היום התחלתי בחיפושים אחרי משהו חדש ומרגש אחרי שניסיתי את כל המכונים והפרטיות באזור המרכז. לפתע צדה את עיני מודעה ביד 2 על בחורה בשם תמי שעושה עיסוי "עדין ומשחרר" תמורת 200 ש"ח לשעה / 170 ש"ח לחצי שעה.
הרמתי את הטלפון ובכשרון מופלא שרק משתבח עם הנסיון הצלחתי לוודא עם הגברת שאגן מדובר בעיסוי + הרפיה והמשפט "את כל השאלות שיש לך תשאל במקום" הסיר כל ספק ושמתי את פעמיי.
יש לציין שהבחורה מסודרת מאד מבחינת שעות עבודה ומקפידה לרשום ביומן סידור לפי שעה.
קבענו לשעה 2 בצהריים. באיחור פורמלי של דקה או שתיים כבשתי את היעד -הנרייטה סולד בפ"ת, הבניין הוא בניין מעברות ישן בלב שכונת מגורים ישנה. הבנתי שמדובר בדירה פרטית ולא מכון או בחורות מתחלפות.
בדלת קידמה את פני אשה כבת 35-40 נמוכה, מלאונת במידה הנכונה אולי טיפה יותר אבל בטח לא שמנה, מבטא קווקזי או משהו באזור, בשמלה שהבליטה את שדיה החשופים למחצה והנאים. קיבלתי את הגושפנקא לפינוק.
נכנסנו לחדר פנימי (הבית הוא ביתה של אותה אחת) מסודר ונעים, מיטת מסאג'ים חיכתה לאורה של מנורה מעומעמת.
הציע כוס מים/קפה/שתיה קרה בנחמדות- רואים שהיא רוצה שארגיש בנוח.
למרות שביקשתי את השירות בן חצי השעה אמרתי לה שאני מוכן להמיר לשעה ב200 אבל היא אמרה שהיא קבעה עם לקוח אחרי ולא תוכל לדחות אותו - אמרתי כבר, מאורגנת.
סירבתי למקלחת בנימוס, החמאתי לה על שדיה היפים והתחלתי להתפשט, כך גם היא. הכימיה מיהרה לבוא והגברת אמרה שברגע שהלקוח מקבל קביעות אפשר לגלוש מעבר למסאג.. נחכה ונראה..
העיסוי התחיל ברפרוף קל של שמן על הגב ושליחות ידיים קלות על עבר האשכים.. דגדוגי ציפורניים.. ואז זה הגיע..
פיסוק פלחי הישבן ועיסוי הרקטום בצורה מושלמת עם חדירות אצבע קלות תוך מישוש האשכים העמוסים.
מיד שלחתי את יד שמאל לגשש בין רגליה והיא נענתה בפיסוק קל. משהבחנתי ברטיבות המציפה התחלתי בעיסוי הדגדגן שלה והחדרת אצבע לחור הצר והמגולח.
הגברת הגיבה בגניחות ורטט קל...
אחרי 20 דקות כשאני בעננים מעיסוי הרקטום, והיא מעיסוי השבלול בקשה שאסתובב.
לאחר שפערה את שתי עיניה נוכח האיבר המזדקר בעל הנוכחות המרשימה החליטה שנמאס לה לשחק בתפקיד המסאגיסטית התמימה, עלתה על מיטת הטיפולים והתחילה בפרפר בין שדיה ומציצה קלה.. הבנתי את הראש- הנחתי יד על ראשה והתחלתי לפטם לה את הפה באגרסיביות והיא נענתה.
לסיום עלתה עלי והתחילה לעשות את חבריקו בעזרת שפתי השבלול הרטוב שלה במהירות. הספידומטר רץ ואני התפוצצתי..
ירדה ממני מתנשפת המשיכה בליטופים ונשיכות קלות בפטמות.. נגבה את גופי במגבונים, בקשה שאנוח 5 דקות וסרה להתקלח..
לאחר שיצאה קיבלתי מגבת נקיה. נכנסתי לאמבטיה נקיה יש לציין התקלחתי ויצאתי.
הציעה שוב קפה, סירבתי שוב בנימוס בהבטחה שאחזור שוב.
לסיכום.
מראה סביר בהחלט- 7
דיסקרטיות מוחלטת- 10
אדיבות נהדרת -9
אשה נקיה ומסודרת- 10
שיתוף פעולה- 10!!
לדעתי אם לא היייתי מתפוצץ היייתי גם שוכב איתה.. אני מקווה שתהנו מהדיווח
אוסיף דיווחים חדשים בקרוב. אם חסרים פרטים תגידו.. אני חדש בעניין