כ מדריך לצייד המתחיל - דף 2 - סקס אדיר

מדריך לצייד המתחיל

12
adirsh2 תודה על הפירגון ועל התוספת שלך,
אני מסכים לגמרי שנקיון ברכב יכול לעזור מאוד.

petro טוב שלא יצא לך לקבל מציצה בלי קונדום!
גם דרך מציצה אפשר לקבל מחלות,
העניין הוא שאני לא נהנה ממציצה עם גומי אז אני ממשיך לקחת סיכון.
אני לא ממליץ לך לעשות כמוני.

מדריך לצייד המתחיל

13
סגן - תודה רבה על עצתך... תאמת להגיד לך? אני כ"כ רגיל למציצות מקונדמות (ממקצועניות ברחוב ולא חשופות שכמובן לא מנשים שעובדות) כך שלא כ"כ מפריע אבל אתה יודע איך זה... תמיד מנסים להגיע לגבול.
לעולם אל תשאל זונה אם היא זונה, פשוט תשאל: "האם את עובדת"?

מדריך לצייד המתחיל

15
טיפ נוסף לגבי נושא הרכב הרלונטי במיוחד לנושאים/תפוסים או החרדים לדיסקרטיות:

חשוב מאד "לעשות סיבוב" במושב האחורי ומסביב לרכב על מנת לוודא שלא נשארו הפתעות מהביקור של הנערה העובדת (עטיפה של קונדום, קונדום, ציפורן מלאכותית שנפלה וכדומה).

על פי רוב הנערות העבודות תקפדנה להשליך את הראיות מחוץ לרכב, אבל יש רשלניות.

כמו כן קרה לי (true story) שהנערה השליכה את הגומי לא חזק מספיק כך שהוא נתקע בין הדלת למסגרת שלה בצד שהיא יצאה ממנו, כך שניתן היה להבחין בו רק מבחוץ. חוקרי CSI היו טוענים שאולי רוח נגדית היא האשמה בעניין .בכל אופן גיליתי את זה רק למחרת בבוקר Shocked, כמעט מאוחר מדי.

בהצלחה בצייד...

מדריך לצייד המתחיל

17
אגב מציצה לא מקונדמת,
יצא לי לקבל מג'אנה מחזקיהו המלך לפני כשנתיים , כשהתקלחתי אחרי הזיון, הרגשתי מוזר בזין, ולמחרת יצא לי לבן מהזין, ושרף לי הזין, במיוחד שהייתי משתין, וגם כאבים באזור השלפוחית ובבטן התחתונה,
הייתי בקופ"ח ובמיון.

ומאז NO MORE ZONOT 4 ME

ממליץ לכולם קונדום, תשקיעו באחד דק חזק ואיכותי, שום דבר לא שווה את הסרטים שאתה אוכל כשאתה קם באמצע הלילה כשאתה סובל מהזין,
וכשאתה מחכה במיון מחוץ לחדר של הרופא לתוצאות הבדיקות, כל דקה שעוברת מהלחץ אתה מרגיש שיורדות לך שנים מהחיים שאתה צריך עוד לחיות...

מדריך לצייד המתחיל

18
סגן אין בעד מה, ישר כח על פועלך.

לגבי דבריו של ותיקק אני נוטה מסכים לגמרי. ככלל, המשתמשמים בשרותי מין בתשלום מתחלקים לארבע קבוצות:

1. אנשים סטריליים לגמרי שלא מוכנים לשום מגע ללא גומי (אפילו בעבודת יד). הם הכי בטוחים, אבל לא ברור כמה הם נהנים

2. אנשים שאין להם מושג לגבי מחלות מין ולא נוקטים בשום אמצעי זהירות. אלה נדבקים בסוף.

3. אנשים שיש להם מושג וסבורים שע"י הפעלת שיקול דעת , למשל, סינון לפי מחיר ו/או הוכחת בריאות של הנערה העובדת (ראו פורום פרסומי לפרטיות למיניהן) ו/או הגבלת המגע הלא מוגן לאוראלי בלבד ניתן להמנע מהדבקה.
לדעתי האישית רוב האנשים שייכים לקבוצה 3.

4. אנשים שהיו בקבוצה 3 ויצא להם להדבק במשהו (כמו ותיקק וכמוני). "משהו" זו מחלת מי וקלה (לא HIV).

תעשו לעצמכם טובה ואל תעברו מקבוצה 3 לקבוצה 4, כי זה סרט מ א ד לא נעים אפילו אם זה נגמר בלקחת אנטיביוטיקה שבוע.

סננו בקפידה, ואם אתם מתעקשים על מציצה חשופה אז אצל פרטית בטווח מחירים בינוני ומעלה (למרות שגם זה לא 100%) שיש עליה ביקורת בפורום.

בברכת עלו, זיינו והצליחו.

מדריך לצייד המתחיל

19
כל ההזהרות כאן במקומן, אבל אני חייב לתקן משהו מאד חשוב.
טווח המחירים של הבחורות לא אומר כלום על רמת הבטחון וההייגינה שלה.
אבל ממש כלום
אם כבר, ניתן להזהיר (בזהירות רבה יותר) לגבי זונות רחוב, שמטבע הדברים הן לא ממש יכולות להתקלח בין הלקוחות, ולכן הן בעלות פוטנציאל יותר גבוה להעביר מחלות, במיוחד אם הן מוצצות ללא גומי, ורחמנא לצילן, ישנן גם זונות רחוב שמזדיינות ללא גומי ומטבע הדברים גם לא יכולות להתקלח בין אקט לאקט.

לגופו של מחיר, יש זונות של 120 ש"ח בדרום תל אביב שמקפידות להתקלח היטב בין לקוח ללקוח, ויש זונות של 500 ש"ח שבקושי מנקות את עצמן עם מגבון לח (והדבר נאמר מנסיון מר).
ושיא השיאים של הגועל נפש היה לפני כמה שנים שאשתי נסעה עם הילדים לטיול בחו"ל והזמנתי הבייתה מישהי במחיר של 700 ש"ח. כוסית על. כשהצעתי לה להתקלח, היא סירבה בעדינות עם חיוך ואמרה שהיא כבר אחרי מקלחת. כבר אחרי חמש דקות הבנתי מהריח של הזיעה שלה שאת המקלחת האחרונה שלה עשתה כנראה עוד לפני המשמרת...
לגופו של עניין, עשינו מה שעשינו, ולמרות שהגברת חטפה זרם אדיר שהתחיל באזור השדיים שלה וזרם למטה דרך הבטן ועד לבין הרגליים שלה, הגברת לא טרחה להתקלח אחרי מה שעשינו, פשוט נגבה את עצמה במגבונים לחים ונעלמה לפראייר הבא.

מאז אני נזהר בדרכים שלי.
אם אני מגיע לדירה, אני משתדל תמיד להתקלח עם הבחורה לפני.

בכל מקרה, אני תמיד מחזיק באוטו שלי חומר חיטוי רפואי של חיידקים וחבילות של מגבונים לחים, לשטוף את הזין למקרה שאני מגיע לזונת רחוב... ומקבל מציצה לא מקונדמת.

זה לא נותן הגנה של 100% בכל מקרה, אבל זה מעלה את הסיכוי לשרוד בעולם המטורף שלנו
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”