כ נטלי - סקסית בבת - ים. - דף 6 - סקס אדיר

נטלי - סקסית בבת - ים.

53
גם אני ביקרתי את נותנת השירות הנ"ל וגם אני יצאתי מאוכזב ודי מותש מאשר מסופק ומחוייך.
אני לא אוסיף הרבה על המראה שלה כי זה לא רלווטי לחוויה, חוץ מהעובדה שהיא נראת סביר מאוד אך אכן היא שחוקה לגיל 29.

אני אישית לא הצלחתי ליצור כימיה עם הבחורה עם בגללי או בגללה, גם השיחה איתה היתה מאולצת למרות כוס הויסקי שהציעה (לא תמיד הולך טוב עם זיון) והשפה המשותפת.

אני הגעתי אליה אחרי העבודה לכן היתי די עייף אבל חרמן ומוכן לפעולה, במיוחד אחרי הקריאה כאן של הדיווחים החיובים,מקלחת משותפת בחורה מפנקת עם GFE ויכולות זיון וקונטרות, כלומר ורסטילית בתחום.

את הכניסה לדירה שלה עשיתי בשקט היות ויש לה שכןה שהתעסוקה שלה מפריע לו, את הדלת פתחה בחיוך אבל על ההתחלה לא הרגשתי שום חושניות אלא יותר הרגשה שמקבלים מרופא כאשר אתה נכנס לאליו אחרי שהיה לו יום עמוס של חולים , "next...".
התיישבתי על הספה כאשר היא ואני מנסים להעריך אחד את השני ותוך כדי השיחה היא דוחקת בי ללכת למקלחת בלי ממש זרימה אלא יותר של פקודה.
היות והייתי חרמן לא חשבתי שלעקב את הפעילות זה ממש חכם והלכתי להתקלח לא לפני שהיא דרשה את הממון לפני ,כנראה כדי שלא אשכח או אברח מי יודע, ולאחר סיום המקלחת היא התקלחה גם וניגשנו לפעילות.

היא בלי שום חושניות או סקסיות ישר לקחה את הזין והתחילה במציצה מכנית מהירה בלי רגש או רצון לשפר למרות שכיוונתי אותה לקצב הנכון.
היא שיפרה מעט את הטכניקה אבל חזרה שוב ושוב לקצב המהיר והמכני כאשר היא אוחזת את הבסיס והפה עובד.
אני שקראתי על רימינג בדיווחים באתי עם ציפיות לכך ,ולכן כיוונתי אותה לחור האחורי לקצת מזמוז אבל גם כאן ראיתי שהיא לא ממש אוהבת ומעדיפה הכל חוץ מזה.
רק כאשר אמרתי לה במילים שאני רוצה קצת יותר למטה היא נענתה והתחילה במזמוז של החור אבל לא משהו ששווה לדבר עליו.
לאחר כמה דקות היא שאלה לגבי הקונדום ואני שיחסית נהנתי מהרימינג הסתובבתי ונעמדתי על הברכיים בדוגי כדי לתת לה זווית יותר טובה וכן היא נלחצה ולא ידעה איך לסרב והציעה לי ויברטור (לא יודע למה), כמובן אמרתי לה לא ,זו לא הסטיה שלי ולא ממש מתחבר לזה, היא די התעקשה כנראה בגלל שהרימינג לא לטעמה אבל בסוף התקפלה וניגשה לעבודה.
לאחר דקה שתיים, שאלה אותי לגבי הקונדום וכאן הסכמתי, והתחלנו בדוגי טיפוס כאשר היא נותנת קונטרות לא רעות.
הדבר החיובי מהחוויה הזו בכללותה היא הכוס החם שלה והפה החם.
הרגשתי שהכל הולך טוב טכנית, שוב אין הרגשה של פינוק או סקסיות באוויר,הכל כאילו אני בתיקתוקיה ומזיין מישהי שעלתה חצי ממה שמשלמים לה רק בלי לחץ הזמן ההיסטרי.

החלטתי שהטוסיק העגלגל שלה צריך זין בתחת והחלטתי להוציאו מהכוס ולהכניס פנימה ,היא לא ממש התנגדה אבל לא ממש שמחה או זייפה הרגשה של שמחה, ורק שמה וזילין ונכנסה לפוזיציה של "אותי מזיינים עכשיו בתחת" (כולם מכירים את הפוזיציה של הזונות,משהו פיזי ומנטלי ביחד, בדרך כלל בדוגי רואים את זה), אחרי כמה דקות ירד לי החשק ופשוט לא רציתי להיות שם יותר.
היא לא הצליחה לחרמן אותי ו"לגעת" בנקודות הנכונות אצלי על מנת שאני ארגיש שבא לי עליה ושאני רוצה לגמור.
היא פשוט בלתי סקסית בעליל בגישה שלה.
את הגמירה הראשונה גמרתי בפה שלה, לאחר מאמצים מצידה כאשר הרגשתי די מותש אבל עדיין לא רציתי לסיים כי חשבתי שהסיבוב השני אולי ישתפר.

היא עשתה מקלחת נוספת וגם אני והתחלנו לפטפט קצת בשיחה די מאולצת,מהשיחה הבנתי שהיא לא ממש אוהבת את הישראלי (יהודי במילים שלה, קצת אנטישמי אבל אין מה לעשות ככה מחונך האוקראני הממוצע, יהודי זה כסף ואחד שדופק אותי, במיוחד אם אין לי אותו) המצוי במיוחד חוסר ההיגינה שלו, אני לא מאמין שהיא אוהבת להיות פה מיוחד אבל לא נראה לי שטורקיה זה עדיף.
כנראה הניתונים שלה לא מרשים לה לנסוע לגרמניה או מדינות אירופה אחרות כדי להתפרנס במקצוע הזה.

בקיצור,
סיבוב שני היה יותר גרוע, הבחור לא רצה להתעורר וקיבל נוק אוטים כל כמה דקות, כך שגם הגמירה השניה היתה בפה עם הרבה מאמצים והרגשה מאוד מוזרה שכאילו רצתי מרתון אבל לא זוכר שעשיתי את זה.

אני לא מגדיר את זה כנפילה כי לא יצאתי עם חרטה כספית אלא יותר עם אכזבות וחוסר סיפוק, וכמובן שק אשכים מרוקן.
באתי עם ציפיות גבוהות מדי בשבילה והרף היה גבוה וחוסר הכימיה שיבשו את המפגש.

לסיכום:
אני אישית לא ממליץ עליה כי יש אחרות שנראות טוב יותר או טוב פחות, אבל עושות את העבודה הרבה יותר טוב ובאותו מחיר או מחיר קטן יותר.
יש הרבה מבחר בתאגיד הבת ימי, נראה לי שבמקרה הזה כדי לוותר.
מי שנהנה איתה אני לא מפקפק בחוויה שלכם אבל כנראה יש לכם התאמה יותר טובה איתה.

bigdady2013-04-30 10:24:31

.You so need a Daddy, little girl

נטלי - סקסית בבת - ים.

54
bigdady כשכתבת שהיא לא ממש אוהבת את היהודי ושהיא אמרה " היא לא ממש אוהבת את הישראלי (יהודי במילים שלה, קצת אנטישמי אבל אין מה לעשות ככה מחונך האוקראני הממוצע, יהודי זה כסף ואחד שדופק אותי, במיוחד אם אין לי אותו)" זה אומר שהיא לא יהודיה? (זה פשוט חשוב לי לדעת מסיבות אישיות)

נטלי - סקסית בבת - ים.

55
כל הבנות האוקרייניות עוברות גיור לחומרה ברבנות בת-ים לפני שמתחילות לעבוד. וברצינות,גם רוב הבנות הרוסיות-ישראליות בענף לא יהודיות על פי ההלכה. זה גרם להן לקשיי קליטה וזו סיבה נוספת להידרדרותן לזנות.

נטלי - סקסית בבת - ים.

56
[QUOTE=אין שם]

bigdady כשכתבת שהיא לא ממש אוהבת את היהודי ושהיא אמרה " היא לא ממש אוהבת את הישראלי (יהודי במילים שלה, קצת אנטישמי אבל אין מה לעשות ככה מחונך האוקראני הממוצע, יהודי זה כסף ואחד שדופק אותי, במיוחד אם אין לי אותו)" זה אומר שהיא לא יהודיה? (זה פשוט חשוב לי לדעת מסיבות אישיות)[/QUOTE]

צר לי לבסר לך אבל רוב הבחורות שמגיעות לארץ מאוקראינה לעבוד בתחום לא יהודיות.
אלא שכן (זיוף מסמכים,אמא יהודיה אבא לא,אבא יהודי אמא לא,אולי סבתא וכדומה) נשארות בארץ לרוב ומעבירות את המשפחה שלהן לכאן, התנאים שם לא טובים למחייה גם אם את זונה,השאר מגיעות לכאן ל3 חודשים לפי הויזה.
אני לא אלאה בפרטים אבל התשובה כן.

.You so need a Daddy, little girl

נטלי - סקסית בבת - ים.

57
bigdady כתבת "צר לי לבסר לך אבל רוב הבחורות שמגיעות לארץ מאוקראינה לעבוד בתחום לא יהודיות." אז קודם כל מסיבות מסוימות אני מעדיף שהן לא יהיו יהודיות. דבר שני, רוב הבנות הפרטיות מאיזור חבר העמים, כולל כאלה שמפרסמות פה בפורום הן כן יהודיות וזה יוצר עבורי בעיה. הייתי מעדיף פרטית לחלוטין, אבל בכל מקרה, בין אם היא פרטית (רצוי) ובין אם היא מתאגיד (כמו הבת ימי שזה פחות רצוי) הייתי מעדיף לדעת בוודאות את עניין השורשים של הבנות. אם אתה או מישהו אחר מהפורום יוכל לעזור לי בעניין הזה אני אודה לכם מאוד.

נטלי - סקסית בבת - ים.

58
בעניין הדת:תמיד אני משתדל לשוחח עם הבנות ויש לי הרבה שנים בתחום ומתוך עשרות רק אחת כנראה הייתה יהודיה על פי ההלכה. הישראליות לרוב יהודיות רק מצד האבא או הסבא והבנות בליווי או בדירות בת ים הן נוצריות פרובוסלביות. מחרתיים חג הפסחא שלהן ואני מציע לכל החברים לברך את הבנות [ רק ממדינות ברית המועצות לשעבר ] בברכת חג שמח.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”