כ ותיקה - שווה מהבורסה - סקס אדיר

ותיקה - שווה מהבורסה

1

אתמול בלילה עשיתי סיבוב בערך ב1 בלילה בבורסה

מיותר לציין שהבורסה של היום היא ממש לא מה שהיתה לפני שנים הן מבחינת כמות והן מבחינת איכות
בכל מקרה, אתמול ראיתי אחת שהיתה עוד מהימים ההם של הבורסה.
עומדת בכיכר של המפגש של רחוב תובל עם רחוב היצירה. צמוד לסוכנות רכבי יוקרה.

מגיעה לעיתים ולא קבוע כנראה איך שיוצא.

מראה שיער שחור, גבוהה, רגלים עסיסיות ותחת עסיסי , לוק של גיל 40-45 אבל מהשוות ולא מהזקנות...

לקחתי אותה ישר ב100 שח

החלה במציצה נחמדה לא יותר מ2 דקות

ואחר כך עליתי עליה והתחלתי לדפוק אותה כמו שצריך שהיא מפסקת רגלים לרוחב ואני דופק אותה באגרסיביות והיא מניעה את הישבן.

כמה דקות כאלה וגמירה.

למי שלא זיהה היא היתה לפני 3 שנים עומדת באותה כיכר שעמדה שירז הותיקה גם. הבחורה השחומה שעזבה את התחום ואת הארץ.

שניהם היו יחסית מובילות במתחם.

ותיקה - שווה מהבורסה

5
הבחורה השחומה היא שירז שעזבה. והם היו עומדות באותה נקודה לעיתים ביחד "באותה משמרת".

זאת לא שחומה היא באמצע. היא ישראלית נטו. מאלה המבוגרות בנות 40 שאתה מת לפרק שאתה רואה ברחוב.

ואתן תאור מדויק יותר לגבי המיקום:

ברגע שיורדים לאורך רחוב היצירה מלמעלה למטה ומגיעים לכיכר של היצירה, לוקחים ימינה לתוך הסמטה צמוד לסוכנות רכבי יוקרה. שם נימצאת. אבל שוב ממה שאני מכיר היא לא כל יום שם ואם כן אז זה בדרך כלל בין 10 ל1.

ותיקה - שווה מהבורסה

7
יש לי שאלה לאלו ששולטים בבורסה...
באותו מקום שמתואר למעלה (הכוונה לכיכר שנמצאת בסוף הירידה ושממנה יוצא כביש ללא מוצא), עומדת בחורה רזה, 1.65, שיער עד לכתפיים כרגע בצבע חום (בעבר בלונדיני).
האם מדובר בקוקס ?
(פשוט נראית יותר מדי טוב)
פעמיים עצרתי לידה לפרטים, ןפעמיים יצאתי עם ספק, וכשיש ספק- אין ספק...

מישהו ניסה (מאוד מבוקשת)

ותיקה - שווה מהבורסה

8

להגיד בוודאות שזו אותה אחת שעלייה כתבתי בדיווח "קארין מהצמד האם והבת"? כנראה שאני לא יכול לומר,
אבל עובדה שישר נזכרתי בה.
הינה הציטוט בו השתמשתי בדיווח (כשאותה בחורה עמדה בכיכר שמוביל לאין מוצא):

כן,זאת אותה אחת בעלת שיער קארה ודיבור מרוקאי שיש לי איתה קטע מעניין שהתחיל כשבמפגש הראשון ביננו שאלה אותי
מאיפה אני מוכר לה ומאז כנראה חושדת שאני עוקב אחרייה ולכן תמיד אומרת שהיא לא עובדת.

הבחורה שאני מכיר בסביבות גיל ה-30 ובוודאות לא קוקסינלית.

ותיקה - שווה מהבורסה

9
אני אגיד לך מה קריסטל...
שמעתי אותה מדברת עם קוקסינל, ובניגוד לקוקסינל שיש לו מין קול "מומצא" לה היה קול אפילו טיפונת צרוד (ממש בקטנה)...
וגם בגוף היא לא נראית מסולקנת וגבוהה כמו כל הקוקס, אלא "רגיל"...

ותיקה - שווה מהבורסה

10
טוב לאחרונה דגמתי את "שרית" מהבורסה.
עמדה ליד אויס במקום שתואר כמה דיווחים מעלי.
ישראלי, 1.65 מ', רזה, חזה קטן - פנים בסדר.

בעקרון היא כוסית, אבל מאחר והיא ישראלית אז המיני תקתוק כבר בא טבעי.
למרות גילה הצעיר (מתחת 30) היא לדעתי שחוקה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”