קודם מצטער על שגיאות כתיב מדווח מהפון
יושב בביתי וחושב האם לצאת לצייד אוו שלא בסוף מחליט לעשות סיבוב קצרצר בבאר שבע מתחיל בתחנת הרכבת סיבוב על גבי סיבוב חוץ מרוני עם הסיליקון התרת קנית רואה שם רוסיה שממש לא אטרקציה והמלחיצים השלוכית שכול היום מקללת חותך משם אחרי שעה של חיפוש לאזור הבית חולים הפסיכיאטרי גם שם ריק אומר לעצמי ניתן עוד נסיון למתחם הרכבת לפני שנעלה לבית עם קצת אקסטרה בכיס והרבה סבון ביד חוזר לרכבת
איך שאני מגיע לכיכר רואה מישהי בתוך החניה נכנס פנימה מסתכל עליה ואומר לעצמי אין מצב שזו בחורה עובדת עוצר 10 מטר ממנה ואומר לעצמי מה כבר יכול לקרות נשאל מקסימום נקבל שוב פעם נעל בראש מיקרה שכבר קרה במחוזותיי קורא לה היא מתקרבת שואל עם היא עובדת עונה בחיוב חיוך עז עולה על פניי ואז באה התקלה דורשת 200 אומר לעצמי בדבר כזה לא ניתקלים כול יום עולה לרכב מבקשת לנסוע למקום שקט אומרת שלא מכירה את האזור אומרת שזה היום הראשון בכביש ואני הראשון באותו רגע הרגשתי כאילו זכיתי במפעל הפייס
עוברים לאחור מתפשטת לגמרי מוסרת לי את הקונדום ביד ברגע הזה הבנתי שהיא זקוקה להדרכה
מתחילה במציצה סופר עדינה ללא גומי וללא שיניים יכולתי להישאר בתנוחה הזו שעות מדגים לה איך חליפה מולבשת בא להחדיר היא עוצרת אותי ומתחילה בצרפתיות רטובות עמוקות עם לשון מחדירה מסר של אל תמהר הרחניות שנבעה ממנה והחושניות גרמו להאט איתה את הקצה כמו עם חברה תוך כדי נשיקות דוחף שתי אצבעות הבחור מתחילה לגנוח על הדרך יורד לה מה שאף פעם לא עשיתי עם בחורה עובדת רק בגלל היותה פעם ראשונה עם לקוח אחרי שגמרה מצצה עוד קצת נשכבה על הגב אני חודר ומריץ מחשבות בראש איך לא לגמור אחרי 10 דקות עולה עלי קצת דוהרת ומוצצת לי השקדים אחרי עוד 10 דקות שוב חילקה מציצה לא רעה עדינה וחושנית עברנו לדוגי ושוב חזרנו למיסיונרית עד הגמירה המיוחלת
להלן הפרטים שם דנה ישראלית
גובה 160
עניים קלטתי דיי חשוך
שיער גינגי עד הכתפיים
גוף לא רזה בדיוק במידה
טוסיק בולט חצוף כזה שעושה טיז לכול העולם
חיסרון יחידי חזה קטן אבל פיטמות איכותיות כמו שאני אוהב עמדו לה טיפה מהחרמנות
ציון מראה 9 וחצי
מציצה 8 וחצי חבל שלא מצצה עם ואקום
סקס 10 לא לחצה עושה כול מה שאתה מבקש כמו חברה
אומרת שלא נמצאת קבוע הרגע הורדתי אותה אין לה פון אוו שלא מחלקת אמרה שמחר ב10 בערב תגיע שוב אחר כך לא יודעת מתי כול הקודם זוכה זו אחת המציאות הכי טובה שניתקלתי בה בכביש
חם מהתנור בבאר שבע
2תודה על הדיווח , מפורט היטב וכיף לקרוא .
שמח שנהנת , מכיר את התחושה של לתפוס זונה בימיה הראשונים .
זה כמו לקבל רכב מהניילונים .
חבל שזה רחוק לי ......
הייתי הולך לחפש אותה מחר
שמח שנהנת , מכיר את התחושה של לתפוס זונה בימיה הראשונים .
זה כמו לקבל רכב מהניילונים .
חבל שזה רחוק לי ......
הייתי הולך לחפש אותה מחר
Living on the wild side of life
חם מהתנור בבאר שבע
7בשעה שמונה בערב עברתי במיקרה דרך הרכבת ניתקלתי בדמות חדשה נכנסת לחניה הקטנה פרסה קטנה אחרי הגברת מגלה דמות מהעבר בחורה בשם אלה לא חושב ישר מעלה אותה ללא שאלות על המחיר מוצאים פינה שקטנה עובר אחורה ואז מתחיל שיחה על התשלום דורשת 200 סכום מטורף אבל מתפשר רק בגלל המראה והגוף
אז ככה
160 גובה
בלונדינית עניים כחולות
גוף חטוב חלומי רק חסרת חזה
כוס קטן בטרוף
מתחילה במציצה עם חליפה עוברים. לחדירה מבקשת הגברת בנימוס ושיש לך גדול תהיה עדין מסתכל עליה אומר לה שהוא לא כזה גדול
בקיצור הרגשה כמעט כמו משגל עם בתולה הכנסתי רק את הראש בלחץ בקושי נכנס לקח משהו 10 דקות רק להרגיע אותה ולהצליח לחדור אליה שנים לא ניתקלתי בכזה דבר
אומרת שנמצאת שם בקושי רק שממש חייבת כסף פעם בשבוע אוו שבועיים מגיעה לקוח שתיים ונעלת מאוד קשה למצוא אותה נטו מזל
אז ככה
160 גובה
בלונדינית עניים כחולות
גוף חטוב חלומי רק חסרת חזה
כוס קטן בטרוף
מתחילה במציצה עם חליפה עוברים. לחדירה מבקשת הגברת בנימוס ושיש לך גדול תהיה עדין מסתכל עליה אומר לה שהוא לא כזה גדול
בקיצור הרגשה כמעט כמו משגל עם בתולה הכנסתי רק את הראש בלחץ בקושי נכנס לקח משהו 10 דקות רק להרגיע אותה ולהצליח לחדור אליה שנים לא ניתקלתי בכזה דבר
אומרת שנמצאת שם בקושי רק שממש חייבת כסף פעם בשבוע אוו שבועיים מגיעה לקוח שתיים ונעלת מאוד קשה למצוא אותה נטו מזל
חם מהתנור בבאר שבע
8אדיר, נראה שאתה עושה חיל בבירת הנגב.
הספקתי לראות את התמונות של דנה. מהתמונות, אגב, אי אפשר לזהות ובקושי רואים. בתמונות לא נראת איזו פצצה אבל שוב, הראות הייתה לקויה. בכל אופן, הדיווח מאוד מחרמן ועושה חשק לבדוק ב-וויז כמה זמן ייקח להגיע לבאר שבע.
תודה רבה שבחרת לשתף אותנו, שמח שאתה נהנה ובהחלט נראה שיש על מה 

חם מהתנור בבאר שבע
9ראסטי ידידי קודם כול תודה רבה לך על התמיכה
לגבי המרחק לבאר שבע זה משהו כמו שעה על כביש 6 הבעיה אחרת אתה לא מקומי ולא מכיר את האזור לא פשוט להגיע לצייד באזור לא מוכר בכול אופן שלח הודעה ננסה לעזור במה שאפשר כולל הכוונה לאזור מיקום של בנות שעות פעילות
לגבי המרחק לבאר שבע זה משהו כמו שעה על כביש 6 הבעיה אחרת אתה לא מקומי ולא מכיר את האזור לא פשוט להגיע לצייד באזור לא מוכר בכול אופן שלח הודעה ננסה לעזור במה שאפשר כולל הכוונה לאזור מיקום של בנות שעות פעילות
חם מהתנור בבאר שבע
10בבאר שבע אין יותר מדי מה להסתבך זה לא תל אביב, בס''כ צריך לכתוב ב וויז תחנת רכבת צפון/אוניברסיטה ו זהו ויש גם את שכונות ג'-ד' שעד עכשיו כול מה שראיתי שם היה גמורות כמו הנרקומניות מ תל אביב ככה שלא שווה לך ראסטי לנסוע עד באר שבע....