הרבה זמן לא הייתי אצל קוקסינלית, הגם שאני מפנטז הרבה עליהם, אין הרבה שנותנים שירות כמו שצריך, ולמצוא אחד שגם יפה וגם מפנקת כמעט בלתי אפשרי, ולכן אמרי בא ננסה חדשה, ונדווח.............
אלקסיס....
התקשרתי ושאלתי לפרטים, היא ענתה שהיא עושה הכל מכל כל, שאלתי לגבי מציצה בלי, ואמרה שאין בעיה, על נשיקות צרפתיות היא אמרה שבדרך כלל היא מסכימה אבל תלוי במראה וכימיה, ועל רימינג היא אמרה שבדרך כלל היא לא מסכימה. אצייין שהייתי נקי לחלוטין, יצאתי ממש ממקלחת לפני הגעתי.
הגעתי לדירה ברחוב יורדי הסירה, איך שדפקתי על הדלת ענתה קוקסינלית, עם פנים די גברי, הגם שאי אפשר להגדירה כגברי לגמרי, לדעתי פניה לא יפות בכלל, הגם שגופה סבבה. התמונות שלה באתר כאן אינם אמיתיות!
מיד כשנכנסתי היא התחילה לגעור בי על זה שדפקתי כ"כ בקול שאעיר את שכניה וכו'.
אני לא יודע למה פשוט לא יצאתי מיד, אבל המשכתי בכל זאת.
אז היא ענתה טלפון וצעק צעקות של ממש על מי שהיה מעבר לקוו, גם אז הייתי צריך פשוט לצאת ולקום. אבל בכל זאת נשארתי.
העברתי ה350 ש"ח שבקשה, והיא אומרת "תתפשט", התחלתי להתפשט היא אומרת "שתדע שבלי קונדום אני לא נוגע, לא מווצץ, ולא עושה שום דבר, אפילו נגיעה קלה לא תקבל"!
באיזהשהו שלב שאלתי אותה אם היא מכירה ה"פורום" כאן. היא התחילה לגעור שאני לא נורמלי, ומי שנורמלי לא מסתכל ב"פורומי" סקס, ומי שכותב בהם הם חולי מין וקוקסינליות (כן כן קראתם נכון, קוקסינלית שמארחת יש לה תלונות שיש כאלה שאוהבים קוקסינליות, בלשונה "הם פשוט חולים על קוקסינליות"!) וכו'! אחרי זה נגעתי בה קצת, כמה דקות ספורות אח"כ היא שמה קונדום ומצצה ממש אבל ממש גרועה לכמה שניות.
עוד פעם התחילה לריב איתי על זה שאני משוטט באינטרנט לקרוא על קוסינליות וזנות, ואז עשיתי כאילו גמרתי והלכתי.
היחס המחפיר שלה הייתה הכי גרועה שחויתי אי פעם. לפעמים זה קשור לאי קשר או כמיה לא טובה, לפעמים הם סתם גרועות, אבל זה?????? אין תירוץ בעולם לקבל יחס מגעיל כזה מאף אחד!
ראו הוזהרתם!
052-2763669
052-2763669