כ חדש בביאליק - דף 2 - סקס אדיר

חדש בביאליק

11
שלום חברים,
בשבוע שעבר בשעת מאוחרת יחסית 24:30 לערך החרמנות גברה והחלטתי להתקשר.
ענתה בחורה שהפנתה לרחוב קרן היסוד ( המקום אינו זר לי).
מגיע לדלת , פותחת בחורה רזה, עם שיער קצר ושמלה / כותונת לילה אדומה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון.
כסף מחליף ידיים ( 200 ש"ח שלמים).
סחבק מתפשט והיא לוקחת את הזמן, סיימה את הסיגריה שלה והתפנתה אליי.
ביקשתי ממנה שתאיר את בגדיה עליה והתחלנו להתחרמן.
ישבה עליי עם הגב אליי , משחק קצר בין רגליי והחזה.
הפשטתי אותה ונתגלה לי גוף יפה, חלק ומריח טוב.
שבלול מגולח ונעים למגע. מריח טוב מאוד - סחבק החל לתת עבודת לשון והבחורה מתחילה להשתגע. בכל פעם שעשיתי הפסקה קלה היא "התלוננה" ובתנועות הגוף שלה חיפשה את הלשון שלי כאשר במקביל המשיכה בעבודת אצבעות משלה.
לדעתי היא ממש אהבה את זה ועוד ביקשה ממני להחדיר אצבע ולאחר מכן להוסיף עוד אחת עד שגמרה.
לאחר שגמרה, עברה למציצה חשופה, לא ברמה גבוהה.
לאחר מספר דקות החלה החדירה , רכבה עליי ואח"כ עברנו למיסיונרית ארוכה.
הבחורה יודעת לכווץ ולהפעיל שרירים נכונים, יודעת לתת קונטרות טובות וההרגשה של החדירה היא מדהימה.
כך המשכנו עד הגמירה המיוחלת.
במהלך המפגש קצת דיברנו , לדבריה היא עונה לשם לנה.
ציונים:
מראה - 8 בחורה נאה, לא כוסית על אבל בסדר גמור.
גוף - 7.5 - גוף רזה ומושך, חסר קצת מילוי בחזה והיה מושלם.
ניקיון - 9 - הציעה מקלחת לפני ואחרי. התקלחה בעצמה אחרי.
שירות - 9 - הגישה שלה באמת עשתה לי את זה ונתנה הרגשה של "יזיזה" ולא של נערה עובדת, מה גם שניצלנו את כל החצי שעה ולדעתי אפילו חרגנו במספר דקות.
מיקום ודיסקרטיות - אומנם ממוקם על כביש ראשי אבל בשעה כזו של הלילה אין חתול שעובר ברחוב.
מחיר - 200 ש"ח - סביר בהחלט.
לסיכום - ממה שאני זוכר מהדירה הזו לפני כן וממה שהתרשמתי עכשיו שווה ללכת , תבקשו את לנה.
שבוע טוב לכולם.
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

חדש בביאליק

12
קרן היסוד 27, קרית ביאליק 052-5234055

הייתי שם כבר כמה פעמים, הפעם בנו שם ממד והכניסה השתנתה במקום מהצד, מקדימה.

אני נכנס, רואה בחורה שאני לא מכיר, רוסיה, רזה, 1.75 שדיים מקומטות, קטנות ונפולות, מזכירות לי שדיים של נשים זקנות משבטים אפריקאים, שיער בלונדיני קצר, בת 40 (27 עלק). על ההתחלה, מציצה עם הגב מופנה אלי, כבר טרנ-אוף רציני, טוב ממשיך הלאה, היא מתחילה לגעור בי, מסרבת להכנס לתנוחות, טוב, הבנתי די מהר שממנה הרבה לא יצא לי כי היא פשוט חושבת שהיא עושה לי טובה, לא בא לי עליה בכלל עם יחס כזה, אז אמרתי לה שתמצוץ לי או שתעשה ביד, גם את זה היא לא רצתה לעשות. זה כבר היה יותר מדי, אמרתי לה שאני לא מוכן לשלם לה 200 ש"ח על כלום, שתחזיר לי מיד 100 ש"ח, היא אומרת לי בחוצפה, בסה"כ 200 ש"ח בקושי כמה קופסאות סיגריות אפשר לקנות בזה, חושבת שאני חייב לה משהו, בחוצפה כזאת עוד לא נתקלתי. בקיצור היא מביאה לי את האחראית בטלפון והאחראית מצדדת בה, הודעתי להם שאני לא פרייאר ואני הולך לפרסם את זה. שריפת כסף פראקסלנס ולא על סיגריות, הצעה שלי תתרחקו כמו מאש, אלא אם כן בא לכם לשרוף את הכסף סתם. הזונות האילו כבר חושבות שאנחנו פראיירים, 200 ש"ח רק על להתפשט וזהו, איך היא אמרה לי, מה? בסה"כ 200 ש"ח מה אתה משתולל, עד כאן.

http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=5663

חדש בביאליק

13
[QUOTE=mgogo]
קרן היסוד 27, קרית ביאליק 052-5234055

הייתי שם כבר כמה פעמים, הפעם בנו שם ממד והכניסה השתנתה במקום מהצד, מקדימה.

אני נכנס, רואה בחורה שאני לא מכיר, רוסיה, רזה, 1.75 שדיים מקומטות, קטנות ונפולות, מזכירות לי שדיים של נשים זקנות משבטים אפריקאים, שיער בלונדיני קצר, בת 40 (27 עלק). על ההתחלה, מציצה עם הגב מופנה אלי, כבר טרנ-אוף רציני, טוב ממשיך הלאה, היא מתחילה לגעור בי, מסרבת להכנס לתנוחות, טוב, הבנתי די מהר שממנה הרבה לא יצא לי כי היא פשוט חושבת שהיא עושה לי טובה, לא בא לי עליה בכלל עם יחס כזה, אז אמרתי לה שתמצוץ לי או שתעשה ביד, גם את זה היא לא רצתה לעשות. זה כבר היה יותר מדי, אמרתי לה שאני לא מוכן לשלם לה 200 ש"ח על כלום, שתחזיר לי מיד 100 ש"ח, היא אומרת לי בחוצפה, בסה"כ 200 ש"ח בקושי כמה קופסאות סיגריות אפשר לקנות בזה, חושבת שאני חייב לה משהו, בחוצפה כזאת עוד לא נתקלתי. בקיצור היא מביאה לי את האחראית בטלפון והאחראית מצדדת בה, הודעתי להם שאני לא פרייאר ואני הולך לפרסם את זה. שריפת כסף פראקסלנס ולא על סיגריות, הצעה שלי תתרחקו כמו מאש, אלא אם כן בא לכם לשרוף את הכסף סתם. הזונות האילו כבר חושבות שאנחנו פראיירים, 200 ש"ח רק על להתפשט וזהו, איך היא אמרה לי, מה? בסה"כ 200 ש"ח מה אתה משתולל, עד כאן.

http://www.sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=5663
[/QUOTE]
היא עובדת משעה 18:00 ....יש מישהי אחרת בשם עדן שעובדת בבוקר
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

חדש בביאליק

17

לחיפאי סקסי, הייתי שם מספר פעמים בעבר והייתה שם בחורה אחרת רוסיה בערך בת 50, לא מזהיר אבל עשתה מה שאמרתי לה ויצאתי משם מרוצה, פחות או יותר, לא מספיק כדי לבוא כל הזמן אבל, בסדר למצבי דחק. עכשיו זו הייתה מישהי אחרת וזה היה מתחת לכל ביקורת.

עוד בחורה שפעם הייתה שם, מרוקאית בת 23 שיער שחור עד לכתפיים, שדיים בינוניות, שווה זיון אבל שוב, יחס לא משהו שבא לך לחזור.

בקיצור הדירה הזו מקבלת אצלי 4 מתוך 10 ופגשתי שם 3 נשים שונות במשך זמן די ארוך (פעם בכמה חודשים), תתרחקו.

mgogo2013-01-16 23:16:15

חדש בביאליק

18
שלום חברים,
הייתי לפני מספר ימים בדירה המדוברת בקרן הייסוד, הייתי בחורה מרוקאית צעירה, כנראה עדן המדוברת, אכן יש לו גוף יפה - רזה עם חזה בינוני .. מישהי שהייתם רוצים לזיין אם הייתם רואים אותה ברחוב.
אבל, וכאן זה חיסרון שפשוט מוריד מכל המראה שלה, היחס ... פשוט יחס מגעיל .. לא מזיזה את עצמה מהמיטה, כמו איזה בובה מתנפחת .. שוכבת על המיטה, עושה טובה שקצת יורדת עם גומי, אחרי זה רק עושה ביד, מוכנה רק למסיונרי, כמעט ולא נותנת לגעת בה, ותוך כדי כל זה רואה טלויזיה ומתעלמת ממך לחלוטין .. פשוט מחפיר .. חבל .. יש לה פוטנציאל להיות להיט..
לא ממליץ בכלל !

כל אחת אחרת עדיפה עליה..

גוף - 8 - גוף רזה ומושך.
ניקיון - 3 - מקום לא נקי, דיי הרוס, מצעים לא הוחלפו שנים, מקלחת מזוהמת.
שירות
- 1 - הגישה שלה באמת נוראית .. אפילו בתיקתוקיות של דרך עכו ולב המפרץ לא נתקלתי בכזה חוסר יחס.

ציון כולל : 3 (וגם זה רק כי יש לי חולשה למרוקאיות..אחרת זה היה 2)

חדש בביאליק

19
שלום לכולם.

באחד הימים האחרונים הייתי באזור. ניסיתי כמה טלפונים, והראשון שענה - זכה בביקור ובכסף שלי.
הפקידה (?) בטלפון אמרה שנמצאת ״עדן״.
הגעתי למקום, קרן היסוד 24, אח״כ מפנה לבניין סמוך.
הדיסקרטיות לא משהו, נכנסים לחדרון בקומת קרקע היישר מהכביש הראשי, חשוף לכל עובר ושב ובמיוחד לבעל העסק הסמוך שצופה בנכנסים וביוצאים...

בפנים אני פוגש צעירה ברונטית עם קארה.
גובה 165 בערך, רזה, ממש תחילת בטן, חזה בינוני עומד, קעקועים קטנים במקומות שונים בגוף.

אני בטוח שהייתי איתה בעבר בדירות אחרות אבל לא מצליח להיזכר איפה.

שואל אותה לשמה והיא אומרת שהשם האמיתי שלה הוא אנה ושהיא גרה בק. אתא.
אנה צעירה, לדעתי בסביבות 27, נאה (לא יפה), גוף סקסי (לא פצצה) - חמודה כזאת שרוצים לזיין בכיף.

200 ש״ח מחליפים ידיים, מתפשטים, מציצה קצרה, קצת עבודת יד, סקס בכמה תנוחות עד לסוף השמח.

אין התלהבות גדולה מצידה, הכל ״מכאני״, לא התחשק לי נשיקות או מזמוזים אז אין לי דיווח בנושא. לא נראה לי שזה המקום ל GFE בכל מקרה.

בשביל סקס בתקתוקיה - סביר פלוס בגלל שמדובר בבחורה צעירה, קומפקטית וסקסית.

אם אתם מצפים למשהו מעבר, כנראה תתאכזבו.

קחו בחשבון שכנראה עובדות במקום בחורות נוספות.

בהצלחה לכולם ואל תשכחו לדווח.

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”