כ Superman בדרכים - דף 4 - סקס אדיר

Superman בדרכים

32
צחיק & צחי - על מה אתם מדברים? מבולבל
הבחורה נתנה לו את הטלפון שלה ובקשה ממנו לא להעביר אותו לאף אחד!
אז מה בדיוק הבעיה פה?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

Superman בדרכים

33
אתמול אחרי א.ערב עם חברים הייתי חרמן...סיבוב בבורסה מת לא הייתי בחיים עם מישהי משם תל ברוך ריק חזרתי לר"ג פיפ שואו באפרודיטה...הייתה איזה מיטל כוסית עם חזה סילקוני מה שכן תקתקה אותי

פעם שנייה שלי עולה בפיפ שואו לומדים מטעיות חחח

Superman בדרכים

34
milflover, נסה את ויקה מהאפרודיטה היא באמת , כוסית על גבוהה שיער שחור חלק 175 עיניים כחולות/אפורות חזה גדול טבעי(לא מסולקן)
אמרה לי שעובדת בימי ב,ד,ה מ 22-04
המטרה פה בפורום לעזור אחד לשני על מנת שנוכל לשתף,להתייעץ,לאתר ולהנות מהחויות שצברנו וכולנו פה נרויח בסופו של דבר
אחרת זאת סתם אנוכיות.אם כל אחד מחליט לשמור לעצמו ואני מדבר לכלל המשתמשים כאן.

superman19792012-09-22 21:46:54
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

Superman בדרכים

35
[QUOTE=tzahiporat]

ילד רע תאמין לי שבמצב ההפוך הייתה מרגיש כמו סופרמן תאמין לי שהוא אחלה גבר והוא בניגוד אליך מוכן לעזור לשחרר טלפונים מה קרה כולה המטרה להינות אחייי[/QUOTE]

ממש חמוד אתה , בחיים לא הייתה שום אינטרקציה בינינו בפורום .

וככה אתה מגיב לי ? לבריאות !

אבל לפחות תשמור על קצת פאסון ואל תפנה אליי דקה לאחר מכן בפרטי בשביל לבקש את המספר של ג'יני .

אני הכי עוזר בעולם , אבל תקרא לאאט

הבחורה ביקשה לא לתת לאחרים , סה טו !

סופרמן אני חוזר בי על כך שקראתי לך קוקסינל .
Living on the wild side of life

Superman בדרכים

36
ערב יום העצמאות שעה 24:30

סיבוב ראשון הר ציון,ריק,ממשיך הספרנית לא נמצאה,(אולי תרה אחרי ספרה)ממשיך בנק לאומי בחורה יחסית מבוגרת שיער בלונד

מחומצן עד הכתפיים,לבושה בג'ינס,ישובה על הספסל(דיווחתי עליה,בשרשור בקודם),בהמשך אמרתי אולי ליד מנעולי

פרץ(שרונה,מישהו יודע האם ניראת לאחרונה)

פונה ימינה איפה של הקוקס ברחוב העמל,יוצא מ ה T סיבוב פרסה בצומת בתחנת האוטובוס ישבה לה אישה כבת 40-45 שיער

בלונד חלק עם פוני מקדימה,, לא עצרתי לשאול פרטים,ממשיך על הר ציון פינת סלמה אולי סוף סוף אמרתי יצא לי לפגוש בג'נג'ית

הפלאית,נאדה,גם לא נטשהמבולבל

נכנס ממטלון על מנת לאתר את אלה 'מהצמד'(בוולפסון) כלום,יוצא ימינה שוב פעם אותו סיבוב לאחר מכן ברחוב מטלון,הבחנתי

במישהי שלד עצמות שיער בלונדיני אסוף לקוקו לבשה ג'ינס כחול,וקארדיגן לבן(האם זאת יאנה,מישהו יכול לאמת את דברי)

שאלתי לשמה ענתה שהיא לא יאנה,יש לציין שהיא לא הייתה בחניון אך משום מה היה בחניון(השעה היית 1:40 טויטה היילקס

טנדר ארוך בצבע אפור אשר לא מש מהמקום(תהיתי אולי יש לו מישהי בפנים),בהמשך הסיבובים בוולפסון עמדה בחורה בת26 רזה

נקרומנית שיער קארה חום,שאלתי לשמה אמרה ששמה קארינה(זאת עם האזהרה),ולידה הבלונדה השדופה עם הקוקו,בהמשך לפני בנק לאומי בחורה רזה

שיר- , שיער שיטני (פנים לא משהו,) טייץ שחור לגופה,שאלתי מה בתפריט וכמה עולה,אמרה לי בוא תעשה לי את הסיפתח רצתה 120

חוצפנית שאלתי לגבי מציצה ציינה ש 70 ניסיתי לוודא שאני

יכול999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

לא מסכימה לא רוצה לא צריך,ככה במשך 2:00,גם בבורסה(חצי שעה) המצב בכי רע,אין זכר למרי,בכיכר AVIS עמדה הזונה השמנה

והנמוכה גם בתובל לא היה כלום,פניה שמאלה משם לפני הכיכר המרכזית עמדה זונה ותיקה שיער ג'ינג'י רזה לא זוכר את שמה לא

העלתי אותה,כך יצא שחזרתי הביתה עם המטען לפריקה עד לפעם הבא,אומנם זמן ודלק בוזבזו אך נחסכו גם מספר שטרות

עד לפעם הבאה..

Superman בדרכים

37
[QUOTE=superman1979] לאחר מכן ברחוב מטלון,הבחנתי

במישהי שלד עצמות שיער בלונדיני אסוף לקוקו לבשה ג'ינס כחול,וקארדיגן לבן(האם זאת יאנה,מישהו יכול לאמת את דברי)

שאלתי לשמה ענתה שהיא לא יאנה

[/QUOTE]
נראה לי שהגברת די ענתה לך על זה בעצמה, לא? מבולבל
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

Superman בדרכים

38
יכול גם מאוד להיות שעבדה עלי,כיון שהיא עובדת שם בסמוך בחניון במטלון(איפה שיאנה) ,וגם יאנה בלונדינית רזה וגבוהה(תשמע זה מבלבל),אך לפי הדיווחים עליה לא שלד מהלך,מצד שני מאוד יכול להיות שהשתנתה לרעה,מה גם שלאחר מכן ראיתי אותה ביחד עם קארינה,בהר ציון,וולפסון

Superman בדרכים

39
סופרמן אפשר להגיד שהיתי באזור באותם שעות כמו שלך את עליזה הורדתי ב 12 וחצי, שעה לפני ראיתי את רגינה בהר ציון האטתי בעודי מיתקרב אליה במוחי רצה המחשבה על המציצות הטובות שהיא יודעת לחלק (זכרון מהעבר), אחרי שהיתקרבתי טיפה מורגש שהסמים עושים את שלהם, המשכתי בדרכי ובמוחי נישארו רק זכרונות מהעבר עליה, מי שמכיר אותה יודע שהיא קטנה ורזה היום היא סוג של שלד מהלך.
מסתבר שאף אחת לא יכולה לשרוד ברחוב לנצח וזו ההוכחה לכך אוו שהרחוב יהרוג אותך אוו שיקח אותך לגמילה שתציל או שאתה נבלע בין כול המסוממים ונעלם

Superman בדרכים

40
דווקא אתמול בבורסה בשעה 3 לפנות בוקר יחסית להתנהלות העניינים בשבועות האחרונים היו 3-4 בחורות.
בזמן האחרון המשטרה פשוט יושבת על הבורסה, כולל הפרעה ללקוחות במכוניות באמצע...
ולכן אין בחורות בכלל (יש כל ערב אחת או שתיים).
נקווה שזה לא ימשך זמן רב.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”