כ ז'ני - דף 5 - סקס אדיר

ז'ני

41
[QUOTE=Rusty Nail]

יסלחו לי המעריצים של העלמה ז'ני, אבל אתם מורידים לזנות את מהות ומושג ה"צייד".
[QUOTE=סגן]
היא עבדה במועדני חשפנות ודירות דיסקרטיות ועכשיו אהבה שלה זה לעבוד ברחוב וממש מדליק אותה שצייד אוסף אותה ומזיין אותה.

[/QUOTE]
על איזה עבודה ברחוב אתם מדברים? איזה צייד?
אין בהתנהלות של העלמה ז'ני ושלכם דבר וחצי דבר הקשורים לזנות רחוב מלבד מיקום האקטים עצמו, שלא לדבר על צייד.
הדיווחים הללו סביר שמקומם באחד הפורומים השכנים- שירותי ליווי, סקס להומונים, you name it...
גם אני לוקח לפעמים מספר מבחורות עובדות אך לא במטרה לקבוע איתן פגישות אלא יותר כדי שיהיה לי איזה חוט מקשר, איזו תעודת בטחון למקרה שאני מוצא מישהי שווה והיא נעלמת מהאופק. כך קרה עם אנג'לינה וגם עם שירן כשהן נעלמו והיה לי חשוב לברר מה פשר ההיעלמות ולשמור על קשר מסוים, גחלת תקשורתית. אם נלך צעד אחד קדימה, זה בסדר גם להתקשר כדי לשאול מתי עובדת.
אבל מכאן ועד לקבוע איסוף כדרך טבע ושגרה, אם זה בטלפונים ו/או מסרונים- זה כבר ממש מבדיל אותה ואתכם.
מבדיל ממי?
מאיתנו, אלה שיוצאים למסע ציד כשלא יודעים את מי נפגוש, צוברים חוויות וסיפורים אין סוף ובעיקר באים לעבוד (ולא באים לעבודה).
היות וציינתם שהעלמה ז'ני קוראת כאן, אני פונה אלייך כדי שתבחני עם עצמך לאן את רוצה להשתייך- לדירות הדיסקרטיות או לרחוב. השילוב של שניהם יחד, על כל המשמעויות והתנהלויות הנלוות, בעיניי לא נכון ולא יכול להתקיים, אלא אם כן אנחנו פותחים נישה חדשה של "מכוניות דיסקרטיות".
שואל פה אחד הגולשים היכן מיקומה המדויק של העלמה על הציר ולא זוכה לתשובה והתייחסות.
לא בכדי, ידידי, זו זנות רחוב וירטואלית וזה אומר הכל.
זו דעתי.

[/QUOTE]

ראסטי הנכבד,

מבלי לפגוע בכבוד... ויש כזה....

מה זה בעצם משנה איך נפגשים עם העלמה? המטרה העיקרית היא לפגוש את עלמת החמודות בדיוק מאותה סיבה שלשמה "התכנסנו" פה בפורום ולא ממש חייבים "לקטלג" אותה, אפילו אם "עלילותיה" לא נכתבו בשרשור המדויק!

mommik2013-04-10 20:21:42
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

42
ראסטי, זקן השבט היקר...

למה נראה לך שז'ני צריכה לבחור את אחת ה"קטגוריות" שמנית כאן, ובמיוחד אם השיטה שלה עובדת עבורה ומתאימה לה?

שאלו כאן בעבר היכן היא עומדת, ונכון-לא קיבלו תשובה...למה לא קיבלו תשובה? כי היא לא עומדת במקום אחד, אלא קובעת עם כל לקוח במקום אחר...ככה לה יש את השליטה וככה היא קובעת את שגרת העבודה שלה...

אז נכון, קשה לקבוע איתה, אבל מה לעשות? ככה זה שהביקוש אליה הוא עצום, אבל יש לו הצדקה, וכל מי שהיה איתה יעיד והעיד על כך...
עוד לא נאמרה מילה אחת לחובתה על גבי דפי הפורום מלבד העובדה שקשה לתאם איתה, אבל מי שרוצה איכות - יחכה!
כשאני ניסיתי לפגוש אותה בפעם הראשונה- חיכיתי יותר משעתיים(!!!) אבל חיכיתי והשתלם לי...
היום ההתקשרות שלי איתה היא אחרת וזמינה הרבה יותר...

בשורה התחתונה - מי שלא נאה לו ולא נראה לו- אף אחד לא כובל אותו בשרשראות...
מי שרוצה באמת לקבל זמן איכותי והרבה יותר מסתם "זיין ותזדיין לי מעיניים" - יאלץ להיאזר בסבלנות רבה ובתקווה שיצליח להיפגש איתה!

מה היית מעדיף? שהיא תתחיל "לתקתק" אותנו כי יש הרבה לקוחות שמחכים???

בחתימה של בודק איכות יש פתגם סיני.....תפנים אותו ביחד עם הפתגם הבא: "סוף מעשה במחשבה תחילה"

תחשבו על ההשלכות של כל הגחמות שלכם לפני שאתם מעלים טענות, דרישות ומיני קטלוגים...

והכי חשוב- כבדו אותה ותצאו נשכרים מהעניין, תנו לה יחס מגעיל ותקבלו את אותו הדבר בתורכם.....

קצת חומר למחשבה.....
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

ז'ני

43
שגלר שאלה כתבת " והכי חשוב- כבדו אותה ותצאו נשכרים מהעניין, תנו לה יחס מגעיל ותקבלו את אותו הדבר בתורכם"
זו הנחת יסוד שלך? או שיש חברים שדווחו בפרטי על יחס מגעיל מצידה ?

ז'ני

44
דן- לשאלתך, זו הנחת היסוד שלי אחרי ההיכרות שלי איתה...
היא אמנם נותנת לנו הרגשה של מלכים אבל היא יודעת לחתוך איפה שצריך, אם צריך...דוגמא אחת של תגובה אפשרית שלה זה שהיא תסרב להיות שוב עם אותו עלם מעליב או פוגע, וזה אחרי שהיא תתן לו את הגוד טיים שלו, ולפי המוניטין שלה עד עכשיו - כל מי שהיה איתה רוצה עוד...נכון? אז בשביל אותו אחד שיחשוב שהוא מינימום אפיפיור ויתן לה יחס מגעיל - הדלת שלה תסגר לו בפנים בפעם הבאה שירצה לחזור אליה....

אינני יודע בדיוק איך היא תגיב, אני רק מעלה ניחוש מושכל לאור ההיכרות שלי איתה והשיחה שהייתה לי איתה בין הסדינים, במקרה על הנושא הזה....שהביקוש אליה ייגבר ויהפוך ל"נטל" עליה...
המילים המדוייקות שלה היו "אני יודעת לסנן כשצריך, את מי שצריך...."
כל מי שיודע לעשות אחד ועוד אחד יגיע לתשובה הנכונה כאן....
:~)
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

ז'ני

46
לשרשור קוראים: ״זונות רחוב״ ולא שרשור הציידים, הבחורה עובדת ברחוב והיא זונה. בזה זה מסתכם.
באופן אישי כשאני קורא על מישהי כזו טוב לי יותר לתאם מראש כי אני מגיע מרחוק וגם צריך סיבה מעבר כדי להגיע למרכז כך שזה נשמע לי דיל מצויין, רק הייתי שמח לדעת מהחברים פה כמה זמן לוקח לתאם איתה כיום והאם אפשר ישר לקבוע שנכנסים למלונית?
לרסטינייל, בהחלט מבין על מה אתה מדבר ובהחלט יש ריגוש גדול בלצאת לצייד לפי כל ההגדרות שיש כאן, אבל בימי ה
קשורת הנוכחיים גם לקבוע בטלפון זו התרגשות. אפשר לקרוא לזה דייג...

ז'ני

47
סוםרלטיב היקר,
אמנם הפכת לפרקליטו של ראסטי, אך למרות כוונותיך הטובות אני חושב שאתה טועה (ואת זה אני אומר למרות שלא הגבתי על דבריו של ראסטי עד עכשיו)
יתכן שהוא התכוון לכך, ויתכן שגם לא התכוון לכך
בוודאי שהוא צריך לסנגר על עצמו

לגופו של עניין, היות ונאמר לראסטי שהגברת הנכבדה קוראת את הפוסטים באתר זה, אז ראסטי פנה מעל גבי אתר מכובד זה לג'ני בכבודה ובעצמה וביקש ממנה להחליט האם היא שייכת לדירות דיסקרטיות או לרחוב...
כאילו שהיא חייבת לו משהו

אבל זה רק איך שאני קורא את הדברים.
לדעתי הייתה הרבה ציניות בדבריו של ראסטי, אבל הוא יכול להסביר את כוונתו הכי טוב.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

ז'ני

48
לא מבין למה בכלל לקטלג...
אחד הפוסטים הטובים שגרם לי לחשוב על מישהי לא ממוקמת - בעיקר בגלל הביקורות...
מי שמנסה ללכת על 'ציד' שילך ליער בן שמן.
אני, אישית, שמרתי את הפרטים שלך ז'ני. אשתמש בלי ספק :)

ז'ני

49
צעיר לנצח אני לא חושב שסופר לה טיב הפך לסנגורו של ראסטי .....
הוא רק כתב את הדברים בצורה אחרת , אני די בטוח שראסטי מאלה שיכול ליהות סנגור מצויין לעצמו .
ואם כבר מדברים על הנושא , אז אני בהחלט מסכים איתם .

סה"כ אף אחד לא מת מקצת ציניות , שלא נדבר שהפורום הזה רווי בציניות .
העובדה שהגברת קוראת בפורום לא שוללת את האופציה של להגיב גם דברים שלילייים
או הערות לגביה .

זה באמת הורס את תחושת ההפתעה שבצייד כל ההתנהלות של החברה פה עם ז'ני .
אבל כנראה שלא כולם פה נהנים מהצייד עצמו , יש כאן הרבה חברה שהעיקר שלהם זה להגיע לפורקן מהיר , איכותי ובזול .
לכן ראסטי השווה את זה לדירה , אם אני רוצה פינוק רציני מבחורה נקיה , נחמדה ועם כל מיני תוספות
גם אני יתן גיחה לדירה ולא לסיבוב ברחוב , פשוט מאוד זה דברים אחרים לגמרי .

אה כן ... הבנתי שטעיתי ולא מדובר בג'ני שאני מדבר עליה .
האם לז'ני הזו יש שער אדום קצר ?!?
ראיתי מישהי כזאת בהר ציון מול הטאבון , והיא הייתה רחוקה מאוד מההגדרה של ניראות טוב או כוסית

badboy252013-04-11 16:30:12
Living on the wild side of life

ז'ני

50
אני מסכים עם ראסטי....
המושג "צייד" (hunting) מתאר את היציאה הזאת אל הרחובות, מבלי לדעת מראש במי תיתקל או את מי תאסוף לזיון.
ה"צייד" (hunter) יוצא אל החושך, אל הרחוב, מאתר את הטרף (להלן "הבחורה"), מחלט אם מתאים לו או לא, עובר לטרף הבא...עד שהות מוצא את זאת שעליה הוא סוגר (מתאים לנשיונל גיאוגרפיק???)
ברגע שא"צייד" (hunter) קובע מראש עם ה"טרף" - הלך אלמנט ה"צייד" (hunting).
יחד עם זאת, אני לא פוסל ולא שולל את ההתקשרות המוקדמת לבחורה. לא פעם התקשרתי לנטלי (אשקלון), לדיאנה (חולון) או לאלבינה(כשעוד עבדה בחוף הצוק) כדי לוודא שהן עובדות, שיש לי מה לחפש אותן. ואם הן לא ענו אז שיניתי כיוון. או שלא, אבל זה כבר לא רלוונטי.
אז לכל אחד מאיתנו יש את השיטה שעובדת לו, לכל בחורה יש את השטה שעובדה לה, וכולנו שמחים ומרוצים. בלי "לתייג" מישהו או מישהי באופן כזה או אחר.
סגרנו את הפינה הזאת?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”