כ הר ציון 57 - סקס אדיר

הר ציון 57

1
פעם ראשונה אצלה לא זוכר השם בחורה קווקזית משהוא... והשירות משהוא משהוא, פשוט הבחורה הקימה אותי מכל הנפילות שלי והיו כאלה לא זולות בכלל, נכנסתי איתה קיבלה אותי בחיוך רחב משולב עם נשיקה צרפתית ארוכה שאפילו עצרתי אותה לרגע בשביל הפרטים אמרה 150 וכמובן קיבלה חיכיתי 3 דקות וכבר חזרה להמשך הצרפתית שנאלצנו לקטוע באמצע בגלל פרוצדורת התשלום לפני שנהוגה במקומות אלו, מצצה בלי משתדלת לרצות נענתה גם לפנטזיות הקטנות והאישיות שלי בלי לשאול שאלות מיותרות גמרתי מוקדם מהצפוי לא היתה חדירה יצאתי מסופק למשעי כעבור שעתיים ממש הרגעתי את עצמי מהרצון לחזור לסיבוב נוסף עקב געגוע שגבר בי לאותה הגברת, בקיצור שווה מקווה שלא עברתי על איזה עבירה פה, שסיפרתי לה על פורום שכזה ואני הולך (רץ) לספר לחברה פה עליה דווקה שמחה מאוד על הרעיון הזה אין לה התנגדות אפילו שתגידו שאתם מהפורום שתדע שזה אמיתי

הר ציון 57

3
תשובה לצייד מקצועי: בחורה מלאה גיל לא שאלתי נראה לי 37 פלוס מינוס בעלת גוון קצת כהה עורה נעים וחלק שיער תלתלים ארוך בעלת חזה גדול לא ענק פנים חמודות

הר ציון 57

5
אם המדובר ביחצן מופנה אליי אז מה שווה הפורום הזה אם כל כותב שני פה שמשתף תחבר'ה בפורום בחוויה מאוד טובה שהיה לו עם זונה (מבלי לפגוע פה במשהיא) נקרא יחצ"ן שזה מה אומר? שהוא לא דובר נכון! ומצד שני מה זה נותן ליחצ"ן לשקר פה בפורום זה סיכון גדול מדי הרי אחריו יהיה מי שינסה את אותה הבחורה (הזונה הנ"ל) וידווח פה שהכל בלוף אז יגרם פה יותר נזק מתועלת לאותה בחורה למרות שהיו מקרים שבהם הבחורות היו משקיעות עם קליינט אחד ואת הקליינט השני מתקתקות

הר ציון 57

6
lionxl היקר,
אני מקווה שהשטויות שאנשים כותבים כאן לא ירפו את ידך מלהמשיך ולדווח.
שים לב מי קרא לך יחצ"ן...
מישהו שהצטרף לפורום רק לפני חצי שנה, לא כתב אף הודעה עד היום, וההודעה הראשונה שלו היא שאתה יחצ"ן...
אז יש גבול לכל תעלול.
פשוט תתעלם ומתשיך לדווח. זה הדיווח הראשון שלך ולכן לא לקחת בחשבון את כל הפרטים שמעניינים את החברים.. אני בטוח שתשתפר עם הזמן.
ובעניין adirim_10 שקרא לך יחצן, כנראה מדובר באוכל חינם מהזן הנחות ביותר, שמרשה לעצמו להשמיץ אחרים בלי לתת דוגמא אישית מינימלית.
פשוט תתעלם מאפסים עם אפס דיווחים
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

הר ציון 57

7
תודה רבה על התמיכה שלך צעיר לנצח באמת חיזקת אותי עכשיו למרות שהיית קצת קשה איתו (עם adirim _10) נעים היה לשמוע מישהוא שהוא בעל כוונות חיוביות פה שלא שממהר לשפוט פה אנשים ולא אדיש לתגובות פה בפורום ועומד לצדך שצריך ממש מחמם את הלב

הר ציון 57

10
כבר אי אפשר לסמוך על איזו זונה לפחות למינימום שירות איזו נפילה אלוהים זאת באמת זאת שהיתי איתה פעם קודמת אפילו אמרה שזוכרת אותי הוספתי 20 טיפ אפילו רציתי יותר פשוט לא היה נראתה שמחה נתנה נשיקונת ויצאה ואני בעננים עומד לי טילים מחכה לה שתבוא מהר אחרי המבטיה זריזה מאוד הכוללת סיבון רציני במקומות המיועדים לפורענות הדקות נראות לי ארוכות למרות שחזרה מהר 5 דקות בערך עם פרצוף חמצמץ באתי לנשק אותה הבחורה מסובבת פנים הייתי בשוק מהעניין אין לי ריח פה רע אפילו משתמש בטריק הידוע של לעיסת מסטיקים בטעם תות במשך רבע שעה לפני הכניסה איתה רק שיהיה לה נעים והיא כאילו עושה לי טובה שניכנסה איתי מצצה אולי 15 שניות והיסתובבה לדוגי ואני עוד רגע מתלבש ודורש ת'כסף חזרה כולי עצבני אוכל סרטים של באעסה מהבחורה פמפמתי 2 דקות עד לגמירה זה היה הרגיש לי באותו הרגע כמו לעשות ביד עם עצמי כשאני לבד רק עם פחות חשק התלבשתי ויצאתי מהר אפילו לא רציתי להסכל עליה לא מקובל תיקתוק כזה אפילו אם לא בא לך או שאת עייפה תגידי ועל תעמידי פני חתולה בפרטים וכלבה בביצועים זהוא כבר לא יודע מה להוסיף עליה אם תפסתם אותה ביום טוב מה טוב ואם חוששים אתם ממראהה העייף תתרחקו לכם
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”