אני רוצה לציין שברמת גן הייתי עם אמלי וגם בפעם הראשונה שהייתי במקום החדש בתל אביב הייתי עם אמלי אז..קודם כל אולי הגיד אליה משהו, אמלי בחורה חמודה מאוד, יש לה גוף שווה בטירוף, פנים....יש לה אף ארוך אבל היותה ג'נג'ית כזאת דווקא הדליק אותי והגוף שלה חרמן אותי. אמלי חביבה ואוהבת לדבר (יש כאלה שזה מפריע להם, לי זה דווקא נותן הרגשת קרבה וידידות ואני אוהב את זה - אני לא מרגיש שאני במכון) המסאג' שלה לא משהו לדעתי אבל ברגע שהיא עולה עליך זה ממש מחרמן ואז שמתהפכים ורואים את השדיים היפים שלה (נכון קצת נופלים אבל...סקסיים וחברים בתכלס לכל בחורה שהיא כבר לא בת 21 נופל החזה) פשוט רוצים לגעת בהם:-) אמלי זורמת דיי בכיף על תנוחות ולא לכל אחד היא תתן לגעת ביהלום הקסום אבל אם חיבור טוב היא לא תגיד לך לא. אמילי יודעת את העבודה והפעמיים שהייתי אתה בהחלט היו קסומות:-)
ועכשיו לדנה: אז..קודם כל שנכנסתי למקום קרן קיבלה אותי, לא הייתי אתה מעולם אבל רציתי לבדוק את דנה, קרן סקסית בטירוף, יש לה גוף פצצה ועניים מדהימות ושפתיים של מוצצת(חבל שלפי מה ששמעתי היא לא תמצוץ) אבל החלטתי לחכות לדנה ואז היא הגיעה לחדר המתנה (זה היה דיי מהר) ישר שהיא נכנסה שמחתי ואמרתי לעצמי אני נכנס, בחורה צעירה בהחלט - לדעתי בסביבות 22/23 אפשר לראות את זה בעניים שלה ובפנים, העניים שלה קצת תמימות כאלה, החיוך שלה ממש מתוק - האנרגיה שלה הייתה נפלאה ובהחלט הזכירה לי את הבת של השכנים או חניכה שהייתה לי פעם שהדרכתי בצופים - חח - בכל מקרה הלכתי אחריה לחדר, נתנה פרטים, התקלחתי ונשכבתי על המיטה. כן...חברים ישר ראיתי שהיא מלאה, היא לא שמנה, כבר יצא לי להיות עם שמנות במכונים והיא לא כזאת אבל גם לא רזונת ולא מהכוסיות התל אביביות - לי זה ממש לא שינה, קצת בטן קצת קפלים אבל חזה ממש חמוד וצעיר ופנים שכיף להסתכל אליהם, בחורה שכיף לדבר אתה עשה לי את העבודה. נכון שנשכבתי היא ישר עלתה עלי ושמה שמן ואז התחילה להתחכך בי וזה היה קצת מוזר אבל דווקא המסאג' עם הידיים בצוואר ובגב היה טוב, כבר אמרו פה שאפשר וכדאי לכוון אותה כי היא חדשה בתחום אבל החלטתי לזרום ולראות מה היא עושה. לא הכי ניהנתי שהיא הייתה על הגב שלי כי זה היה יותר מידי פעמים ויותר מידי זמן אבל שהיא הגיעה לאזור הישבן היא שמה הרבה זמן מסביב ועברה על החור עד לבייצים וזה היה מחרמן (ברור שמישהו פה לימד אותה את זה - חח) היא עשתה את זה כמה פעמים ואז הגיעה כל הדרך לזיין - זה תמיד הדליק אותי:-) הבעיה שמשם היא חזרה לגב ונשכבה עלי שוב, הייתה הרגשה שהיא לא יודעת מה לעשות עכשיו ואז שוב חזרה לישבן ולזיין ואז התחלתי להתרומם היא הבינה ואמרה לי להסתובב. חבל שרק ברגע הזה היא הוציאה את התחתון, מה שטוב שהתגלה כוס ממש צעיר:-) היא עלתה עלי ומרחה שמן על החבר והחלה בשיפשוף, נשכבה עלי והחלה להתחכך, זה היה דווקא טוב אבל שוב משם היא חזרה אחורה התיישבה בין הרגליים שלי ושפשפה. ביקשתי ממנה 69 וכמובן שהיא ישר הסתובבה עם חיוך:-) אבל...אז שמתי לב שהיא מרחיקה את הכוס ממני וכל מה שאני רואה זה את הישבן שלה שגם הוא לא ממש במקום נוח, נסתי למשוך אותה עלי אבל היא לא זזה, נסתי לקרב את הידיים שלי לכוס שלה ובהתחלה היא זרמה קצת אבל אז התרוממה והתרחקה - זה משהו שממש היה חבל וביאס, ביקשתי ממנה להסתובב שוב לכיווני היא ישבה בין הרגלים שלי והחלה לשפשף התיישבתי בעצמי כדי לראות את הפנים שלה בזמן השפשוף - זה עושה לי את זה בחורה צעירה עם עניים כאלה, היא הסמיקה קצת וזה יותר הדליק אותי אבל אז היא בקשה שאשכב, עלתה עלי והתחככה בי - הפעם היה יותר נעים אבל אחרי דקה או שתיים לא היה לי נוח - ביקשתי שתחזור אחורה ותתן לי להסתכל עליה בזמן שהיא משפשפת לי את הזיין וגונחת - יאמר לזכותה שהיא זרמה עם כל מה שביקשתי חוץ מלגעת בכוס ונשיקה שסתם נסתי לגנוב ממנה - חח - לבסוף אחרי כל ההתעסקות הזאת והתנוחות גמרתי לה ביד ושפריץ יפה לאזור החזה שהצחיק אותה קצת - דברנו קצת, התקלחתי ודנה נפרדה ממני בנשיקה על הלחי וחיוך מקסים.
לסיכום אני יכול להגיד שאני מבין את הבעתיות של אנשים מסוימים אתה, אבל...נאמר פה בפוסט מספיק אליה אז...תחשבו לבד אם בא לכם או לא. כולנו יודעים שבסופו של דבר לכל אחד טעם שונה וחיבור שונה עם בחורות שונות במוכנים שונים - לי היה כיף בהחלט אחזור אליה, בהחלט מקווה שהיה תזרום יותר על דברים מסוימים אחרי שהיא כבר תכיר אותי. בפעם הבאה שניפגש אנסה ללמד אותה כמה דברים שאני מאמין שישפר את הביצועים שלה. לבינתיים אחזור ואומר תקראו טוב מה שכתבתי לפני שתלכו עליה ותחשבו אם בא לכם אם זה לא עושה לכם את זה למה להיכנס - יש שם עוד בחורות ממש מקסימות ושוות, את קרן אני גם ממש רוצה לדגום - אנסה לעשות זאת בהקדם ואחרי לחזור לעוד סיבוב של דנה:-)
זה העדכון שלי מכמה מפגשים נהדרים כאלה ואחרים בדיזנגוף - מצטער שהיה ארוך אבל מקווה שנהניתם