כ עזרה במסלולים - דף 2 - סקס אדיר

עזרה במסלולים

11
superman ידידי היקר,

קודם כל על הכיפק , תהנה אחי.

שנית. הבת זונה אף פעם לא הציגה בפני תפריט של כניסה אחורית.
מותר לדעת מה התעריף? ואיך מציגים בפני הגברת את הבקשה?
כי היא ממש לא עושה רושם של פתוחה להצעות של אנאלי.

תודה, דרייברקריצה

עזרה במסלולים

14
אתה יודע, קלארק קנט, אני ממש לא בקטע של אנאלי. אבל לעיתים, כשאני רוצה לחפף מישהי בלי לפגוע בה, אני שואל אותה אם היא עושה אנאלי, בתקווה שתגיד שלא ואז אני נפרד ממנה לשלום בצורה יפה. אגב, אם היא עונה שכן, אני פשוט מוסיף שאני רוצה לעשות בלי גומי ואז לרוב מסתיים המו"מ, למרות שהיו גם כאלה שנענו בחיוב קריצה
בכל אופן, אלה שקצת מהססות בעניין האנאלי, תמיד אומרות לי: "רק אם יש לך זין קטן"
אז...
[QUOTE=superman1979]אמרתי לה כמה זה אנאלי(100),בהתחלה לא הסכימה,ובסוף השתכנעה,אחרי שהיא ראתה את השמוליק'ה שלי
חיוך גדול

[/QUOTE]
כל מילה נוספת מיותרת... Party

עזרה במסלולים

15
צייד מסטורי, טוב לראות אותך כאן.
אני רואה שקיבלת עזרה והכוונה מהחברים ולא פחות חשוב- השרשור יהיה לעזר לגולשים אחרים עם שאלה דומה.
אתרום את חלקי לשרשור:
ראשית, תתמקד על זירה אחת.
בפעם הראשונה אין טעם שתתפזר על כל שטחי הציד.
אני ממליץ כמובן על אזור התחנה המרכזית והר ציון.
אחרי שאתה מתמקד על אזור, חשוב שתבחר יום מתאים.
וודאי לציד ראשון לא מתאים להגיע ביום שיישי. בניגוד למה שמצופה (יום של בילויים ויציאות עם הרבה תנועה בכביש), זהו יום נוראי, יבש מאוד ולא די בכך- מפוצץ במשטרה ומחסומים. ברור שאם אתה "נקי" אין לך ממש לחשוש וכמובן שיש צד שני למטבע- זה נותן תחושת בטחון. אבל עדיין, לא נעים. כאמור, גם בהקשר של הבנות זה יום מאוד חלש. יש לזה הסברים אבל לא ניכנס לכך עכשיו.
מוצ"ש וראשון מפוצץ בעובדים זרים ומסתננים, בעיקר אם אתה צד באזור התחנה זה סיוט ואתה צריך לשים לב לא לדרוס איזה מסתנן.
עם זאת, אל תוריד את מוצ"ש מסל האופציות, זה דווקא יום מתאים לציד רק יותר מורכב באזור התחנה.
חשוב שתגיע בלי לחץ, שתפנה זמן כך שתוכל לצוד בנחת ועם סבלנות כך שתוכל להפנות מבטיך
אל הרחוב ולא אל השעון.
כמה זמן פנוי? אם יש לך שפע זמן ואתה לוקח את זה כפרויקט, תגיע בשעות שעדיין יש אור ותעשה סיבוב, תכיר את השטח,
תבחן חניונים ומקומות עצירה להתרעננות. אם אין לך את הזמן לזה, פשוט תגיע בשעות 21:00-00:00 ותסרוק את השטח.
תתמקד על רחובות ארלינגר, פיין, הנגב, השרון, הגליל, שדרות הר ציון (שני הצדדים) והקונגרס-צ'לנוב-וולפסון (צורת "ח").
יש עוד כמה רחובות ואזורים אבל הם קצת יותר הארדקור, תצבור קצת ניסיון, תחזור לספר ונשלח אותך למחוזות חדשים קריצה
תעשה קצת מארבים, תביט מסביב, תבין מי נגד מי. גם אם אתה רואה מישהי גמורה או אחת שאתה יודע שלא תעלה אותה, תעצור ותתעניין כדי "להתחמם" ולהתנסות.
במידת האפשר, עם כל מגבלות היותך טירון ו"זר" בשטח, השתדל לבחור את החניון ומיקום והכי חשוב- תשמור את השליטה אצלך.
בהצלחה- תחזור לספר לחבר'ה, גם אם לא תדגום, הרי הציד בפני עצמו הוא חוויה Star
אבל אתה תדגום, אתה תדגום... קריצה

עזרה במסלולים

17
ראסטי תודה רבה לך על כול ההסבר ויש משהו במילים שלך, בעבר יצה לי להסתובב במוצ"ש בתנחנה והיה שם כול כך הרבה סודנים שהלכו ב כביש שאני האיתי בדילמה לדרוס אותם או לא :D בחרתי כבר יום לשבוע הבא שאני הולך לצאת למסע צייד כמובן בתקווה לצוד משהו נחמד וגם לתת דיווח מעניין :)

עזרה במסלולים

18
אם כבר פתחתם את הנושא

לא בשביל משהו , אבל אני אחד שנוסע מהר .
אני קורא לזה משתולל בטעם קריצה

נסעתי על שלמה לכיוון לבנדה , להוסטל של הזונות בתקווה למצוא מישהי ליד ההוסטל .
המהלך לא עבד ולא מצאתי דבר .
פנית שמאלה ללוינסקי לכיוון הר ציון בחזרה למחששה .
בגלל שזה קטע "מת" דהיינו ללא זונות .
נתתי קיק בקטנה , לפתע משום מקום רץ לאמצע הכביש סודני בן של זונה .
בלמתי בעוצמה עם סטיה ימינה בכדי לחמוק מהכלב .
עצרתי 20 ס"ם ממנו , הבן זונה התבאס שלא פגעתי וניסה לזנק על המכסה מנוע .
אולי רצה לביים תאונה אולי רצה למות לא יודע .......
על המדרכה קלטתי עוד 5-6 סודנים
ובגלל שלא היה לבד בחרתי לא לצאת ולשבור לו את הפנים , נתתי רווס של 10 מטר בזמן שהחולה ממשיך לנסות ולזנק על הרכב .

בסוף עצרתי , תפסתי דאודורנט שאני מחזיק ברכב כאילו זה גז מדמיע ופתחתי את הדלת .
תוך שניה עוד לא הוצאתי רגל והוא ברח לתוך נווה שאנן .

בקיצור תשמרו על ערנות

badboy252013-04-27 15:05:20
Living on the wild side of life
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”