הגעתי למדריד חרמן אש, לא יכולתי להתאפק... 

אחרי כמה ברורים לקחתי מונית למקום שנקרא FACTORY AIR
זה בעצם דיסקוטק שבפנים מסתובבות זונות... אבל לא סתם זונות, כוסיות מדהימות שאין דברים כאלה! רובם ממוצא פרואני,ברזילאי וכמה מרומניה ורוסיה.
קניתי בירה ( אתה חייב אחרת אתה לא יכול להישאר ) ב 10 יורו, והבחורות התחילו לבוא אלי. בהתחלה הגיעה בחורה מברזיל, 180,כוסית על ( אבל ממש כוסית לא כמו הבחורות בארץ ) והתחיל להציק לי שאקח אותה לחדר ב 80 יורו כולל הכל ( מציצה עם,כל התנוחות+אנלי ) אבל לא התחשק לי עליה, רציתי מישהי לבנה. ראיתי רומניה חמודה על הבר, שוב, חמודה זה אומר פצצה, קראתי לה והתחילה לזיין לי בשכל שהיא לא מוכנה פחות מ75 יורו לחצי שעה. ואז ... נכנסה בחורה שאני לא יכול לתאר, כוסית עולם ברמה של בר רפאלי, 165, חזה אמיתי מושלם ( C ) תחת קטן וחמוד ושעיר שטני ארוך,עיניים כחולות ירוקות רומניה יפייפיה יכלה בקלות להיות דוגמנית על.שאיך שראיתי אותה עמד לי הזין עוד לפני שבכלל נגעתי בה. קראתי לה והתחלנו לדבר, אמרה שקוראים לה סופי או משהו בסגנון , בת 24 חצי רומניה חצי רוסיה, הזמינה אותי לספות שבמועדון והתחילה לחרמן אותי ( כאילו שהייתי צריך...
) אמרה שבגלל שאני הראשון שלה היום אפשר לרדת קצת במחיר, סיכמנו על 70 יורו שזה 60 לה ו10 על החדר ועלינו למעלה, עוד במעלית התחילה לשלוח ידיים אלי ואני אליה, התחרמנו במעלית ואז הרגשתי מה זה גוף של כוסית על, חלק,מתוח ומריח כמו תותים.
) אמרה שבגלל שאני הראשון שלה היום אפשר לרדת קצת במחיר, סיכמנו על 70 יורו שזה 60 לה ו10 על החדר ועלינו למעלה, עוד במעלית התחילה לשלוח ידיים אלי ואני אליה, התחרמנו במעלית ואז הרגשתי מה זה גוף של כוסית על, חלק,מתוח ומריח כמו תותים.נכנסנו למקלחת משותפת, היא סיבנה את שמוליק כמו שצריך ואת הביצים, שטפה את הכוס והתחת שלה ועברנו למיטה.
אמרתי לה שתקח את הזמן איתי ושתעבוד לאט כי אם לא אני משפרייץ עוד לפי שהיא נוגעת אז היא חירמנה אותי בסוג של מסז ארוטי, ואז עברה ל 69 מקונדם, מה אגיד, מציצה מהסרטים,המראה של הכוס שלה מול הפנים שלי היה מדהים והתחת.... כזה קטן מןצק וחמוד... היא עלתה עלי אחרי 5 דקות בערך בתנוחת קאובוי הפוכה ( הפנים שלה לכיוון הרגלים שלי ) וזה היה מ ד ה י ם !!! כזה כוס צר שהזין שלי כמעט לא נכנס! ( ואין לי זין ענק ) איזה כוס צר! היא רכבה עלי והתחילה לתת מכות על התחת שלה שקפץ מולי, תפסתי את המותניים שלה והורדתי אותה חזק כל פעם על הזין שלי עד שכמעט גמרתי אחרי 2 דקות! הפכתי אותה לדוגי ושוב נדהמתי מהמראה שלה מאחורה, מהכוס הצר והקטן,מהתחת המושלם והשיער השטני הארוך.... תפסתי אותה בכתפיים וזיינתי אותה ממש מההר וחזק עד ששוב אחרי 2 דקות כבר לא יכולתי להחזיק וכמעט השפרצתי, הפכתי אותה על הגב, ינקתי לה קצת את השדיים המושלמים , ליקקתי לה את הצוואר עד שהיו לי ולה עור ברווז מהנאה על כל הגוף ואז חדרתי אליה במסיונרית ל2 דקות ולא החזקתי יותר, הוצאתי לה מטען של 4 ימים לתוך הכוס ( קונדום כמובן ) והיא ברגע שהרגישה שאני גומר תפסה לי את התחת ופשוט דחפה אותי חזק חזק פנימה עד שהרגישה שכל הגמירה נגמרה וזה היה אדיר!! כזאת גמירה בחיים לא היתה לי, נשבע לכם! הוצאתי את הזין החוצה וכל הקונדום היה מפוצץ בזרע, כמות כזאת ולא צריך יותר בנק זרע בארץ
ככה מדהים זה היה.
ככה מדהים זה היה. שוב התקלחנו ביחד, ניקתה אותי טוב ונפרדנו בנשיקה חמה.
סך הכל עלה לי 15 יורו מונית לשם, 10 הבירה ועוד 10 לחדר ו60 לזיון הכי מדהים מטורף וחזק שהיה לי בחיים.