לפני שבועיים היה לי אירוע משפחתי באוסטריה ומשם טסתי דרך מינכן לברצלונה. מכיוון שFKK יש רק בגרמניה החלטתי לעצור ללילה במינכן על מנת לבצע ביקור בFKK. לאור המלצות פה בשירשור החלטתי לנסוע לקולוסאום באוגסבורג- מרחק של 30 דקות נסיעה ברכבת ממינכן.
ראשית, נסיעה הלוך ושוב ברכבת עולה 32 יורו ומונית הלוך ושוב עוד 20.
הגעתי לקולוסאום והדבר הראשון שעבר לי בראש היה שאין מה להשוות עם הארטמיס בברלין. שם הכל מפואר וכאן הרבה פחות. אין חלוקים, רק מגבות. רק קומה אחת שכוללת לובי,בר ובריכה ובכלל נראה פחות מפואר. מצד שני, התימחור שם הרבה יותר זול.
כשהגעתי היו 20 בחורות לערך בין יפות מאוד לסתם מכוערות. כוסיות על אמיתיות, לא היו, אבל סך הכל לא היה מה להתלונן.
כניסה עולה 60 יורו וזיון 50(לעומת 80 יורו כניסה בארטמיס ו60 לזיון). האלכוהול 5 יורו(שזה חצי מחיר מהארטמיס). שאר השתיה חינם.
כשניכנסתי היתה בחורה שמשכה את ליבי. אחרי התחממות קלה, לקחתי אותה לחדר. מסתבר שהיא מרומניה. יפה מאוד, שיער שחור מתולתל, רזה, טוסיק עומד, חזה בינוני-, 165 כמו שאני אוהב. אחרי שעליתי איתה לחדר, לא הפסיקה לזיין לי את השכל על אקסטרות שעולות עוד 50 יורו. ומה זה אקסטרה? גמירה בפה,גמירה עליה,69 וכו'. למרות שסירבתי, לא הפסיקה לדבר כמה כיף האקסטרות(its beautiful לדבריה). המשיכה והמשיכה. זה ממש לא היה כיף. כבר כאב לי הראש. הזיון עצמו היה סבבה אבל לא יותר מזה. גם הנשיקות היו מינימליות ולא קרובות לGFE. נגמר הזיון וברחתי.
אח"כ המשכתי לשבת בלובי, קצת בבריכה וחיכיתי לראות אם יגיעו עוד בנות חדשות. היו בערך 8 בחורות ממש יפות, אבל רציתי לבחון את העניינים לפני שאני ממשיך הלאה.
השעה21:00 הגיעה ושמתי לב שמספר הלקוחות נמוך ומספר הבנות יורד. אח"כ הסבירו לי שזה יום ראשון ורב הבנות חוזרות הביתה למזרח אירופה לסופ"ש. קצת התבאסתי והחלטתי לנסות לתפוס את אחת היפות שראיתי קודם.
אחרי זמן מה מצאתי אותה ודיברתי איתה. מתברר שהיא גם מרומניה והיא חברה של הקודמת שהייתי איתה. היא לא יודעת גרמנית והסבירה לי שהיא הולכת רק עם דוברי אנגלית מכיוון שבעבר היתה לה חוסר הבנה עם אחד הלקוחות בגלל שפה. מדובר בבחורה יפיפיה, 175, חזה בינוני, רזה, טוסיק קצת נפול (בת 26 מה שמסביר את העניין). עליתי איתה ומה אגיד מדובר בGFE הכי טוב זה שנים(יותר מהויקי/ויקטוריה של אלכס). מתנשקת מעולה ובלהט(ולדבריה גם אני מתנשק מעולה ואיך זה שאין לי חברה) גם היא הסבירה לי על האקסטרות, אבל אחרי שסירבתי לא הזכירה את זה יותר. היה זיון עילאי. אחרי החצי שעה שהוזמנה ביקשתי ממנה עוד חצי שעה והיא שמחה. עשיתי לה קצת מסג' שהיא מאוד אהבה וירדתי לה(אבל הזהירה לא לדחוף אצבע כי זה אקסטרה) וגם הזיון השני היה מעולה.
תענוג.
כשסיימתי איתה כבר היה 23:00 ובערך היו 10 בנות ו-3 לקוחות והחלטתי לתפוס את הרכבת למינכן ולחזור הביתה. למחרת טסתי לברצלונה, אבל זה כבר שירשור אחר.
בסך הכל היה לא רע, אבל אכזבה יחסית לעומת ארטמיס. יכול להיות שזה באמת בגלל שהיה יום ראשון. לפחות הבנות שם לא מציקות כמו בארטמיס. אבל אם אתם במינכן, אני עדיין ממליץ.