כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 125 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

1241
חחחח אתם הורגים אותי פה, אל תשכחו פה בפיליפינים אנחנו נחשבים לעשירים ככה שכל בחורה רואה אותנו כמו ריצארד גיר מאישה יפה:-) חח תחשבו על זה כך הן מרוויחות ביום 20 שח כמאתיים פזוס, וגרות חמש בחדר מסריח בלי מזגן עם מזרן על הרצפה שכירות 50 שח לאחת ככה 300 שח לחודש, פתאום אתם מגיעים לפה, בית קרקע בריכה מזגן אוכל יש להן הכל בעוד שפה אתם מוצאים על מחייה 50 שח ביום וזה אחרי שהתפזרתם בארץ המצב שונה, ואני מבין אותכם אבל אל תבינו לא נכון, אותן ישראליות ברגע שהן טסות לחול הן הופכות להיות השרמוטות הכי גדולות:-) ככה שזה סוג של צביעות. כשאתם בחול תאמינו או לא אפילו פעם אחת לא צפיפתי בפורנו:-) בא לך לזיין אתה מזיין, בא לך לראות מופע סקס יותר זול ללכת לסטריפ באר ולראות מופעי סקס בתאילנד, האמת זה הדבר היחיד שחסר לי מתאילנד מופעי הסקס בוולקין סטריט:-)
אני נהנה כל עוד אני יכול למשוך את הזמן, עוד חודשיים אני בתאילנד ואז חוזר לחזקה לארץ, לא נראה לי שאני אחזיק יותר מידי זמן בארץ, יש מצב שאחזור לאפריקה או דרום אמריקה, אבל אי אפשר לדעת, בכלל הונג קונג בפתח.

1244
תתפלאו אבל עם לא מתפנקים יותר מידיי ,אפשר להיסתדר בתקציב נמוך.

נראה לי ששחר מצא שיטה .

בחלק מהתמונות חסר לי משהוא .... אה ... גומי ....

אין לך פחד ... שחר מפחיד אותי הקטע שלך.

או שיש לך גלאי HIV או שאתה לוקח סיכון עצום ...

בכול אופן תעשה חיים רק תיזהר...

עוד משהוא ....

שאלתי מישהוא שאני מכיר .

איך הוא הגיע לגיל 95 ועדין נמרץ וצלול כבן 60 מינוס .

הוא ענה לי שהסוד שלו טמון בכך שהוא נמנע מסקס כמה שרק אפשר אפשר, למרות שהוא יכול והאש עדיין בוערת בו.

קצת קשה לי אם ההבחנה הזאת ,אבל אם הוא צודק אז נראה לי , שיש לנו בעייה ...
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

1245
יש לי תקציב יומי של 50 שח בפיליפינים ותמיד נשאר לי עודף
10 שח על מוניות
11 שח על שלוש ארוחות, בצהריים עוף בברביקיו עם אורז מנה ענקית:-) ערב עוף בקראי ולילה דג ברוטב קוקוס:-)
10 שח קפה בבית קפה מקומי
1 שקל על 75 סמסים
זיונים בדרך כלל לא עולים לי פה, אלא אם כן זה אורגיה.
מסעדה סינית אם נשאר לי מקום בקיבה:-)
2.5 שח חדר כושר
אני לא שותה:-)
ותמיד נשאר עודף חחח חיים פשוטים וכפיים בטירוף
הומר מפזוס לשקלים:-)
בארץ ,טוב לא רוצה לחשוב על הארץ, סתם מדכא אותי חח
הם מרווחים פה 25 שח ליום, ככה שאני מוציא כפול מהשכר היומי הממוצע ביום,הם בטוחים שאני מליונרקריצה

1246
Tongue
how you doing today boss

איך הם מתים על זה.

אני נגיד בן אדם שחייב איזו בירה אחת ביום לפחות,ככה שלי שם יהיה עקיצה לשבת,ואני אוהב את אזור הבארים ..
איפה אתה אוכל שחר ברשת הזאת כמו ה KFC(תזכיר לי את השם).
כנראה שבאים לזמן קצר מוציאים הרבה הרבה יותר..

אגב חבר'ה,בערב אם תלכו ל 7 elven לפעמים לא נשארים קונדומים למרות שאין יותר מדי תיירים...
מה שלא אהבתי באנג'לס זה כל המוזרים שמגיעים לשם והעוני ברחובות,כנראה בשלב מסויים מתרגלים..
מה שכן הבנות שם בטוליות נראות ילדות אהבתי את המראה הזה ,שחר סע לדרום יש שם דוגמניות יחסית...

Gspot2013-04-24 04:44:58
Rachel Starr probably the best fuck

1247
אני בדרך לדרום ברגע שאני אמצא פרטנרית מתאימה:-)
אתם לא מבינים, הדרך הכי פשוטה לשבת מחוץ למקדונלד והם באות אליכם, אני יושב שם עד שמצאתי משהי חמודה ואז פתאום מגיעות שתי כוסיות עולם שעושות לי עיניים אבל אני כבר איתה:( טוב מחר אני יושב שם מחכה להם, אני מעלה תמונות של החזה שלה.
זונגלר אתה צודק מאה אחוז, אבל לפעמים יש סטוצים עם בנות מהמכולות או מהקניון לא זונות ואתה כבר בדירה והזין עומד והשכל בתחת

1250
לא יודע, יש תקטע של הבנות שעובדות שם כמו באולנגפו,ככה שזה יותר ממוסחר מאנגלס, אני מעדיף ללכת על בטוח ולהגיע עם בחורה, ולא לקום בבוקר עם כאב ביצים:-)
יוצא בסוף השנה גוגל גלאס זה אומר משקפיים מצלמים ככה שאני יוכל לעדכן בלייב בווידאו חחחח רעיון גאוני, תחשבו להיות עם המשקיים במועדוני חשפנות, או לצלם בווידאו דרך העיניים שלי ולהעלות לפורום :-) :-) :-) :-) עוד נתחיל לבקש תמולוגים חחח

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”