יסלחו לי המעריצים של העלמה ז'ני, אבל אתם מורידים לזנות את מהות ומושג ה"צייד".
[QUOTE=סגן]
היא עבדה במועדני חשפנות ודירות דיסקרטיות ועכשיו אהבה שלה זה לעבוד ברחוב וממש מדליק אותה שצייד אוסף אותה ומזיין אותה.
[/QUOTE]
היא עבדה במועדני חשפנות ודירות דיסקרטיות ועכשיו אהבה שלה זה לעבוד ברחוב וממש מדליק אותה שצייד אוסף אותה ומזיין אותה.
[/QUOTE]
על איזה עבודה ברחוב אתם מדברים? איזה צייד?
אין בהתנהלות של העלמה ז'ני ושלכם דבר וחצי דבר הקשורים לזנות רחוב מלבד מיקום האקטים עצמו, שלא לדבר על צייד.
הדיווחים הללו סביר שמקומם באחד הפורומים השכנים- שירותי ליווי, סקס להומונים, you name it...
גם אני לוקח לפעמים מספר מבחורות עובדות אך לא במטרה לקבוע איתן פגישות אלא יותר כדי שיהיה לי איזה חוט מקשר, איזו תעודת בטחון למקרה שאני מוצא מישהי שווה והיא נעלמת מהאופק. כך קרה עם אנג'לינה וגם עם שירן כשהן נעלמו והיה לי חשוב לברר מה פשר ההיעלמות ולשמור על קשר מסוים, גחלת תקשורתית. אם נלך צעד אחד קדימה, זה בסדר גם להתקשר כדי לשאול מתי עובדת.
אבל מכאן ועד לקבוע איסוף כדרך טבע ושגרה, אם זה בטלפונים ו/או מסרונים- זה כבר ממש מבדיל אותה ואתכם.
מבדיל ממי?
מאיתנו, אלה שיוצאים למסע ציד כשלא יודעים את מי נפגוש, צוברים חוויות וסיפורים אין סוף ובעיקר באים לעבוד (ולא באים לעבודה).
היות וציינתם שהעלמה ז'ני קוראת כאן, אני פונה אלייך כדי שתבחני עם עצמך לאן את רוצה להשתייך- לדירות הדיסקרטיות או לרחוב. השילוב של שניהם יחד, על כל המשמעויות והתנהלויות הנלוות, בעיניי לא נכון ולא יכול להתקיים, אלא אם כן אנחנו פותחים נישה חדשה של "מכוניות דיסקרטיות".
שואל פה אחד הגולשים היכן מיקומה המדויק של העלמה על הציר ולא זוכה לתשובה והתייחסות.
לא בכדי, ידידי, זו זנות רחוב וירטואלית וזה אומר הכל.
זו דעתי.
[/QUOTE]
ראסטי הנכבד,
מבלי לפגוע בכבוד... ויש כזה....
מה זה בעצם משנה איך נפגשים עם העלמה? המטרה העיקרית היא לפגוש את עלמת החמודות בדיוק מאותה סיבה שלשמה "התכנסנו" פה בפורום ולא ממש חייבים "לקטלג" אותה, אפילו אם "עלילותיה" לא נכתבו בשרשור המדויק!