כ ז'ני - דף 9 - סקס אדיר

ז'ני

81
כמו שחלקכם יודעים, אני פעיל בעיקר באזור הצפון.
למרות שבזמן האחרון אני בתקופת מיתון (המצב במשק משפיע על החשק... עוד נושא לדיון בין הכלכלנים בפוסט של jasmin), הייתי שמח מאוד לפגוש את ג׳ני.

זאת אומרת - להגיע מחיפה הרחוקה לתל אביב.

חברים, מה הדרך הטובה ביותר לצוד את ז׳ני כשאני לחלוטין מחוץ לטריטוריה הטבעית?
מבין שאופציית התאום המוקדם לא באה בחשבון אלא אם סגן או אחד החברים יהיה מליץ יושר שלי :-)

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

ז'ני

82
סגן לגבי הליבוש לא בטוח שהיא מלכת סאדו משתי סיבות אחת יש מועדון סאדו בקירבת התחנה המרכזית הישנה וכללי הלבוש במקום תואמים את הלבוש שתיארת אז קיימת גם האפשרות שהיא נשלטת בכלל
והסיבה השניה אם היא הייתה מלכת סאדו היא הייתה מדיפה לוקחת עבדים בתשלום כלומר עבדים שמשלמים בשביל לחטוף שם המחיר מסתובב על 600 לסשן
זני אני יודע שאת קראת את ההודעות פה לא יקרה כלום אם תרשמי לאתר ותגיבי

ז'ני

83
ביום העצמאות בסביבות 6:00 בבוקר אספתי מישהי בקצה של הר ציון שאמרה שקוראים לה ז'ני... שער אדמדם קצר יחסית, רזה מאוד, חזה קטנטן, קעקוע על הגב, לבושה בבגדים שנראו ישנים וזרוקים לגמרי.

אני די בטוח שלא מדבור בז'ני מהשרשור הזה... אבל רציתי לברר - יש אישור שלא/כן מדובר באותה אחת?

ז'ני

84
[QUOTE=שגלר] אתה לא....
הוא כבר לא לפרסום לצערכם...

ז'ני כבר מאסה בטמטום ששרר כאן בזמן האחרון והודיעה חגיגית שלא תקבל יותר "ציידים" מהפורום, ואף לא את כל מי שיש לו כבר את הטלפון שלה, אלא נבחרים בלבד...

מי שיצא לו להכיר אותה - הרוויח. מי שלא - חבל...

האמת - לא מאשים אותה![/QUOTE]

נו, יפה מאוד מר חלב שפתיים - שגלר.

מאחר ופתאום, ללא שום התרעה מוקדמת, ז'ני כבר לא "אוהבת שצייד אוסף ומזיין אותה" -

כעת לפחות ידוע באיזה מדור בפורום היא צריכה להיות מקוטלגת..
רמז: לא, לא בזנות רחוב,

אלא בפורום "כתיבה מקורית" או "סיפורים אירוטיים" ליתר דיוק.

נ.ב

התומך מחיפה נתון בפורום כבר הרבה שנים ולשמו רשומים לא מעט דיווחים.
לכן, פרחי טיס חדשים, לפחות אותו - נסו שלא לבאס.

ז'ני

85
מר מוסלי היקר,
הו, רם כבודו, אדיר שמו ונאצל צילו...
like hell, it isn't...

צר לי שאתה חושב שעדיין יש לי חלב על השפתיים (בגלל שיש לי מעט הודעות? לא ממש מזיז לי! בגלל שאני לא עומד בקריטריונים של מדווח פעיל? אולי כי אני מבקר בחורות עובדות פעם ב...? ואולי בגלל שהייתי זה שבישר את שז'ני סימסה לי ביוזמתה? אז עכשיו תהרוג את השליח?)
ולמען האמת - ממש לא מזיז לי הסיבה, זה עדיין לא נותן לך לגיטימציה לזלזל, וממש לא משנה , מה וכמה אתה מוערך כאן - גם אני הערכתי אותך, לפחות עד עכשיו...

אני לא יהיה זה שיקבע לז'ני או לאף אחת אחרת את הלך רוחה ובטח שלא מה היא תעשה או לא תעשה וזו זכותה המלאה לבחור כפי שבחרה, גם אם היא לא הגישה בקשה 30 יום לפני הביצוע...נראה לך שהיא עובדת אצל מי מאיתנו או חייבת לנו משהו??? אם כן, אז כנראה משהו לא בסדר בראש שלך!

זכותה (וכאן אני מסכים עם דעתה) לומר את דעתה גם אם זה דרך מישהו מאיתנו כאן, זכותה בדיוק כמו זכותך וזכותי וזכותם של עוד מאות חברים בפורום....מי שזה לא נאה לו יכול לעשות הרבה דברים כמו, לדוגמא - לדפוק את הראש בקיר...
סתם לדוגמא...

להרוג את השליח אולי יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך אבל זה לא יתרום לך בשום דרך!
ובכל מקרה -זה לא ממש מזיז לי את קצה הז'...
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!

ז'ני

86
חלב שפתיים יקר,

אתה מזכיר לקוח שצורח לתוך שפורפרת שהטלפן שם קרוב לביצים.

אי ההסכמה איננה אודות יכולתה, יופיה או אופיה של ז'ני. אל תסבך לנו את העניינים.

השאלה היחידה היא: האם ניתן לצוד אותה ברחוב או שלא ניתן לצוד אותה? זה הכל.

ואם ניתן לצוד - הרי שהיא זונת רחוב.

אם לא ניתן לצוד - היא לא זונת רחוב.

אם ניתן לתאם - הרי שהיא call girl - נערת ליווי ללא מיקום. האינטרנט מפוצץ בכאלו.

אם לא ניתן לתאם, ומדבריך האחרונים משתמע שזה המצב - הרי שהיא בגדר של 'סיפור אירוטי' ותו לא.

נ.ב "להרוג את השליח" מה קשור?

ז'ני

87
תשמע שגלר היקר,

לא מעניין אותי כמה הודעות יש לך, מעבר לכמה דברים:
1. תשמור על תרבות הדיון כאן
2. תדווח על ביקורים
3. תהיה אמין בדיווחים שלך

בעניין הראשון - תרבות הדיון, אתה לא מוכיח מי יודע מה תרבותיות. אתה כותב על הטמטום ששורר בפורום (כי אנשים כותבים את דעתם), אתה כותב שמשהו לא בסדר בראש של מוסלי (כי הוא אומר את דעתו), ובכלל. אתה מאד מתלהם כלפי כל מי שלא מסכים איתך. כאילו שיש לך מונופול על הדעה הנכונה בעולם - ומי שלא מסכים עם דעתך - פשוט טמבל.

בעניין השני - דיוווחים - אכן היו לך כמה דיווחים בודדים עד לפני כשנה וחצי ואז פחות או יותר נעלמת. מאז כתבת 7 הודעות בפוסט "אני מאוהב" וגם שם לא הוכחת שיתוף במספר טלפון, ועוד 15 הודעות בפוסט של ג'ני (וגם בזה אתה לא מספק מספר טלפון). בכל מקרה, לא מעבר לכך.
אז לדווח דיווחים מחרמנים בלי לתת מידע להתקשרות לא ממש מועיל לפורום.

בעניין השלישי - אמינות - אני לא ממש יכול לתת חוות דעת כי אני לא באמת יודע.. הדבר הבטוח הוא שפתאום תפסת כאן בעלות על ענייני ג'ני בפורום כאילו שאתה מנהל את הענינים שלה. ובכלל, לפי מה שכתבת כאן בפורום, המפגש הראשון שלך עם ז'ני היה רק ב 25/03/2013 - שזה פחות מחודש מהיום.
אז אתה מכיר אותה בסך הכל פחות מחודש.
בחודש הזה הספקת להלל אותה, לא הסכמת לתת את מספר הטלפון שלה, אתה מדבר בשמה, מסנגר עליה ומי שלא מסכים איתך או עם ההגדרות שלך - הוא פשוט אידיוט.

יש משהו שאני מפספס כאן?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

ז'ני

88
חברה מעולם לא הייתי עם ז'ני ואני לא מכיר אותה , רובכם כן מכירים אותה !

למה להגיב תגובות מיותרות ? או לאנשים מיותרים ? זה סתם הורס פוסט שלם , שדווקא התחיל טוב .

תפסיקו להתנגח כל הזמן , זה לגמרי מיותר !
הרי הכל כאן דיסקרטי ואף אחד לא מכיר את השני , איפה הסיפוק בלריב עם המקלדת ?

גם אני בהתחלה התרגזתי פה , אבל אחרי כמה טיפים של קישקשתא וקצת מחשבה הגעתי למסקנה שזה לא מועיל בכלל .

תנו לדבילים להמשיך להגיב שטויות , זה רק מראה מי הם .
"עברייני" מקלדת יש בכל פורום .
לפחות כאן בואו נשים את האגו בצד ונשקיע בשיתוף מידע מועיל וסיפורים מעניינים .
Living on the wild side of life

ז'ני

89
אני עדיין לא מבין את הקטע שאתם כל כך מהללים את גני, היא פשוט לא משהו סימן קריאה!
לדעתי יש פה איזשהו אינטרס מאחורי הקלעים כי זה פשוט לא הגיוני שיש פה אנשים שכל כך מהללים אותה, יותר מדי אוברייטד, יש הרבה בחורות
שנראות פי 100 ממנה שלא קיבלו 10 אחוז מההתייחסות שהיא מקבלת
פה והדבר אינו הגיוני!
יש בחורות שירותיות לא פחות ממנה ואף אחד לא מדבר עליהן, כשהייתי איתה אז שאלתי אותה בהתחלה אם היא לחוצה בזמן והתשובה הייתה כן!
אמרה שיש איזשהו קליינט שהיא קבעה איתו, הבחורה לא יודעת לעבוד לפי זמנים, זונת רחוב היא לא, פשוט כמו שאמרו call girl.
אגב אני לא מבין את השטויות האלה של ה״ציד״, אתם באמת חושבים שאתם צדים משהו??
סך הכל נוסעים ברכב ומחכים שמישהו יוריד את הזונה שהוא הרגע זיין בשביל שתעלו בחזרה.

ז'ני

90
ילד רע 25 -מסכים איתך בכל מאת האחוזים.
השרשור מידרדר לוויכוחים והאשמות ,במקום להמשיך ולהתמקד בבחורה עצמה.
לדעתי יש לעצור את כל המלל המיותר ולהשאיר מקום לדיווחים נוספים של חברי
הפורום שדגמו אותה -ולא דיווחו (ולפי ההודעות שאני מקבל בפרטי ,יש לפחות שלושה חברים כאלה)
דיווחים נוספים יתנו תשובות לכל השאלות ,ימקדו רמת ציפיות ויתנו תמונה ברורה יותר של ז'ני.
למרות שהפורום הוא פורום שיתופי ,עלינו לכבד -לפחות כרגע -את רצונה לא להעביר יותר את מספר
הטלפון שלה.

אבי123156642013-04-22 06:18:02

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”