כ אנג'לינה / נטע [סקס אדיר, דירות דיסקרטיות] - דף 8 - סקס אדיר

אנג'לינה / נטע [סקס אדיר, דירות דיסקרטיות]

72
ערב טוב
אז ככה.נפגשתי איתה לא מזמן, זאת אולי הפעם ה 20 שאני נפגש איתה הבחורה פשוט חולת מין אמיתית היא כל הזמן משתפרת ממפגש למפגש כלומר היא צוברת נסיון ונהיית הרבה יותר טובה ומנוסה זה מתבטא במציצה שלה שפעם בעבר הייתי מרגיש קצת שיניים אבל עכשיו פשוט רק רוק והכל רטוב וחם היא מנסה לחקות כל הזמן כוכבות פורנו מהמחשב שלה שמחובר לפלזמה אפילו מנסה אנאלי כן כן אנאלי קצת קשה אבל לפחות מנסה וגם גמירה בפה פשוט זונת על.
בעבר שנפגשתי איתה בתחילת דרכה היא ממש חירמנה אותי בטירוף שפשוט הייתי שם שעתיים וגמרתי 4 פעמים(אני רציני)היום אתם יודעים איך זה שאתה כבר מכיר ממש טוב אז אין הפתעות והתרגשות כמו בהתחלה אז אני מסתפק בפעמיים.
אני יודע שכרגע היא נפגשת עם קבועים בעיקר (לא יודע אם מפרסמת)מקבלת ליד הבורסה ליד רחוב ההלכה.
קראתי שהייתה מבריזה הרבה למרות שלי אף פעם לא.האמת שהיא מאד אוהבת אותי בתור לקוח/אדם מבחינה אישית וחיצונית.
תודה
חייה ותן לחיות

75
[QUOTE=blacko]נשמעת קטלנית.... בתמונות לא הצלחתי להבין האם היא מלאה בטעות?? או כוסית רזה? אני רגיל למאסגים ב200-250 ש״ח נראה לי מפחיד לפרק 500 ש״ח אני מחפש את הבחורה הנכונה לזה.... מה אתם אומרים?[/QUOTE]

היה לה פה פעם פוסט , והיא התעקשה להוריד אותו. תבין מזה לבד.

רימינג מעשי2013-04-12 15:42:25

78
הפרסום האחרון שלה היה כאן, אך ירד כבר לפני איזה חצי שנה, אז קח בחשבון שהיא לא מעוניינת בפונים חדשים. טלפון פרטי רק היא נותנת.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

79
הרבה חברים פה פנו אליי לבקשת נייד של אנג'לינה לצערי לא אוכל למסור את הנייד שלה מכיוון שהיא מקבלת רק קבועים שהיא בקשר רציף איתם חשוב לי להדגיש שהנייד שלה הוא המספר הפרטי שלה שהיא ביום יום משתמשת בו ולא לעבודה בלבד. לא לעניין להתקשר אליה ולהתחיל לההזכיר לה מי אתה או מה אתה בסוף היא תחליף מספר וכולנו נפסיד מזה.
פירסמת את הפוסט הקודם לכל אלה שעדיין מבקרים אותה ולעדכן שהיא פשוט נהייתה תותחית על ועל עצם נסיונה לנסות דברים חדשים ולא ברורים מאליו כמו אנאלי וגמירה בפה.
יש לה רק חיסרון אחד לדעתי היא לא אוהבת להתנשק מלא.היא פשוט חולת זין.
שבת שלום
חייה ותן לחיות

80
אומנם חלפו כ-3 שנים מאז שפגשתי בה לאחרונה, אך יכול לומר שוב(כבר דיווחתי עליה רבות בעבר) כי אכן מדובר באחת הבחורות התותחיות, הזורמות והיפות(לטעמי) ביותר שפגשתי בתחום. מלבד זאת שהיא דו-מינית אמיתית, זורמת ופתוחה בכל מה שקשור לסקס. מאוד משוחררת ואף נכונה להתנסות בחוויות חדשות.

לכן לא מפתיעה אותי העובדה שהיא רק השתבחה עם הזמןStar. נפגשתי איתה בזמנו כ-10 פעמים כולל שלישיות ואורגיה אחת, והיא תמיד זרמה היטב(כן, גם עם בנות אחרותTongue) ואף למדה טריקים מבנות אחרות(טלי המלכה מחיפה למי שזוכרקריצה).

כפי שכבר ציינתי בעבר - המינוסים הם שקשה במיוחד להיפגש איתה. נותנת עדיפות מוחלטת לקבועים וכמעט שלא נפגשת עם חדשים. בנוסף לחלוטין עובדת לפי החשק. רק אם היא במוזה הנכונה לסקס באותו יום היא תיפגש. לכן היו לה המון מפגשים שלא יצאו לפועל(כולל איתי). להיפגש בלי חשק וסתם לעשות הצגה מאולצת במיטה לא מקובל עליה, והאמת שאני תמיד העדפתי אותה כך, ואף זוקף זאת לזכותה(כן, למרות שגם איתי היא ביטלה מפגשים פה ושם בגלל זה). אבל אני אומר לכם באחריות - כשיש לה חשק והיא במצב רוח הנכון הסדינים אצלה עולים באש!פצצה לא פעם היא השאירה אותי עם טעם לעוד שלא עבר לי גם ימים שלמים אחרי המפגשצחוקקריצה.
zooz

חזור אל “המחסן המוסתר”