כ מישל- לסל 9 - סקס אדיר

מישל- לסל 9

1

מישל- חדשה (שבוע פלוס) בלסל 9. טוענת שהגיעה מתחום מועדוני החשפנות.

נראית בשנות ה-20 המאוחרות, יפה , עיניים כחולות חתוליות, גוף יפה וחטוב, חזה גדול מסיליקון- יפה מאוד למראה אך קצת קשה למגע.

המחיר הוא 200 לעיסוי ובודי במשך חצי שעה וכששאלתי על "פינוק מלא" היא רצתה 450. אין לי שום כוונה לשלם 450 אז לא נכנסנו לפרטים מה כולל פינוק מלא.

לגבי העיסקה של ה-200:
מסאזיסטית היא לא ולכן הטיפול לא מקצועי(פשוט הרבה שמן וקצת שיפשופים), בנוהל הסטנדרטי: מסאז בגב, להתהפך, בודי קצר ולסיום פינוק לשמוליק עד לגמירה.

לא מאפשרת גישה למנוע ולכן לא בוצעה לה בדיקת שמן (אולי בתוספת מחיר הייתה מסכימה).

בקיצור: טיפול סטנדרטי וחביב עם בחורה די צעירה ויפה מאוד. נחמד לפעם אחת אך לא אחזור אליה.

באותה המשמרת הייתה גם דקל- צעירה רזה עם ראסטות. הפקידה אמרה לי היום שדקל לא תעבוד שם יותר. חבל.

מישל- לסל 9

2
הייתי עם מישל. חזה לא יפה - סיליקון נפול. אני הורדתי אותה לסקס ב 250 ש״ח ושתי הרפיות אז כנראה זה רק עניין של כושר מיקוח :).
בסהכ היה נחמד אבל לא אחזור כי אין למה.

שימו לב - בלסל 9 יש פקידה רזה עם שיער שחור מנומשת - פרצוף עקום. במידה והיא שם תדעו שלא תקבלו את מלוא הזמן. הייתי 20 דקות בחדר ואז היא דפקה שנגמר הזמן. בחוץ היה אפשר לשמוע צרצרים מרוב שהיה נטוש ולכן זה סתם אופי חרא שלה. תוודאו מראש לפני שטתם נכנסים מולה שהיא נותנת 30 דקות או שאל תבואו שהיא שם.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”