למה הפורום כל כך יבש??
51כמה אנרגיה הוצאת על כתיבת ההודעה הלא חכמה הזו?
שקלת להשתמש במוח ולא בכעס שלך במקום?
[QUOTE=סופר לה טיב] אשל"ג, לטובתך שלך, תפסיק להדחיק את המצב שהולך ומחמיר, ופנה מהר לקבלת טיפול. אל תחסוך בכסף ונסה למצוא את הפסיכיאטר הטוב ביותר, ודע כי ככל שתקדים הסיכוי להצלחה גדול יותר.בצורה חברית עד כמה שניתן במקרה שלך, אומר לך, ואתה הרי יודע זאת מקריאה עצמית, שדי נמאסת על מספר לא מבוטל של חברים פה.נכון שזה דחף שקשה לך לשלוט בו, אבל הצורך שלך למצוא כל הזמן מישהו לריב איתו ולפגוע בו, כמו גם הדבקת כל מינוי כינויים, אינו נעים לסביבה.תבונתך הרבה ושנינותך המופלגת, כמו גם הבנתך הכלכלית המעמיקה, כבר זכו פה להכרה ולהערכה על ידי כולנו, אל תמשיך להשקיע כל כך הרבה אנרגיות שליליות כדי להוכיח זאת שוב ושוב.גם אם לא מתייחסים למה שאתה אומר, ומעבירים את דבריך בפילטר המתאים, זה בכל זאת מהווה מיטרד די מיותר...אני מבין ומברך על כך שאני לא בדיוק "כוס התה שלך", לפי שרשור עכשוי מקביל גם אוליב זכה לכך, ובא נאמר שהצורך שלך למצוא תחליף לגאנר, מתועל, ולא במפתיע, לדרכים שליליות.בזמן האחרון ידעת להוריד פרופיל, ומעבר להבעת תודה על כך, חשוב שתדע שאף אחד לא סבל מכך... מומלץ שתנסה זאת שוב לתקופה ארוכה יותר - מה דעתך? (לא, אל תענה לי, פשוט תבצע ומובטח לך שנשים לב לכך).כדי למנוע אי הבנה, כאשר נשמעות טענות על כך שהפורום יבש, אין הכוונה שחסר הניחוח המרענן "התבלין האשל"גי", ממש לא.אנא ממך, קרא את הפניה הזו מספר פעמים הנדרש עד שתפנים.תוכל להימנע מכתיבת תגובה, שהרי כבר ידוע מראש מה תכתוב, ומובטח לך שלא יגרע מכבודך מאומה. שיהיה לך יום נעים, ובהצלחה בטיפול הארוך המחכה לך ואני משוכנע שיעשה לך רק טוב. תהיה חזק - אנחנו בעדך.בהרבה חמלה,הסופרלטיב.
[/QUOTE]