שלום לכולם, אני חדש כאן ומשום כך התחלתי להסתכל בהודעות קודמות בפורום ועל ההתחלה נתקלתי בנושא זה ורציתי לשתף.
מזה מספר שנים אני הולך לגברת המדוברת. אישה בת 45 פלוס, גבוהה, שיער שחור ארוך, מלאה פלוס, חזה גדול. לגבי הפנים - על טעם וריח אין להתווכח.
קצת דברים טכניים: בדירה ישנה עוד מעסה שאליה אף לא נחשפתי וגם אף לא נתקלתי בלקוח כלשהו בדירה. חדר העיסויים מאוד נקי ומטופח, לאורך כל העיסוי ישנה מוזיקה נעימה ברקע.
הדירה נמצאת בתחילת הרחוב, יש מצוקת חנייה ולגבי הדיסקרטיות - בינוני פלוס, כלומר עוברות הרבה מכוניות אך לא הרבה אנשים.
מדובר על עיסוי בודי בעירום חלקי (בלי טופ אך עם תחתון), ללא סקס. העיסוי מאוד מקצועי ומושקע, הגברת יודעת לעבוד.
מתחילה לעסות לי את הגב, ממשיכה לידיים ומסיימת בעיסוי כפות הרגליים. ישנה אפשרות לאבנים חמות אך את זה, אני לפחות מעדיף בחורף.
לאחר מכן מבקשת להסתובב ומורחת על עצמה שמן, עולה על המיטה ומתחילה לעבוד עם השדיים על הגוף.
אחרי זמן לא מבוטל שהחזה שלה גולש על כל הגוף שלי היא יורדת מהמיטה ומתחילה בהרפיה ידנית ותוך כדי אני חופן לה את השדיים.
כפי שציינתי אני אצלה לקוח קבוע וזאת משום שהיא מקנה יחס חם ואוהב עם המון השקעה בעיסוי (גם הרגיל וגם הבודי).
אני רוצה לציין בשנית שהגברת מבוגרת ומלאה פלוס אז מי שמחפש צעירות ורזות זאת לא הכתובת. לאוהבי ה - BBW
לגבי מחירים אני תמיד לוקח שעה ב 300 ולפי דעתי זה שווה את המחיר.
אני חושב אך לא בטוח שארבעים דקות זה 200.
מפרסמת כאן (תמונות לא אמיתיות):
http://www.סקס אינטנסיבי ללא הפוגה/?mini=105