כ בעיות בגבעון ובמנדלי - דף 2 - סקס אדיר

בעיות בגבעון ובמנדלי

12

פוסט הזוי אם לומר את האמת.
אבל אני לא יודע אחרת ועד שלא אברר את המידע ( ואני בהחלט אברר ) אני לא יודע איך להתייחס לזה.

בכל מקרה - בעלת המקום החמדנית הביאה את זה על עצמה. לגביה ספציפית אני מקווה שתפסיד עוד הרבה כסף.

wow2013-04-28 20:58:16

בעיות בגבעון ובמנדלי

13
לפני שבוע הייתי היו שם בחורות מכוערות לאלה היו 2 בחורות והפקידה או בעלת המקום אני לא מכיר הכניסה אותי לחדר אמרה תחכה לבחורה באה אחת שאיך שראיתי אותה בא לי לברוח אז אמרה לי 280 ל 40 דקות . אמרתי בסדר נחכה לשנייה באה השנייה גם על הפנים.
שיצאתי הפקידה עשתה לי פרצופים . יצאתי החוצה ואס התקשרתי למקום ושאלתי מה זה המחיר הזה עקר מאוד 250 היה יקר ושילמנו אבל לעלות עוד למה מה קרה ועוד בחורות מכוערות , אמרה לי שהמקום מיוחד ולא כמו שאר המקומות התעצבנה ואמרה לי אל תבוא לפה ונתנה לי טלפון של המסגר 66 אמרתי לה שאני לא הולך לשם כי אתם מגזימים במחירים ועל הדרך ביציאה תפסתי שני לקוחות ושכנעתי אותם לחזור ושהמקום לא שווה דבר שהרגיז אותה יותר.

בעיות בגבעון ובמנדלי

17
ובהמשך למה שרשם אבשלום- גם אני בטוח ב100 % בגלל סיבות אחרות.

הראשונה היא כי פשוט מאוד - אם זה היה מאותו רשת הם הוו מפרסמים את זה כמו שהם מפרסמים את מנדלי והמסגר, הרי זה לא סוד שיש להם עוד מקום- הם היו שמחים להמליץ לך על מקום נוסף שלהם.

ויש עוד סיבה שאני בטוח אבל זה כבר לא לפורום...

בעיות בגבעון ובמנדלי

19
המקום בדיזינגוף לא מאותה הרשת של גבעון אני יודע את זה בוודאת מהבנות מה גם שהוא לא מושקע כמו המקומות של גבעון אפשר לראות בקלות שזה לא אותם בעלים..מה שיאמר לזכות דיזינגוף שיש להם צוות מצויין ולזכות רשת גבעון יאמר שהמקומות שלהם ממש יפים רק חבל שהמחיר גבוה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”