אם הניתוח הצליח, זה כמעט בלתי אפשרי לדעת בוודאות. כאמור - ללא בדיקה גנטית.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

14
אתה אמור לראות הבדל באיבר אם היא מנותחת קומפלט.
בשביל להיות בטוח תציב לה "אם את קוקסמנותחת את מחזירה לי את הכסף בחזרה" ואז אין שום סיבה שהיא תשקר לך כי אתה תדע אם היא כן או לו כשתגיע למערה.
ואם גם שם אתה לא יודע להבדיל, חביבי אין לך מה להפסיד ממילא אתה לא מבדיל אז מה זה משנה באמת.

16
ממתי עושים ניתוח לשינוי גוון הקול? קול הבס הגברי נובע מטסטוסטורון, שמיוצר באשכים בעיקר (אבל לא רק). כשיכרתו לך את הביצים, גם לך יהיה קול ציפציף נשי, כמו לסריסים בעבר או הקול של מייקל ג'קסון עליו השלום כשהיה תופס את הביצים ועושה איהייי חיוך גדול. זו הסיבה שהקול משתנה לאחר ניתוח לשינוי מין, ולא שום ניתוח במיתרי הקול, מאיפה הבאת את השטויות האלה?
ויש גם הרבה בנות שהקול שלהן נשי ועדין גם בלי הניתוח, פשוט כי הן על הורמונים שמדרכאים את ייצור הטסטוסטורון. ככה הן שומרות על המראה הנשי, בנוסף לגרימה של צמיחת שדיים, הפחתת שיעור ובעצם להפוך לגוף שמתנהג בצורה נשית מבחינה ביולוגית, למרות הצינור העודף קריצה
יש שני דברים שיכולים להסגיר קוקסינלית, וגם זה לא תמיד -
ידיים: יש גם כאלה (בעיקר הקטנות והנמוכות) עם ידיים קטנות יותר ועדינות מטבען, כך שלפעמים זה יכול להטעות.
גרוגרת: המקום היחידי שאני יודע עליו שעושים בו ניתוחים לכריתת הגרוגרת זה בתאילנד, ואז אבוד לך, בחיים לא תדע שהיתה גבר בעברה. בינתיים בארץ זו בערך הדרך היחידה לזהות טראנסג'נדר שעשה ניתוח מלא לשינוי מין.
חוץ מזה, לרוב, טראנסג'נדרים ממשיכים להסתובב ולעבוד באותה חברה של קוקסינליות והומואים, על משקל אמור לי מי הם חבריך.. ככה שבדרך כלל די קל לזהות.

17
[QUOTE=wow] שלום,

יש לי שאלה שאני רוצה להעלות כבר הרבה זמן. אני מקווה שזה הפורום הכי מתאים.

שאלתי היא-

כשהולכים לנערה עובדת - כיצד ניתן לדעת האם היא הייתה גבר בעבר? שהיא קוקסינל?

אני יודע שלפעמים מאוד קשה לדעת, אבל על מה צריך להסתכל?

מה צריך להחשיד?

יש המון נשים שאני מכיר בחיי הפרטיים (שהן בטוח נשים - תרגעו) שהיו יכולות בכיף להיות גבר לשעבר.

כלומר מה שאני רוצה להגיד זה ש...יש נשים שהן באמת נשים אבל יש משהו גברי בהן...

בקיצור הבנתם - אשמח לדעת.

תודה מראש.
[/QUOTE]

תשאל אותי ואני אגיד לך בודאות .....:)

18
suck this היקר,

אני שמח שאתה גם מבטל בזילזול את הדברים שלי, גם מסביר שאני טועה וגם מסביר "כאילו" את הסבר האמיתי.

אבל מה לעשות שאתה יוצא כאן ממש טמבל???

הנה קישור שיסביר לך על מה מדובר.

אגב - כותרת הכתבה היא: חדש בישראל: ניתוחים לשינוי קול, אבל זאת בעצם כתבה ישנה וכבר שנים שהדברים האלה מתבצעים

http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=2234

אז תלמד משהו לפני שאתה כותב שטויות!!

UMA2013-04-10 07:05:11
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

20
קודם כל אני לא מדבר שטויות. הניתוח הזה נראה לי מיותר למי שעושה ניתוח מלא לשינוי מין, כי ברגע שכורתים לך את הביצים אז אין ייצור של טסטוסטורון בגוף והקול משתנה מעצמו, אין שום צורך בניתוח כזה שיכול להסתבך בקלות ולהשאיר אותך בלי קול אחר כך.
תסתכל בקישור הבא (די מצחיק האמת) ותראה מה אומר בנאדם שבטעות כרתו לו את הביצים בניתוח, מה הדבר הראשון שהוא שם לב אליו. אתה כבר תשמע בעצמך.. בעיני לפחות זה נשמע כמו ניתוח מיותר.
אם קוקסינלית בוחרת לעשות את זה, יש בזה יותר היגיון, מצטער שאני לא בקיא בכל רזי הניתוחים הקיימים. מה אתה נעלב? בסך הכל שאלתי מאיפה הבאת את השטויות האלה. עכשיו עם הקישור אני יודע מאיפה צחוק
אז למדתי דבר חדש, תודה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”