כ ריכוז המלצות: מיאמי, ניו יורק, לוס אנג'לס, ווגאס - סקס אדיר

ריכוז המלצות: מיאמי, ניו יורק, לוס אנג'לס, ווגאס

1
שלום חברים,
אני מקבל לא מעט בקשות בפרטי להמלצות בארה"ב, וברוב המקרים אותם חברים לא בדיוק משתפים בחזרה איך היה.
הגיע הזמן לשתף את כל חברי הפורום ולרכז בשרשור אחד את מיטב ההמלצות לחברים אחרים.
אני מניח שזה יעזור לחברים הטסים לארה"ב.

חלק מההמלצות כאן לא חדשות, לכן אין אחריות על המחירים או על טיב השירות נכון לכרגע, למרות שלהערכתי רוב הדברים עדיין רלוונטיים.

בקשה אישית: אם השתמשתם באחת ההמלצות כאן - תדווחו בבקשה לטוב ולרע. זה חשוב מאוד. ייתכן ואני ממליץ כי היה לי חיבור עם אותה בחורה, אך אחרים יגידו שהיא תקתקנית, גם אני אפסיק להמליץ עליה באותו רגע.

ניו יורק
דיאנה - בחורה פצצה, שירות נדיר. תעיף אותך גבוה. $1,200 לשעה, $1,800 לשעתיים (מומלץ שעתיים), אסור לדבר איתה על מחירים בטלפון, אם תמצא חן בעיניה במקום היא תגבה ממך אולי כמה גרושים פחות. טלפון 917-2515203
קיילי - גוף פצצה ושירות מדהים, $1500 דולר לשעתיים, טלפון 646-827-1035 בדרך כלל צריך להשאיר לה הודעה והיא חוזרת.

תקציב של 300-500:
סוואנה, בלונדה כוסית, לא אגיד פצצת עולם אבל בהחלט נכנסת להגדרה של כוסית. יש לה פנים ממש יפות. לוקחת כ-300 לשעה, והיא בין ההכי מומלצות שלי לתקציבים האלה. בוא נגיד שעדיף שתמשוך איתה למספר אחד ארוך כיוון שבדרך כלל היא לא כ"כ מציעה מספר נוסף, אפילו אם גמרת מהר, אבל אם אתה מושך איתה למספר אחד ארוך היא מצדיקה היטב את המחיר שלה. שווה לך לנסות. סוואנה 917-215-89-46
נמצאת באיזור מידטאון.
אנג'לינה. עוד בלונדינית וגם מאיזור מידטאון. האמת שאיתה אני לא הכי בטוח מה איתה... הייתי איתה פעמיים. בפעם הראשונה לפני טיפה'לה יותר מחודשיים, היא נתנה שירות חמוד, לא מי יודע מה, אבל לא רע, הבעיה היא שהיא קצת תיקתקה. שבועיים אחר כך חזרתי לניו יורק וניסיתי ליצור קשר עם מספר בחורות אחרות, אך לא התמזל איתן מזלי באותו יום, וחזרתי לאנג'לינה. בפעם הזו השירות כבר היה ברמה אחרת לגמרי, היא היתה פשוט מצויינת. לכן אני לא יכול לתת לך תעודת אחריות עליה, זה די תלוי כמה אוויר לנשימה יש לך בתקציב, אבל אני אחזור אליה. לוקחת 400 דולר לשעה. אנג'לינה. 347-592-05-21
אמליה, ברונטית שנראית לא רע בכלל, פחות שווה מסוואנה אבל שירות טוב יותר ומושקע יותר (למרות שאין לי תלונות לסוואנה, זה סגנון שונה). בחורה חמה ואינטיליגנטית. נמצאת באיזור מנהטן ולוקחת 500 לשעה. תבלה 954-504-13-90
תקציב לא מוגבל:
קרלה, נמצא באיזור מנהטן. היא הטופ של הטופ. צ'כית, בת כ-25, בלונדינית עם גוף אחד החטובים שראית בחייך, חזה יפייפה, בחורה מדהימה ביופייה. ממש דוגמנית על. לא זולה בכלל, לוקחת באיזור ה-1000-1200 דולר לשעה אחת. בפעם הראשונה הייתי איתה לשעה, היא היתה פשוט מושלמת, ומאז אני לא מוותר עליה בשום ביקור (פעם אחת טסתי במיוחד אליה וחזרתי באותו יום למיאמי). לאחר הפעם הראשונה אני לוקח אותה תמיד ל-3-4 שעות, ואז המחיר גם יורד מעט (באיזור ה 2500-3000 דולר ל-4 שעות) שזו תמיד חוויה בפני עצמה כיוון שהיא מאוד אינטיליגנטית ותמיד יש על מה לדבר איתה כשאתה מתאושש בין מספר למספר. מ-ד-ה-י-מ-ה. גם יש לה זיכרון מדהים לגבי הדברים שאתה אוהב, לכן אם היא בתקציב שלך, ואתה מחפש מישהי קבועה לביקורים שלך בניו יורק, זו האחת בשבילך. קרלה - 917-470-90-37 , עדיף לתאם מספיק זמן מראש. אם אתה רוצה כבר ליצור איתה קשר מהארץ, ולתאם מראש (מומלץ מאוד), תכתוב לה אי-מייל באנגלית רהוטה שאתה מגיע לניו יורק ליומיים של עסקים וברצונך להפגש עימה. האי מייל שלה הוא: [email protected] . עדיף לתאם מראש.
אזהרה: אסור להתווכח איתה על מחיר, היא תשים עליך איקס מיד (מניסיון של חבר שהמליץ עליה).

לוס אנג'לס
שארלוט , נראית טוב, חטובה, שירות מעולה, $500 לשעה. 213-814-0402
בטי - בלונדינית עם חזה גדול, פנים של בת השכן, משוגעת במיטה. טלפון 858-947-6230

סאן חוזה:
לקסי, בלונדה מושלמת בת 24, חזה גדול, גוף חלק לחלוטין, יפייפיה אמיתית. באיזור ה-$500 אבל זה משתנה מפעם לפעם.
שירות מצויין. טלפון 8184735622
קרולינה, ברונטית עם גוף יפה מאוד, וגם יפה בפנים, בת כ-25, שירות סביר, לעיתים נטיה קלה לתקתוק אך לעיתים מתפרעת. לוקחת רק $200-$250 לכן היא נותנת תמורה מלאה לכסף. טלפון 4087222830
נטלי (לא ישראלית), נושקת לגיל 40 אך אומרת ונראית פחות, גוף מצויין חזה בשרי יפה, באיזור ה-$350 דולר לשעה אצלך ו-$400 אצלה. אם זה אצלך יש מצב להוריד אותה ל-300, אבל תיתן בכל מקרה 350, הטיפ הזה מחולל אצלה פלאים. טלפון 4086410697

מיאמי / פורט לודרדייל
ג'ייזלין - פצצה לא נורמלית, וכנראה אחד הזיונים היותר טובים שיהיו לך בטיול. מגיעה למיקום שלך בלבד, אז אם אתה מצליח לקבוע איתה, תסגור איזה חדר במלון, זה שווה את זה. יודעת לפנק כמו שצריך. $500 דולר לשעה.
טלפון: 754-214-3559
ג'סיקה- אם לא בא לך לפרק כמה מאות דולרים לשעה כמו ההמלצה הקודמת, ג'סיקה תהיה פיתרון מעולה. צעירה (אומרת 24 ואני מאמין), בלונדינית, אחלה גוף, חזה טוב, פנים חמודות עם אף של עיראקים. אחלה שירות, $250 לשעה או $450 לשעתיים. תמיד אני ממליץ בטווח מחירים כזה להביא לה מראש $50 יותר, זה בדר"כ יקנה לך הנאה גדולה יותר.
טלפון: 310-483-6415
ג'ורדן - שחומת עור עם חזה גדול וגוף חטוב, שירות טוב, כשאתה מגיע אתה צריך להחמיא לה הרבה על החיוך שלה ועל הגוף שלה, היא מיד תתחבר, בדר"כ דורשת תיאום של הרבה שעות מראש, אבל תנסה ברגע שזה מסתדר לך. אחלה תמורה לכסף (במונחים של ארה"ב). $300 לשעה (נכון ללפני חודשיים וחצי). טלפון: 312-298-9813 - לא עונה למספרים לא מזוהים. לפעמים היא לא עונה בכוונה ואתה צריך להשאיר הודעה עם מספר טלפון לחזור אליך, אז תעשה את זה, היא תחזור אליך מהר יחסית.

שרשור חשוב מאוד לכל המבקרים בווגאס:

ריכוז המלצות: מיאמי, ניו יורק, לוס אנג'לס, ווגאס

10
[QUOTE=גול_גול]האמת שבמחיר של חצי מהסכומים שפותח האשכול פה שילם, אפילו פה בארץ אפשר להביא בנות ברמה מאוד מאוד גבוהה.[/QUOTE]

ברוב המקרים הבחורות עליהן המלצתי הן ברמה מאוד גבוהה.
זה לא שיש לך באיזורים האלה בחורות נורמליות בחמישים או מאה דולר.
אם אתה כבר שם, ואתה רוצה להזמין, איך שלא תסובב את זה אתה תגיע לטווח מחיר של 300 דולר מינימום.
אז כבר עדיף לקחת מהרשימה שלי.

וזה לא הרבה כסף, זה זול יחסית לכוכבות פורנו ;)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”