כ אני מאוהב! - דף 4 - סקס אדיר

אני מאוהב!

31
אין ספק שהמראה החיצוני שלה יכול להוות מכשול - ופגיעה בזיקפה איתה במהלך האקט . אני בהחלט מסכים .

לי אישית המראה החיצוני לא פגע בתיפקוד המיני איתה , למרות שבדר"כ עומד לי חזק רק על מילפיות עסיסיות ..

הכימיה המצויינת שהייתה לי איתה , עזרה לי להתגבר על המכשול הזה , ובאמת קיבלתי ממנה פינוק ממש כמו עם חברה .

ו-GFE חד משמעית אחד המשובחים שהיו לי ! רק ניכנסתי לדירה וישר היא הדביקה לי צרפתית רטובה - וההמשך ידוע.....

המראה החיצוני של וירה - משדר מראה לפלפי של ילדה טובה שאין לה בכלל קשר לדברים האלה - ולרובנו לא מתאים מראה כזה .

ולכן בפירוש היא לא תתאים לכ- 70% מהנפשות הפועולת כאן - ואני משוכנע בזה .

היא לא מכוערת חס ושלום , אבל בולט אצלה חוסר הזנותיות שבה וחוסר סקסיות ברמה ממוצעת .

לגבי ריחות - וואלה אצלי היא הייתה נקייה מאוד והריחה טוב מכל החורים + הייתה מבושמת, חבל שהיא לא שומרת על אסטטיות בקביעות .

חולה כוס2011-08-16 02:10:02
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

אני מאוהב!

33
אני כותב את זה בשם חבר, אני אישית לא הייתי שם.
מדובר על וירה ממגדלי פלורנטין שברחוב העליה.
פגש אותה באחת מימות השבוע, שילם לה 500 ש"ח, הבחורה לא נראית מי יודע מה.
דיברו קצת, נישקה אותו בפה, התחילה לאונן עם הזין שלו, לא מצצה לו אפילו!! נסיה לזיין אותה, לא גמר והלך.
ביקש להזהיר ואמר שזה ה-500 ש"ח הכי מהירים ששילם אי פעם תמורת כלום.
תאמת שהוא סיפר לי את זה התעצבנתי יותר ממנו והחלטתי לפרסם פה כדי שאנשים אחרים לא יתקרבו אליה.

אני מאוהב!

34
כנראה שוירה נשחקה או שהיה העדר כימיה מוחלט בינה לבין החבר של meninblack.
אני דגמתי את וירה לפני איזה שנה, ואם נכון שעוד אז המראה שלה היה לא מי יודע מה, לפחות השרות היה די בסדר - וכלל GFE מלא והקצפה.

אני מאוהב!

35

נראה לי שמדובר בטעות בזיהוי או במישהי מתחזה.
השרות שלה מעולה ! ! גם הייתי אישית וגם הרבה דיווחים , מה עוד
שהמדווח meninblack מדווח בשם מישהו אחר..... כך שאין אפשרות
לשאול אותו פרטים נוספים.
מוזר !

אני מאוהב!

36
ביקרתי את הגברת,
בחורה נחמדה.
מראה לא מי יודע מה...
לגבי הריח, אצלי היה בסדר בתחלה אבל לאחר מכן פחות טוב.
כנראה שנוזלי הגוף שלה כאלו.
לצערי לבחורה אין סקס אפיל בשיט.
לא אלך אליה שוב למרות שכל מה שנאמר נכון (בולעת, צורחת וכו'...)

אני מאוהב!

38
אני לא מבין אי אפשר לקבל את המספר שלה אבל..מגיעים עוד ועוד דיווחים - שלגר האם תכבד אותי במספר בבקשה? גם אני רוצה להיפגש ולהיות חלק מהמדווחים:-)

אני מאוהב!

39
אני לא יכול להבין את אלו שמתענגים על כך שבחורה בולעת. בחורה שבולעת זה דגל אדום זועק. בחורה שבולעת אינה חוששת להידבק, הרי בליעה הינה מתכון בטוח להידבקות. ומי אינה חוששת להידבק? ענו על השאלה בעצמכם.

אני מאוהב!

40
[QUOTE=jembo]מישהו יודע לאן נעלמה וירה ואיך אפשר להשיג אותה???[/QUOTE]

בזמנו היה סביבה מעטה חשאיות שלא היה מבייש את השב"כ, אם מישהו מבין הבודדים שכן היה לו את הטלפון שלה ימסור אותו...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”