כ רימינג אנאלי תאגיד בת ימי ויקי - דף 2 - סקס אדיר

רימינג אנאלי תאגיד בת ימי ויקי

12

שלום רב,

הייתי היום ואכן מה שכתבו לפני נכון,
הבחורה בשנות השלושים (35) גוף יפה חוץ מחזה נופל (וחבל !!!!!!!!!!)
טוסיק מזמין. האקט הראשון היה חלום אולם משום מה הייתה מאוד עצבנית בשני (גם חבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
התאורים מעלי קולעים בדיוק לגבי האקט הראשון, אולם בשני היה פישול ולכן יצאתי בהרגשה קצת של החמצה.
מדייקת מאוד בזמנים (אצלי בכל זאת) ולכן לא בספקתי את השני.

לא יודע אם אחזור

14
[QUOTE=tusik]
שלום רב,

הייתי היום ואכן מה שכתבו לפני נכון,
הבחורה בשנות השלושים (35) גוף יפה חוץ מחזה נופל (וחבל !!!!!!!!!!)
טוסיק מזמין. האקט הראשון היה חלום אולם משום מה הייתה מאוד עצבנית בשני (גם חבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
התאורים מעלי קולעים בדיוק לגבי האקט הראשון, אולם בשני היה פישול ולכן יצאתי בהרגשה קצת של החמצה.
מדייקת מאוד בזמנים (אצלי בכל זאת) ולכן לא בספקתי את השני.

לא יודע אם אחזור

[/QUOTE]

באיזו שעה היתה שם ואיזה יום?
דעתי שהיא נהנת יותר מאקט אחד והשני מצריך יותר עבודה ממנה ,וגמישה בזמן כאשר היא יכולה, כאשר אין יותר מדי לקוחות.
או שזה עניין של כימיה.

.You so need a Daddy, little girl

19
לא חושב שהיא לא עובדת אבל חוזרת מדי פעם לביתה בדרום הארץ.
לפי דעתי "המזכירה" האחראית עליה היא לא משהו ולכן קשה לקבוע איתה.
ממליץ להמשיך להתקשר ולסות לקבוע במהלך השבוע...

היתי אצלה לסיבוב נוסע לאחרונה, הסיבוב היה פחות טוב גם בגלל שהתחלנו אחרי השעה העגולה והיה לה מישהו אחר בשעה העגולה הבאה ולכן כל הסשן לקח 50 דקות מתוכם בערך 30-25 דקות זיון.
היא ענתה לטלפונים לפני הזיון וההתלהבות שלוותה את הסשן האחרון לא הורגשה.
בפעם הקודמת היא לא היתה לחוצה על זמן וזאת כנראה, כי הייתי אחרון ואילו במקרה הזה היא אמרה לי לסיבוב השני שיש לי 10 דקות, שבשבילי זה רק זמן ההתחממות, שוב היית הרגשה של תיקתוק מסויים שלא ציפית ממנה גם בגלל האופי וגם בגלל במחיר, אבל אין מה לעשות היא בחורה עובדת וכך הן מתנהגות לפעמים.
לפי דעתי גם בגלל ההתנהגות (חוסר סבלנות ומיאוס מסויים) וגם בגלל מה שהיא אמרה לי שהיא חוזרת לביתה למנוחה, וכנראה לקחה כמה ימי מנוחה (אולי שבוע) נוספים.
אני עדיין ממליץ על הבחורה גם בגלל התפריט שלה וגם בגלל שניתן להזרים אותה לדברים שהם יותר בכיוון הGFE, רק שלא תשחק לגמרי.

.You so need a Daddy, little girl

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”